Selam millet bugün ortak sınav var akşama dogruda halı saha var Şans Dileyin![]()
Selam millet bugün ortak sınav var akşama dogruda halı saha var Şans Dileyin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Selamlar arkadaşlar dersler arasında zar zor giriyorum![]()
A.s![]()
selam..Hadi bakalım Ali umarım sınavın başarılı geçer..Halı sahada da bol goller![]()
s.a. bügün uyuya kaldığım için yoktumdahada uykum var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi A.s
sağol Aygün ama kimse yok malesef![]()
evet![]()
sen uyuyoken çok doluydu burası
Herkese selamlar arkadaşlar... Aygün nasılsın kardeşim...Ersin yatılırmı olm bu saate kadar akşam oldu...![]()
İyiyim Fıratcan mı desem abi mi desemSaoL sen nasılsın
![]()
Ersin avatarın eski gibi?
Aygün cüm sen bilirsin 1989 luyum...Senden 4yaş büyüyüm yani... Ben kendimden 4yaş büyüklere Abi derim... Ama sen hangisi kolay gelirse onu de....
Fıratcan zaten uzun bir isim abi'yi de katarsak bayaa uzun olurNeyse bakarız bir ara düşünürüm
![]()
Fırat Abi dersin olur... Genelde öle derler... Dediğin gibi isim biraz uzun sayılır... SEn nasıl kolayına gelirse öle de önemli değil...
F.A. nasıl![]()
Süper oldu Aygün... Yaratıcı bir insan oldunu biliyodum ztn...
Ne yaratıcısı Fıratcan Aygün mü yaratıcı![]()
Bir tek sen anlıyosun F.A. bu forumdaki değerimiDiğer hepsi makarayı alıyo beni
![]()
Abi baksana ismimi kısaltı... F.A oldu adım...Sen nasılsın Emre Abi olay çözüldü sanırım...
Eee sen makaraya alınmaktan başka bişey yapılmazsın ki Aygüncüğüm.
Şaka ya Aygün akıllı çocuktur.
Sağol Fıratcan iyiyim bende ne olsun.Çözülmüş heralde baksana kilit yedi konu ama daha bitmedi...
Aygün efendidir.![]()
Aygün cüm senin gibi değerli bir kardeşi kırcak değiliz ya tabiki önemli bir üyesin....Bu arada F.A. güzel durdu...
Aygün mü.??![]()
Değilmisin???
Ne diyem Mahmut mu diyem![]()
14 yaşına giricem kazık kadar oldumNe çocuğu
![]()
Abi dediğim gibi takma kafana boşver biz senin kariyerinede dvm etmeni istiyoruz... Akşam Volkan Abi'ye aktarırsın ztn sorunu en iyi v objektif kararı verir Volkan Abi...
Konu nedir?![]()
Selamun Aleyküm..
Hayırlı akşamlar.
Öyle F.A
Ne kazık kadarı be "ufacıksın tefeciksin tombul bebeğim" Allah allah.![]()