Sayfa 183 / 578 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
5,461 ile 5,490 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ilkini es geçiyorum. ikincisi için arazi boş alandır. o boş alan devletin. üstünde kurulanlar Fenerbahçe'nin. bundan o stat da devletin demek yanlış. stat Fenerbahçe'nin, arazisi devletin. o da statın yanında pek mühim değil.
    Seyrantepe arazisi kimin ?

Devlet kalkıp gelip sana arazimde x binasını yapacağım derse senin stadın, binan ne olacak ? Paşa paşa yol almayacak mısın ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ne tür anlaşmalar yapıldığını biliyor muyuz acaba? Stadın kullanım hakkı normal olarak Galatasaray'da olmalı. Peki böyle mi? Bence değil. Tamamen son zamanlardaki söylemlere bakarak konuşuyorum, bilgim yok.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yanlisin var soz hakki devlette , devlet oynat derse ki bulent arinc dedi olay biter (yanlis biliyoda olabilirim boyle okumustum)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Polat'ın saçma sapan bir anlaşma yapmış olma ihtimali yüksek, üstüne ıslaklama muhabbeti ile çatı gibi konular üzerimize yıkıldı.

Ama her türlü kullanım hakkını da opsiyonlu bırakmak gibi bir yanlış yapılmamıştır, bunu Adnan Polat bile yapamaz yani.

-----------------------------------------

Ayrıca olay sadece onlar oynatmadı meselesi de değil. Uefa ceza vermezse seneye 3 kulvarda mücadele edeceğiz biz, bu stat yeni, zemini sorunlu, neden bu Arena ısrarı anlamıyorum. Fenerbahçe gelin dedi, olimpiyat var, Kasımpaşa stadı var.. Kapasite ise mesele, her açıdan rahat olan Fenerbahçe stadı. ultrAslan'ın açıklaması da, çıkışı da gayet normal, zamanında biz çektif cefasını, sefasını kimse sürsün istemiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu akil var mantik var olmaz"ki oynuyamazlar galatasaray seneye zaten sampiyonlar liginde oynucak sampiyonlar ligide dahil ortalama 3 maç yapcaz , e besiktas"da avrupada oynucak onlarda ortalama 3 maç oynucaklar zemin bunu kaldirmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın TT Arena ısrarını ben de anlamıyorum. Tesislerine daha yakın olan Şükrü Saraçoğlu'nda oynaması benim düşünceme göre daha mantıklı. Vardır bir hesap kitap işin içinde ama ben anlayamıyorum. Beşiktaş'ın da maçlarını ulaşımı sorunlu olan TT Arena'da yapması, o stadda her hafta maç olması demek. Bu da oraya ulaşım için kullanılan metroyu kullanan diğer insanlar için, trafik için büyük sıkıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yada bir başka takım Arena'ya ancak deplasman takımı olarak gelir.Devlet baba oynayacak diyormuş felan geçin bunları.Taraftar istemiyorsa olmaz bu iş.Yönetim böyle bir şeye kalkışmaz.Hali hazırda ultrAslan anasayfadan tepkisinide koymuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Seyrantepe arazisi kimin ?

Devlet kalkıp gelip sana arazimde x binasını yapacağım derse senin stadın, binan ne olacak ? Paşa paşa yol almayacak mısın ?
    devletin öyle bir şey demeye hakkı yok. Fenerbahçe orada irtifak hakkı tesis etmiş durumda. ve bu haklar çok uzun süreli oluyor ve kimsenin karışma hakkı yok. uzun lafın kısası devlet sadece oradan araziyi kullandığı için kira bedeli alır Fenerbahçe'den , gerisine de karışamaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray takımı arazi kime ait olursa olsun Mecidiyeköy'ün kullanım hakkına sahipti. Kullanım hakkına sahip olmak demek o alanın mevcut süre zarfında sana ait olması demektir.

