Sayfa 185 / 476 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
5,521 ile 5,550 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sponsor + beşiktaş + mansimov ile parası ödenebilir ancak robinho kendi takımıma da gelmesini istemediğim bir futbolcu bahsedilen para eden hazard için istenen bonservis bedelinden daha yüksek ben robinho'ya bu kadar para verileceğine 25 milyon euroyu basıp hazard'ın getirilmesini isterdim takımıma
    Bende böyle düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda tvden spor haberlerinin sesi geliyor , Beşiktaş'ın gündeminde Robinho transferinin bulunmadığını gerekçenin ise yeterli sponsor kaynagının saglanamamış olduğu söyleniyor.. Yani Robinho transferi yattı demeye getiriyorlar işi. Q7 ve Guti'de de aynıları olmuştu , ona güvenerekten Robinho gelebilir diyorum..

Tahminimce en geç hafta ortasına kadar bu transfer olumlu bir biçimde sonlandırılmış olur.

Önce eldeki fazlalık yabancılar gidecek, sonra yeni transfer gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şu anda tvden spor haberlerinin sesi geliyor , Beşiktaş'ın gündeminde Robinho transferinin bulunmadığını gerekçenin ise yeterli sponsor kaynagının saglanamamış olduğu söyleniyor.. Yani Robinho transferi yattı demeye getiriyorlar işi. Q7 ve Guti'de de aynıları olmuştu , ona güvenerekten Robinho gelebilir diyorum..
    Gelecek,gelecek.İmzanı değiştirebilirsin bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ve is formalitelere kaldi !

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Besiktas evens
    Schalke 5/2
    Fenerbahce 4/1
    Benfica 6/1

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ve is formalitelere kaldi !

Besiktas evens
    Schalke 5/2
    Fenerbahce 4/1
    Benfica 6/1
    İŞ BİTMEDİ !!!

Schalke ile eşit oranımız şu anda bunu gösteriyor.

Ayrıca şu anda bahsimiz 1'e 1 buçuk veriyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    İŞ BİTMEDİ !!!

Schalke ile eşit oranımız şu anda bunu gösteriyor.

Ayrıca şu anda bahsimiz 1'e 1 buçuk veriyor.
    evet su anda oranlar degismis ama nasil oluyorda BJK ile schalke'nin oranlari ayni onu anliyamadim yeni oranlar burda

Besiktas 1/2
    Schalke 4/1
    Santos 8/1
    Fenerbahce 10/1
    Benfica 12/1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende öyle düşünüyordum ilk başta Guti, Quaresma'da da böyle oldu diye ama bu adam Robinho onlarla arasındaki fark çok büyük durum açısından. Q7 düşüşteydi 7 milyon € gibi cüzi bir rakama alındı, Guti'nin bonservisi elindeydi ve yaşı fazlaydı. Robinho hem genç, hem şuanda Barça'nın bile isteyebileceği bir futbolcu aynı zamanda da bonservisi çok yüksek miktar. Demek istediklerim Robinho gelemez değil, artık hiçbir oyuncu şu takıma gelmez diye birşey yok zaten ama gelmesi o kadar da kolay değil. Beşiktaşlılar sabır taşı oldular resmen ama Robinho transferi kolay bitemez ki. Talibi bol, sponsor gerek, o gerek bu gerek.. Onun için Beşiktaşlılar transfer sezonu sonuna kadar heyecanlanabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guardian bile sallaıyor vay arkadaş vay : ) Ayrıca Robinho'nun gelmesi beni tek bir yönden korkutuyor nedense , bonservisinden form durumundan vs. değil de , bu adamın parasını olur da günü gününe veremezsek , yani Robi parayı dert edip kaçıp giderse çok sevdiği Brezilyaya dava falan açarsa maazallah bir daha sanmam çok kaliteli , ünlü oyuncular alabileceğimizi. Tek korkum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Guardian bile sallaıyor vay arkadaş vay : ) Ayrıca Robinho'nun gelmesi beni tek bir yönden korkutuyor nedense , bonservisinden form durumundan vs. değil de , bu adamın parasını olur da günü gününe veremezsek , yani Robi parayı dert edip kaçıp giderse çok sevdiği Brezilyaya dava falan açarsa maazallah bir daha sanmam çok kaliteli , ünlü oyuncular alabileceğimizi. Tek korkum bu.
    Gülü seven dikenine katlanır hesabı olacak Ahmet. Robinho, şuana kadar Türkiye'ye gelen en ünlü yabancı olacak. O yüzden Beşiktaş yönetiminin maaşını aksatacağını düşünmüyorum. Onu riske alamazlar.

Fakat bu sefer de şöyle birşey olabilir. Neden Robinho'nun parası günü gününe yatıyor da bizimki yatmıyor diyen oyuncu çıkabilir. O, ötekinden daha tehlikeli bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gülü seven dikenine katlanır hesabı olacak Ahmet. Robinho, şuana kadar Türkiye'ye gelen en ünlü yabancı olacak. O yüzden Beşiktaş yönetiminin maaşını aksatacağını düşünmüyorum. Onu riske alamazlar.

Fakat bu sefer de şöyle birşey olabilir. Neden Robinho'nun parası günü gününe yatıyor da bizimki yatmıyor diyen oyuncu çıkabilir. O, ötekinden daha tehlikeli bir durum.
    Roberto Carlos...

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Roberto Carlos...
    Sıfat denildiği gibi çok önemli değil ama dünyada Carlos'u tanıyıp da Robinho'yu tanımayan bir futbolsever olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birbirlerinden pek farkları yok Aygün anlatılmak istenen şey farklı orda , sıfata takılma..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLgiLenmiyoruz, gündemimiz de yok gibi açıkLamaLar yapmak bizim gibi borsada buLunan bir takımın yapması gereken bir davranış. Beşiktaş Guti ve Quaresma transferLerinde aynısını yaptı ama kesin oLarak anLaştıktan sonra KuLübümüz biLmem kim futboLcu iLe görüşmeLere başLamıştır formaLitesini borsada biLdirdikten bir kaç saat sonra ya da bir gün sonra resmi açıkLamayı yaptı. Robinho iLe City takımı iLe görüşmeLere başLanmıştır haberini yapmayan bir takım sadece Türkiye de değiL Avrupa da da bu kadar ses geLmişken bir şekiLde açıkLamada buLunmak zorundadır. Yoksa borsada başı beLaya girer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robinho konusunda bu açıklama fenere gönderme‚ bizde o kadar para verip dengeyi bozmayız‚ sponsor alacak mesajı verildi. Twitter-C.Kolot

Açıkçası bana mantıklı geldi bu yazıdıgı kolot'un.

Baktıgımız da Fenerbahçe'nin açıklaması

-----------------------------------------------------
    Basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
    ----------------------------------------------------------------------

Beşiktaş'ın açıklaması

Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir.

BEŞİKTAŞ JK

----------------------------------------------------------------------------------------------
    En önemlisi de , Beşiktaş'ın açıklamasının sonunda yazana dikkat , Beşiktaş A.Ş değil , Beşiktaş JK.

Borsaya kesin olarak , aksi ihtimali gerçekleşmeyecek olan durumlarda gönderilen yazılarda benim bildiğim Beşiktaş A.Ş olarak gönderilir. Örneğin ;

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği açıklamada Guti ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Açıklamaların manası , cümeller ve ayrıntılar iyice incelendiğinde ben bu sonuca ulaştım.
    Last edited by Ahmet Göktaş : 21.Ağustos.2010 at 02:22

