Sayfa 187 / 220 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    http://forum.forzabesiktas.com

Bu site neden hâlâ açılmadı ya? Böyle uzun süreli bakım mı olur? Siteyi yeniden kuruyorlar herhalde!
    Lütfen sayfaya giriş yapmayınız!

Forum en kısa sürede tamamlanacak ve gerekli duyuru yapılacaktır.

http://forum.forzabesiktas.com/

Nihayet!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beşiktaş'ın Pedro Franco transferinde amiyane tabirle ‘kazıklandığı’ uzun süredir konuşuluyor ama ispatlanamıyordu... İddia şuydu: Franco’nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde ‘1.5 milyon dolara serbest kalır’ maddesi bulunmasına karşın Beşiktaş bu oyuncuya 2.4 milyon Euro ödedi, yani siyah-beyazlılar bu transfer için bugünkü kurlar üzerinden yaklaşık 1.3 milyon Euro fazla para verdi...

http://spor.gazetevatan.com/haber/is...lgesi/581614/5

Bu aptallık değil çakallık. Bizim yaptığımız aptallık, bu çakalları sorgusuz sualsiz yürekten saf duygularımızla desteklemek. Belki bu ortaya çıktı ama bütün "büyük" klüplerde transferlerin cogu "cebe indirme" amacıyla yapılıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hangi oyunculara ne kadar paralar verdik olsun o kadar da

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Pedro Franco Açıklaması

Vatan gazetesinde futbolcumuz Pedro Franco'nun transferi ile ilgili yer alan iddialar hakkında açıklamamızdır:

Scouting ekibimiz, Pedro Franco'yu izlemeye almış ve Mayıs ayı içerisinde Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen'in göreve gelmesini takiben Özen'e tavsiye etmiştir. Bu tavsiyenin ardından yine Mayıs ayı içerisinde, Kolombiya'da Pedro Franco'yu canlı olarak izleyen Önder Özen, futbolcuyu takip edilecek oyuncular listesine dahil etmiştir.

O dönemde Millionarios kulübünün Pedro Franco'yu satmaya niyetli olmaması ve futbolcuya İspanya'dan teklifler yapılması nedeniyle, bonservis bedelinin 6-7 milyon Avro'ya çıkabileceği görülmüştür. 1 Haziran tarihinde futbolcunun fon vasıtası ile İspanya'nın Rayo Vallecano ile anlaştığının öğrenilmesi üzerine bu transferden vazgeçilmiştir.

Bugün Vatan gazetesinde yer alan Pedro Franco ile Millionarios kulübü arasındaki sözleşmenin, sanki kulübümüzün bilgisi dışındaymış gibi sunulması gerçeklerle bağdaşmamaktadır.

Franco'nun Millionarios kulübü ile arasında olan sözleşmeden haberimiz olmasının yanı sıra, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, 18 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısında bu konuyu gündeme getirmiş ve futbolcu ismi vermeden transferle ilgili gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaşmıştır.

Pedro Franco ile eski kulübü arasındaki sözleşme maddesi oyuncunun kendi bonservisini boşa çıkartmasını kapsamaktadır. 1,5 milyon dolar getirmesi durumunda futbolcunun kendisinin bonservisini eline alabileceği belirtilmektedir. Ancak, yine aynı sözleşmede Millionarios kulübünün bir başka kulüp ile anlaşmaya varması durumunda bonservisi üzerinden %30 oyuncuya pay ödeneceği maddesi bulunmaktadır. Sonuç olarak, iddialara konu olan bu madde herhangi bir kulübün Pedro Franco'yu 1,5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyerek transfer edebileceği anlamı taşımamaktadır. Ne yazık ki, bu madde söz konusu haberde kasıtlı olarak çarpıtılarak okuyucuya sunulmuştur.

Pedro Franco ile yapılan görüşmeler sırasında, oyuncunun menajerine önce 2 milyon dolar, daha sonra 2,5 milyon Dolar ve son olarak da 2,4 milyon Avro teklif verilmesine karşın, futbolcunun menajeri hem oyuncunun potansiyeli hem de Rayo Vallecano ile yapılan mutabakat nedeniyle, Franco'nun kendi lisanını konuştuğu ülkede daha büyük anlaşmalar yapabileceği düşüncesi ile teklifimize sıcak bakmamıştır.

Pedro Franco'nun menajeri, İspanya'daki fon ile daha avantajlı bir işbirliği ortamı oluşturulduğunu ileri sürerek oyuncuyu Türkiye'ye getirmek istememiştir. Pedro Franco'nun transferi ile ilgili tüm görüşmeler Kolombiyalı menajeri ile yapılmıştır.

