Sayfa 186 / 483 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
5,551 ile 5,580 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kimbilir Platiniye felanda neler söylendiki adam çıkar çıkmaz sizde göreceksiniz F.Bahçenin ne olduğunu felan gibi birşey söylemişti.

Ortada UEFA yada TFF den birisinin yalan söylediği apaçık. Şimdi yesinler birbirlerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ah Hasan Doğan ah diyorum sadece.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burada tek üzüleceğim nokta MAA gibi bir beceriksizin TFF gibi saygın olan bir kurumun prestijini UEFA ve denk kurumlar nezdinde düşürecek olmasıdır. Bundan sonra gelecek yönetimlerde ve katıldığımız turnuvalarda bu ezikliği hep hissedeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ah Hasan Doğan ah diyorum sadece.
    ...............................

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım Aydınlar olmasın demişti ama diğerleri Aydınlar isminde birleşince ısrarcı olmadı ve Aydınlar'ı istememesine rağmen, Aydınlar Fenerbahçeli, bu sebeple Fenerbahçe lehine işler yapacak diyenler utanıyor mu acaba şimdi? Bayan voleybol şubesinin başındayken, maç kazanıldığında sevinmesini, Fenerbahçe'yi kayıracak diyenler utanıyor mu acaba?

İlhan Helvacı tamamiyle kıvırdı, laf kalabalığı yaptı, Fenerbahçe'nin avukatını çok beğendim, çok doğru konuşuyor, net şeyler söylüyor ama karşılığını alamıyor, hala başka konularla olayı geçiştirip, başka yere çekmeye çalışıyor, yazık sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Açıkça görüldü UEFA TFF'yi kamyonun altına itmiş durumda.. Ve bu kamyonda biziz.. Çarparsak Federasyon falan kalmaz ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilhan denen arkadaş diyo ki facede twitterde bize küfrettiler oysaki biz fenerbahçenin haklarını sonuna kadar hassasiyetle savunduk

gel de forumdan atılma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ilhan denen arkadaş diyo ki facede twitterde bize küfrettiler oysaki biz fenerbahçenin haklarını sonuna kadar hassasiyetle savunduk

gel de forumdan atılma
    O lafı duyunca sandalyeden düşüyodum zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve bombayı patlattı avukatımız, UEFA, TFF'ye isterseniz Fenerbahçe'yi men etmeme hakkına sahipsiniz, isterseniz Fenerbahçe'yi gönderin, eğer disiplin soruşturmasında suçlu çıkarsa Fenerbahçe, federasyonun ve milli takımların ceza alma olasılığı çok düşük, demiş.

TFF ilk başta ne açıkladı, Fenerbahçe'yi UEFA men etti, sonra UEFA tehdit ettiye çevirdi, şimdi de bu. O dönemde Fenerbahçe ben kendime güveniyorum, şike yok, beni gönderin demişti, cezası da sadece Fenerbahçe'yi bağlayacak olmasına rağmen, Fenerbahçe buna razıyım derken neden göndermiyorsun?

Ve saçma gerekçeleri, %0 tolerans. Olayın bununla toleransla alakalı olmadığını o dönemde teknik direktörü içeride, başkanı yurt dışına çıkma cezalı takımların neden engellenmediğini gördüğümüzde anlamıştık.

Avukatımız bunu son anda yeri geldiği için söyledi, bence Fenerbahçe'nin elinde de çok sağlam bilgiler var ve zamanını bekliyorlar sadece. Eğer ki yasa onaylanır, Aziz Yıldırım çıkarsa, her iddiaya bir bir cevap verdiğinde ne yapacaklar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Açıkça görüldü UEFA TFF'yi kamyonun altına itmiş durumda.. Ve bu kamyonda biziz.. Çarparsak Federasyon falan kalmaz ortada..
    UEFA paçayı sıyırırsa CAS TFF'ye acımaz diye düşünüyorum. UEFA paçayı sıyıramazsa zaten yaptıkları yalan yanlış bilgilendirme ve ifadeler sebebiyle yine zor durumda kalacak. Merakla bekliyoruz bakalım gelişmeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ve bombayı patlattı avukatımız, UEFA, TFF'ye isterseniz Fenerbahçe'yi men etmeme hakkına sahipsiniz, isterseniz Fenerbahçe'yi gönderin, eğer disiplin soruşturmasında suçlu çıkarsa Fenerbahçe, federasyonun ve milli takımların ceza alma olasılığı çok düşük, demiş.

