Sayfa 188 / 569 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
5,611 ile 5,640 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olaya farkli yonden bakcagim ben , zaten hocanin cezasi var 3-5 maç e simdi tff"ye hakemlere saydirsa yine ceza alcak gerek yok boyle seylere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ne kadar merak etsem de açıklamayı. Açıklamanın, sezon başında belli olan Play-Off'un kendilerine özel yapıldığı iddiası ve hayali zorluklar üzerine kurulu olacağı rahatsız ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arkadaşlar namusları olan CAS'tan çekilince niye böyle davranmadılar büyük merak konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu arkadaşlar namusları olan CAS'tan çekilince niye böyle davranmadılar büyük merak konusu
    Sen nereden böyle davranmadığımızı çıkardın merak konusu o. Tabi ki de lafın gelişi dedim sebebini gayet iyi biliyorum aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    o konuya bakarsan eğer, yönetimi eleştirdiğimi görürsün Aygün. hiçbir çıkar elde etmeden o davayı çekmek bence çok büyük bir yönetim hatasıdır. kimin imzası varsa altında istifa etsin dedik zaten. CAS davası , Terim'in durumunu değiştirmiyor bu arada.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gereksiz polemik yaratıyorsunuz.Herkes futbola odaklanmışken yine 3-4 gün böyle polemiklerle geçirirsiniz gününüzü.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim tatilde herhalde, şampiyonluktan sonra herhangi bir açıklama yapmadı diye biliyorum. Konuştuğu zaman değinecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.

Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.

Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.

Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.

Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.

Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.

Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.

Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.

Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.
    Bunu kim nasıl hazırladı bir Allahın kulu da anlatmıyor ? "Galatasaray'ın en büyük rakibi küme düşürülmedi." Bu mudur senaryo ? Bunu bana anlatan kişiye çok minnettar kalacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    "Galatasaray'ın en büyük rakibi küme düşürülmedi." Bu mudur senaryo ?
    Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.

Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.

Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
    Bunları biliyorum zaten ama havada kalıyor. O yanlışlara bakalım. Yapılan yanlışların çoğunda hemfikir olacağımızı biliyorum zaten de bundan etkilenenin Galatasaray ve şampiyonluğu olması ilginç geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.
    furkan58 arkadaşımızda yanlış anlamasın önce o iğnelemişse sen iğneleme senin farkın olsun. Herkes için geçerli bir konu bu.

Başlığa tıkladım dedim bakayım biraz Takımım ile ilgili neler konuşuyor arkadaşlar.Yahu bari burda rahat bırakın insanı .Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorumu var.Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Herşeyin mantıklı bir açıklaması varda bi Fatih hocanın konuşması kalmış koca ligden geriye.Canına yandığım dünyası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdiden 30.000'i geçmiş kombine alan kişi sayısı. Alacak kişilerin ellerini hızlı tutması lazım zira böyle giderse stadda yer bile kalmayacak sadece kombineliler dolduracak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gidin Euro 2012 izleyin , yine neyi tartışıyorsunuz
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da kombine fiyatları çok iyi gerçekten. Biz de 5 maç ceza olmasına rağmen bizde 750'den başlıyor indirim de yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
    ee hani afrika turları felan vardı hani city , united , inter hazırlık maçı teklif ediyordu onlar açıklanmadımı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ee hani afrika turları felan vardı hani city , united , inter hazırlık maçı teklif ediyordu onlar açıklanmadımı ?
    bismillahirrahmanirrahim daha sezon"un ilk maclarinda kolay rakiplerle oynar tum takimlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    afrika turu nerden çıktı ya asya olmasın o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış.Ulan bi anlaşamadınız adamla.Yazık oldu.

Bülent Korkmaz.. Oktay Mahmuti..

Böyle karakterli adamları harcamak.. Utanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok şaşırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oktay Mahmuti, reyistir, kraldır. Çok enteresan varsayımlar var, herkes ayrılığın sebebi için bir şeyler söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun, Galatasaray > Oktay Mahmuti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen Erman Kunter gelicek.Obradovic felan gelseydi bari Wild-Card için avantaj sağlardı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Son Dakika:Galatasaray Medical Park, yeni sezon icin Ergin Ataman'a resmi teklifini iletti.

Hayır ya bu adam gelmesin. Hiç ısınamadım bu adama . Kötü karakter tipi var adamda
    Last edited by Nedvedmania : 13.Haziran.2012 at 14:28
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen hafta ergin atamanada teklif yapti diyorlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
    ergin ataman şu anda serbest elimizi hızlı tutarsak alabiliriz ve ergin atamanın galatasaraylı olduğunu da doğrudur hem kendi diyor hem de ergin atamanın gs bonus kartı formaları filan var

Mesaj Yetkileri