Aykut Hoca Young Boys zamanıyla aynı degiliz dedi.İnşallah lafta kalmaz bu.ŞL maçı izlemeyi özledim.![]()
Aykut Hoca Young Boys zamanıyla aynı degiliz dedi.İnşallah lafta kalmaz bu.ŞL maçı izlemeyi özledim.![]()
Kulüp Bürüj gelir bence kuradan. Zaten %25 ihtimalimiz var tutma ihtimali yüksek bi tahmin![]()
Felemenkçe tecrübelerime dayanarak feyenoord ve brugge taraftarlarının forumuna baktım kievle beraber isternmeyen takımız
herkes kopenhag yada panayı istiyor
ayrıca içimden bir ses vaslui gelecek diyor
Young Boys diyosunuz da, 2 maçta da 10 kişi oynamışdık 2, yarıları.. Hatırlatayım istedim..
Neyse Feyenoord gelsin ve güzel bi maç izleyip rövanşımızı alalım..
O dönemde takımın 11'ini oluşturan oyuncuların çoğu 1 ay sonra kadroda bile yoktu hatta takımdan gönderilenler bile olmuştu. O nedenle karşılaştırma yapmak pek doğru olmaz bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen öyle.. Elenince o dönemin şartları çabuk unutulmuş.. Tamam bahane değil de bunları da göz önünde bulundurun..
+
İstekli değillerdi o maçlarda.
Vaslui geldi.Ne zamandan beri içime dogup duruyordu.
Güzel kura.![]()
Lokum gibi kura. (yazmasam olmazdı)
İyi oldu iyi. Ama diğer eşleşmeleri beğenmedim. Feyenoord , Pana'ya gideydi keşke.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu üç takımdan biri elenirse , rakip adayları saydığın 4 takım + bu turda seribaşını eleyen.
Bu üç takımdan ikisi elenirse , rakip adayları Gladbach , Malaga , Lille + bu turda seribaşı 2 takımı eleyen takımlar.
Bu üç takımın üçü de elenirse rakip adayları Gladbach , Malaga , Motherwell , Feyenoord ve Brugge. ( Bu kısım düşük ihtimal tabiki)
Tüm seribaşları turu geçerse rakip adayları ; Dinamo Kiev , Pana , Kopenhag , Spartak Moskow , Braga.
Genel bi yazayım dedim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
tahmin etmiştim doğru çıktı güzel kura
En kolay rakibi çekti F.bahçe.
Bu tür kuralarda genelde iyi seçim yapıyorlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İdeal 11 - 4-4-2
Straton,
Milanovic, Varela, Constantine, Salageanu,
Antal, Caue, N'Dyoe Sanmartean,
Wesley, Reis
Piyasa değeri: 28 milyon 775 bin euro
Kuruluş: 2002
Stat: Municipal
Kapasite: 9 bin 240
Teknik direktör: Marius Şumudica
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Wesley 26 gol atmis geçen yil , bol sans guzel kura fenerbahceye.
Sadece bu tur ve sonrasi sampiyonlar ligimi ? yoksa bundan sonra bi tur daha varmi?
Biraz bakındım Vaslui'ye ;
Hazırlık maçlarında Terek'e kaybetmiş , S.Prag ile berabere kalmışlar.
İşin kötü tarafı ligleri başlıyor bu haftasonu.2 resmi maç yapmış şekilde çıkacaklar karşımıza.
Son yıllarda her sene çıkıştalar lig sıralaması olarak. 8 / 7 / 5 / 3 / 3 / 2. olmuşlar.
Kadrolarında baya değişim yaşanmış bu sezon.
Avrupa Kupaları'nda 22 maç yapmışlar , 7 galibiyet 8 beraberlik 7 mağlubiyet.En büyük başarıları da geçen sene Avrupa Ligi grup aşamalarına katılmak ( 6 puan almışlar Lazio , S,Lisbon ve Zurich'le birlikte bulunduğu grupta)
6 Kasım 2002'de kurulmuşlar![]()
Playoff Turu Var Ondan Sonra Ş.L
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ertem Senerin verdigi bilgilere gore gecen sene pisipisine sampiyonlugu kacirmislar ve bu sene 17 takviye yapmislar. Dikkatli olmak lazim.
Geçen sezon 1 puanla kaçırmıslar şampiyonlugu.Yine geçen sene Avrupa Ligi'nde Lazio ve Sporting Lisbon'un ardından grupta 3. olmuslar.
Temkinliyim. Ancak kağıda bakınca bile aradaki fark ile turu geçmemiz lazım. Young Boys felan aklıma geliyor ancak bu seneki durum istek arzu şartlar takım ruhu daha farklı gibi.
iyi kura çekmişiz. inşallah geçeceğiz turu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Vaslui ters gelir bize keşke Brugge gelseydi
brugge hariç fener bu kuradan gelen her takımı eleyecek güçte elemeli de
bence yanlış o grup içinde en güçlü takım feyenoordu.
Aykut Hoca'nın henüz Avrupa galibiyeti yok. Young Boys ve PAOK ile yapılan maçlardan galibiyet çıkmadı (PAOK ile oynanan ikinci maçın 90 dakikası 1-0 bitse de uzatma sonucu maç 1-1 bitmişti).
Aykut Hoca için de hayati önem taşıyacak maçlar. İnşallah üstesinden gelir. Takım daha önce elendiğimiz maçlarda hiç hazır değildi, umarım hatalarından ders çıkararak takımı hazırlar.
Dipnot: Young Boys maçında Niang transfer edilmemişti henüz, hatta Lugano bile yoktu diye hatırlıyorum. Kısacası, eksik kadro ve hazır olmayan takım vardı, transferler zamanında yapılmamıştı. Bu sebeple elenmiştik (Elenmeye bunlar bahane gösterilemez aslında, rakipler çok zayıftı).
Bu sebeple bu sene aynı hata olmasın ve bir an önce stoper transferi sonuçlandırılsın, takım hazır hale gelsin.
YoungBoys'la oynadığımız maçta bırakın Niang'ı falan. İlhan,Bilica,Gökhan Ünal,Deivid ve Kazım'la oynamıştık. O zamanki kadrodan çok daha iyi kadromuz var kıyaslanmaz bile. Transfer lazım ama transfersiz de geçeriz bu turu.
F.Bahçeli Mehmet Topuz, cuma namazı çıkışında "Bırakın şu şikecileri" diyen bir Trabzonsporlu taraftara tokat attı
[YOUTUBE="Q3zapHZlDZ8"]CAMİ ÇIKIŞI TOPUZ, TRABZONSPORLU TARAFTAR KAVGASI[/YOUTUBE]