Sayfa 185 / 483 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
5,521 ile 5,550 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

toplantıyı izleyemedim. o iki kişi hakkında bir şey söylemedi mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    toplantıyı izleyemedim. o iki kişi hakkında bir şey söylemedi mi ?
    Öyle bir şey yok diyor ne diyebilir ki? 10 gün önce uefa'ya mail atmışlar düzeltmek için ama hala cevap gelmemiş. 10 gün önce böyle bir olay patlak vermişse sen neden olay medyaya düşmeden kamuoyunu aydınlatmıyosun merak ediyorum tff.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu 40 M luk davayı kazanacağımız kesin.. birinin dediği diğerini tutmuyor. önemli olan asıl davadan alnımızın akıyla çıkmak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim aklim karisti, kim yalan soyluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TFF Cornu yalan söylüyor diyor da dün Fenerbahçe'nin açıkladığı belge UEFA'nın CAS'a sunduğu savunmaydı. Yani TFF işin içinden sadece Cornu yalan söylüyor diyerek çıkamaz. Cornu yalan söylüyor demek UEFA yalan söylüyor demek. UEFA'ya yazıyı yollamışlar da cevap gelmemişte falan filan.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yarin savci kimi cagirir?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

chemedya Ahmet Ercanlar

Fenerbahce yonetimi biraz sonra bir aciklama yapacak.

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...38829014728706
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yarin savci kimi cagirir?
    Cornu'yu çağırır.

Ne Cornu imiş arkadaş. Uğur Mumcu suikastinde de Cornu'nun parmağı var kesin.

Hazır bir abalı bulmuşken vurmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mantık zaten kabul etmiyor, bir kulübün teknik direktörü şüpheli sıfatıyla tutuluyor, başka kulübün başkanı şüpheli diye yurt dışına çıkma yasağı var ve ceza sadece Fenerbahçe'ye kesiliyor. Demek ki o adam buraya geldiğinde, 2 saatte ona eminmiş gibi birşeyler empoze ettiniz ki adam hal buyken sadece Fenerbahçe aleyhine yazıyor.

Ayrıca, TFF, Fenerbahçe'yi UEFA almadı dediğinde de yalan olduğu ortaya çıkmıştı, şimdi de UEFA'ya yalan söylüyor diyorlar. Bu müfettiş bilgileri savcıdan alsa savcıdan aldım derdi, neden bu 2 ismi veriyor.

Birbirlerine düşmeleri iyi, nereden tutarsan elinde kalıyor çünkü, Fenerbahçe'nin göz göre göre hakkı yendiği ortada, tazminat almadan bitmez bu olay diye düşünüyorum, şike davasının sonucuna bakmaksızın. Sadece tazminatı kimin ödeyeceği belli değil, hem TFF hem UEFA birbirlerini yalanlıyorlarsa, bu Fenerbahçe lehine.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bundan sonra UEFA çıkıp, TFF yalan söylüyor derse şaşırır mıyım ? hayır. bir de onun üstüne güzel bir ceza verse üzülür müyüm ? hayır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe açıklama yaptı, Corno'nun savunmasının olduğu açıklama. Aydınlar'ın Fenerbahçe önce bize gelseydi sözünün de yalan olduğu ortaya çıkmış oldu çünkü ayın 18'inde Fenerbahçe federasyona bu belgeyi sormuş, 21'inde de federasyon UEFA'ya sormuş, UEFA cevap bile vermemiş, 10 gün oldu.

Şu durumda bakıldığında Fenerbahçe'yi suçlu gösteren TFF ve UEFA CAS'a bu şekilde savunma vermiş, federasyon bakalım ne savunma hazırlayacak, yalan söylüyor demekten başka Corno hakkında.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ee masumiyet ilkesi deniliyordu heryerde ama bugün Fenerbahçe açıklama yapmış istifa edilsin diıe,nasıl hemen bir hükme vardılar masumeyeti önde tutan bu insanlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Futbol Federasyonu, bu akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında CAS tarafından kulübümüze ve TFF’ye gönderilen resmi bir evraka dayanarak kamuoyunun gündemine, dün düzenlediğimiz basın toplantısı ile getirdiğimiz konulara ilişkin bazı açıklamalarda bulunmuştur. TFF açıklamalarında, UEFA başmüfettişi Pierre Cornu’nun ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını, kendisinin doğruları dile getirmediğini ve bu durumun düzeltilmesi için UEFA’ya bir mektup yazdıklarını ve Cornu’nun ifadelerinin geri alınmasını/düzeltilmesini istediklerini belirtmiştir.

