olaya farkli yonden bakcagim ben , zaten hocanin cezasi var 3-5 maç e simdi tff"ye hakemlere saydirsa yine ceza alcak gerek yok boyle seylere.
olaya farkli yonden bakcagim ben , zaten hocanin cezasi var 3-5 maç e simdi tff"ye hakemlere saydirsa yine ceza alcak gerek yok boyle seylere.
Ben ne kadar merak etsem de açıklamayı. Açıklamanın, sezon başında belli olan Play-Off'un kendilerine özel yapıldığı iddiası ve hayali zorluklar üzerine kurulu olacağı rahatsız ediyor.
Bu arkadaşlar namusları olan CAS'tan çekilince niye böyle davranmadılar büyük merak konusu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gereksiz polemik yaratıyorsunuz.Herkes futbola odaklanmışken yine 3-4 gün böyle polemiklerle geçirirsiniz gününüzü.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Terim tatilde herhalde, şampiyonluktan sonra herhangi bir açıklama yapmadı diye biliyorum. Konuştuğu zaman değinecektir diye düşünüyorum.
Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.
Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.
Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.
Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.
Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.
Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.
Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.
Başlığa tıkladım dedim bakayım biraz Takımım ile ilgili neler konuşuyor arkadaşlar.Yahu bari burda rahat bırakın insanı .Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorumu var.Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Herşeyin mantıklı bir açıklaması varda bi Fatih hocanın konuşması kalmış koca ligden geriye.Canına yandığım dünyası.
Şimdiden 30.000'i geçmiş kombine alan kişi sayısı. Alacak kişilerin ellerini hızlı tutması lazım zira böyle giderse stadda yer bile kalmayacak sadece kombineliler dolduracak![]()
Gidin Euro 2012 izleyin , yine neyi tartışıyorsunuz![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray'da kombine fiyatları çok iyi gerçekten. Biz de 5 maç ceza olmasına rağmen bizde 750'den başlıyor indirim de yok.
11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış.Ulan bi anlaşamadınız adamla.Yazık oldu.
Bülent Korkmaz.. Oktay Mahmuti..
Böyle karakterli adamları harcamak.. Utanıyorum.
Oktay Mahmuti, reyistir, kraldır. Çok enteresan varsayımlar var, herkes ayrılığın sebebi için bir şeyler söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun, Galatasaray > Oktay Mahmuti.
Muhtemelen Erman Kunter gelicek.Obradovic felan gelseydi bari Wild-Card için avantaj sağlardı.
Son Dakika:Galatasaray Medical Park, yeni sezon icin Ergin Ataman'a resmi teklifini iletti.
Hayır ya bu adam gelmesin. Hiç ısınamadım bu adama . Kötü karakter tipi var adamda![]()
Last edited by Nedvedmania : 13.Haziran.2012 at 14:28
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
geçen hafta ergin atamanada teklif yapti diyorlar![]()
Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
Screw you guys, I'm goin' home