Sayfa 189 / 1204 İlkİlk ... 891391791871881891901911992392896891189 ... SonSon
5,641 ile 5,670 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Marquez imzaya gelecek
    Meksika’nın Excelsior gazetesi Marquez’in, Dünya Kupası sonrasında Giovanni Dos Santos ile birlikte G.Saray için İstanbul’a gideceğini yazdı.

Gazetenin iddiasına göre; Barça'ya veda eden Marquez'in, Rijkaard ile çalışmak için Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Marquez'in, Rijkaard ile para konuşmadığı, sadece hedefler hakkında bir araya geldikleri belirtildi.

fotamaç ( ) özel haber.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dostum bu haberi paylaşman bile saçmalık.. böyle haberleri okumayacaksın bile hele bu gazete "totomaç" olunca..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özel haberse kesin yalandır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aslında olabilitesi yüksek haber. Marquez'in en iyi oynadığı dönem Rijkaard dönemi. Marquez şu anda 4. - 5. tercih Barcelona'da. Ama normal şartlarda olabilirliği yüksek. Galatasaray geçen sezon çok para harcadı ve bu sezon ister istemez maliyetsiz, ucuz oyunculara yönleniyo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslan bu golcüyü çok istiyor

Milan Baros'un yanına tecrübeli bir golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Kayserispor'da gol krallığına ulaşan Ariza Makukula'yı da çok istediği ortaya çıktı. Kayseri'nin sözleşme yenilememesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin, Portekizli golcü ilk görüşmeyi de gerçekleştirdiği ve oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Makukula'nın "Galatasaray forması giymekten büyük gurur duyarım" dediği belirtildi.

GÖRÜŞME HAFTAYA

Hollanda'da kamp yeri bakan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in önümüzdeki hafta Portekiz'e geçerek Makukula'nın bonservisini elinde tutan Benfica ile masaya oturması bekleniyor. Sarıkırmızılı yönetim, Kayseri'ye 2.5 milyon euro'ya satış opsiyonunu veren Benfica ile ortak bir noktada buluşmak istiyor. Kayseri'de yılda 1 milyon 300 bin euro kazanan 29 yaşındaki oyuncuya ise 1 milyon 750 bin euro teklif edilecek.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Makukula'ya gerek yok ne kadar gol kralı olsada ben begenmiyorum stilini Shabani Nonda'nın son vurusu iyi olan hali kesinlikle gelmesin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Yahu iyi bir Baros yeter zaten,Makukula'ya ne gerek var.Mehmet Batdal'da alındı ayrıca.Belki Baros'a alternatif yerli bir forvet tercihi uygun olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Makukula'ya ihtiyacımız yok.Sağlıklı bir Baros bize yeter.Zaten pek gerçekci bir habere benzemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yalan haberdir, orta saha arayışımız vardır, olmalıdır. Yoksa Galatasaray artık 5-0-5 oynayacak gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya zaten kaynak milliyet boşuna tartışmayalım..Bu takıma forvet lazım değil

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'da Baros'dan başka forvet var da benim mi haberim yok arkadaşlar ? Forvete ihtiyaç yok deniliyor da.

Mehmet Badtal daha bu sezon ilk defa adam akıllı Bank Asya'da oynadı. Daha öncesinde Altayda kiralık olarak oynamıştı bu ligde ancak o kadar da tecrübeli bir isim değil.

Bank Asya'da fiziksel üstünlüğü ve birkaç yeteneği ile çok rahat gollerini sıraladı ve takımını da Süper Lige yükseltti. Ancak kesinlikle Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanmıyorum.

Eğer bu oyuncudan faydalanmak istiyorsa G.Saray en az 1-2 sene anadolu kulüplerine kiralamalı. Yoksa sonu Yaser'den farklı olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Galatasaray'da Baros'dan başka forvet var da benim mi haberim yok arkadaşlar ? Forvete ihtiyaç yok deniliyor da.

Mehmet Badtal daha bu sezon ilk defa adam akıllı Bank Asya'da oynadı. Daha öncesinde Altayda kiralık olarak oynamıştı bu ligde ancak o kadar da tecrübeli bir isim değil.

Bank Asya'da fiziksel üstünlüğü ve birkaç yeteneği ile çok rahat gollerini sıraladı ve takımını da Süper Lige yükseltti. Ancak kesinlikle Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanmıyorum.

Eğer bu oyuncudan faydalanmak istiyorsa G.Saray en az 1-2 sene anadolu kulüplerine kiralamalı. Yoksa sonu Yaser'den farklı olmaz.
    Zaten sistemimiz tek forvet Baros olmazsa Badtal oynar bence başarılı olabilir yeterki istesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Allah korusun Baros sakatlansa Badtal kaldıramaz tek başına bu ligi hele hele G.Saray gibi bir takımda.

Kesinlikle G.Saray'ın forvet alması lazım.