TFF Başkanı Sayın Aydınlar’ın da bizzat söylediği gibi, Pierre Cornu ve UEFA aradan geçen 10 gün zarfında TFF’nin söz konusu mektubuna herhangi bir yanıt vermemiştir.

Bununla birlikte, Sayın Aydınlar’ın bizzat okuduğu 23 Kasım tarihli UEFA dilekçesi de TFF’nin başvurusuna kesinlikle bir cevap olmadığını kamuoyunun dikkatine önemle sunarız. Sayın Aydınlar’ın savunmasına dayanak olarak göstermeye çalıştığı dilekçe; kulübümüzce CAS’a sunulan ve Cornu’nun ifadesinde TFF ile UEFA arasında bir mutabakat olduğuna dikkat çektiğimiz dilekçemize UEFA tarafından yanıt olarak verilmiş bir savunma metnidir.

UEFA’nın söz konusu dilekçesinde açıkça görülmektedir ki; UEFA kesinlikle Sayın Cornu’nun yalan söylediği ya da ifadelerinin geçersiz olduğu şeklinde bir ibare kullanmamaktadır. Sonuç olarak Sayın Cornu’nun ifadesi UEFA tarafından yalanlanmamış ve CAS nezdinde de hukuken halen geçerli durumdadır ve bizim tahminimiz bu durumun değişmeyeceği yönündedir.

Öte yandan, bizim de açıklamalarımıza da dayanak oluşturan Sayın Cornu’nun CAS’a verdiği savunma dilekçesi, TFF Başkanı Sayın Aydınlar’ın söylediği gibi 18 Kasım 2011 tarihli değil 3 Kasım 2011 tarihlidir (aşağıda görülmektedir). TFF Başkanı "Fenerbahçe keşke bizimle iletişime geçse ve sorsa" demektedir. Oysa 18 Kasım 2011 tarihi Fenerbahçe’nin Sayın Aydınlar ile temasa geçerek kendisine bu belgeyi sorduğu tarihtir. Anlaşılan o ki kulübümüzün bu belgede yazanları kendisine sormasından sonra TFF Başkanı belgenin detaylarından haberdar olmuş ve harekete geçilmesi talimatı vermiştir. Bunun hemen ardından da bugün açıklamalarına dayanak oluşturan ancak henüz bir yanıt alamadıkları 21 Kasım 2011 tarihli mektup yazılarak UEFA’ya gönderilmiştir

Tüm bu gerçekler belgeleri ile ortadayken bir Türk takımını uluslararası alanda zor durumda bırakmaya çalışanların TFF Başkanı ve kalkanı tarafından korunmaya alınması kabul edilebilir bir durum değildir.

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü adına yapılan açıklamalar Asbaşkanımız Sayın Ali Koç’a ait açıklamalar değil Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi görüşleri ve ifadeleridir. TFF’nin basın toplantısında bu şekilde bir ayrım yapılarak yanıt verilmeye çalışılması da anlaşılabilir ve yakışık alan bir tavır değildir. Önümüzdeki günlerde bu konuda daha detaylı açıklamalarımızda olacaktır.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Konuyla ilgili belirtilen fotoğraflara Fenerbahçe resmi sitesinden bakabilirsiniz, hayli fazla fotoğraf var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ee masumiyet ilkesi deniliyordu heryerde ama bugün Fenerbahçe açıklama yapmış istifa edilsin diıe,nasıl hemen bir hükme vardılar masumeyeti önde tutan bu insanlar...
    Açıklamaları okursan orada yazıyor, Aydınlar'ın verecek cevabı olmadığından konuyu başka yerlere çekme çabasıyla yaptığı açıklama bu. Durum yukarıda belirtildiği gibi, aksi çıkar, UEFA yalan söyledim derse, Fenerbahçe de çıkar bu isimlerden özür diler merak etmeyin. Şu anda CAS'da ki davaya sunulan belgeler, TFF'nin Fenerbahçe yargısız infazla cezalandırdığını göstermekte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bi siz masumiyet ilkesi demiyordunuz simdi mi geldi aklınıza Yorumları veya fenerbahçelilerin söylediklerini iyi dinlerseniz sorunuzun cevabını alabilirsiniz.Cornu neden böyle bir ifade vermiş diye soruluyor federasyona, federasyon bilmiyoruz diyo o zaman orada işi ne?

ayrıca fenerbahçe kişileri itham ederken uefa'nın cas'a sunduğu resmi bir savunmayı baz alıyor yeterli midir sizin için bilemiyorum tabi ama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hani o UEFA var ya göklerden inmeyen onun bize yolladığı belgeyi gösteriyoruz. ve diyoruz ki; bu belgede yazanlar yalansa biz özür dileriz. fark burada heralde iki durum arasındaki..

