Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma
Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma
Kapak oldu galiba cevap vermemek için çırpınıyorsun nese senide anlıyorum Beckham İnilterenin Yetiştirdiği en büyük futbolculardandır bunun ansini iddia etmek SAÇ-MA-LIK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çirkef terbiye gini birebir ahlakla ilgili terimler kullandın ... daha ne olsun
Fernando GagoOwen en iyi döneminde Real'e geldi
Carlos intere uyum sağlayamadıysa Beckhamda Reale uyum sağlayamadı var mı sorun ??
Maradona kariyerini okdum barcada başarısız olduğu biliyorum izlemem mi gerekiyor
Görünen Köy Klavuz istemez diye bir söz vardır ben olan bir şeye isim verdim sadece "SAÇMA"
Carlos intere geldiğinde 18 yaşındaydı 1
Sen sadece oku zaten okuduğunuda sanmıyorum hayalperest insan 2
Owen en iyi döneminde Real'e geldiyse başarılı olmasımı gerekir 3
eğer ben saçmaysam sanada zekanla ilgili bir yakıştırma bulurdum ama dediğim gibi burası bir forum, hücrelerin yetmiyor bence sana
Maradona Messi karşılaştırmasını bütün dünya yapıyor kimse futbol bilmiyor sen biliyorsun di mi ??
Kaçamak cvplar verme Lütfen Lütfen Lütfen maradonanın barca kariyerini yaz biliyorsun ya merak ettim maradona barcada neler yapmış
Asıl sen kaçamak cevap verme konumuz beckham Maradona değil hiç işim yok senin için kariyermi yazıcam buraya
İşte sen Beckhamın Real kariyerine bakıp futbolcu değil diyorsun ama maradonan barca kariyerine bakmyorsun bnm anlatmak istediim hangi futbolcu olursa olsun bir futbolcuyu tüm kariyeri ile değerlendirmek gerek
wikipedia nın yalancısıyım 58 maçta 38 gol atmış yazıyor.2 sezonda.tüm kulvarlarda.kupa lig flan hepsi dahil.yani
Sadece futbolda değil diğer spor dallarında da bu adaletsizlik var,genç yaşına rağmen gelmiş geçmiş en iyi tenisçi olan -aldığı kupalar bakımından- Federer,Şarapavo'nın onda biri kadar bile para kazanmıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
futbol spordur ama ekonomik bir sektör klüplerin para kazanması lazım bekcham bunu için en iyi malzemeydi zaten yakşıklı ve bu kadar ilgi olması onun suçu değil
hem bunu diyorsun hala maradonayı tartışıyorsunçoo çelişkili cvplar veriyorsun gerçekten ... benim demek istediğim maradona dünyanın şu ana kadar en iyi oyuncusu ama buna rağmen barcada lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır tabiki değil o zaman maradona kötü futbolcu???
alakası yok bende bunu diyorum bekcham man utd milli takım ve realde yaptıkarını bir olarak değerlendirmek lazım sadece real kariyerine taklma
Beckham gibi oyuncu zor bulunur.30 yaşından sonra bence futbol hevesi bitti ve artık daha çok para kazanmak istediğini anladım..
Ben hala bu cevabında takıldım asıl çelişki bu cevapta saklı değilmi, benden maradona kariyeri isteyen başarısız oldu diyen sensin, ben sana kayıtsız kaldım ama sağolsun arkadaş yazmış ben senden bu soruya yanıt vermeni beklerdim..
Ama sen yakışıklı olmak suçmu gibi beniyapan cevabı verdin .
Asıl büyük çelişki ve dumur burada saklı
yaw ne diyorsun aynı şeye 2 3 cvp filan verion çok sinirlendin anlaşılan git yüzünü yıka
maradona kariyerine baktığımda barcada 2 sene oynadı ama lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır ?? ayrıca burada maradona kariyeri konuşmayalım diyende sensin.... sadece maradonaya takılma owen carlos rivaldo(milan) henry(juve) eto'o(r.madrid) ...
Ne güzel şimdide bunların kariyerlerini isteme bu sefer olmaz . Maradona başarılı takım başarısızsa bu onun suçumu , beckham maradonanın barçada yaptığının yarısını real'de yapsaydı seninle tartışma gereği bile duymazdım
Ayrıca verdiğin cevaplardan sinirlenmedim aksineoldum sayende çok sağol.
Ayrıca bu konuyu kapatalım istersen yeterince birbirimizi kırdık![]()
Bu mesajımada gerekli cevabı vermezsin umarım
yaw işte bak sende diyorsun takım kötü ise o dönem real 3 sene 1 kupa bile alamadı o kadroda beckhamda vardı ve başarısız oldu...
sende anlayamadığım bir şey sorucam:
Bir futbolcuyu 2 senelik kariyeri veya 1 klüptei kariyerile ile yargılamak doğru mudur??kaçamak cvpler vermezsen iyi olur![]()
Beckham şimdi amerikada çevirdiği diziden gelen milyonları sayıyordur,onun için bu kadar kavga etmeye gerek yok.
Robinho Arsenal'e gidebilir Henry'nin yokluğu da bir nebze hafiflemiş olur. Bu takastan Real zararlı çıkar.
Fabregas kalıyor
R. Madrid ve Barcelona'nın göz hapsinde olan Fabregas Arsenal'de kalıyor. Arsenal'in genç İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas takımında mutlu olduğunu belirtti ve kendisini transfer etmek isteyen Barcelona veya Real Madrid'e gitmeyi düşünmediğini belirtti.
Öte yandan Fabregas'ın menajeri Diaz da konu hakkında daha önce yatığı açıklamada, "Cesc Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyor. Ne Madrid'den resmi bir teklif aldık ne de pazarlık yaptık. Benim Real Madrid yönetimiyle görüştüğüm söyleniyor ancak bu doğru değil. Cesc yakında Arsenal ile idmanlara başlayacak ancak futbolda her şey olabilir, şu an için Cesc'in gitmesi gibi bir durum sözkonusu değil çünkü Real'den teklif almadık," dedi.
Bu takas olsa, zararlı çıkacak olan takım Arsenal olurdu..
Arsenal Henry'den sonra Fabregas'ı da bırakamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arsenal Fabregas'ı , Real'de Robinho'yu bırakmaz Copa America'da şuan ki performansı ile..
(/s)
Ztn Robinho nun Real deykende son döneminde gözle görülür bir çıkışı vardı... Copa America da da bunu max... çıkardı...