Sayfa 188 / 896 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
5,611 ile 5,640 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transfer yalan olur... fazla gerek yok aslinda transfere, forvet transferi olsa fena olmaz ama olmasada olur bence zaten forvete kim gelse yoklari oynar bu sistemde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar medyada V.Love, Huntelaar ve Oscar Cardozo isimleri geçiyor.. Ben ilk 2 ismi düşük buluyorum. Daha çok Cardozo nun olabileceğine ihtimal veriyorum. Hem Paraguay hem Portekiz basını Fenerle flört ettiğini yazmış hatta bir Benficalı yöneticinin ağzından birşeyler yazmışlar.. Bilmiyorum olacakmı 26 yaşında gelirse iş yapabilir.. Güizanın menajeri takas önermiş diye yazıyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vagner Love bildiğim kadarıyla madde kullandığı ve psikolojisi bozuk olduğu için Brezilyaya gönderildi . Sorunlu oyunculardan kurtulmaya çalışırken yeni sorunlarla uğraşmamaız gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben 3 isminde Fener e geleceğinin düşünmüyorum yönetim almak istese içlerinden Love yada Cardozo yu alabilir huntelar hiç zanetmiyorum alacağını.Cardozo ve Love ismini de Fener in istediğini düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Janko yada Boghossian'dan birini alsak daha iyi olur aslında. Cardozo biraz zor ihtimal, bonservisi yüksek falan, bu iki oyuncu ile daha düşük fiyata anlaşabiliriz gibi. Boghossian'ın Türk Statüsünde oynama olayı falanda varmış, kesin kulp buluruz ona onu getirelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Boghossian işi nasıl olacak, Türk statüsünde felan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ermeni asıllı, Uruguaylı. Aslında artık tamamen Ermeni, çünkü Ermenistan Milli Takımını seçmiş.
    Uruguay'a giden Ermeniler eskiden Maraşta yaşayan Türk vatandaşı oldukları için böyle bir hak tanınıyormuş deniyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kazım neden kadro dışı anlamadım yani teknik ve fiziği birleştirebilen nadir oyunculardan aynı zamanda türk medya sayesinde oyuncu harcıyoruz bence alem yaptı bize yakışmadı deniyosa tek o yapmadı vedersonlar santoslar hepsini yollayalım o zaman.onun dışında kaza yaptığı için kadro dışı kalması da saçmalık olur keza antremana yetişmeye çalışırken kaza yaptı bu adam
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Ediz´i istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe‚ Ankaragücü´nde forma giyen Ediz Bahtiyaroğlu´nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe´nin listesinde bulunan Ediz Bahtiyaroğlu‚ Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman´ın ısrarla istediği isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe‚ Ankaraspor´la 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Ankaragücü´nde kiralık olarak forma giyen Ediz Bahtiyaroğlu´nu‚ sezon sonu gelmeden bonservisiyle transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum´un‚ yönetimin kadro dışı bıraktığı Önder Turacı ve Colin Kazım´ın affedilmesi için bir kez daha başkan Aziz Yıldırım´la görüşmesi bekleniyor.

Alman teknik adamın‚ transfer yapılmaması halinde bu iki futbolcuya da yeni bir şans verilmesini istiyor.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yerli bi stopere ihtiyacımız var kesinlikle. Ediz güzel olur o bölgeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ediz İstanbul yolcusu mu?

(ÖZEL) Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu transferi ile ilgili tüm ayrıntıları Ajansspor.com'a açıkladı..

Son yıllarda adı her transfer sezonunda İstanbul takımları ile anılan Ediz Bahtiyaroğlu, son transfer iddialarına açıklık getirdi.

Ajansspor'dan Alper Aslan'a değerlendirmelerde bulunan Ediz, şuan için Ankaragücü'nün futbolcusu olduğunu ve transferi ile ilgili kendisi ve takımına hiçbir teklif gelmediğini söyledi.