ayrıca; 2 taraftan biri yalan söylüyor.. Cornu denilen adam niye durduk yere böyle bir şöylesin demeden de edemiyor insan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şenes erzik diye biadam var bide fenerbahçeli olacak o adam ne işyapar merak ediyorum senelerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şenes erzik diye biadam var bide fenerbahçeli olacak o adam ne işyapar merak ediyorum senelerdir.
    ne çektiysek fenerbahçelilerden (!) çektik zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cornu'nun savunmasının tamamını okudum da, TFF nasıl sıyrılacak çok merak ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cornu yillarca bas savcilik yapmis yanlis okumadiysam Uefa sitesinden. Ne yaptigini bilen bi adam, MAA dan son cirpinislar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İdare-i maslahatçılığın dibi göründü; Fenerbahçe er ya da geç usulden topa girecekti zaten. İster misiniz Federasyon, 5 aydır becerip alamadığı kararı almaya kalksın, hazır iddianame de geldi gelecekken.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ne çektiysek fenerbahçelilerden (!) çektik zaten.
    "Fenerbahçeli'nin Fenerbahçesi'ni sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." diye boşuna söylememiş zamanında İslam Çupi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Resmi sitedeki son açıklama TFF'yi iyice köşeye sıkıştıracak. Cornu'nun savunmasının orjinal belgeleri ve tercüme edilmiş hali resmi siteye konulmuş.

Fenerbahçe'nin avukatı Mehmet Emin Özkurt şuan CNN Türk'te konuyla ilgili konuşuyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Açıklamaları okursan orada yazıyor, Aydınlar'ın verecek cevabı olmadığından konuyu başka yerlere çekme çabasıyla yaptığı açıklama bu. Durum yukarıda belirtildiği gibi, aksi çıkar, UEFA yalan söyledim derse, Fenerbahçe de çıkar bu isimlerden özür diler merak etmeyin. Şu anda CAS'da ki davaya sunulan belgeler, TFF'nin Fenerbahçe yargısız infazla cezalandırdığını göstermekte.
    Aydınların işi yüzüne gözüne bulaştırdığını bende biliyorum zaten hiçbirşeyinden hoşnutta değilim ama geçenlerde haksız yere ithamda bulundu diye Trabzondaki yerel gazetelere ceza isteniyordu burda masumiyet karinesini hiçe saydıkları için ben ona itafen yazmıştım.Bir adamın savunması var dıye istifaya davet edilebili,yorsa onca delil var dendiğinde de herkes Fener şike yaptı der o zaman.

Bu kadar delil var dendi gazetelerde şike var demiş ceza yiyor madem 1 tane adamın ifadesiyle ithamda bulunuluyorsa ve istifa isteniyorsa onlarada ceza versinler.Ben bu yüzden yazdım yoksa şuan umurumda değil kimin ne yaptığı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ya anlatamıyoruz heralde. o gazetelerin burada savunulması komik zaten de..

'şikeciler , hırsızlar' vs söylemlerle 'istifaya davet ediyoruz. yanlış çıkarsa özür dileriz' demek sizin yanınızda aynı şeyse, tartışılacak konu yok demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınların işi yüzüne gözüne bulaştırdığını bende biliyorum zaten hiçbirşeyinden hoşnutta değilim ama geçenlerde haksız yere ithamda bulundu diye Trabzondaki yerel gazetelere ceza isteniyordu burda masumiyet karinesini hiçe saydıkları için ben ona itafen yazmıştım.Bir adamın savunması var dıye istifaya davet edilebili,yorsa onca delil var dendiğinde de herkes Fener şike yaptı der o zaman.

Bu kadar delil var dendi gazetelerde şike var demiş ceza yiyor madem 1 tane adamın ifadesiyle ithamda bulunuluyorsa ve istifa isteniyorsa onlarada ceza versinler.Ben bu yüzden yazdım yoksa şuan umurumda değil kimin ne yaptığı.
    istifaye davet etmekle, hırsızlar diye itham etmek aynı şey değildir hatta birbirine benzemezler bile.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İdare-i maslahatçılığın dibi göründü; Fenerbahçe er ya da geç usulden topa girecekti zaten. İster misiniz Federasyon, 5 aydır becerip alamadığı kararı almaya kalksın, hazır iddianame de geldi gelecekken.
    1 ay önce aynı şeyi yazmıştım, almakta çekindikleri kararları şimdi almak zorunda kalabilirler diye. Başlarına ne geldiyse kararsızlıktan geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

CNN TURK'teki avukatımız çok başarılı bir adama benziyor.Tavırları, sakinliği çok yerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

CNNTürkü açmanızı öneririm.. İlhan Helvacı kıvırmalarda..

Mesaj Yetkileri