Galatasaray, bu alandaki irtifak hakkından vazgeçerek yerine Seyrantepe'deki alana talip oldu.

İrtifak hakkından vazgeçmek: Gayrimenkul sahibinin, kullanım hakkını başkasına vermesidir.

Galatasaray takımı öncelike 384 dönümlük arazisi varken bunun 264 dönümünden vazgeçerek geri kalan Seyrantepe alanında stadın yapılmasına karar kıldı.

* 49 yıllık hakkından ve arazideki 264 dönümden feragat edildi.

Bunların sonucunda Seyrantepe 49 yıllığına Galatasaray'a verilirken stadın yapımınada TOKİ tarafından başlandı.

Yani Galatasaray elindeki arazinin kullanım hakkını çok iyi değerlendirdi. Gün gelir adasını verir yerine İstanbul'un Avrupa yakasını alır. Bu yönetim başarısıdır.

Galatasaray hiçbir hakkından vazgeçmese bile devletin yardım etmesi abes değildir. Türkiye'ye bu kadar katkı sağlamış ve Türkiye'nin Avrupa'daki yüzü olmuş bir takıma yardım etmeyecek de Artvinspor'a mı edecektir. Çin'de, Afrika'da, Amerika'da, Avrupa'da hangi takım Türk bayrakları ile insanları sokağa döktü.

İşe bir kulp takmaya kalkarsam ihaleler bir siyasi oyundu, bizi bitirmeye çalışıyorlardı. TOKİ sürekli ihalelerde sorun çıkararak işin kendisine kalmasını sağladı ve bu sayede işi üstlendi. Ah bu cemaat yok mu?

Özellikle Fenerbahçeliler söylediği için söylüyorum; her şeyi kendi elinizle yapmak istiyorsanız basketbolda Ülker'le niye birleştiniz, voleybolda neden sponsor alıyorsunuz. Stadı yaptığınız gibi bu takımları da kendi bütçenizle yönetsenize. O kadar vergi meraklısıysanız Aziz Yıldırım takımın vergisini ödememek için üst makamlara çıkarken neredeydeniz.

Biraz evrensel bakalım, çıkarlara göre değil.
    Last edited by DisCo : 23.Mayıs.2012 at 20:42 Reason: etmeyecekte | etmeyecek de

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biz Olimpiyat Stadı'nda paşalar gibi oynadık.Beşiktaş'ta orada oynasın.O stadın her karışında Özhan Canaydın'ın emeği var.Özhan Canaydın o stad projesini başka bir takım gelip oynasın diye gerçekleştirmedi.Biraz saygı lütfen orada harcanan emeğe saygı göstersinler.Adnan Polat içine etti ama Özhan Canaydın'a saygıları olsun biraz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz zamanında çok yazmıştık Seyrantepe konusunda bu forumda, özellikle Ömer abi (Perpetua), Disco üşenmemiş yine yazmış, gereken cevabı vermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Biz zamanında çok yazmıştık Seyrantepe konusunda bu forumda, özellikle Ömer abi (Perpetua), Disco üşenmemiş yine yazmış, gereken cevabı vermiş.
    Tabi biraz eksik yazdım. Açıkçası millet daha da sinirlenmesin diye Mecidiyeköy'e yapılacak alanlardan Galatasaray'ın kira alacağını söylemedim.

Mecidiyeköy'ün nasıl değerli bir arazi olduğunu umarım anlatabilmişimdir. 49 yıl beklemek zorunda olanlar beklemeden müthiş bir alanın kullanımını almıştır. Bunun yanında devede kulak bir stad yapmıştır.

Bu 2 katlı köhne evini verip müthiş arazine site yaptırman gibi bir şeydir. Elbette sana o siteden 3-5 daire vereceklerdir. Galatasaray'a ev değil stad lazımdır. O yüzden stad yapmışlardır. Buna rağmen arazi yerine Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki hakkı olan 49 yıllık kullanım hakkı Arena için verilmiştir.

Taraflardan birisinin Galatasaray diğerinin devlet olması vayyy devlet yaptı bunlara izlenimi oluşturabilir. Hadi birileri araştırma ihtiyacı duymadan buna inandı. Yahu onlardan duyanlarda mı hiç araştırma ihtiyacı hissetmiyor.

İş 7 kişiyle 7-0 meselesine döndü. Skor doğru ama 7 - 11 değildir. Anlat, anlat bir Allah'ın kulu araştırıp bakmaz. İşte böyle araştırmadan işimize gelene inanan bir toplumuz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

aynı evde 2 ailenin dönüşümlü yaşaması gibi bir şey...

futbol maçı bu. 50 bin kişilik kalabalıkla oynanan maç. burada bir aidiyet, sahiplik durumu var. otopark değil ki bu, 2 saat ben 2 saat sen koyasın arabalarımızı. mesela fatih terim saçmalamanın dibine vurarak demiş ki gsstore'ı da ikiye bölelim. ondan sonra beşiktaş taraftarı gelsin senin bölmeni kırsın döksün sonra senin taraftarın onun bölmesini.... dediğim gibi seyyar bir şey değil bu futbol maçı. sen evine arabana sırf gitmesi gerekn bir yol var, benzin parasını(veya evin elektrik-su parasını) da o ödeyecek diye başka birini alırmısın ?

zamanında inönü'de misafirlememize engel olan ve zulümpiyata mecbur bırakan bjk tarafı gelip böyle bir ısrarda bulunuyor. zulümpiyatın çilesini bizzat yaşamış ve zarar görmüş fatih terimin bu açıklamaları yapması beni şok etti. ilginç...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olimpiyat stadında oynamamız o dönemde başarı anlamında bizi etkilemişti. Özellikle Avrupa maçlarında rakibi baskı altına almakta zorlandık. Tüm bunlara rağmen o dönemin kinini tutmayı yersiz buluyorum.

Stadı kullanma bedelini vereceklerse Arena'da oynamalarında sakınca yoktur. Neticede Arena çok amaçlı bir spor kompleksidir. Konserler, Akp toplantıları, eğlenceler olabilir.

Zeminin yeni olması nedeniyle üzerinde maç oynanması Arena açısından avantajdır. Ne kadar maç o kadar oturmuş zemin demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    zulümpiyatın çilesini bizzat yaşamış ve zarar görmüş fatih terimin bu açıklamaları yapması beni şok etti. ilginç...
    Ben de tam bu sebepten ötürü yazmıştım yukarıdakini. Arada nasıl anlaşmalar olduğunu, Galatasaray'ın tamamen söz sahibi olup olmadığını, hangi kurumların söz hakkı olduğu net değil maalesef benim görebildiğim kadarıyla. benbenim'in yazdığı gibi bir durum olabilir. Beşiktaş oynaması kararı çıkmış, Fatih Terim gibi taraftarlar için önemli birisinin açıklamasıyla zemin hazırlanıyor olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim T-Shirt tasarımlarını falan kim yapıyorsa derhal kovulmalı. Bu kadar iğrenç, çirkin, saçma tasarımlar olamaz. O tasarım yarışmasında çizilen t-shirtlerin %80'i bunlara bin basar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bizim T-Shirt tasarımlarını falan kim yapıyorsa derhal kovulmalı. Bu kadar iğrenç, çirkin, saçma tasarımlar olamaz. O tasarım yarışmasında çizilen t-shirtlerin %80'i bunlara bin basar.
    Sana katılmamak elde değil. Öyle tasarımlar yapıyorlar ki bedava verseler almam.

Hem tasarım hem pazarlama konusunda ciddi sıkıntılar var. gsstore'un ciddi bir değişime gitmesi lazım.

Ürünü bırakmışsın, fiyatı yazmışsın, bedenler bilgisini neden girmiyorsun. Oraya göğüs, bel, boy uzunluğu yazmak bu kadar zor bir iş mi?

Bu vurdumduymazlık Galatasaray'ın ne kadar ciddi olduğunun göstergesidir. Sonrada fenerium ile kapışmaktan bahsediyorlar. 2 ürün alacağım ama beden ölçüleri yok diye almıyorum. Kim kaybediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17674 Bu nasıl bir çizimdir, nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum bi de 45TL fiyat çekmişler. Hele http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17708 bu linkteki nasıl bir şey anlayabilmiş değilim. Yoldan geçen birine çizdirsen daha güzel tasarlar. Bir de renk seçenekleri girmişsin ama o renklere ait resimler yok. İnternetten alacak vatandaş nasıl karar verecek hangisini alacağına.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben buna hala anlam verebilmiş değilim.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17497

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biraz önce özel mesaj kısmından bu sıkıntıları dile getirdim. Ne kadar çok kişi dile getirirse o kadar etkili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Biraz önce özel mesaj kısmından bu sıkıntıları dile getirdim. Ne kadar çok kişi dile getirirse o kadar etkili olur.

Ona da 2-3 gün sonra cevap veriyolar

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Sol üstte GS logosu var kocaman görmüyo musun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sol üstte GS logosu var kocaman görmüyo musun
    Ciddi misin ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Pazardakiler bile daha renkli, desenli.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi haklarını yemeyelim bence bu harika olmuş.Zaten bunu alacağım.Birde ''Kadıköy Hatırası''nı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ciddi misin ?
    Çok ciddiyim.Ben baya bir inceleyince görebilmiştim Ne var la bu tişörtte diye bakıyordum göz ucuyla gördüm logoyu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız tişörtlerden Bugün Günlerden Galatasaray tişörtünü ben beğendim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çok ciddiyim.Ben baya bir inceleyince görebilmiştim Ne var la bu tişörtte diye bakıyordum göz ucuyla gördüm logoyu
    Olum yemin ediyorum o tişörtü giysen üstünde bile zor bulursun logoyu

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Yalnız tişörtlerden Bugün Günlerden Galatasaray tişörtünü ben beğendim.
    Aynen o da çok hoş.Belki Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden yerine onu alabilirim çünkü akıllarda kalıcı bir slogan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tasarımlar oldukça leş. Fiyatlarda ters orantılı. Böyle şeyleri görünce tasarımcı olasım geliyor valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İstanbul'da ana merkezler için bu ürünleri üretiyorlar.

Diğer iller ya da net üzerinden alacaklar umurlarında değil. Şayet umurlarında olsaydı gsstore.org'da düzgün bir satış sistemi olurdu.

Tasarım yapamıyorlar, iyi tasarım yapsalar bile satamıyorlar.

Kadıköy Hatırasını,
    Şampiyonluk Düşmesin Dillerdeni,
    Karanlıklar İçindeni,
    Bugün Günlerden Galatasaray'ı alacağım ama alamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün Günlerden Galatasaray tişörtünün ayrı bir özelliği de var.

* "Bugün Günlerden Galatasaray T-Shirt" ünün orta kısmında yer alan QR Kodu iPhone ya da android işletim sistemli tüm telefonlarından QR Kodunu taratmasıyla izleyebileceğiniz çok özel video cebinizde.
    * Videoyu izlemek için tek yapmanız gereken iPhone ve tüm android işletim sistemli telefonlarına QR Reader Uygulaması’nı indirerek uygulamayı çalıştırmak ve t-shirt üzerinde bulunan QR Kodunu taratmak!
    * Diğer telefon modelleri için markalarının uygulama mağazalarından ilgili uygulamayı yükletebilirler.

Olum yemin ediyorum o tişörtü giysen üstünde bile zor bulursun logoyu
    Aynen

Mesaj Yetkileri