Beşiktaş'ta bile Nobre,Bobo,Holosko ve Nihat gibi isimler varken gol sorunu yaşadık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Takımda para yok önce adam yollasınlar sonra adam alsınlar her şey Mayıs ayında planlanmalı..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

G.Saray Diakite ile ilgileniyor

Lazio'nun Fransız savunma oyuncusu Mobiodo Diakite ile aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgilendiği öğrenildi.
    Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Diakite’nin menaceri Ulisses Savini, başta Galatasaray olmak üzere Celtic ve Panathinaikos’un 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini söyledi. Bu üç kulübün de oyuncuyu bonservisiyle alamaması halinde kiralık olarak kadrolarına katmaya çalışacakları bildirildi. Genç Fransız savunmacının İtalyan ekibiyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

21.05.2010
    Kaynak : Fanatik

Her ne kadar inanmasamda koyayım dedim bu oyuncuyu Lazio'da FM'den biliyorum FM'de o kadar iyi değil ama gerçekte nasıl bilmiyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Miroslaw Stoch haberleri de var gazetede hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Diakite kadar sakar bir oyuncu görmedim ben : ) Servet'in en sakar halinden daha sakar bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Resminde bile 'yine yapamadık bea' bakışı var.

Miroslav Stoch haberini okudum biraz önce gazetede.Bilmiyorum ne kadar doğru ama Kewell'ın gidişi durumunda Galatasaray Stoch'u alırsa Kewell'ın yokluğunu hissetmez.Genç,hızlı ve çevik bir futbolcu.Bu sezon Twente'nin şampiyonluğunda pay sahibi isimlerden.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yolun açık olsun Harry Kewell, Galatasaray taraftarları seni asla unutmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell'la yollar ayrıldıysa keşke Caner'i elde tutsaydık.. 3 Milyon €'ya alacaktık hemde(FM'de öyle yazıyor ) ama sanırım onu yakan da Arda'yla ettiği kavga oldu. Caner sol açıkta çok iyi bir alternatif olurdu ama artık hayırlısı demekten başka seçeneğimiz yok. Stoch gelirse hem genç hem de kaliteli bir oyuncu gerçekten isterim gelmesini. Forvete de Baros'un alternatifi olarak Vagner Love'u çok isterim gerçekten keşke Jo yerine onu almayı çalışsaydık devre arası.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kewell artık yok!
    Fenerbahçe'ye verilen 2 maç ceza Üstünel'i kızdırdı! Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, yeni sezon için transfer politikalarını açıklarken, formasının hakkını verecek oyuncular almak istediklerini söyledi. Haldun Üstünel, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadro yapılanması ve geride kalan sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını vurguladı.

Transferde önceliklerinin, formasının hakkını verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, ''Formasının hakkını veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık dokuyacağız. Karakterlerine kadar... Hocamızla bu konuyu defalarca konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız'' diye konuştu.

-KEWELL GELECEK SEZON YOK-

Transfer yapılacak mevkilerin belli olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell'ın durumuna açıklık getirdi. Teknik direktör Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda, Kewell'ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan olduğunu aktaran Üstünel, ''Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek süreçte Galatasaray formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri'' ifadesini kullandı.

Haldun Üstünel, kaleci Leo Franco'nun menajeri vasıtasıyla Arjantin ve İspanya'da kulüp aradığını, bir gelişme olması halinde kendilerine bilgi verileceğini aktarırken, Elano konusunun sorulması üzerine, üzeri kapalı bir yanıt verdi. Elano'nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ''Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Her şey için çok çok teşekkürler Daddy Cool, görev adamı, yeri gelince stoper, yeri gelince orta saha, yeri gelince forvet, bu taraftar seni unutmayacak, büyük adam Daddy Cool!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu taraftar seni unutmayacak Harry Kewell..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Good Bye Wizard Of Oz... kesinlikle unutulmayacak bir futbolcudur Kewell keşke sakatlık problemi olmasaydı da biraz daha izleyebilseydik onu..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geldiği andan itibaren herşeyiyle elinden geleni galatasaraya veren ve efendiliğiyle her takımın taraftarının beğenisini kazanan büyücümüz... yolun açık olsun....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Harry Kewell , kalbize gömmüştük her hareketiyle bizi mest etti herşey için teşekkürler Dady Cool , bu taraftar seni asla unutmayacak , unutamayacak ! , Elveda..

Harry , Harry Kewell , Harry Harry Kewelllllllllllll.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük futbolcuydu, çok şey öğretti gençlere. Keşke kalsaydı böyle hem saha içinde hem saha dışında efendi futbolcular gelmiyor ülkemize kolay kolay.

Herkesin taktirini kazanan birisiydi Kewell.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tam bir profesyoneldi.Herkese çok şey öğretti.Takıma büyük katkılar sağladı.Unutulmayacak oyuncular arasına girdi.Keşke daha erken gelseydi takıma.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Profesyonel bir futbolcuydu ama sakatlık problemlerı coktu yolu acık olsun

Mesaj Yetkileri