Olumsuz geçen bu görüşmeler sonrasında futbolcu üzerinde hak sahibi konumunda bulunan Millionarios kulübü ile temas kurulmuş ve oyuncu için yapılan son teklif kendilerine de iletilmiştir. 4-5 hafta süren pazarlıklar sonrasında bonservis bedeli olarak Millionarios kulübü ile 2,4 milyon Avro'ya anlaşılmıştır. Oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında kendisi de Türkiye'ye gelmeye ikna edilmiştir.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Temmuz 2013 günü KAP'a yaptığı bildirimde anlaşma şartlarını aşağıdaki şekilde duyurmuştur:

“Profesyonel futbolcu Pedro Franco’nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sözleşme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;

2013-14 sezonu: 750,000 Avro
    2014-15 sezonu: 750,000 Avro
    2015-16 sezonu: 500,000 Avro
    2016-17 sezonu: 500,000 Avro
    2017-18 sezonu: 500,000 Avro”

Pedro Franco'nun Millionarios kulübüne ödediğimiz bonservis ücretinden, kulüp ile oyuncu arasındaki anlaşma sebebiyle, ayrıca pay alması üzerine, kulübümüz tarafından ilave bir menajerlik anlaşması yapılmamış ve herhangi bir menajere herhangi bir menajerlik ücreti ödenmemiştir.

Ayrıca Pedro Franco'nun transferinde Erdil Arpacı'nın hiçbir fonksiyonu olmamış, kendisi ile hiçbir temas kurulmamıştır ve bu transferin herhangi bir aşamasında dahili olmamıştır.

Vatan gazetesinde yer alan haberdeki iddiaların sebebi ise oldukça düşündürücüdür. Kulübümüzün futbolcu transferlerinde menajerleri devreden çıkartması sebebiyle, bir takım çevrelerin öç alma hevesiyle ortaya attıkları bu iddialara Vatan gazetesinin de alet edilmesi vahim bir tabloyu işaret etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine ve takdirlerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57110/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman açıklama beklerim. Küçükken her gün Fotomaç veya Fanatik alıp okurdum ve inanırdım. Zamanla bu gazetelerin hiç biri zevk vermemeye başladı çünkü hepsi sükse yapmak peşinde.

Küçükken Amerikan güreşi ilerdim ve gerçek sanırım. Ne zaman ki gerçek olmadığını öğrendim, izlemekten sıkıldım. Bu da buna benziyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O değil de bu Franco'da madem potansiyel var,artık oynatmaya başlasak iyi olur.Bu sezon büyük ihtimal şampiyonluk yalan olacak.Bari genç bir oyuncu kazanalım en azından.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şemsi, seninde dedigin gibi "gercekten hazir olsa oynatirlardi abi"

Vallahi açıkçası bende çok merak ediyorum Franco'yu. Ersan'ı görmek istemiyorum şahsen bu takımın ideal 11'inde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ee oyuncu kendi parayı ödeyip serbest kalsaydı sonra da ödediği parayı kulüp imza parası vs diye Franco'ya ödeseydi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ee oyuncu kendi parayı ödeyip serbest kalsaydı sonra da ödediği parayı kulüp imza parası vs diye Franco'ya ödeseydi ?

insan yemek yediği kaba tükürmez kaç yıl futbol oynamış kaptanlığına geldiği ekmeğini yediği kulübe neden para kazandırmak istemesin bundan daha doğal birşey yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Şemsi, seninde dedigin gibi "gercekten hazir olsa oynatirlardi abi"

Vallahi açıkçası bende çok merak ediyorum Franco'yu. Ersan'ı görmek istemiyorum şahsen bu takımın ideal 11'inde.
    Oynatarak hazir hale getirelim diyorum iste. Bu saatten sonra pek bir sey kaybetmeyiz zaten,potansiyeli varsa bir oyuncu kazaniriz en azindan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

14 KASIM PERŞEMBE: BEŞİKTAŞ - SHAKHTAR DONETSK - SAAT 19:00 - ATATÜRK OLIMPIYAT STADI..

17 KASIM PAZAR: BEŞİKTAŞ - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE - SAAT 15:30 - NEVZAT DEMİR TESİSLERİ

---------------------------------------------------------

İBB ile hazırlık maçını ayarlayan kişi, neyin kafasını yaşıyor acaba? Bir senemiz de İBB'siz geçsin be arkadaş!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Her zaman açıklama beklerim. Küçükken her gün Fotomaç veya Fanatik alıp okurdum ve inanırdım. Zamanla bu gazetelerin hiç biri zevk vermemeye başladı çünkü hepsi sükse yapmak peşinde.