TFF ilk başta ne açıkladı, Fenerbahçe'yi UEFA men etti, sonra UEFA tehdit ettiye çevirdi, şimdi de bu. O dönemde Fenerbahçe ben kendime güveniyorum, şike yok, beni gönderin demişti, cezası da sadece Fenerbahçe'yi bağlayacak olmasına rağmen, Fenerbahçe buna razıyım derken neden göndermiyorsun?

Ve saçma gerekçeleri, %0 tolerans. Olayın bununla toleransla alakalı olmadığını o dönemde teknik direktörü içeride, başkanı yurt dışına çıkma cezalı takımların neden engellenmediğini gördüğümüzde anlamıştık.

Avukatımız bunu son anda yeri geldiği için söyledi, bence Fenerbahçe'nin elinde de çok sağlam bilgiler var ve zamanını bekliyorlar sadece. Eğer ki yasa onaylanır, Aziz Yıldırım çıkarsa, her iddiaya bir bir cevap verdiğinde ne yapacaklar acaba?
    Ah ah bi başkan çıksa zaten sen gör abi fırtınayı o zaman.. İple çekiyorum çıkmasını..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bilgiler çok sağlam hatta ülkenin yasası falan değişiyor bilgiler sağlam oldugu halde.. hesap edin o kadar sağlam

antucomcular basmış burayı hadi iyi geceler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

UEFA ne yapar eder sıyrılır ancak TFFnin başındakiler hiç bir iş bilmiyorlar o nedenle çok büyük olay olacak. Bana göre Aziz Yıldırım bekleniyor. Çünkü belgelerle çatır çatır konuşacak. Ne diyordu büyük başkan: Ben konuşursam yer yerinden oynar...

Hersey unutuldu suclu Ilhan Helvaci oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

avukatımız konuşmaya başlayınca programı bitirdiler orası sanki biraz yarım kaldı ama anlayan anladı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Teğmen tek bir soru soracağım sana bırak yasayı delil, kanıtı falan vicdani olarak Aziz Yıldırım'ın şike yaptığına inanıyor musun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Emin ol hiçbir şeyi unutmadık biz.. Herşeyin hesabı sırasıyla çıkıyo şekil A..

Bugünkü tapeler de cabası bak daha neler çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Unutulan bir şey yok, her şey hafızalarda, dönen oyunlar. Sadece izlediyseniz programda neler olduğunu görüp, bir izlenim sahibi olabilirdiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Suçlu kim bilmem ama bizim olmadığımız kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Teğmen tek bir soru soracağım sana bırak yasayı delil, kanıtı falan vicdani olarak Aziz Yıldırım'ın şike yaptığına inanıyor musun ?
    Hayır inanmıyorum, bu konuda da çok rahatım. Geçen sene sahada futbolcuların ortaya koyduğu mücadeleye baktığımda da zaten bu iftirayı atanların, gerçeklerin umduğum gibi çıktığında nasıl kıvıracaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Hayır inanmıyorum, bu konuda da çok rahatım. Geçen sene sahada futbolcuların ortaya koyduğu mücadeleye baktığımda da zaten bu iftirayı atanların, gerçeklerin umduğum gibi çıktığında nasıl kıvıracaklarını düşünüyorum.
    teşekkür ederim..tek unutmamanı istediğim şey karşındakininde mücadele ettiği gerçeği..İyi geceler..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkes ne biliyorsa konuşsa da bir rahatlasak artık Yer yerinden mi oynayacak,yerin dibine mi batılacak bir anlayalım biz de... Köşeye sıkışan " ben konuşursam Türkiye sokağa dökülür" demeye alıştı iyice... TFF ve UEFA arasında neler döndü bilinmez ama süreci yönetemediği için TFF ya da UEFA'nın suçlu duruma düşmesi ile şüphelilerin o suçları işlemesi arasında bir bağ yok. Yani eğer iddaa edilen suçlar işlanmişse sonuçta herkes suçlu olarak yılı kapatır... TFF ve UEFA peşin hüküm vermekten, diğerleri ise şike ya da çete kurma ( iddaaname ne derse) suçlarından hüküm giyerler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ama eğer çoğu Fenerbahçe'linin düşündüğü ve ciddi ciddi inandığı gibi bu olayların tümü bir balonsa ve sadece bazı kişiler tarafından yapılan bir komplo ise ve bu durum belgelere falan dayandırılamazsa o zaman bu suçu işleyenler en ağır cezayı alsınlar.Çünkü yaşanan süreçte belki en büyük zararı Fenerbahçe kulübü çekti ama Türk futbolu da çok büyük yara aldı.Buna kimsenin hakkı yok. İnşallah bu suçlar işlendiyse de işlenmediyse de ortaya çıkar da herkesin birbirine çamur atma süreci son bulur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