Başarılı futbolcu sezon başında kendisine gelen gayri resmi teklifler olduğunu ancak şuan gazetelerde yazılan transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Ediz, Fenerbahçe ve Galatasaray'la isminin anılmasına değinerek; "Ankaraspor forması giydiğim dönemlerde sık sık adım transfer dosyalarına taşındı. Kulübüme resmi, bana ise gayri resmi transfer teklifleri geldi. Ancak şu an için yazıldığı gibi Fenerbahçe veya Galatasaray'a transferim söz konusu değil. Ben sezon sonuna kadar Ankaragücü'nde kalacağım. Adımın bu dedikodularda anılması olası transferimi de zaten etkiler. Performansımı ise düşürür. Ben ilk ağızdan bu haberlerin doğru olmadığını belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin başında kendisini tanıyan bir isim olduğunu kaydeden Ediz, "Fenerbahçe'de, benim hocalığımı, hatta nikah şahitliğimi yapmış olan Aykut Hocam var. Bu haberler beni yıprattığı gibi hocamı da zor durumda bırakır. Söylemeye çalıştığım tek şey şu an Ankaragücü kampında bulunduğum ve sezonu Başkent ekibi ile tamamlayacak olduğumdur. Sezon sonu geldiğinde transfer düşünülür" diyerek sözlerini noktaladı.

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kazım neden kadro dışı anlamadım yani teknik ve fiziği birleştirebilen nadir oyunculardan aynı zamanda türk medya sayesinde oyuncu harcıyoruz bence alem yaptı bize yakışmadı deniyosa tek o yapmadı vedersonlar santoslar hepsini yollayalım o zaman.onun dışında kaza yaptığı için kadro dışı kalması da saçmalık olur keza antremana yetişmeye çalışırken kaza yaptı bu adam
    Basında haberler çıkıyor, Kazım'a soruyorlar ve Kazım bunu yalanlıyor. Ertesi gün basın fotoğrafları yayınlayınca Kazım'ın yalanı ortaya çıkmış oluyor. Eğlenmesine değil, yalan söyleyip, yönetimi kandırmasına kızıyorlar. Aynı şekilde Önder de, sakatım, dinleneceğim diye deplasmana gitmiyor, dinlenmesi gerekirken gece kulüplerine gidiyor, O'nu da yalan söylüyor diyerek kadro dışı bırakıyorlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

basında kazım barlarda diye haber çıkmıştı yani son haberden bahsediyorum santosla bara gittiler gece geç saate kadar eğlendiler vs vs.ama öyle değil işte gittikleri istanbulda lüks bi restauranttı.tamam bu adamlar çok profesyonel olmayabilirler ama kazımın daha yaşı 23 yada 24 yani rooneye ronaldinhoya teveze riberye tahammül edebiliyo yabancılar.bunlarda sorunlu ama yetenekli yani sorunlu dediğim hiç biri adriano gibi değil ama rooney içmiyo mu alkol ben birayı aşırı tükettiğini biliyorum rooney'nin.yani 30 yasında bi adamdan bahsetmiyoruz daha cok genç bi oyuncu kazım.biz göndeririz avrupada patlama yapar sonra şimdi gitsin diye elinden gelen medya fener bi yeteneği daha harcadı diye yazar.önder konusunda yorum yapmıyorum o bence de gitmeli ama kazım'ı sadece şike olayı doğruysa göndermeliyiz bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gece eğlenmesi, içki içmesi sorun değil işte, öyle olsa başkaları da gönderilirdi. Yönetime hayır ben gitmedim diyerek yalan söylüyor, yönetim Kazım'ın sözüne güvenip haberi yapanı sitesinden kınayıp, haberi yalanlıyor ve ertesi gün haberi yapan kişi fotoğrafları çıkarınca Fenerbahçe zor durumda kalıyor.

Hem bir takımda bu tür olayları yapan oyuncu sayısı fazlaysa, bunun önüne geçmek için birileri kurban verilmeli ki diğerlerine ibret olsun. Aslında Kazım'ın gönderilmeyeceği istenilen yüksek bonservisten belli, muhtemelen Aykut Kocaman ile bir görüşme daha yapıp takımla birlikte idmanlara başlar. Tabi o zaman kadar Bochum savcılığı dosyayı gönderir ve orada adı geçen Kazım, bizim Kazım ise, takımda kalma şansı 0.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yazılı ve görsel basında , Ankaragücü Spor Kulübü oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nu transfer etmek için görüşmelerde bulunduğumuz yönünde çıkan asılsız haberler üzerine spor kamuoyunu bilgilendirme gereği doğduğuna inanıyoruz.

Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere önem verilmemesini rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kazım için gerçekten 5 milyon euro civarı bir bonservis mi isteniyor? Ben hayal dünyamda bile o fiyata satamam onu..Maksimum 2 milyon euro falan verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kazım mı maksimum 2 milyon euro eder üste para verelim hatta

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kazım mı maksimum 2 milyon euro eder üste para verelim hatta
    yeteneğine bakarak 7 milyon avro mentala bakarak -5 milyon avro geriye 2 milyon kalıyor şaka yapıyorum alınma :)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yok yahu alınmam tabiki de transfer piyasası uçmuşken kazımın yaşı daha gençken hemen hemen aldıgımız fiyata mı satalım kazım'ı yani ingilterede tanınan bi adam bu piyasası var.satılmasını istemiyorum ama satacaksakta diyecek ki ingilizler son 2 yıldır milli takımda oynuyo türkiyenin şampiyonluga oynayan takımlarından birinde banko oynuyo vs vs yani 5 milyon alt limit olmalı bence kazımda

Wink

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kazım için gerçekten 5 milyon euro civarı bir bonservis mi isteniyor? Ben hayal dünyamda bile o fiyata satamam onu..Maksimum 2 milyon euro falan verilir.
    Bedavaya verelim

Kazım satılırsa en az 5'e satılır..

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Gökhan Ünal bile 6 milyon Euro ediyorsa, Kazım haydi haydi eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

8 Ocak 2010 tarihli Habertürk Spor Gazetesi'nde Senad Ok imzasıyla yer alan "Yıldırım'a şok cevap" başlıklı haber gerçek dışı ve baştan aşağı hayal mahsulüdür. Spor kamuoyunun bu tip dedikodu merkezli haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Bu vesileyle hatırlatmak ve kamuoyunu bilgilendirmek isteriz ki;

Futbolcularımız Colin Kazım ve Önder Turacı ile ve menajerleriyle tüm görüşmeleri Sportif Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman gerçekleştirmektedir.

Bu görüşmelerde adı geçen futbolculara şu anda takım kadrosunda düşünülmedikleri ve kendilerine kulüp bulmaları söylenmiş, aksi takdirde sözleşmelerinin sonuna kadar Fenerbahçe'nin sporcusu olarak devam edecekleri ifade edilmiştir.

Bu çerçevede yine aynı tarihli Habertürk Spor Gazetesi'nde "Kocaman'dan istifa sözü" ve Vatan Gazetesi'nde "Kocaman iki yıldıza kefil" başlıklarıyla yer alan haberler de gerçek değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularının bonservis bedelleri sözleşmelerinde belirtilmektedir. Bu bedellerin değişmesi ya da değiştirilmesi söz konusu değildir.

Vatan Gazetesi muhabirlerinden Ferudun Niğdelioğlu ise, 'Colin Gerçeği' başlıklı haberinde, 'Yönetimin Kazım konusunda haklı olduğunu ispatlamak için genç oyuncunun tüm arızalarını belgeledi' şeklinde iddialarda bulmaktadır.

İddialarını sekiz ana başlıkta toplayan muhabirin ifadelerinin aksine, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi, böyle bir belge çalışmasına girmemiştir.

Yer doldurmak maksadıyla üretilen asılsız bu habere itibar edilmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Ünal bile 6 milyon Euro ediyorsa, Kazım haydi haydi eder.
    Gökhan Ünal'ın fiyatını konuşurken Trabzonspor'da yaptıklarına göre değerlendirmemek lazım.Biz ona Kayserispor'da yaptıklarından dolayı verdik o parayı yinede o kadar etmezdi o ayrı mesele..Tabi bide olaya şöyle bakmak lazım Kayserispor'da gol krallığı yaşamış takımını zirveye taşıyan oyunculardan biri olmuş Gökhan Ünal bile abartı bir fiyatla satılmasına rağmen 6 milyon euro ediyorsa, 2.5 sezondur Fenerbahçe'de olan 3-4 maç üst üste aynı performansı sergileyememiş, disiplinsiz hatta bu disiplinsizliği yüzünden kadro dışı bırakılıp satış listesine koyulan Kazım'a kim neden o kadar para versin?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Euro 2008'de Türk Milli Takımının oyuncusu olmuş. Bunu unutmuşsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Olmusta napmis hangimiz Fatih Terimin kadro secimini begendiki. Kazim ve Emre onun orta sahasinda degisilmezleriydi.

