Sayfa 187 / 569 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cine 5'te Oktay Mahmuti varmış ama program bitti mi?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

riva arazisini elde tutmak iyi başarıydı çünkü 3.köprü yapıldıktan sonra fiyatı çok yükselecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mahmudi Efes'e gitmiş diyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NtvSpor'daki haberde şunlar yazıyor:

Pazartesi günü Mahmuti'nin menajeri Mişko Raznatoviç'i İstanbul'a çağıran yönetim, daha önce anlaşılan kontrat üzerinde değişiklikler talep etti. Toplantının ardından yeni sözleşme üzerinde anlaşan taraflar, bugün imza atılacağı üzerine anlaştı. Ancak yönetim, yeni sözleşmenin henüz hazır olmadığı gerekçesiyle imzayı erteleme kararı aldı. Taraflar yeni bir tarih üzerinde ise anlaşmadı.
    http://www.ntvspor.net/haber/basketb...z-var-imza-yok

Yönetim o tür bir gerekçe sunmuşsa resti çeker Oktay hoca bence, görüştüğümüz başkası var sen biraz bekle gibi olmuş. Yunan basınının iddiası Obradoviç'le görüşüyormuş bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basketbolda belki kupadan kupaya koşmuyoruz ama Oktay Mahmuti'nin kalması gerekiyor. İlerisi için umut vermesinin yanında kaybettiğimiz maçlarda bile onun duruşu beni gururlandırıyor. Tabi bu kısmı cümlelerimle ifade edemiyorum.

Aradaki sıkıntı nedir bilemiyorum. Sıkıntı ne ise yönetimin bunu çözmesi lazımdı. Özhan Canaydın'ın Lucescu vukuatinden sonra basketbol kaderimizi değiştirecek 2. bir vukuati görmek istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

obradoviç gelirse wild card kesin gelir fakat oktay mahmudi kalınca şansımız diğer takımlardan çok fazla değil belki taraftar için seçilir ama euroleague e gitmesek de olur sonuna kadar oktay mahmıdi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beyler,

Bu tişörtten aldım. Vücut geliştiren arkadaşlarımız varsa kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Kumaş kalitesi bu kadar iyi, kaslı vücudu bu kadar ortaya çıkaran, renkleri ile bu kadar mükemmel görünen bir tişört bulamazsınız.

Bugüne kadar herkes gibi tonla alışveriş yapmışımdır ama aldığım her ürüne minnettar kalmam. Yok böyle birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Beyler,

Bu tişörtten aldım. Vücut geliştiren arkadaşlarımız varsa kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Kumaş kalitesi bu kadar iyi, kaslı vücudu bu kadar ortaya çıkaran, renkleri ile bu kadar mükemmel görünen bir tişört bulamazsınız.

Bugüne kadar herkes gibi tonla alışveriş yapmışımdır ama aldığım her ürüne minnettar kalmam. Yok böyle birşey.

Baska rengi yok mu abim ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rengi ve deseni farklı ürünler var ama bu ürünün farklı rengi bulunmuyor. Diğer tişörtlere oranla vücudu sardığı için mükemmel bir duruşu var. Tabi vücudunuz o duruşa uygun şekilde fitse

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde öğrenci indirimi Güney 4 tribününden sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır. %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacak olup 20 Haziran Çarşamba günü 9:00-17:00 saatleri arasında Türk Telekom Arena Güney Destek Masasından yapılacaktır. GS Bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aslan gibi maaş

Oktay Mahmuti G.Saray ile yapacağı yeni kontratla Türkiye’nin en pahalı koçu olacak

Galatasaray’la her konuda anlaşan ancak dün de resmi sözleşmeyi yapamayan Oktay Mahmuti, sarı-kırmızılılara imza attığında Türkiye’nin en pahalı koçu olacak. Sözleşmenin detaylarına geçmeden öncelikle mukavelenin neden yapılamadığını anlatalım...

G.SARAY, 14 Mayıs’ta resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin uzatıldığını açıklamıştı ama resmi imza ortada yoktu. Bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık olduğu konuşuluyordu ki, sarı-kırmızılı yönetim ile Mahmuti dün imzanın atılması için sözleşmişti. Mahmuti, G.Saray yönetiminde olmasa da basketbol şubesiyle ilgilenen Sinan Kalpakçıoğlu ile de bu konuyu görüşmüştü ve her şey hazırdı. Ancak dün G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın acilen yurt dışına çıkması gerekince sözleşme imzalanamadı.

