Sayfa 184 / 436 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
5,491 ile 5,520 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunlar resmi çalışmalar değil tabi ki, Ben geçen senenin öyküsünü barındıran bir forma yapılacak diye birşeyler duydum Adidas'la bunun çalışması yapılıyormuş ama nasıl bir şeydir bilmiyorum, öyle haritalı filan saçma şeyler olmaz umarım. Harita kıymetlidir ama yeri orası değil.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Capello olayı doğru gibi aykut kocaman bırakabilir gibime geliyor ceza gelirse ve neden capello demeyin parayı aldıktan sonra yabancılar her şeyi yapar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Capello olayı doğru gibi aykut kocaman bırakabilir gibime geliyor ceza gelirse ve neden capello demeyin parayı aldıktan sonra yabancılar her şeyi yapar
    Bu olayı nereden gördün bilmiyorum ama zaten Capello rusyanın büyük ihtimalle yeni teknik direktörü, hatta rusya futbol federasyonu başkanın söylediği yazıyor yabancı kaynaklarda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu olayı nereden gördün bilmiyorum ama zaten Capello rusyanın büyük ihtimalle yeni teknik direktörü, hatta rusya futbol federasyonu başkanın söylediği yazıyor yabancı kaynaklarda
    ki Rusya almasa bile Aykut Kocaman varken değil Capello, Mourinho gelse kimse memnun olmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by barahir View Post
    ki Rusya almasa bile Aykut Kocaman varken değil Capello, Mourinho gelse kimse memnun olmaz..
    naptın sen ya?

şimdi gelip, ''ahahah, mourinho ile kıyasladı'' diyecekler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    naptın sen ya?

şimdi gelip, ''ahahah, mourinho ile kıyasladı'' diyecekler.
    Pardon, unutmuşum..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    bunu deri futbolda ve kanaltürk ün yeni başlattığı osman tanburacının filan olduğu programdan duydum ve bu benim fikrim değil bana da saçma geliyor fakat onların dediği tam da şöyleydi:
    Eğer fenerbahçeye ceza gelirse aykut kocaman istifa edecek kendinin öcneki verdiği sözünden dolayı ve onun yerinede capelloyla görüşülmüş diye
    biraz ilgi çekmek için yapılmış bir haber gibi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    kanaltürk osman tanburacı
    gerisi birden flulaştı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    gerisi birden flulaştı
    yok bunu açıklayan o değil karşısında oturan erman toroğluna benzer bir adam vardı o söyledi ve programın adı da transfer pazarı

edit:isteyenler için video http://www.youtube.com/watch?v=62qGlEWF45k

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer formalar bu şekilde olursa hayal kırıklığına uğrarım..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Eğer formalar bu şekilde olursa hayal kırıklığına uğrarım..
    Niye beğenmedin ki ? özellikle siyah lacivert olanı güzel değil mi ? ama eğer harita olayından bahsediyorsan katılıyorum sana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Niye beğenmedin ki ? özellikle siyah lacivert olanı güzel değil mi ? ama eğer harita olayından bahsediyorsan katılıyorum sana.
    Ben diğer formalardan ziyade daha çok klasik formaları daha çok seviyorum.. Bu yıl için bana klasik çubuklu, düz sarı ve düz siyah forma çıkarsınlar yeter.. Değişik forma yapalım diye bazen batırabiliyorlar forma işlerini..

Mesela beyaz forma chelsea'nin formasından esinlenilmiş ama armanın üst kısmındaki arkaplan yan yatmış logo hiç yakışmamış..

Ama siyah lacivert 3. forma olarak çıkartılabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O sebeple değil, Aykut Kocaman'a bak bak sen bırakacaktın hani hani gibisinden yıpratma işleri.

Amatöre kadar bile düşsek Aykut Kocaman'ı isterim, o da zaten kovulmadıkça bırakmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O sebeple değil, Aykut Kocaman'a bak bak sen bırakacaktın hani hani gibisinden yıpratma işleri.

Amatöre kadar bile düşsek Aykut Kocaman'ı isterim, o da zaten kovulmadıkça bırakmaz.
    Yıpratma işleri mi ?

Aykut Kocaman kendisi söylememiş miydi bırakacağını ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte bunun bu şekilde gündeme getirilmesi, neymiş ceza alırsa Capello gelecekmiş, çünkü Aykut Kocaman bırakırım demişmiş.

Yahu akıl var mantık var, Aykut Kocaman'ın bırakmayacağı ortada bir de ceza alınırsa Capello niye gelsin.

İlgi çeksin diye yapılmış ama asıl amaç bak hani istifa edecektin vurgusu yapmak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte bunun bu şekilde gündeme getirilmesi, neymiş ceza alırsa Capello gelecekmiş, çünkü Aykut Kocaman bırakırım demişmiş.

Yahu akıl var mantık var, Aykut Kocaman'ın bırakmayacağı ortada bir de ceza alınırsa Capello niye gelsin.

İlgi çeksin diye yapılmış ama asıl amaç bak hani istifa edecektin vurgusu yapmak.
    Yok Capello meselesi değil benim merak ettiğim. Sadece Aykut Kocaman'ın o yönde bir sözü vardı diye hatırlıyorum.

Öte yandan birşey daha sormak istiyorum ;

Samet Güzel Şike soruşturmasından dolayı ceza aldı mı ? Aldıysa ne cezası aldı. İşine devam ediyor da bu akşam Kuyt'ın basın toplantısını dinlerken farkettim kendisini de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yok Capello meselesi değil benim merak ettiğim. Sadece Aykut Kocaman'ın o yönde bir sözü vardı diye hatırlıyorum.

Öte yandan birşey daha sormak istiyorum ;

Samet Güzel Şike soruşturmasından dolayı ceza aldı mı ? Aldıysa ne cezası aldı. İşine devam ediyor da bu akşam Kuyt'ın basın toplantısını dinlerken farkettim kendisini de.
    şike yaptığı kanıtlanırsa dedi yanılmıyorsam ve bizim için , adaletsiz , hukuksuz diye bazılarının çook güvendiği Türk Adaleti için kapatılan mahkemelerden verilen karar yok hükmündedir , kaldı ki ortada kanıt vb. yok , doğal olarak bu insanların hepsi , onuruyla , şerefiyle görevine devam edecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok fazla forma var nette.Bekleyip görelim bence hiçbiri çıkmayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bu sene çubuklu almam artık yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Formaların uydurma olma olasılığı çok yüksek.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Burada forma konusu konuşulurken biri çıkıp yine şike muhabbetini hortlatmış Cezayı kesip, Capello gelmiş falan. Bu arada bu sene bende çubuklu almayacağım ya

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum şahsı pek dinlemediğim için ama sosyal medyada dolaşan bir olay var; "ahmet çakar; Aziz Yıldırım bir daha Şükrü Saraçoğlu stadının yanından geçebilirse taksime çıkıp anırırım" demiş doğru mu bu olay?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet doğru olay canlı yayında sordular anıracakmısın diye,bikinideki gibi kıvırdı ben aslında öyle demedim vs diye.

Bu arada TT aveadan daha fazla para vermiş galiba ortaya onların reklamımı olacak artık kollara avea mı geçecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Evet doğru olay canlı yayında sordular anıracakmısın diye,bikinideki gibi kıvırdı ben aslında öyle demedim vs diye.

Bu arada TT aveadan daha fazla para vermiş galiba ortaya onların reklamımı olacak artık kollara avea mı geçecek ?
    ikisi zaten aynı kuruluşa ait değil mi benim bildiğim var aralarında bağ

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aynen öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

SON DAKİKA !!!

Uefa TFF (Türkiye Futbol Federasyonuna) Temiz kağıdı gönderdi. Buna göre Uzun zamandır beklenen karar da açıklanmış oldu. Gönderilen temiz kağıdı Fenerbahçe takımının kritik olan şampiyonlar ligi ön elemelerine katılıp katılmayacağı durumu da netlik kazanmış oldu.Karara göre Fenerbahçe Şampiyonlar ligi ön elemelerine katılabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle yalan. Twitter uydurması.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Az önce fenerio twitter hesabında uefa izni ile ilgili 2 tane güncellemeye yaptı(kararlar elimize ulaştı ŞL'ye katılıyoruz minvalinde) fakat şuan silmişler kıllanmadım değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hiçbiryerde yok beyler

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

TFF'nin sitesine şuan da giremiyorum sizde de öyle mi ?

Mesaj Yetkileri