Küçükken Amerikan güreşi ilerdim ve gerçek sanırım. Ne zaman ki gerçek olmadığını öğrendim, izlemekten sıkıldım. Bu da buna benziyor.
    Gerçek değil bu arada amerikan güreşi,izlemeyi bırakmadım ama.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Spor Toto Süper Lig’de 13. ve 14. hafta programı şöyle:

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile 30 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında ise Sivasspor ile 9 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşacak.

Türkiye Kupası Programı ise şöyle:

Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile 5 Aralık Perşembe günü saat 20:30’da Yeni Buca Stadı’nda karşılaşacak.

Resmi Site
    Last edited by footballer33 : 13.Kasım.2013 at 19:02

Fenerbahçe kendi evinde çok iyi oynuyor ama en son evlerinde ki derbi yenilgilerini Beşiktaş karşısında aldı diye biliyorum. Azda olsa süpriz bekliyorum. Sivasspor ve Buca maçlarından mutlak galibiyet bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanmamiz benim icin hic de surpriz olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Keşke pazar akşamı olsaydı derbi.Pazar sabahı önemli bir sınavım var çünkü.Kötü sonuç alırsak sınav öncesi kötü olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapıyoruz. İlk yarı tamamlandı, 4-1 gerideyiz. Biz 1-0 öne geçtikten sonra, sahadan sildiler resmen. Attıkları 4 gol kadar, kaçırdıkları da var. 2. devre, burada bırakırlar umarım; yoksa tarihi fark gelebilir.

Defans, tamamen evlere şenlik zaten.

Cenk, 1-2 kurtarış dışında, her gelen topu içeri aldı. Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak devam eder bu haliyle.

Holosko sağ bekte olunca o bölge yol geçen hanına döndü. Yürüyerek geçiyorlar orayı. Gollerin çoğu Holosko'nun tarafından geldi.

Franco-Escude ikilisi ile göbekte çok aksıyoruz. Bu kadar da açık verilmez yani!

İsmail'in yiyecek çok fırın ekmeği var daha. İyileşti diye, direk monte edilmemeli takıma.

Dentinho, Necip ve Fernandes sahada yoktu ilk yarıda. Dentinho gidecek, eyvallah da; Fernandes'i anlayamıyorum. Bir imza olayı, bu kadar mı etkiler futbolcunun performansını ya? Necip, zaten bu kafayla, 18'e çok zor girer. Veli'yi pek beğenmem; ama Necip, Veli'den çok çok daha kötü!

Kerim ve Eneramo, ne etliye karıştı ne sütlüye. Hiçbir artıları yoktu, maç içerisinde.

Ömer, takımın en iyisiydi bence ilk devrede. Gol attı, pres yaptı, koştu, pozisyona girmek için uğraştı.

Bilic, epey bir fırça çeker soyunma odasında takıma. Bakalım, sahaya yansıyacak mı bu durum?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beşiktaş sakın rotasyon falan yapmasın ligde rotasyon yaparsa Anadolu takımlarından bile kötü bir işleyiş var takımda şuanda izlediğim kadro itibariyle.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapıyoruz. İlk yarı tamamlandı, 4-1 gerideyiz. Biz 1-0 öne geçtikten sonra, sahadan sildiler resmen. Attıkları 4 gol kadar, kaçırdıkları da var. 2. devre, burada bırakırlar umarım; yoksa tarihi fark gelebilir.

Defans, tamamen evlere şenlik zaten.

Cenk, 1-2 kurtarış dışında, her gelen topu içeri aldı. Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak devam eder bu haliyle.

Holosko sağ bekte olunca o bölge yol geçen hanına döndü. Yürüyerek geçiyorlar orayı. Gollerin çoğu Holosko'nun tarafından geldi.

Franco-Escude ikilisi ile göbekte çok aksıyoruz. Bu kadar da açık verilmez yani!

İsmail'in yiyecek çok fırın ekmeği var daha. İyileşti diye, direk monte edilmemeli takıma.

Dentinho, Necip ve Fernandes sahada yoktu ilk yarıda. Dentinho gidecek, eyvallah da; Fernandes'i anlayamıyorum. Bir imza olayı, bu kadar mı etkiler futbolcunun performansını ya? Necip, zaten bu kafayla, 18'e çok zor girer. Veli'yi pek beğenmem; ama Necip, Veli'den çok çok daha kötü!