‘FAKSLA İMZALARIZ’

FAKAT G.Saray ile Oktay Mahmuti her konuda anlaştı. Buna göre Mahmuti ile yıllık 1 milyon 350 bin dolardan 2+2 yıllık kontrat yapılacak. Tecrübeli koç dün konuyla ilgili olarak VATAN’a yaptığı açıklamada “Şartlarda hiçbir problem yok. Artık faksla bile bu mukaveleyi yapabiliriz. Ancak sadece avukatım ve menajerimin sözleşmeyi bir kez okuması lazım” dedi.

PANA’nın %25’i OBRADOVIC’E!

G.SARAY’DAN yıllık 1 milyon 350 bin dolar alacak olan Oktay Mahmuti, Türkiye’nin en pahalı hocası olacak... 44 yaşındaki antrenör bunun yanında Avrupa’nın da pahalı koçları arasına girecek. Panathihaikos’un, külübün yüzde 25 hissesini verip yeni sözleşme için anlaştığı Zeljko Obradovic yıllık 2.5 milyon Euro alacak. Olympiakos’un koçu Dusan Ivkovic 1.5 milyon Euro, LA Lakers’ta yardımcı koçluk yapan Ettore Messina da 850 bin Euro kazanıyor.

ÜLKEMİZİ Fransa’da temsil eden ve Cholet takımı ile yarı finalinde mücadele eden Erman Kunter’in maaşı ise 250 bin Euro...

Bu sezon çok takdir topladı

Çok kısıtlı bir bütçeyle hem Avrupa hem de Türkiye’de büyük başarılara imza atan Oktay Mahmuti bu performansla sarı-kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi haline geldi..

TREVISO’YA OYUNCU BAKMAYA GİDİYOR

G.Saray Medical Park’ın tecrübeli çalıştırıcısı Oktay Mahmuti, bugün İtalya’nın Treviso kentine gidip oyuncu izleyecek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maçtan önce rakip futbolcuyu ayartma huyundan bir türlü vazgeçemeyen kulübüm. şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmış, gaziantepspor karşısında yaşayabileceği puan kayıplarının önüne dany achille nounkeu tchounkeur transferiyle bir nebze de olsa geçmeye çalışmıştır.

Sözlükte gördüm güzelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    maçtan önce rakip futbolcuyu ayartma huyundan bir türlü vazgeçemeyen kulübüm. şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmış, gaziantepspor karşısında yaşayabileceği puan kayıplarının önüne dany achille nounkeu tchounkeur transferiyle bir nebze de olsa geçmeye çalışmıştır.

Sözlükte gördüm güzelmiş.

Çok yaratıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

gsstore'da 500 liraya tavla yapmışlar. Bazen çok gereksiz ürün çıkarıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sacmalık bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal Galatasaray'ın hedefinin Avrupa'da kalıcı olmak ve Avrupa'nın en büyük 10 kulübü arasına girmek olduğunu belirtti.

Transferimiz suskun değil çok hareketli. Bu ayın sonundan önce tahmin ediyorum sizleri tatmin edecek bir liste ortaya çıkacak ve açıklanacak

Bu yıl geçen senelere nazaran biraz daha farklı çalıştık. Birbirini tutan komple bir kadro oluşturuyoruz. Avrupa'ya giden Galatasaray Avrupa'da kalıcı olmak üzere gidiyor.

Hazırlık maçlarımızın büyük bir bölümü de yurtdışında olacak. Herkesin gurur duyacağı bir Galatasaray seyredeceksiniz."

