Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 185 / 422 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
5,521 ile 5,550 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sen yazdıklarıma cvp ver ilk önce Ahlak polisliği yapma

İşte saçmalığın önde gideni, ortada ahlakla ilgili bişey yok zaten, asıl sen saçmalıyosun ahlakla ilgili bir mesaj yazılmadı burada.

Senin gibi birine cevap vermek bile yanlış zaten, insanlarla diyalog kurmasını öğrenene kadar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kapak oldu galiba cevap vermemek için çırpınıyorsun nese senide anlıyorum Beckham İnilterenin Yetiştirdiği en büyük futbolculardandır bunun ansini iddia etmek SAÇ-MA-LIK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    İşte saçmalığın önde gideni, ortada ahlakla ilgili bişey yok zaten, asıl sen saçmalıyosun ahlakla ilgili bir mesaj yazılmadı burada.
    Çirkef terbiye gini birebir ahlakla ilgili terimler kullandın ... daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Fernando Gago
    Owen en iyi döneminde Real'e geldi
    Carlos intere uyum sağlayamadıysa Beckhamda Reale uyum sağlayamadı var mı sorun ??
    Maradona kariyerini okdum barcada başarısız olduğu biliyorum izlemem mi gerekiyor
    Görünen Köy Klavuz istemez diye bir söz vardır ben olan bir şeye isim verdim sadece "SAÇMA"

Carlos intere geldiğinde 18 yaşındaydı 1
    Sen sadece oku zaten okuduğunuda sanmıyorum hayalperest insan 2
    Owen en iyi döneminde Real'e geldiyse başarılı olmasımı gerekir 3

eğer ben saçmaysam sanada zekanla ilgili bir yakıştırma bulurdum ama dediğim gibi burası bir forum, hücrelerin yetmiyor bence sana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fernando Gago

Carlos intere geldiğinde 18 yaşındaydı 1
    Sen sadece oku zaten okuduğunuda sanmıyorum hayalperest insan 2
    zuhahaha sen oku izle ne yaparsan yap ama bişiler öğren Carlos İnter'e geldğinde 22 yaşındaydı
    maradonanın barcelona kariyerini yazar mısın çok biliyorsun ya

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

zuhahaha sen oku izle ne yaparsan yap ama bişiler öğren Carlos İnter'e geldğinde 22 yaşındaydı
    maradonanın barcelona kariyerini yazar mısın çok biliyorsun ya

Evet ben bişeyler öğrendim sayende, senin futbol hakkında hiçbir şey bilmediğini

Maradonayla Messiyi karşılaştıran bi adamdan da bu beklenir zaten

Maradona kariyerini yazmama gerek yok oyuncu biyografileri bölümüne bak

görürsün,ben yazdım yazacağımı oraya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maradona Messi karşılaştırmasını bütün dünya yapıyor kimse futbol bilmiyor sen biliyorsun di mi ??
    Kaçamak cvplar verme Lütfen Lütfen Lütfen maradonanın barca kariyerini yaz biliyorsun ya merak ettim maradona barcada neler yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Asıl sen kaçamak cevap verme konumuz beckham Maradona değil hiç işim yok senin için kariyermi yazıcam buraya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte sen Beckhamın Real kariyerine bakıp futbolcu değil diyorsun ama maradonan barca kariyerine bakmyorsun bnm anlatmak istediim hangi futbolcu olursa olsun bir futbolcuyu tüm kariyeri ile değerlendirmek gerek

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

wikipedia nın yalancısıyım 58 maçta 38 gol atmış yazıyor.2 sezonda.tüm kulvarlarda.kupa lig flan hepsi dahil.yani

Nesil
    2006

Sadece futbolda değil diğer spor dallarında da bu adaletsizlik var,genç yaşına rağmen gelmiş geçmiş en iyi tenisçi olan -aldığı kupalar bakımından- Federer,Şarapavo'nın onda biri kadar bile para kazanmıyor
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by lucho View Post
    wikipedia nın yalancısıyım 58 maçta 38 gol atmış yazıyor.2 sezonda.tüm kulvarlarda.kupa lig flan hepsi dahil.yani

Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil şimdi cevap versinde görelim 58 maçta 38 gol atmak neymiş bizede anlatsın ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

futbol spordur ama ekonomik bir sektör klüplerin para kazanması lazım bekcham bunu için en iyi malzemeydi zaten yakşıklı ve bu kadar ilgi olması onun suçu değil

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

futbol spordur ama ekonomik bir sektör klüplerin para kazanması lazım bekcham bunu için en iyi malzemeydi zaten yakşıklı ve bu kadar ilgi olması onun suçu değil

Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil şimdi cevap versinde görelim 58 maçta 38 gol atmak neymiş bizede anlatsın ????

Bu sorunu cevabını bekliyorum hala?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet bende biliyorum ama yazmadım burası beckham konusu maradona değil ...
    hem bunu diyorsun hala maradonayı tartışıyorsun çoo çelişkili cvplar veriyorsun gerçekten ... benim demek istediğim maradona dünyanın şu ana kadar en iyi oyuncusu ama buna rağmen barcada lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır tabiki değil o zaman maradona kötü futbolcu???
    alakası yok bende bunu diyorum bekcham man utd milli takım ve realde yaptıkarını bir olarak değerlendirmek lazım sadece real kariyerine taklma

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beckham gibi oyuncu zor bulunur.30 yaşından sonra bence futbol hevesi bitti ve artık daha çok para kazanmak istediğini anladım..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben hala bu cevabında takıldım asıl çelişki bu cevapta saklı değilmi, benden maradona kariyeri isteyen başarısız oldu diyen sensin, ben sana kayıtsız kaldım ama sağolsun arkadaş yazmış ben senden bu soruya yanıt vermeni beklerdim..