Kerim ve Eneramo, ne etliye karıştı ne sütlüye. Hiçbir artıları yoktu, maç içerisinde.

Ömer, takımın en iyisiydi bence ilk devrede. Gol attı, pres yaptı, koştu, pozisyona girmek için uğraştı.

Bilic, epey bir fırça çeker soyunma odasında takıma. Bakalım, sahaya yansıyacak mı bu durum?
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Beşiktaş sakın rotasyon falan yapmasın ligde rotasyon yaparsa Anadolu takımlarından bile kötü bir işleyiş var takımda şuanda izlediğim kadro itibariyle.
    Aynen katılıyorum ikinize de. Shakhtar atmayı kesmezse UEFA'ya manşet olur. 10-1 falan biter maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarıdaki skoruyla sona erdi karşılaşma. İkinci devre daha iyiydik; ancak gol bulamadık. Devre arası, 2-3 çok iyi transferin şart olduğunu bence bugünkü maçla daha net anlamışlardır yetkililer.

Ömer'in golü mükemmeldi. Almeida'ya karşı karşıya nasıl gol atılır izletmek lazım.

Defans kurgusu çok kötü, ismail sakatlıktan sonra çok ürkek oynadı. Franco kendini göstermek için çok cabaladı ama escude bildiğimiz escude olunca, sağ bek holosko sol bekte futbolu unutmuş ismail olunca, franco-escude ikilisi ancak bu kadar olurdu.

Holosko'yu artık satıyorlar mı gönderiyorlar mı ne yapıyolar bilmiyorum ama gönderilmesi lazım. Takıma katkısı yok, olması için çift santrafor yada sağlam göbek kurgusuyla sağ kanatta depar adamı olur.

Fernandes neyin peşinde yada yönetim neyin peşinde anlamış değilim açıkcası. Bildiğimiz ferdi ortada yok, en beter hali bile duran topla asist yapardı. Şimdilerde bütün topları ön direğe beklerin kafasına nişanlar vaziyette.

Devre arası sağlam 3 transfer bizi rahatlatır en az ikisi yerli ve bir tanesi stoper olmalı. Mümkünse sağ bek için yabancı oyuncu düşünsün önder hoca, yıllardır hücum ve orta alana transfer yapılıyor. Sivok-zapo ikilisinden beri adam akıllı stoper transferi olmadı.

Son olarak @footballer33 Cenk konusuna katılmıyorum, yediği gollerde hata yoktu. Belki 3. golde ortayı karambole kesmesi muhtemel olduğu için erken uyanıp topa uzanabilirdi. Fakat tolga bile olsa hepsi gol olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alt tarafi bir hazirlik maci bu kadar buyutmemek lazim. Elbette ders cikarilmasi gereken noktalar var tabii.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ömer Şişmanoğlu'nu takıma monte etmesi lazım Bilic'in. Yabancı kontejyanını kaplayan ve iş yapmayan forvetleri tercih etmek yerine geleceği düşünüp yerli oyunculara şans vermek önemli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ömer Şişmanoğlu'nu takıma monte etmesi lazım Bilic'in. Yabancı kontejyanını kaplayan ve iş yapmayan forvetleri tercih etmek yerine geleceği düşünüp yerli oyunculara şans vermek önemli.
    Kesinlikle katılıyorum.

Bugün attığı golü almeida kaçırırdı. Ömer sanki bu takımın aradığı forvet tipi gibi duruyo.

Bu bjk tv ne kadar kalitesiz arkadaş çıldırıcam ya.

Nevzat demirden yayını saha kenarından, taç çizgisinden yapıyolar sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuğrul Yenidoğan sağolsun. Fikret Orman'ın tek kazığıdır bize kendisi. Seçimlerden sonra icabına bakılacak demişti ama adam hala görevi başında aynı yetersizlikle devam ediyor.

Bjk tv'nin başına geçtikten sonra arşivine neler kattı kim bilir. Ne zaman açsam kanalı fotoğraflarla marş çalıyo, adam akıllı program yok. Sürekli gider yapıyor kanal, yayın kaliteside bi o kadar berbat.

Dk 27 atiba attı.

Franco çok iyi uzun top yapıyor.

Franco, kerim ve eneramo artık ilk 11 başlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atiba , Ramon , Filip ve Pektemek'in golleriyle 4-1 kazanmışız. Rakip İBB olunca hazırlık maçı da olsa sevindirici

Mesaj Yetkileri