Ben geleceğimizi konuşmak için buradayım. Galatasaray'ın hedefi Avrupa'nın en büyük 10 kulübü arasına girmektir. Galatasaray Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmış bir kulüptür. Bu başarıyı tekrar kazanmak için yendiden sahadayız

Sürekli başarı için çok güçlü bir ekonomik yapı ile sportif altyapılara ihtiyaç olduğunu ifade eden Aysal, bu başarının Galatasaray yönetimi tarafından tek başına kazanılmayacağını bunun için dünyadaki 25 milyon sarı kırmızılı taraftarın desteğine ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Sportif başarı olmadan ekonomik başarı kazanmak zordur. Galatasaray'ın marka değerini en üst noktaya getirmek için çalışıyoruz. 328 milyon dolar olan borcumuzu gelecek yılın Mart ayında 120 milyon dolara düşürmeyi hedefliyoruz. Türk kulüplerinin de bu düzeye gelmek için çalışmaları gerekir. Avrupa ve tüm dünyadaki Galatasaraylıları 2020 kulüp kartı sahibi olarak sarı kırmızılı kulübe destek olmaya çağırıyorum."

Kaynak : http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx...jiLFHc.twitter

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yeni Sezonda GSticket Çikicak diyorlar.

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek proje ile sarı-kırmızılı kulüp, maç biletlerini kendi şirketi üzerinden satacak.

Galatasaray GSTicket sayesinde bilet şirketine ödediği %8'lik komisyondan kurtulacak ve kasasına yılda 1.5 milyon lira daha koyacak.

Şirketin ismi ise GSTicket olacak. GSTicket, yine GSBonuslulara öncelik tanıyacak.

Ünal Aysal finans açısından çok iyi bir başkan cidden. Galatasaray'ın geleceği çok parlak ben bu adamda bunu görüyorum yani. Hayırlısı olsun bence GSTicket olayıda çok iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GSTicket çıksında şöyle bi sorun var. Adım başı Biletix var nerdeyse bu GSTicket'tan alışveriş işi ne kadar sağlıklı olacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

GSStorelar'ın önüne koysunlar birer konteyner satsınlar çok zor birşey değil bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal Store'lardan satılır ama bilete ulaşım yinede zor olur gibi geliyor. İyice düzene sokup planlama yapmadan GSTicket'a geçişte en büyük işkenceyi biz çekeriz. TTArena Metro çıkışında hiçbir işe yaramayan turnikeler gibi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray'da, 2012-2013 sezonu kombine kart genel satışına yarın başlanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Terim o yapacağım dediği açıklamayı yapmayacak heralde , şampiyonluk gelene kadarmış
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Terim o yapacağım dediği açıklamayı yapmayacak heralde , şampiyonluk gelene kadarmış
    Siz aklınızdan cıkaramıyorsunuz herhalde o sözü. Nasıl bir etkisi var sizde Terim'in bilmiyorum ama emin olun ki imparator dediğini yapar siz rahat olun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Siz aklınızdan cıkaramıyorsunuz herhalde o sözü. Nasıl bir etkisi var sizde Terim'in bilmiyorum ama emin olun ki imparator dediğini yapar siz rahat olun.
    Terim'in bizde ki tek etkisi Kasım etkisi

Haziran bitiyor neredeyse açıklama gelmedi lig biteli 1 ay oluyor yahu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu tarz şeylere gerek var mı?

Galatasaray'ın koreografisi yeterli cevap olmadı mı ya da 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü?

Mesela bu tarz bir cevap senin ne kadar hoşuna gider.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu tarz şeylere gerek var mı?

Galatasaray'ın koreografisi yeterli cevap olmadı mı ya da 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü?

Mesela bu tarz bir cevap senin ne kadar hoşuna gider.
    Onun ima etmek istediğine göre cevap veriyorum bende hani iğneleyerek yorum yapma moda ya şuan sitede ondan.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Haziran bitiyor neredeyse açıklama gelmedi lig biteli 1 ay oluyor yahu
    Bence 12 ve 17 Mayıs etkisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bütün herşeye rağmen, o kupayı ezeli rakibiniz dediğiniz rakibinizin seyircisi önünde, sahasında alıyorsun. Sence gerek var mı açıklamaya ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bütün herşeye rağmen, o kupayı ezeli rakibiniz dediğiniz rakibinizin seyircisi önünde, sahasında alıyorsun. Sence gerek var mı açıklamaya ?
    elbette var. kendisi dedi sene sonunda söyleyeceğimiz çok şey var diye. şampiyonluk gelince her şey temiz , düzgün oldu o zaman. açıklayama yapacağım diyorsan yapacaksın, yoksa hiç böyle şeylere girmeyeceksin. açıklama yapacağız dediği zaman kim bilir kime mesaj yolladı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri