Şanlıurfa Galatasaray Store Açıldı
GSStore mağazalar zincirinin son halkası Şanlıurfa GSStore, taraftarlarımızın hizmetine açıldı.
Şanlıurfa Emniyet Caddesi üzerinde yer alan yeni GSStore; bayan-erkek-çocuk formaları ve günün modasını yansıtan tekstil ürünleri ile birlikte aksesuardan ev tekstiline, ayakkabı / terlikten oyuncağa, her türlü okul malzeme ve aksesuarından kişisel bakım ürünlerine kadar çok çeşitli ürünüyle taraftarlarımızla buluşmayı bekliyor.
Şanlıurfa GSStore
Yenişehir Mah. Emniyet Cad. Koyunlu Apt. 29 / D
Merkez / ŞANLIURFA
0414 316 64 74
bende almayi dusunuyorum bakalim... yurt disinada yolluyorlarmis
Oradan bir sipariş verdim. Bakalım hızları konusunda bilgilendiririm.
Karanlıklar İçinden tişörtü ankaragsstore'da satışa çıktı.
UEFA resmi sitesi Türkiye'de yılın futbolcusunu Selçuk İnan olarak seçmiş.
Fotoğraf çekmek için Kadıköy Hatırası fonu Aslantepe gsstore'daymış.
Zaten kupa ile fotoğraf çekemediğim için aşırı üzgünüm. (Fonda Kadıköy koreografisi) Birde bunun üzüntüsü yaşıyorum.
Karanlıklar içinden daha özenle hazırlanabilirdi sanki siyah renk tonları arasında çok fark var
Kantarelli'nin maili ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? Güzel bir tasarımım var ve bu şampiyonluk olayını ölümsüzleştirecektir.
Gerçi bende tasarım danışma departmanının maili var ama bu tarz konulara sıcak bakan adamla görüşmem lazım.
Burak abi sen baya taktın bu tasarım olayına![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bazen tvlerde görürüz bu gece bilmem kaç bin yılda bir görülen hava olayı olacak diye.
Bu şampiyonlukta 107 yılda bir görülür. Öyle tişörtle, bardakla, atkıyla sınırlı kalamaz.![]()
Twitter'dan ulaşabilirsin abi. Tek tek cevap veriyor herkese müsait olduğunda.
Ben biraz twettir kullanmada sorun yaşıyorum. Herkesin yaptığı gibi tweet atıyorum ama benim yazdığım gitmiyor.
Valla çıkmıyor. Sadece benim sayfamda görünüyor. Belki yapmayı bilmiyorum.
https://twitter.com/#!/NKantarelli Abi soldaki bölüme yazıp tweetini atabilirsin.Gördüğün gibi hemen herkese cevap veriyor sana da kesinlikle cevap verir![]()
@ADAMINADRESİ MESAJ
Şeklinde yazarsan onun duvarında gözükmez ama o görür abim merak etme sen
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abi sen ne zaman yemek yiyorsun oyuncularla ?![]()
Daha iyi oldu. Yeni sezon, yeni formalar, Hamitler, Drogbalar, ChivularSayın GSStore Tasarım Yarışmasında Dereceye Giren Katılımcılarımız; Futbol takımımızın yoğun çalışma programından dolayı ödül törenimiz yeni sezon dönemine ertelenmiştir.Ödül töreni tarihi sizlere daha sonra yazılı olarak iletilecektir. Bilgilerinize,![]()
Bir insan hiç mi değişmez ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selçuk İnan, dedim bir anda.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ürünler geldi. Tişörtler gerçekten kaliteli olmuş, atkılarda mükemmel bir arşiv olacaktır.
Cim-Bom'un İspanyol oyuncusu Albert Riera, 5 Nisan tarihinde takım arkadaşı Felipe Melo ile idmanda kavga etmediğini ileri sürdü. İspanyol televizyonuna telefonla bağlanan Riera, Melo ile yaşadığı tartışmanın kavga olarak kamuoyuna yansıtıldığını savunarak, Türk basınını suçladı.
Medyanın bu olayı Galatasaray'a zarar vermek için kullandığını iddia eden Riera, “Melo ile asla bir kavga yaşamadım. Gözümün morarmasını Melo'nun beni dövdüğü şeklinde yansıttılar. Oysa antrenman sırasında gözüme bir dirsek darbesi almıştım o yüzden morardı. Antremanda olağan bir tartışmada teknik direktörümüz bizi soyunma odasına gönderdi. Benim sol gözümün morarması salı günü oldu. Felipe Melo ile tartışmam ise çarsamba günüydü. Gözüm zaten bir gün önceden morarmıştı” yorumunu yaptı.
Albert Riera, Fenerbahçeli avukatların bu olayı mahkemeye taşımak için girişimde bulunmaları için ise “Fenerbahçe bu olaydan yararlanmak istedi. Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maç öncesi ifademizi almaya çalıştılar. Amaçları bize zarar vermekti“ diye konuştu.
Organize İşler'de güzel bir sahne vardı. Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve ekibinden dayak yedikten sonra kızını okuldan kaçırıyordu. Dayağın etkilerini gören kızı yüzüne ne oldu diye sorunca Yılmaz Erdoğan'da kapı çarptı diyordu yanılmıyorsam. Kızı da dayağı ne zaman yedin peki diyordu.
Aynı o hesap.
Beyler Gripin'in 'Sensiz Olmaz'' şarkısı eşliğinde Lig Tv'nın hazırladığı bir klip vardı onu arıyorum işte bilen var mı ? Lig Tv'mi tam bilmiyorum ama öyle bir klip vardı kesin eminim![]()
Unal Aysal : Onumuzdeki iki sene Oktay Mahmuti biz ile devam edecek. Ondan sonraki iki senede de koc olarak devam etmesini istiyoruz.
Unal Aysal : Lutfi Aribogan ismini ilk defa sizden duyuyorum, herhangi bir istegimiz olmadi.
Unal Aysal : Mahmuti ile anlasmazlik olusmasinin nedeni, 2+2'nin son 2 senesinde hocamizin teknik direktor olarak devam etmesini istememiz.
Selcuk Melo karisimi![]()
![]()
Ünal Aysal: Transfer programımız hazır, kimleri alabileceğimizi, alamayacağımızı çok iyi biliyoruz.. UEFA'nın alacağı kararlar çok önemli.
Ünal Aysal: Gelecek 3 sezonun mali planlamasını yaptık. Bizim sıkıntımızın olacağını sanmıyorum.
Şu takımda Kewell olsaydı yahu.Tamam sakatlığından dolayı oynayamıyordu ama duruşu yeterdi.Kimse özlemiyor mu ''Oz Büyücüsü'' nü ?
Parasını sen ödeyeceksen neden olmasın.![]()