Sayfa 187 / 1204 İlkİlk ... 871371771851861871881891972372876871187 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Mehmet Batdal iyi sayilabilir ama Serdar Ozkan transferinin neden yapildigini anlamadim.Yetenekli olduguna inanmiyorum ben.Normal bir oyuncu.Bu zamana kadar birsey yapamadi bundan sonra yaparmi bilinmez tabii ama bence faydali olamaz Galatasaray'a..

Galatasaray'ın yeni sezonda Elano, Servet ve Gökhan Zan'dan kurtulması lazım.

Neill'in yanına bir yabancı stoper alınmalı, Keita, Baros, Kewell kalmalı ve orta sahaya bir oyuncu alınmalı. Böylece sahadaki 6 yabancı bu şekilde belirlenmiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Elano, Maldonado tarzı bir oyuncu, sadece biraz daha yetenekli ama bu yeteneğini pek göremedik. Orta alana Makelele gibi mücadeleci bir oyuncu lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bekleyip görecez ama yönetimi beğenmiyorum artık...

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Elano, Maldonado tarzı bir oyuncu, sadece biraz daha yetenekli ama bu yeteneğini pek göremedik. Orta alana Makelele gibi mücadeleci bir oyuncu lazım.
    Alakası yok bence, Kleberson deseniz anlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Katılmıyorum Emre abi.. Elano gibi isabetli uzun pas atan yok bu ligde kim ne derse desin. Biz Elano'yla Ayhan'ı hiçbir zaman yanyana oynatmadığımız için genelde M.Topal,M.Sarp ikilisiyle oynadığımız için topu geriden çıkarmada zorluk çıkardık,Elano da hep geriden top çıkardı tüm bu sezon boyunca. 2-3 maç ofansif görev verildi onda da gerçekten herkesin takdirini kazandı. Maldonado Şili'nin dışına zor çıkmış bir oyuncu ancak Elano şuan ölüsüyle bile İspanya'nın,İtalya'nın iyi takımlarına gider doğruya doğru..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sıkıntı çekilen forvet mevkisi için sadece alternatif olarak alınmış bir isim olsa gerek Mehmet Batdal.Şimdiden yorum yapmak çok zor.İzleyip göreceğiz.

Serdar Özkan ise tam bir transfer rezaleti şu an itibari ile.İleride tut ki iyi oynadı.O zaman kimse bir şey diyemez ama şu anda tam bir fiyasko.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu transfer sabrinin yükünün yarısın götürür artık sabri dağlara serdar taşlara vurur böylece sabride rahatlar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu transfer sabrinin yükünün yarısın götürür artık sabri dağlara serdar taşlara vurur böylece sabride rahatlar
    Heheh güzel yorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Helal Olsun Gs yönetimine...Serdar muhteşem bir transfer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın istemediklerini topluyoruz bu nasıl bir transfer politikası bende umutlanmıştım ki yeni sezonda değişen bi şeyler olur diye seneye yine fiyasko olacak gibi duruyor...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yorum yaparken nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz arkadaşlar ? Geçen sezon milyonlarca € vererek bir sürü transfer yapıldı fakat beklenen maddi gelir sağlanamadı. Galatasaray yönetimi "en iyisini alacağız" diye taraftarı kandırmıyor!Adamlar bütçe dahilinde en uygun isimleri alacağız dediler. Serdar Özkan'a kim ne derse desin valla ben sevindim. Serdar kaçırdığı goller dışında kötü bir futbolcu değil. Hatta eğer kendine güveni gelirse Beşiktaş'lılar çok ağlarlar arkasından. Mehmet Batdal süper ligde neler yapar bilinmez ama en azından boyu Jo kadar var ve Türk Vuruşları da fena değil gibi... 2 oyuncu da Galatasaray'ımıza hayırlı olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

| Serdar Özkan = Burak Yılmaz = Guiza | gs yeni bir guiza aldı işte ama ucuza

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaş adam kanat oyuncusu. Sanki bizdeki sabri her yakaladığını atıyor muydu kanatta oynarken? Bekleyelim görelim... Gökhan Zan geldiği gün yönetime içimden saydırmıştım ama Serdar Özkan öyle olmayacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    34

Madem makul ücretlerle transfer yapılıyor. Yabancı kaleci alınacaksa Stefan Senecky alınsın (: boşta bildiğim kadarıyla, ben beğeniyorum Senecky'i

