Sayfa 189 / 447 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
5,641 ile 5,670 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    kuyt kim, hamit kim?

hamit bu paraya değer miydi?

bizimkiler bunun hesaplamasını yapıp vazgeçmiş.
    Bak yine benim söylediğimden bambaşka biyere çektiniz olayı.Ben diyorum ki ozaman niye Kuyt'ın oynayacağı maç sayısını hesaba katmıyosunuz.Ben size katın demiyorum zaten normali katmamak.Ama konuyu karşılaştırma olayına getirdiniz tabiki kuyt daha iyi bir oyuncu bu sene kimin daha iyi katkı vereceğini izleyip görüp ondan sonra yorum yaparız.Maalesef yabancı sınırından dolayı türk oyuncuların aldığı ücretler hep yabancıların üstünde oluyor bunu inkar edemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence artık bu olay burada kapansın yahu. Hamit Galatasaray da. Olay bundan ibaret. Bu olayın burada konuşulması da saçma zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bak yine benim söylediğimden bambaşka biyere çektiniz olayı.Ben diyorum ki ozaman niye Kuyt'ın oynayacağı maç sayısını hesaba katmıyosunuz.Ben size katın demiyorum zaten normali katmamak.Ama konuyu karşılaştırma olayına getirdiniz tabiki kuyt daha iyi bir oyuncu bu sene kimin daha iyi katkı vereceğini izleyip görüp ondan sonra yorum yaparız.Maalesef yabancı sınırından dolayı türk oyuncuların aldığı ücretler hep yabancıların üstünde oluyor bunu inkar edemeyiz.
    iyi de ben karşılaştırma yapmazsam, doğru transferi nasıl bulacağım takımım adına?

hamit'i biz alsaydık yine kuyt ile ve aldığı parayla karşılaştıracaktım. o zaman yine gerekli mi gereksiz mi muhabbeti olacaktı.

şayet ben kuyt'a o parayı veriyorsam, aynı mevkideki başka bir oyuncuya aynı parayı vermem.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Disco'nun dediği gibi Fenerbahçe Hamit'i alsa şuanda bu forum 'Galatasaray'ın elinden nası kaptık ama futbolcuyu hahahah' yorumlarıyla çalkalanacaktı.Geçen sene stoch olayında olduğu gibi bak biri nasıl gelmiş koymuş hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Disco'nun dediği gibi Fenerbahçe Hamit'i alsa şuanda bu forum 'Galatasaray'ın elinden nası kaptık ama futbolcuyu hahahah' yorumlarıyla çalkalanacaktı.Geçen sene stoch olayında olduğu gibi bak biri nasıl gelmiş koymuş hemen.
    Ek olarak,Fenerbahçe Hamit'i alsaydı,Tsi forumlarında yazan bir çok Fenerbahçe'li arkadaş,Gs'nin elinden kapmış olmanın verdiği hazla,ödenen parayı pek sorgulamayacaktı diye düşünüyorum.Bu tarz konuların burada konuşulması gereksiz fikrine ise katılmıyorum.Saygı sınırları aşılmadığı sürece,tabii ki konuşulacak bunlar.
    So what?
    Saike

Bu forumda Hamit transferini isteyen 3-5 Fenerli'den biri bendim. Hamit haberleri çıktığında burdaki bir çok kişinin yorumu beni pek heycanlandırmıyor, Hamit gelmesin, Hamit'i ne yapacağız gibi yorumlardı, geriye doğru mesajları okuyarak giderseniz bunu görürsünüz. Hatta bende Hamit'i beğenmemenize anlam veremiyorum falan diyordum artık, çünkü bana göre gerçekten çok iyi futbolcu.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu forumda Hamit transferini isteyen 3-5 Fenerli'den biri bendim. Hamit haberleri çıktığında burdaki bir çok kişinin yorumu beni pek heycanlandırmıyor, Hamit gelmesin, Hamit'i ne yapacağız gibi yorumlardı, geriye doğru mesajları okuyarak giderseniz bunu görürsünüz. Hatta bende Hamit'i beğenmemenize anlam veremiyorum falan diyordum artık, çünkü bana göre gerçekten çok iyi futbolcu.
    "Hamit'i istemiyordum ama Gs'nin elinden kapmak iyi oldu " diyecekti o istemeyenler de Sonra da başlardı "Fb büyüklüğü başka büyüklüktür,Fb kimi isterse alır,sizin aylardır bitiremediğiniz işi iki haftada bitirdik,başkan çalıma kaldığı yerden devam ediyo heheh...." diye gider bunlar

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    "Hamit'i istemiyordum ama Gs'nin elinden kapmak iyi oldu " diyecekti o istemeyenler de Sonra da başlardı "Fb büyüklüğü başka büyüklüktür,Fb kimi isterse alır,sizin aylardır bitiremediğiniz işi iki haftada bitirdik,başkan çalıma kaldığı yerden devam ediyo heheh...." diye gider bunlar
    Ama öyle demiyorsunuz cigerim, bak bakalım yukarı abilerin neler demiş. Bu konu bu kadar uzamaya devam etmesin mümkünse. Yoksa FB'ye gelseydi FB'lilere yapacaklarımı GS lilere yapmak zorunda kalacağım.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ama öyle demiyorsunuz cigerim, bak bakalım yukarı abilerin neler demiş. Bu konu bu kadar uzamaya devam etmesin mümkünse. Yoksa FB'ye gelseydi FB'lilere yapacaklarımı GS lilere yapmak zorunda kalacağım.
    Abi olmuyo ama bak hep tehdit ediyon sen beni

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi olmuyo ama bak hep tehdit ediyon sen beni
    Uslu dur uslu
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler sıcak sıcak yapılırken söyledim ama arada kaynadı. Siz, biz onu kaptık siz şunu alabildiniz diye durun Dünyaca ünlü bu takımlarımızın transfer çehresi kendi gölgelerinin metre karesi kadar küçük.

