Ayran olsun, milli içecek
Yazmayalım ismini, üzüme dalıyoruz diyelim, sonra yasaklamaya kalkıyorlar, saçmalıyorlar.
Ayran olsun, milli içecek
Yazmayalım ismini, üzüme dalıyoruz diyelim, sonra yasaklamaya kalkıyorlar, saçmalıyorlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
16.00'da Fikret Orman açıklama yapacak.
FM Gazetesi
Aslında öğlen girdiğimde sansürlü halini koyacaktım ama üşendim![]()
FM Gazetesi
Celal Kolot (dogru yazdim sanirim) epey sinirlenmis CNN'de. Sinirlenmesi bir bakima iyi olmus, guzel yerlere mesaj gitmis.
Bir macera yaşadık Olimpiyata gidip takımı desteklemek 80.000+ kişiyle muhteşemdi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Celalettin Kolot da yazıyor nette ama hangisi doğru bilemiyorum.
https://www.dropbox.com/s/x2jdnhas0d...kjhdkjashd.flv
Birileri Beşiktaş ve çArşı üstünde oyunlar oynuyor, bunlar çok açık ama dile getiremiyoruz.. Umarım Fikret Orman'ın dediği gibi, Beşiktaş bu işten yara almaz ve en kısa sürede sorunsuz bir şekilde atlatır.
5 Ekim Cumartesi
Eskişehirspor - Beşiktaş: 19.00
Önder Özen 17:30'da basın toplantısı yapacak.
FM Gazetesi
Beşiktaş pilot takım olarak BAL'da mücadele eden Kastamonuspor ile anlaşma sağladı.
FM Gazetesi
Yalnız Kastamonu'da Durum İyi Değil Heralde
BAL Ligine 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başladı Allahtan O da Bizim Memleket Takımına Karşıİyi Oldu Bir Nebze Bizim İçin
Ayrıca BAL Ligindeki Diğer Kastamonu Takımı (Tosya) da 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başlamış Demekki Kastamonu Bu Sene Sıkıntılı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Saat 15.00'te BJK TV'de canlı yayınlanacak Beşiktaş-Karabük A2 maçında, Günay, Pedro Franco, Ömer, Holosko, Kerim ve Sezer de forma giyecek
Sezer harika oynuyor. Bu hafta muhtemelen Fernandes ile birlikte ilk 11'de çıkar Veli'nin yerine.
Last edited by Ralph : 01.Ekim.2013 at 16:33
FM Gazetesi
A2 Ligi Maç Sonucu / BJK:6 - Karabükspor: 1 (Sezer 2, Ömer 2, Holosko, Kerim Frei - Alihan)
Sezer, Ömer ve K.Frei'nin zamanı geldi sanırım! Holosko için üzgünüm, kontenjana takılıyor.![]()
Holosko zaten her şekilde takılıyor. Artık gitmeli takımdan. Çok sınırlı bir oyuncu.
FM Gazetesi
Forza bir daha hiç açılmayacak mı? Bilgisi olan var mı?
So what?
Saike
1 haftadır her fırsatta soruyorum sitedeki yöneticilere yakın üyelere; bakımda diyorlar, herkes bekliyor diyorlar. Bugün, az önce yine sordum; ama bu defa sitenin facebook sayfasındaki adminlere ve henüz cevap gelmedi.
Site kapandığından beri internette sıkıntıdan patlayacak hale geldim, bir boşluğa düşmüş gibiyim valla. Can sıkıntısından 'Bizimkiler'e sardım. İlk sezonun 5 bölümü bitti hatta.![]()
Aynen abi,sürekli bakıyorum acaba açılmışmıdır diye.Transfer nöbetine döndü olay.
![]()
So what?
Saike
Fikret reyiz güvenelim güvenelim diyoruz, yaparsın diyoruz da bu stadyum daha yıkılamadı. Nasıl seneye yetişecek?
http://distilleryimage6.ak.instagram...0a1f98e5_8.jpg
FM Gazetesi
1 sene içinde yıkılıp yeniden yapılması zaten imkansız. En az 2 senesi var. Mesela bir okul yıkılıp yeniden yapılacağı için öğrencileri bizim okula geldi geçen sene. Bu sene de duruyorlar ve muhtemelen seneye de kalacaklar. Daha bir okul henüz yapılamamışken koca stad nasıl 1 senede yapılsın![]()
Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman kadro dışı bırakılmış.
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56862/
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kim suçludur bilemem ama bu İbrahim Toraman'nın kaçıncı kavgası hiç belli değil.Sezer'in de masum olduğunu düşünmüyorum ama biraz da suçu Toraman'da aramak lazım sanırım.
Sezer'e de Gelen Vuruyor Giden VuruyorK.Emrah'tan Farkı Kalmadı
Umarım Sonunda Affetmezler de Gönderilir İkisi de
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
hajduk split degil mi yahu o adamları haydut yapmışlar durduk yere![]()