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Batdal Türkiye Liglerinde oynadığı 125 maçta 42 gol atmış.. 18 tanesi geçen sezondan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Madem makul ücretlerle transfer yapılıyor. Yabancı kaleci alınacaksa Stefan Senecky alınsın (: boşta bildiğim kadarıyla, ben beğeniyorum Senecky'i
    Senecky mi Beğeniyosan sen kendine al Anıl bizden uzak dursun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Senecky mi Beğeniyosan sen kendine al Anıl bizden uzak dursun
    Ne diyorsun olm sen.Senecky en iyi 10 kaleci arasında.Volkan'ın bir altında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdar Özkan'ın tek sorunu gol kaçırması değil maalesef.Fiziği zayıf olduğu için ikili mücadelelerde genelde yenilen oluyor.Buna rağmen her seferinde ikili mücadeleye girmeyi tercih ediyor.Ortaları iyi değil.Çalımları iyi değil.Bir kaç sene öncesine kadar bu özellikleri daha iyiydi.Umut vaad ediyordu.Üstüne koyamadığı gibi,bir de geriledi futbolunda.Tabii Galatasaray'da bambaşka bir performans sergiler,bir kaç sene önce gösterdiği potansiyeline ulaşır,faydalı bir transfer olur bilemem.Galatasaray yönetimi de bunu umarak bu transferi gerçekleştirmiş olmalı.Yoksa başka bir açıklaması olamaz rakibinin beğenmediği adamı almanın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla suan için ikiside iyi alternatif ikiside beleşe geldi , ama ben inanıyorum öyle istiyorum yani umarım başarılı olurlar ve herkesi şaşırtırlar .

Her sene bos transfer yaparız bi tane 2 sene önce Ferdi geçen sene Mustafa Sarp bu sene Serdar ama inş utandırır beni ve müthiş bi patlama yapar.

Hoşgeldin Mehmet Batdal ve Serdar Özkan , hoşgeldiniz Aslan yürekliler...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla Serdar,GS'de patlama yapıp BJK'ye ders verirse o zaman gülerim valla beleşe alıp para yapmak istiyor galiba yönetim ama sanmıyorum G.Zan'ı Merinosspor bile almaz..

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yorum yaparken nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz arkadaşlar ? Geçen sezon milyonlarca € vererek bir sürü transfer yapıldı fakat beklenen maddi gelir sağlanamadı. Galatasaray yönetimi "en iyisini alacağız" diye taraftarı kandırmıyor!Adamlar bütçe dahilinde en uygun isimleri alacağız dediler. Serdar Özkan'a kim ne derse desin valla ben sevindim. Serdar kaçırdığı goller dışında kötü bir futbolcu değil. Hatta eğer kendine güveni gelirse Beşiktaş'lılar çok ağlarlar arkasından.
    Komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi gibi bir durum söz konusu. Mesela 2005 yılında bir Beşiktaşlı gence sormuşlardı tvde, kimi istersin Beşiktaş'a diye, "Nobre'yi isterim" demişti. Kulaklarıma inanamamıştım. Nobre geldiğinde de Beşiktaşlıların çoğu sevinirken ısrarla 10 gollü geçemeyeceğini savunmuştum, sağolsun onca senede bir kere buldu 10 golü.

Şimdi bizden Barış Özbek'i isteyenler de var mesela, onlara da aynısını söylüyorum. Misal Aydın Yılmazı alsak, nasıl yorumlar olur Galatasaray cephesinde? Serdar da Beşiktaşlılar için o durumda. Galatasaraydan Ardayı, Fenerden Gökhan Gönülü, Beşiktaştan Toramanı koparıp alabiliyorsan al, helali hoş olsun. Yoksa Gökhan Zanı, Ali Güneşi, Serdarı, Yozgatlıyı, Burak Yılmazı zaten alırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    batdal çok hantal. sadece top indirir.
    Batdal çok golcü , ve cok gol atar

Quote Originally Posted by indie View Post
    Komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi gibi bir durum söz konusu. Mesela 2005 yılında bir Beşiktaşlı gence sormuşlardı tvde, kimi istersin Beşiktaş'a diye, "Nobre'yi isterim" demişti. Kulaklarıma inanamamıştım. Nobre geldiğinde de Beşiktaşlıların çoğu sevinirken ısrarla 10 gollü geçemeyeceğini savunmuştum, sağolsun onca senede bir kere buldu 10 golü.

