Sayfa 189 / 896 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
5,641 ile 5,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer yabancı hakkı forvetten yana kullanılırsa, Carlos'un da ayrılmasıyla Uğur'a daha fazla şans doğacağından Daum'un, Uğur'un gitmesine izin vereceğini sanmıyorum. Zaman zaman kullanacaktır O'nu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Fenerbahçe'ye bedava veririm"
    Başarılı savunma oyuncusunun ayartıldığını düşünen Genel Menacer Süleyman Hurma, Cim Bom'dan rövanşı almak için Fenerbahçe'nin devreye girmesini bekliyor!

Galatasaray ile Kayserispor arasındaki Ali Turan restleşmesi devam ediyor. Son olarak Adnan Sezgin ile Süleyman Hurma, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için bir araya gelmiş, ancak gergin geçen görüşme olumsuz sonuçlanmıştı. Hurma bu buluşmanın ardından, “Benim için Galatasaray defteri kapanmıştır, artık Galatasaray’la işim olmaz” açıklamasını yapmıştı. Kayserisporlu idarecinin, Galatasaray’a olan öfkesinin halen geçmediği ve yakın çevresine, “Fenerbahçe istesin, Ali Turan’ı bedava vereceğim” dediği öğrenildi. Kayseri’de kaptanlık görevini de yürüten Ali Turan, Cim Bom’dan gelen teklif sonrası kulübüyle köprüleri atmış, ardından da kadro dışı bırakılmıştı.

Başlık Güzel Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bedavaya verirmiymiş

Default "F.Bahçe Saviola ile ilgileniyor"

Portekiz'in spor gazetesi O Jogo, Fenerbahçe'nin Benfica'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviola ile ilgilendiğini iddia etti.

Portekize kulübü Benfica'ya geldiğinden beri ikinci baharını yaşayan Saviola, Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Maradona'nın da dikkatini çekmiş ve Maradona, Arjantin Milli Takımı'nın kapılarının Saviola'ya açık olduğunu deklare etmişti. Portekiz'in O Jogo gazetesi, Arjantinli yıldız futbolcuyu transfer etmek için kesenin ağzını açacağını iddia etti.

DHA

Bu arada Ahmet Gökçek Ediz için Fenerbahçe ile görüşüyoruz demiş...Burak + para istiyorlarmış Ediz için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ediz transfer edilirse çok iyi olur. Burak ise verilsin bence gözden çıkartılmalı bu saatten sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ediz transfer edilirse Gökhan Emreciksin gibi olur.

Bende Ediz'e pek sıcak bakmıyorum..Yerli stoper alacaksak ilk tercihimiz Aykut Demir olmalı Gençlerbirliğinden ya da Orhan Şam...Ali Turan'da olabilir Kayserideki durumuna göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yerli stopere gere yok bence, yedekte Bekir var, Ediz alınsa da oynamayacak, Bekir'in de arkasında kalacak. Eğer sıkıntı olursa Deniz de stoperde oynayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniz'in alternatifi bir oyuncu bulmalıyız bence, Beklerde oynayabilecek, stoper oynayacak, ön libero oynayacak, ilk 11 kalitesinde olacak. Tüm bunları toplayınca Türk olarak sadece Orhan Şam'ı görüyorum.

Ediz gelir ise bekler durur garibim, ama kaliteli alternatiflere ihtiyacımız var gelirse kadro derinliği açısından iyi olur, belkide kendini gösterir yabancı kontenjanımızı başka bi yerde kullanırız belli mi olur

Burak ile takasıda çok iyi olur, bizde şans bulamadı orada bir nebze bulur iyi bir oyuncu ama büyük takımım ağırlığını kaldıramıyor.

Yanlız ben hala Ediz'in GS'ye gideceğini düşünüyorum, duyuyorum, gerçi çocuk fenerliymiş ama profesyonel tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yahu bi genç forvet alalım ileriye dönük .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ali Turan ile Orhan Sam'i alsinlar yeter.

Orhan Şam her transfer döneminde beklediğim bir oyuncu Fenerbahçe için,çok yönlü bir oyuncu olduğu için gelmesi kadro derinliği açısından çok iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Deniz Barış 2 istiyosanız Eskişehir'li Sezgin tam böyle oyuncu. Sağ - Sol - Stoper - Defansif ortasaha. Adamın oynamadığı yer yok : ) Dün akşam stoper oynadı öyleyken bile neredeyse hatasızdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Gökhan Ünal'a FB ile GS teklif yapmışlar Fenerbahçe'nin daha ciddi olduğunu açıklamış Trabzon. Sizce de çok gerekli mi bu transfer ?
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Gökhan Ünal'a FB ile GS teklif yapmışlar Fenerbahçe'nin daha ciddi olduğunu açıklamış Trabzon. Sizce de çok gerekli mi bu transfer ?
    Tamamen gereksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Tamamen gereksiz.
    Katılmıyorum Osmancım sana.