Koca koca kulüpler ama Koca Fenerbahçe Ortasahaya 1 senedir Diarra'dan başka adam bulamazken Koca Galatasaray sol kanada 1 senedir Amrabat'ı getiriyor. Dünyada 1 tane Ortasaha ve 1 tane Sol kanat olduğu için bu transferler gerçekleşti mi "Efendim biz bu sene Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyoruz" diyor Yönetici abileriniz

Şunu ciddi olarak söylüyorum gerçekten üzülüyorum. Marka değeri ve futbol değeri yerlerde.Ligin gol kralına Avrupa'dan 1-2 orta sınıf takım dışında talip yok, Dünyaca ünlü diye övündüğümüz takımlara orta sınıf yabancı oyuncular bile gelmiyor ama biz kendi çöplüğümüzde 2 transfer yaptık mı "Bu sene kralız herkesi ezeriz Şampiyonlar Ligini kazanırız"

Sahi Fenerbahçe ve Galatasaray son 10 senede kaç defa Şampiyonlar Ligine katıldı ? Avrupa'da ne yaptı ?

Şu ana kadar söylediklerimi Reklam Arası sayın ve "Biz sizden onu kaptık, siz onu alabildiniz" diye tartışmaya devam edin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1 ağustosta ŞL maçımız var.Rakip ne zaman belli olacak bilen var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

20 Temmuzda kuralar çekilicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

25'i gibi bir önceki tur maçları bitiyor muhtamelen o hafta içi çekilir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Formalar 20 temmuzda çıkacak diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım
    27 Temmuzda tanıtılacak..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi’nde "Yaylada Kavga" başlığıyla yer alan haber doğru değildir. Topuk Yaylası’ndaki söz konusu antrenmanda futbolcularımız arasında bir kavga yaşanmamıştır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayır anlamadığım kavga çıksa ne olacak? Bu sıcakta antremanlarda böyle şeyler olması gayet normal.Hem oyuncuların hırslı olduğunu gösterir ve dahada hırslandırır.Büyük hocalar hep söyler çok fazla abartı olmadığı sürece bu tip tartışmalar her zaman oyuncuları ateşlemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesele kavganın çıkmış olabilmesi değil yalan haberle takımı yıpratma yoluna gidilmesine verilen tepki, dün bu yalan habere denk geldim altında yorumlar vardı "eheheh bizim üst üste transfer haberlerine sinirlendiler birbirlerini dövüyolar"

Hayır hem yalan haber yapıyorsunuz hem de şu düşüncelerle bizi karşı karşıya bırakıyorsunuz, şu 0-6 yaş grubu espriler yalan haberden de öte : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Taraftar profillerimiz hiç değişmeyecek bir tarafta galatasaraylılar "yehuu los galacticos olduk" nidaları atıyor -bunu elano'lu jo'lu sezonda da yapıyorlardı-bir tarafta bizim fenerliler takmışlar oyuncu maliyetlerine kabul edelim ki Fenerbahçe'de son 2-3 sezondur rayına oturdu oyuncu maliyetleri bunu da aykut hoca başardı şuan fenere kattığı en güzel şey diyebiliriz.Hamit'in maliyeti bence gayet düzgün ha kabul edelim ki parayı seçseydi fenere giderdi gibi laflar çok anlamsız fenerbahçe galatasaraydan biraz daha az ücret teklif etmiş,aslında aynı ücreti teklif etseydi de hamit gsye giderdi eski hocası fatih terim verilmiş sözler falan.Bir gerçek var ki kulüblerimizin vizyonu çok dar bakıyoruz gazetelere 3-4 yıl önce bahsedilen isimler hala gündemde nitekim bazıları gerçekleşiyorda artık adam gibi tarayıp iyi oyuncu almalılar,tabi geçen senelere göre yükselen bir grafik görüyoruz gerek genç isimlere yönelme gerek harcamayı kısıtlama yönünden.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.
    Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu
    Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.
    Onu demiyorum ki Parayı verdik aldık dediğini diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

En son 3-4 gün önce forma girmiştim. Yeni girdim şimdi hala Hamit tartışması yaşanıyor. Hamit 2 takımdan birisine gelecekti bu G.Saray oldu. Bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şl'de kaç tur oynayacağız?Şimdi muhtemel rakiplerimizden biriyle (Feyenord, Motherwell, Brugge vs) oynadıktan sonra 1 tur daha oynayacak mıyız, yoksa direk gruplara mı?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

toplam 2 tur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 tur oynayacaksınız.İlk turda seri başı olacaksınız diğer turda tam olarak ne olacaksınız onu bende bilmiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri