o kadar kişi trafikte sıkışıp maçı kaçırmaz inşallah :d
o kadar kişi trafikte sıkışıp maçı kaçırmaz inşallah :d
O kadar rezilliğe katlanılası bir maç. Kaç ay kaç hafta camia olarak bu maça bileniyoruz. Ya kazanacağız ya kazanacağız. Beraberlik bile şahsen bende büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.
O kadar adamin icinde bende olacagim. Öglen 12 gibi evden cikacagiz stada mesafemiz 15 km ama ne olur ne olmaz erkenden gidelim o heyecani soluyalim...
Tek korkumuz mac cikisinda 2-3 saat beklemek zorunda olacagimiz Metrobusler olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Derbinin tüm biletleri tükenmiş.
Tebrikler
"Tüm biletler tükendi, ilginize teşekkür ederiz."
http://www.biletix.com/etkinlik/PFA53/ISTANBUL/tr
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Drogba derbide yok sanırım. İyi oldu bu. Escude'yi sağlam yıpratırdı valla. Gerçi Umut da tehlikeli adam ama Drogba'nın yokluğu yeter de artar.
Bence bu ağır yenilgiden sonra beraberlik ihtimali yok bizim maçın,ya Beşiktaş 2-3 farklı kazanır veya biz normal bir skorla kazanırız.Beşiktaş kazanırsa tamamen konsantrasyon gider bizde,kazanırsak bir yükselişe geçebiliriz.Bu maç dönüm noktası bizim açımızdan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
evet nedense bu haftaki maca acaip bilendik yani heyecanla bekliyorum macı beraberlik bile hayal kırıklıgı yaratacak..
bnm merak ettigim biz herhangi bir macta kaybettigimizde nasıl olacak acaba umarım konstreleri bozulmaz oyuncuların..
umarım Gs yi yeneriz icimden iki üc farklı yenmek geciyor ama mantıklı olarak düsündügümde 1-0 olsun bizim olsun..
Çok büyük şölen olacak.
Gösteriler öğlen başlayıp, maçı kazanırsak sabaha kadar devam edecekmiş Olimpiyat'ta. Şimdiden yazıyorum ki kazanırsak falan Gs'liler yuh görgüsüzlük sanki kupa kazandılar gibi söylemler içine girmesin. Kutlanılan şey hem galibiyet hem liderlik hem de Olimpiyat Stadı rekoru.
Maçla ilgi yorumum ise berabere bitmez.
edit:
Hakem Fırat Aydınus'muş.. Çok kötü oldu bu.
nesi kotu ki iste besitasli firat aydinusu atamislar maça.. zevkli maç olacagi kesin biliç 3 haftadir arenaya geliyor yanilmiyorsam tahminimce dersine cok iyi calismistir...
bu arada olimpiyattaki rekorlar boyleymis bakalim kaç bin kisi olacak maçta
![]()
Bence de, Fırat Aydınus kötü oldu; manager arkadaşın bahsettiği konudan ötürü.
Bu maçta, gayri resmi olarak rekoru kesinlikle kırarız. Turnikeler patlar ve sonucunda 90.000 kişi yine oluruz; ancak resmi kayıtlara en kalabalık 2. maç olarak geçecek stad kapasitesinden ötürü.
6.Haftadaki MP Antalyaspor maçı 30 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da oynanacakmış.
Beyler kusura bakmayın ama siz de herşeye sızlanıyorsunuz ya.
Maça Fifa'nın first class hakemlerinden biri verilir laf edersiniz.
FB'li GS'lı hakem verilir laf edersiniz.
Bjk'li hakem veriliyor yok adaletli yonetcem diye bla bla buna bile laf ediyorsunuz.
E ama yeter? Kim yönetsin maçı , kimi istersiniz?
Öğlen 12 de stadın çevresinde olacağım kapılar açılırsa gireriz içeri erkenden de makara yaparız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şahsım adına cevap vereyim:
Bu ülkedeki hiçbir hakeme güvenmiyorum. O yüzden, testi kırılmadan önce endişelerimi dile getiriyorum. Bizim kadar, siz de ve diğer rakiplerimiz de hakemlerin performansından hoşnut değil. Mesela; first class dediğin Cüneyt Çakır, Avrupa'da harika maçlar yönetiyorken; Türkiye'de birçok maçı batırmıştır, keza diğer first class seviyesindeki hakemler de.
Geçen sezona falan da değil, geçen haftaya gidelim:
Sivas ve Eskişehir arasındaki maç ile, G.Antep ve Ç.Rize arasındaki maçta gösterilen hakem performansları ortada. Bundan ötürü, başta dediğim gibi; hiçbir hakeme güvenim yok.
Neyse, derbi sonrasında hakemi değil; iki takımın sahada yaptıklarını konuşuruz umarım.
@footballer33
Dostum biz de güvenmiyoruz evet ama en azından BJK sempatisi olan bir hakem verilmiş işte daha ne olacak. Ben Cüneyt Çakır'ı ya da Halis Özkahya'yı isterdim maça. Çoğu GS'lı da farklı hakemler tercih ederdi. Elbet bu hakemlerden biri yönetecek maçı yani ve verilen hakem en azından sizin için olabilecek en iyi opsiyon. Ama siz daha maç başlamadan buna bile itiraz ediyorsunuz.
Biz Bülent Yıldırım'ı FB maçlarımızda, Fırat Aydınus'u da BJK maçlarımızda görmek istemiyoruz ama maalesef görüyoruz. Yani yapacak bir şey yok çünkü hakem konusunda iki tarafı da memnun etmek imkansız bu ülkede.
@firatgunayer
Derbi biletleri bitti..60 bin bilet +14400 kombine + 1500 sponsor..
Toplam 75 bin 900 bilet. Elde edilen gelir 4 milyon TL
FM Gazetesi
Sırf o atmosferi görmek için bilet olsa bilet alıp giderim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bilic nevizadeden sonra Kazan'da görüldü
http://amkspor.com/2013/09/20/bilic-de-kazandi-194989/
FM Gazetesi
Fernandes'e ne olduki pazar oynayıp oynamayacağı belli değil ?
Forumda beğen butonu yok yalnız!![]()
Elinizdeki elma suyu sanırım![]()
Football is simple,but Football Manager is not