Hatta Portekiz macina Kazim yerine Arda ile baslansaydi cok degisik biterdi ama neyse konu dagilmasin.

Kazimi 5 e satarsa Fenerbahce cok buyuk is basarmis olur, ben sasirmam bi ingiliz klubu bu parayi verirse Fenerbahceye simdiden hayirli olsun bi hayirsiz adamdan kurtulcaklar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Kazımın adına üzüldüm.. Çok iyi işler yapabilirdi fenerbahçe'de ama şımarıklığına yenik düştü.. Eğer davranışı düzgün bir futbolcu olsaydı şuan çok sinirleniyor olurdum FB yönetimine ama zaten öyle bir durumda da FB yönetimi göndermezdi kazımı. Hayırlı olsun Fener'e, umarım transfer yaparız devre arasında..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Önder'e teklif yağıyor

Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Önder Turacı’nın menajeri Doğan Ercan, 4 Premier Lig ekibinden teklif aldıklarını ve görüşmelere başladıklarını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Ercan, “Şu anda bekliyoruz. Fenerbahçe yönetiminden görüşmek için talep gelmedi, ama bizim tavrımız belli. Önder, Fenerbahçe’nin futbolcusu ve önceliğimiz takımda kalmak” şeklinde konuştu.

İngiltere, Fransa ve Rusya’dan çok ciddi teklifler aldıklarını dile getiren Doğan Ercan, “Önder Turacı’ya yurtdışından 4-5 kulüpten teklif var. 1 hafta içerisinde Fenerbahçe Kulübü’yle görüşüp, sonuç almak istiyorlar. Bizim tavrımız Fenerbahçe yönetiminin kararına göre şekillenecek. Zaten, Önder’in Fenerbahçe’yle 1 buçuk yıllık daha sözleşmesi var.

Şu anda İngiltere’den 4 Premier Lig takımından, 1 Fransız takımı ve Rusya Ligi’nin önemli takımlarıyla görüşüyoruz. Bonservis bedelini söyledik. Biz de ortaya konan bir fiyat koyduk, bu çerçevede görüşmelerimiz sürüyor. Rus kulüpleriyle oturup konuşacağız” dedi.

ÖNDER AYRILMAK İSTEMİYOR
    Önder’in takımda kalmak istediğini belirten Ercan, “Önder Turacı’yı Önder yapan Fenerbahçe Kulübü’dür. Kulübünü seviyor. Takım arkadaşlarını çok seviyor.

Yurtiçinden her hangi bir takımla görüşmedik. Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ilgilendiği yönünde söylentiler var, ama biz doğrudan teklif almadık” şeklinde konuştuk.

Default F.Bahçe, Santa Cruz'un peşinde

Forvet hattında sorunlar yaşayan sarı lacivertliler, Manchester City'nin Paraguaylı golcüsü için teklifini sundu.

Güzia'nın form durumu ve son olarak Semih ile yaşanan sıkıntıların ardından Fenerbahçe bir forvet transferini gündemine aldı.

Roberto Carlos'un gidişinin ardından yabancı kontenjanı boşalan sarı lacivertliler, Manchester City'de forma şansı bulamayan Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz için teklifte bulundu.

Star'ın haberine göre, Alman basınına konuşan 28 yaşındaki golcünün menajeri Jan van Baal, kendilerine bir çok teklif geldiğini ancak Fenerbahçe'nin en ciddi teklifi yaptığını söyledi.

Bu sezon sadece 8 kez forma şansı bulan yetenekli golcü de Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor.

Santa Cruz, daha önce Bayern Münih ve Blackburn Rovers takımlarının da formasını giymişti.

Goal

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bizim Gökhan'ı aldığımız zamanlarda oda türk milli takımının oyuncusuydu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Boral için PSG iddiası!

Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Fransa Birinci Lig takımlarından Paris Saint Germain'in, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Uğur Boral'ı transfer listesine aldığını iddia etti.

Gazetede yer alan haberde, sol kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Paris Saint Germain'in, Rennes takımında forma giyen Olivier Thomert'i transfer etmek istediği belirtildi.

Fransız kulübünün, Fulham ve Blackburn kulüplerinin de yakından ilgilendiği Olivier Thomert'in transferini gerçekleştiremediği takdirde Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri