Böyle at gözlüğü takan bir insana zaten gelip burda belge falan koymayız merak etme.
hamit'i istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz, olmaz.
ibrahimovic'i istesek alırız
ama o kdar para veremeyiz, olmaz.
messi'yi istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz olmaz.
mantık bu sizin yazdığınıza göre.
çok güzel mantık aferin.
''4 milyon edecek oyuncu var, etmeyecek oyuncu var.''
tartışmanın çoktan bitmiş olması lazımdı.
aferin ama.
(/s)
hamit'i istesek alırız açıklamasının mantığını anlatsana bana.
Zaten 3.5m euro verildi hamit e 4 nerden çıktı anlamadım.Yine yıllık 2.750 veriliyor buda sizin o meşhur sınırınızın altında oluyor sanırım.Size göre Alper potuk 5m euro ediyor fakat Hamit 3.5m euro etmiyor.Biraz oturup düşünmek lazım ozaman ne diyim.
Beyler boşuna dil dökmeyin.Bunun acısı 1 değil 10 Hamit transferi ile ancak çıkar
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
- Hamit seni kadroda görmek isteriz sana önerdiğimiz fiyat 2.8 m euro bonuslar şunlar şunlar gelirimisin
--- Hayır olmaz ben bu paraya oynamam 4 m euro isterim
- Hamit seni istiyoruz paramız var ancak bizim dengelerimiz ve senin piyasan 4 m euroyu kaldırmaz,teklifinde ısrarcıysan bizimde bu fiyat son teklifimiz 4 m euroya ben Diarrayı alırım.
--- Yok baba ben 2.8 e sizde oynamam
- Peki kardeşim sen bilirsin,fiyatının bu kadar edeceğini bilsek hemen veririz ancak değmessin,dolayısıyla transferinden vazgeçiyoruz futbol hayatında başarılar.
Yeterince açık oldu gibime geliyor.
Ya ben sıkıldım artık bu muhabbetten.Ben Fenerbahçe sohbet alanına takımımla ilgili son gelismeleri ögrenmek için giriyorum.Gs oyuncusu Hamit'ten banane yeter artık ya !
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=223477
dostum açıklama ve verilecek ücret bu daha ne primi ıvır-zıvırı anlamadım olay bundan ibaret.
alpere kim 5verdi kaynağınız nedirneden gelmedi alper aptal mı ?
Last edited by Nedvedmania : 14.Temmuz.2012 at 17:22 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Hikayenin adı yukarıdaki resimdir. Bu resim resmi sitede yayınlandı ya da yayınlanmadı farketmez.
Galatasaray, Fenerbahçe olaya dahil olmadan öncede Hamit'le bir türlü anlaşamıyordu. Ali Yıldırım'ın biz Hamit'i istersek alırız lafından sonra Fenerbahçe'nin Hamit'le görüştüğü hatta anlaştığı haberlerini duyduk.
İşte, Fenerbahçe anlaşsaydı Stoch resminin yanında Hamit'in de resmi bırakılacaktı. Fenerbahçe Galatasaray'ın elinden aldı olacaktı.
Şimdi bu durumu övünç kaynağı olarak dalga geçme amaçlı ya da üstünlük olarak kullanıyorsak her kazancın bir riski vardır.
Bu sefer Fenerbahçe için risk gerçekleşti ve Galatasaray'ın transferine müdahil oldu ama Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu almaya gücü yetmedi. Yani Fenerbahçe istediği oyuncuyu alamıyormuş.
Sabaha kadar biz istemedik, sabaha kadar verdiğimiz para belliydi densin. Buradan çıkarılacak ders büyük konuşmamak lazım yoksa gün gelir övünç kaynağı olur gün gelir elinde patlar.