Ama sen yakışıklı olmak suçmu gibi beni yapan cevabı verdin .

Asıl büyük çelişki ve dumur burada saklı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Beckham gibi oyuncu zor bulunur.30 yaşından sonra bence futbol hevesi bitti ve artık daha çok para kazanmak istediğini anladım..
    Keşke bunu başkalarıda anlasa aygün
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben hala bu cevabında takıldım asıl çelişki bu cevapta saklı değilmi, benden maradona kariyeri isteyen başarısız oldu diyen sensin, ben sana kayıtsız kaldım ama sağolsun arkadaş yazmış ben senden bu soruya yanıt vermeni beklerdim..

Ama sen yakışıklı olmak suçmu gibi beni yapan cevabı verdin .

Asıl büyük çelişki ve dumur burada saklı

dediklerinden hiç bir şey anlamadım açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Keşke sorulan soruya doğru cevap verilince komik duruma düşmese insanlar , ve aygün arkadaşımızın verdiği cevapla konuyu geçiştirmeye çalışmasa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ee biraz kıvrak zekada gerekli tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keşke sorulan soruya doğru cevap verilince komik duruma düşmese insanlar , ve aygün arkadaşımızın verdiği cevapla konuyu geçiştirmese
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ee biraz kıvrak zekada gerekli tabi
    yaw ne diyorsun aynı şeye 2 3 cvp filan verion çok sinirlendin anlaşılan git yüzünü yıka

maradona kariyerine baktığımda barcada 2 sene oynadı ama lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır ?? ayrıca burada maradona kariyeri konuşmayalım diyende sensin.... sadece maradonaya takılma owen carlos rivaldo(milan) henry(juve) eto'o(r.madrid) ...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

yaw ne diyorsun aynı şeye 2 3 cvp filan verion çok sinirlendin anlaşılan git yüzünü yıka

maradona kariyerine baktığımda barcada 2 sene oynadı ama lig şampiyonu olmadı bu başarı mıdır ?? ayrıca burada maradona kariyeri konuşmayalım diyende sensin.... sadece maradonaya takılma owen carlos rivaldo(milan) henry(juve) eto'o(r.madrid) ...

Ne güzel şimdide bunların kariyerlerini isteme bu sefer olmaz . Maradona başarılı takım başarısızsa bu onun suçumu , beckham maradonanın barçada yaptığının yarısını real'de yapsaydı seninle tartışma gereği bile duymazdım

Ayrıca verdiğin cevaplardan sinirlenmedim aksine oldum sayende çok sağol.

Ayrıca bu konuyu kapatalım istersen yeterince birbirimizi kırdık

Bu mesajımada gerekli cevabı vermezsin umarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw işte bak sende diyorsun takım kötü ise o dönem real 3 sene 1 kupa bile alamadı o kadroda beckhamda vardı ve başarısız oldu...
    sende anlayamadığım bir şey sorucam:
    Bir futbolcuyu 2 senelik kariyeri veya 1 klüptei kariyerile ile yargılamak doğru mudur??kaçamak cvpler vermezsen iyi olur

Del Piero_10 Misafir

Beckham şimdi amerikada çevirdiği diziden gelen milyonları sayıyordur,onun için bu kadar kavga etmeye gerek yok.

omer-faruk-14 Misafir

Robinho Arsenal'e gidebilir Henry'nin yokluğu da bir nebze hafiflemiş olur. Bu takastan Real zararlı çıkar.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Malouda Chelsea'yi istiyor. Sol kanata Robinho'yu çekip iyi bir forvet almak da bir çözüm olabilir.
    Bence de

Fabregas kalıyor

R. Madrid ve Barcelona'nın göz hapsinde olan Fabregas Arsenal'de kalıyor. Arsenal'in genç İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas takımında mutlu olduğunu belirtti ve kendisini transfer etmek isteyen Barcelona veya Real Madrid'e gitmeyi düşünmediğini belirtti.

Öte yandan Fabregas'ın menajeri Diaz da konu hakkında daha önce yatığı açıklamada, "Cesc Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyor. Ne Madrid'den resmi bir teklif aldık ne de pazarlık yaptık. Benim Real Madrid yönetimiyle görüştüğüm söyleniyor ancak bu doğru değil. Cesc yakında Arsenal ile idmanlara başlayacak ancak futbolda her şey olabilir, şu an için Cesc'in gitmesi gibi bir durum sözkonusu değil çünkü Real'den teklif almadık," dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu takas olsa, zararlı çıkacak olan takım Arsenal olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Arsenal Henry'den sonra Fabregas'ı da bırakamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arsenal Fabregas'ı , Real'de Robinho'yu bırakmaz Copa America'da şuan ki performansı ile..
    (/s)

Ztn Robinho nun Real deykende son döneminde gözle görülür bir çıkışı vardı... Copa America da da bunu max... çıkardı...

Mesaj Yetkileri