Semih ve Güiza'nın kendilerine gelmeleri lazım. Gökhan Ünal kesinlikle forvet bölgesinde rekabet yaratacak bir oyuncu.

Kalitesi,kumaşı belli. Eğer Gökhan'da kendine gelirse, izleyiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Katılmıyorum Osmancım sana.

Semih ve Güiza'nın kendilerine gelmeleri lazım. Gökhan Ünal kesinlikle forvet bölgesinde rekabet yaratacak bir oyuncu.

Kalitesi,kumaşı belli. Eğer Gökhan'da kendine gelirse, izleyiniz.
    Evet Serkan kumaşı belli gol kralı olmuş bir oyuncu bu adam. Ama büyük takım forveti değil bence. Zafer Biryol ve Serkan Aykut'un kaderini paylaşacak gibime geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gökhan mutlaka alınmalı! Hep beraber bu konuda yönetime yüklenelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

değerini bilmiyorsunuz, çok pişman olacaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hangi takıma daha yakın?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, NTV Spor Radyo'ya çok önemli açıklamalar yaptı.

Bülent Yüksel'in sunduğu 'Sportif Görüş' programına katılan Hasan Yener, bordo-mavili takımdan kopma noktasına gelen Gökhan Ünal'la ilgili olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldıklarını belirtti ve golcü futbolcunun hangi takıma daha yakın olduğunu açıkladı.

Gökhan'ı Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun yapıldığı gün transfer ettiklerini hatırlatan Yener, "Ben de oradaydım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören de Gökhan'ı istedi. Ancak Kayserispor'un bize sözü vardı ve transfer lehimize sonuçlandı. Gökhan Ünal, gol krallığı yaşamış kaliteli bir futbolcu. O gün gibi bugün de talipleri olması normal" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ GALATASARAY'DAN CİDDİ"

Hasan Yener, Gökhan Ünal için gelen tekliflerle ilgili olarak, "Futbolcumuzu Fenerbahçe ve Galatasaray ısrarla istiyor. Tabii ki Fenerbahçe, transfer dönemlerinde bir futbolcuyla ilgilenmişse her zaman biraz daha önde olur. Fenerbahçe'nin teklifi, Galatasaray'ın teklifinden çok daha ciddi" diyerek, transferin Fenerbahçe lehine sonuçlanabileceğinin sinyalini verdi.

Ntvspor

Gökhan yerliler içinde alınabilecek önemli oyunculardan bir tanesi. Halil düşünülebilir fakat Türkiye'ye dönüş konusunda muhtemelen sıkıntı çıkarır. Sercan için Bursaspor cephesi zaten satmayacaklarını açıkladı; satsalar dahi istenilen parayı yönetim vermezdi. Geriye Mustafa Pektemek kalıyor; O da şimdilik büyük takıma kaldıramaz endişesiyle gündeme gelmemiş olabilir. Gökhan da eğer maliyeti fazla olmayacaksa kadroda derinlik yaratabilecek bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhan buyuk ihtimal Fenerbahcede Karsiliginda 3 kusur milyon para ve Burak yilmaz

3 küsur milyon verip Gökhanı alan Fenerbahçeliler mi yoksa Burak Yılmazı takasta kabul eden Trabzonsporlular mı pişman olacaklar acaba?

Bence ikincisi. Ben Trabzonsporlu yönetici olsam "Burak Yılmazı da verecekseniz 3 küsur değil 5 küsur milyon isteriz" derdim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak Yilmaza taraftar karsi ama Senol Gunes istemis bende Burakta ne gordugunu anlamadim ama hayirlisi diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ehh hadi hayırlı olsun o zaman. Şenol hoca istediyse vardır bildiği demek istiyorum ama aynı tarzda Murat Tosun'u aldı zaten daha önce.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Murat Tosunu yonetim aldi, Senol Gunes ozelikle istememisti ama bakalim ne olcak.

Hem daha resmi haberler cikmasi lazim. Bana gore Gokhan fenerbahcedede basarili olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen Gökhan Ünal'ı istemiyorum. neye göre yapıldığınıda anlayamadığım bir transfer oldu. Formuna bakınca hiç iç açıcı görünmüyor. Birde yüklü para verilirse yazık olabilir. Riskli bir transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gecen sene 15 gol atmis. Bu sene formunda degil fakat Gökhan Ünal'in kalitesi belli gol krali olmus bir oyuncu kesinlikle iyi bir transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan bize yararlı olur Bence Umarım bu transfer bitiririz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan gelsin gelsin.. Her zaman beğendiğim bi oyuncu.. Biz ne formsuz forvetlere sabrettik..

Mesaj Yetkileri