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler artık bu Robinho gelecek/gelmeyecek mesajları hususunda biraz özen gösterelim. Transfer döneminin bitmesine 10 gün kaldı, kalmadı. Herkes biraz sabırlı olursa sonucu göreceğiz zaten. Tartışma biçimi de Robinho şu nedenden gelmez, şu nedenden gelirden daha çok iddia biçiminde malum yarışa döndü. Gelecek diyen bir kişiye 40 kez gelmez denilince o kişinin düşüncesi değişecek değil; aynı şekilde gelmeyecek diyen bir kişiye 40 kez gelecek diyince o kişinin de düşüncesi değişecek değil. Dayatma yerine içi dolu tartışmayı denesek birşey kaybetmeyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Gelse de rahatlasak artık ya .. (!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelse rahatlar mısınız ? =D
    Tamam Şems sen öyle diyorsan =)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer tek rakip Schalke ise Beşiktaş aldı diyebiliriz. Çünkü Alman klüpleri çok doğru şekillerde yönetiliyorlar ve hiç bir transfere bu kadar para saçmazlar. Hele çok büyük bir kumar olan bir transfere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu bizim yanlış yönetildğimiz anlamına mı geliyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sadece Beşiktaş'ın değil tüm Türk takımlarının. Hatta Dünyanın sayılı klüpleride bu listeye girebilir. Örneğin; Man UTD.

Tabata'yı 8 milyona aldığın yere Quaresma'yı 7 milyona getirebiliyorsan burda bir sorun vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    Tabata'yı 8 milyona aldığın yere Quaresma'yı 7 milyona getirebiliyorsan burda bir sorun vardır.
    Tabataya verilen paranın fazla oldugunu tüm beşiktaş taraftarıda söylüyor zaten. Her Takım Transferde hata yapabilir.Takımını söyle Yaptıgı hataları sıralıyım sana.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Tabataya verilen paranın fazla oldugunu tüm beşiktaş taraftarıda söylüyor zaten. Her Takım Transferde hata yapabilir.Takımını söyle Yaptıgı hataları sıralıyım sana.
    Galatasaray'lıyım.Fakat yönetimim kusursuzdur diyenlerden değilim.Sadece cevap verdim o arkadaşa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz derken Türk takımları demek istedim zaten Beşiktaş'a indirgememiştim.. Haklı olabilirsin yani çok doğru politikalar izlendiği söylenemez yönetimlerimizde ancak belli bir noktadan sonra risk almak gerekir bence.. Yani hasta bir çoçuğu alıp da kulübe monte ettiklerinde kimse Barca'nın çok akıllı bir iş yaptığını düşünmüyordu heralde veya Porto'nun ilk bakışta adı sanı duyulmamış oyunculara milyonlar saçmasını kimse anlayışla karşılamıyordu.. Ama zaman içinde ya tutar ya tutmaz. Verdiğim örnekte işte Porto bu riski hemen her sene alıyor ve o yüzden dünyanın en zengin kulüplerinden biriler.. O yüzden Diegolar'ı Luis Fabianolar'ı onlar Avrupa futboluna armağan edip kasa dolduruyorlar 'risk aldıkları' için..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda Beşiktaşlı taraftarların Robinho ile ilgili yorumları:

*İbrahim Üzülmez’e; Seni Real Madrid’e gönderemedik ama Real Madrid’i ayağına getirdik.
    *Arkadaşlar fazla heyecan yapmayın, Messi ile henüz ilgilenmiyoruz.
    *Böyle bir anda söyleme başkan, kalbi olan taraftarlar var.
    *1 Nisan da değil ki “Şaka” diyelim.
    *Seneye Messi, Ronaldo, Xavi... Ancak keser bizi.
    *Eve benzini döktüm, gelmezse yakarım.
    *Cama çıkıp avazım çıktığı kadar bağırasım var.
    *Yönetim uyuma, karşılama için Konya Ovası’nı kirala.
    *Beşiktaş’ın transferdeki yeni hedefi; Santiago Bernabeu Stadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Başında beri inanıyordum en ufak şüphem yoktu ve sonunda oldu. Hala şüphesi olan arkadaşlar

http://forum.forzabesiktas.com/

; )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmetciimm ne oldu canım
    Aygün daha var transfer sezonunun bitmesine. Bitince eğer Robinho gelmezse Ahmet foruma girecek mi merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum
    Haftaya onu da görürsün rahat ol Zaten senin forzanın nasıl bir site oldugunu bilmeni bekleyemem.Sadece şu kadarını söyleyeyim , Forza=Resmi site. Öyle bedavaya sıkan siteler gibi değil Ben onusenin için değil , şüphe duyan Beşiktaşlı arkadaşlar için koydum.

Mesaj Yetkileri