teşekkür ederim..tek unutmamanı istediğim şey karşındakininde mücadele ettiği gerçeği..İyi geceler..
    Karşımdakinin mücadele etmediğini söylemedim ki? Bunu nereden çıkardın? Bunu söyleyen sizlersiniz, ortada daha net bir delil, belge yokken, sahada terini dökenlerin hakkını hiçe sayıp onlara şikeci yaftasını yapıştıranlar sizlersiniz. Hepimiz inanan insanlarız ve eminim ki geçtim başkanları yöneticileri içeridekileri, o futbulcular, o gün geldiğinde, bunu şekilde düşünüp haklarını yiyenlerden hesabını soracaktır.

Ha ya tersi çıkarsa ne yapacaksın diye düşünenler olabilir, tersinin çıkmayacağına eminim, güveniyorum takımıma, bu sebeple rahatım. Ayrıca yasanın saçmalığı sebebiyle içeride olsalar da, dünya üzerinde evrensel bir kanun vardır, suçluluğu ispatlanmamış herkes masumdur ve şu ana kadar ispatlanmış bir suç da yok ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İfadesi alınan bu kişinin ifadesini okuduktan sonra serbest kaldığını öğrenince bu soruşturmanın şike soruşturması olmadığını daha net anladım ben..

Yazık ki futbola siyaset de girdi artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Balbay'ın bugün 1000.günüymüş içerde neden yargılandıgını,ne zaman çıkacagını,kaç yıl yiyeceğini falan da bilmiyor..Bi yasa da onun için çıkaraydık geçtiğimiz hafta keşke..

Bu arada senin özelinde değil camia özelinde bir temenni belirttim sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Balbay'ın bugün 1000.günüymüş içerde neden yargılandıgını,ne zaman çıkacagını,kaç yıl yiyeceğini falan da bilmiyor..Bi yasa da onun için çıkaraydık geçtiğimiz hafta keşke..

Eee işte, zamanında o yasayı şurdan bu yasayı burdan, şu kanunu şurdan, sağdan soldan toplarsan daha sonra üstüne yama yaparız dersen zamanı gelir böyle patlarsın işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tff demiş ki "''Böyle hassas bir konuda, sadece UEFA Disiplin Müfettişi Pierre Cornu'nun gönderdiği savunma dikkate alınarak, TFF'ye sorulmadan, konuyla ilgili bilgisi ve görüşü alınmadan yapılan açıklamalar, masumiyet karinesinin en bariz şekilde ihlalidir."

Masumiyet Karinesi mi, Ne Masumiyet karinesi, Masuniyet Karinesi ne arar la Türkiye'de. Yok hayır varsa sadece işinize gelince mi akla geliyor

Bir tarafta belgeler gösteren ve durumu aktaran Fenerbahçe diğer tarafta "hayır efendim bunlar doğru değil" demesine rağmen aksini ispatlamayan TFF.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte bunları, ülkemizde böyle saçmalıklar olduğunu, tutuklu yargılananların %56'sının ülkemizde suçsuz olduğunun ispatlanıp serbest bırakıldığını anlatması gerekiyordu UEFA'ya TFF. Fenerbahçe'yi satması gerekmiyordu.

Yasanın değişme süreci de garip, olayın Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile alakası yokken, yasa değişsin diye kulüpler ortaya çıktığında, Aziz Yıldırım değişmesin ben zaten suçsuzum çıkacağım demesine rağmen ve Aziz Yıldırım suç örgütü suçundan da yargılanma ihtimali olduğundan muhtemelen tahliye talebi reddedilme olasılığı olmasına rağmen, yasayı Aziz Yıldırım çıkarttı, O'nun için çıkıyor deniyor.

Siyasete akıl ermez ülkemizde, kim bilsin ne planları var siyasilerin bu sebeple çıkardılar, hiçbirisine inanmam, gündemimizde asla bedelli olmadı diyen ve 9 senedir bedelli gündemimizde diyen aynı kişi bu ülkede, o sebeple siyasiler kim olursa olsun bir şey yapıyorsa, arkasında mutlaka art niyet ararım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzonspor'un tapelerinin bir kısmını okudum inceledim. lakin yönetimle ilgili bir isim var mı bilmiyorum. gözümden de kaçmış olabilir. ama orada akp Trabzon il başkanlığı yazısını gördüm. bu da demek ki yönetimle pek alakası yok.

Mesaj Yetkileri