Evet..........
evet girilmiyor tek korkum timsah tuzağı olması.
Uefa'nın sitesinde herhangi bir bilgi yok
Sabaha görürüz artık![]()
Ömer temelli sormuşlar o da daha önce zaten gelmişti dedi yani yeni birşey yok
Son Sözümüz Fenerbahçe belgeseli Fenerbahçe Dergisi ağustos sayısıyla hediye edilecekmiş.
Beyler killanmayin TFF'nin sitesini redhack hackledi.. Acilmamasinin sebebi bu
Twitter'dayım ve Fenerbahçenin maçı var diye tanımadığım kişiler ile sanki kapı komşum gibi sohbet ediyoruz.Samimi cana yakın bir sohbet
Sanırım böyle birşey taraftar olmak.5-6 kişi ile hep sohbet içindeyiz ancak hayatımda ilk kez gördüğüm kişiler ve ben bu birliği görünce İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM diyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
maç yayını d smart mı ? fb tv mi ?
edit : D-smarttaymışartık internetten bakacaz.
d-smart lig harici maçlarda tekel oldu. şampiyonlar ligi maçları bile artık d-smart'ta yayınlanacak. kötü oldu bu.
Türk takımlarının maçları Star ve Ntv de olacak diye biliyorum.
reklamda öyle duymuştum ama. umarım dediğin gibi olur.
Maç saat kaçta beyler umarım link buluruz![]()
cl maçları star'da olacak değil mi?
CL Eleme maçlarını D-Smart verebiliyor ama eğer Fenerbahçe gruplara kalırsa 1 hafta Galatasaray'ın maçını 1 hafta Fenerbahçe'nin maçlarını vericek Star 2sini birden veremeyecek yani...Tabi kalırsa...Kalmazsa bizim 6 maçımızı da verecek Star...Aynı şey UEFA A.Liginde de geçerli...2 Takımımız olursa 1'ini verecek...
Galatasaray'la aynı sene Avrupa Ligi'nde oynadığımızda Galatasaray'ın 4 maçı bizim 2 maçımız verilmişti şifresiz. Aynı şeyin olacağından korkuyorum.
Çok ilginç bi ülkede yaşıyoruz abi kendi tuttuğumuz kendi ülkemizin takımlarını bize parayla izletiyolar messiyi cristiano ronaldoyu ntvden bedavaya izliyoruz buda ilginç
Maç yayınına ek olarak , 01.00'de FB TV tekrarını verecekmiş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Netten D-smart linki bulabiliyormuyuz Digitürk bulunuyor ama hiç D-smart bakmamıştım.
Edit:hey gidi eski günler eskiden bütün maçlar şifresizdi ne güzel izliyorduk
d-smart harici kanallarda da gösterilebilir maç. o kanalların linkleri elbette bulunabilir. sonuçta en azından hazırlık maçlarını hukuken olmasa da insani olarak parasız izlemeye hakkımızın olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ndeki Kapalı Cezaevi'nde yatan Demokrat Parti eski Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı ziyaret etti. Ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21012263.asp
Fatih Terim ziyaret edince gündem olmuştu, ateistler bunu da açıklasın.![]()