Öyle bir kadro imkansız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maalesef ben de pek iyimser olamayacağım o kadronun kurulması konusunda.He işin diğer tarafına bakarsak artık bu güçte kadrolarımız olmalı o ayrı da , zor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O kadrodan bana tek zor gelen şey Adebayor. Lyon'un artık Bastos'u bırakacağını düşünüyorum ve gerisi de pek zor değil.Ama olmayabilir de kesin konuşmayayım
![]()
Martin Olsson kimdir nedir bilmiyorum ama o geriye kalan 6 kişinin bonservislerinin toplamı en az 35m euroyu bulur.Yıllık maşşlarının toplamı da en az 35m euro desek o oyuncuların toplam maliyeti bize en az 70m euro olur ve bu para çok fazla.
Elmander'siz kadro dusunemiyorum artik ben.o adam sahada olmadikca hep biseyler eksik.
vallaha onu bunu bilmem de football manager da kadro kurmaya benzemez bu işler.bastos,brezilya milli takımın önemli oyuncularından lyon'da oynuyor sanırım çok zor ve çok maliyetli bir transfer.hamit desen daha maaşı yüzünden hamit'i alamayan biz adebayor'u alırız diye yorum yapıyoruz burada geçen senenin takımın en iyi oyuncularından melo'yu alacağımız bile kesin değil daha![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
O zaman normal bir kadro kurayım.![]()
Seneye şu Chivu transferi olursa Elmander yedek oturacak gibi.Ligte başka çıkar yolu yok olacak transferlerle Muslera, Eboue,Ujfalusi,Chivu,Melo, Elmander ve olası yabancı forveti.
G.Töre ile Sercan'ı ne ara aldınız yahu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sampiyonlar liginin ilk senesi icin uçuk kacik kadro kurmaya gerek yok bence en ideali bu tabi adebayor ile hamiti alirsak
Bence Yedeklerde Bole Olmali
Ufuk
Yekta
Ceyhun
Necati
Culio
Chivu
Aydin
boylede yedek klubemiz olmali Chivu"yu alirsak sampiyonlar liginde vs oynamasi icin ligde 6 kisilik yabanci kontenjanina takilir.
Riva arazisi bizim için bir hazine,dönemin başkanı Selahattin Beyazıt muazzam bir iş yapmış.Saygı duymak gerekir.Son dönemdeki başkanlarda o kadar çok borç varken Riva'yı yine ellerinde tuttular.Bugün ki değeri ne kadar acaba.Gerçekten fazla olmalı.
Bu villalar için imar izni çıktığında beklenen gelirim 1 milyar $'ın üstünde olduğuna dair haberler dolaşıyordu. Ama ne kadar tutarlıdır bilemem.
Screw you guys, I'm goin' home
Biz bu rivayı sattık mı satmadık mı ?
Satmadık, satmayacağızda. Riva arazisinin büyük bir kısmı sit alanı bildiğim kadarıyla. Kalan kısmınada imar izni çıktı 844 tane villa yapılacak. 3. köprünün yolu üstünde tertemiz, bi kaç yüz milyonluk arazi var elimizde![]()
Rivayi satmicaz degerlendircez buyuk paralar kaldircak klup![]()
Satalım artık ya yarın öbür gün bir şey olur değeri düşer![]()
Tuğrul ne gibi bişey olucakta değeri düşecek. Oranın değeri ancak o parça denize gömülürse düşer bundan sonra
Bugün Emir Sarıgül Radyospor'a konuşmuş. Tesisleri Seyrantepe'ye taşıyıp Florya'ya 280 tane villa, Mecidiyeköy Çadır Store yerine de yıllık kira getirisi 4,5M$ olan iş merkezi yapılacakmış.
Sahneye geç çıkan Madonna TT Arena'da yuhlandığı için, PFDK tarafından Galatasaray'a 3 maç seyircisiz oynama cezasi verildi.
![]()
oktay hoca ile yollar ayrilmis deniliyor anlamiyorum yonetimi adam gibi adam ust duzey bir hocayi nasil ellerinden kacirirlar. umarim yalan haberdir.
Asrın hatası olur.
Başka bir isimle anlaşıldı diye kesin bilgiler dolaşıyor.
Erman Kunter ...