Şimdi bizden Barış Özbek'i isteyenler de var mesela, onlara da aynısını söylüyorum. Misal Aydın Yılmazı alsak, nasıl yorumlar olur Galatasaray cephesinde? Serdar da Beşiktaşlılar için o durumda. Galatasaraydan Ardayı, Fenerden Gökhan Gönülü, Beşiktaştan Toramanı koparıp alabiliyorsan al, helali hoş olsun. Yoksa Gökhan Zanı, Ali Güneşi, Serdarı, Yozgatlıyı, Burak Yılmazı zaten alırsın.
    Yanlıs anlasıma olmasın ama , benim takımımda ne kadar nefret ettigim veyahut ne kadar gitmesini istedigim bir oyuncu bile olsa ezeli rakibime beleşe gitse yine üzülürüm sonucta ezeli rakibin senden kaptanlık yapmıs bir oyuncuyu para vermeden alıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Veli Kavlak, Pektemek, Yasin le kesin olarak anlasmaya varmisiz sanirim intde okudum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Yanlıs anlasıma olmasın ama , benim takımımda ne kadar nefret ettigim veyahut ne kadar gitmesini istedigim bir oyuncu bile olsa ezeli rakibime beleşe gitse yine üzülürüm sonucta ezeli rakibin senden kaptanlık yapmıs bir oyuncuyu para vermeden alıyor.
    Bence ezeli rakibi almıyor , Beşiktaş bile bile veriyor. O yüzden üzülmeye lüzum yok. Serdar ve Menejeri 2 ay kapıda yattı ama Serdal Adalı kesin bir tavır koyarak ya rakamı kabul eder yada takım serdara muhtaç değil çeker gider dedi.

Yani öyle kaptırma vs. gibi sorun yok.

İşte oyuncunun kendisine bağlı biraz da, mesela Tümer Fenere gittiğinde ben çok üzülmüştüm, takımın bence önemli bir oyuncusuydu. Aynı şekilde, bir çok Fenerbahçeli itiraf etmeseler bile Rüştü'nün transferine çok üzülmüşlerdi. Ama mesela Ali Güneşe, Nobreye neden üzülsün adamlar, zaten kendileri bırakıyorlar. Beşiktaşta kaptanlık uzun zamandır sembolik bir olay zaten, mesela Nobre de kaptanlık yaptı, gitse üzerine para vermeye razı oluruz

Serdarın Allah vergisi bir çabukluğu ve çevikliği var, ancak onun dışında maalesef bir numarasını göremedik. İddia ediyorum, üzerinde Beşiktaş etiketi olmasa büyüklerin gündemine bile gelmezdi. Türkiye liglerinde çabuk ve çevik oyuncu kıtlığı yok (Okan Koç), arada oyun zekası ve skor üretebilme yeteneği gösteren 3-5 tanesi sivriliyor işte. Serdarın çok daha iyisi İbrahim Akın'dı mesela, o bile yapamadı.

Ha serdar gelişip Ayhan gibi olur mu? Mümkündür. Olabileceği en yüksek seviye de Ayhanın seviyesi olur herhalde. Ayhan gittiği için de kimse üzülmemişti, bu onu kötü oyuncu yapar mı? Yapmaz.

Sheriff Misafir

Haklısın katılıyorum sana, kötü oyuncu yapmaz sıradan bir oyuncu yapar düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla suan için ikiside iyi alternatif ikiside beleşe geldi , ama ben inanıyorum öyle istiyorum yani umarım başarılı olurlar ve herkesi şaşırtırlar .

Her sene bos transfer yaparız bi tane 2 sene önce Ferdi geçen sene Mustafa Sarp bu sene Serdar ama inş utandırır beni ve müthiş bi patlama yapar.

Hoşgeldin Mehmet Batdal ve Serdar Özkan , hoşgeldiniz Aslan yürekliler...
    Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğuna katılmıyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2010 at 16:30
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne kattı takıma? Aptalca paslardan, kaptığı topları rakip takıma iade etmekten ve 4-5 duran top golünden başka?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğuna katılmıyorum.
    Mustafa Sarp kötü transferdir, neden? Bu adamla büyük mücadelelerde başarılı olmak mucize gibidir. Bu adam pas yapamaz, şut çekemez, doğru pozisyon alamaz, oyun zekası yoktur, sadece ama sadece mücadele eder. O da Galatasaray seviyesinde bir takım için yeterli bir şey değildir, bedavaya gelmesi dışında hiçbir güzel yanı yoktur bu transferin.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2010 at 16:31

Mesaj Yetkileri