tek oyuncu için konu açmayın lütfn!!
tek oyuncu için konu açmayın lütfn!!
konu açmadım kiOriginally Posted by hurmet
mesaj yazdım
bana mı yazdınız.Eğer bana yazdıysanız.3aydır oynayamıyorum yükleyemediğim için.3ay önceki bilfiğim oyuncuOriginally Posted by crazy_aslan
![]()
Samanyolu sana çok basit gelebilir ama Burak Yilmaz'i dene derim
Yazıldımı yazılmadımı bilmiyorum ama
Mathieu Bodmer->Fransız klübü Lille OSC da oynuyor tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu.Nasıl Yani? diyeceğinizden şüphem yok.Bodmer sağ ve sol bek oynayabiliyor.Defansın ortasında görev yapabiliyor hatta ben UEFA Kupası maçlarında Sweeper oynatıyordum.Çok Memnun kaldım.Ayrıca ortasahada heryerde oynatabilirsiniz.Defansif yeteneği fevkalade,Atak yetenekleri kısıtlı ancak atağa çıktığınızda kontra ataklarda verdiği klas paslarla santraforunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor.hava hakimiyeti ise çok iyi Yan toplarda gole yakın bir oyuncu Ayrıca gelişine şutlarıda iyi mesela frikikde baraja çarptı top dönerse topu Bodmer 90'a çakabilir.Frikikde kullanabilir ama ceza sahasına yakın olursa,Çok iyi ortalar yapabiliyor.Unutmadan Sağ ve sol kanattada oynatabilirsiniz.Tek sorun lillein transferde sorun çıkarması takımın en önemli oyuncusu olduğu için.fiyatı hep yüksek tutuyorlar.Benim en düşük 6milyonavroya alabilidim.Birindede 11.250.000avro gibi uçuk bir fiyata aldım.22 yaşında ve klas bir görev adamı sakatlık pek yaşamaz sağlam,hırslı,azimli ve Klebersonu Sergeni Tümeri aratmayan bir oyuncu.
beyler arsenaldeyim iyi bi DL arıyorum
sana bir öneri Arsenalde çok dl vardı satmadıysan Gael Clichy var Flamini var![]()
bu oyuncu brazilyalı ve dm oynuyo harika bi oyuncu denemenizi tavsiye ederim. ben galatasarayda oynatıorum. şu anda en iyi oyuncum.
ss sini koysaydında görseydik bi
bu adam Cm0304te de iyiydi bu oyunda da çok iyi...müthiş bi savunma anlayışı var valla...
walla bence en ii dmc javier mascherano.kimseye değişmem.
İyi mi kötü mü bilmem ama bende Gabriel Tamas dm de çok iyi oynuyor
alıp denemek lazım da keske bi ss koysaydın ii olurdu
ltf oyuncular için tek tek konu açmayın
arkadaşlar 4-4-2 wings taktiği ile oynuorum galatasaraya cihan haspolatlinin yerine yabancı dr lazım 12 milyon ytl bütçem var bana kimleri önere bilirsiniz
borre yi al
borreyi arsenal aldı bana gelmedi![]()
dani alves d/wb/m/amr oynuyo 12mnye alırsın ama
bence orda ugur uçarı kullan paranıda başka mevkiler için harcarsın.arenal dan lauren de olabilir.arsenalin bi sağ bekide var ismi aklımda değil ama çook ii
uğur iyi istersen leyrielton u al
kompanyi al..sağ bek antremanı ver kısa süre sonra sağ bekte becerikli oluyo zaten..ondan sonrada tadından yenmiyo valla
Brezilya 21 yaşaltında Rafinha var onu al....Shalke de oynuyodu galba, değeri 5 md falan ama 12 md ye zor alırsın ben 15 e anca almıştım...merak etme kendini çok geliştiriyo bi sağ bek oyuncusuna göre çok iyi özelliklere sahp(uzun şut 17, orta 17 ...) sonra bütün avrupanın önde gelen takımları transfer etmek istiyo..Eğer onu alabilirsen 5 yıllık sözleşme imzalamanı öneririm başka türlü takımda tutamıyosun sonradan çok para istiyo
Zaccardo yu al.....
(inşallah böyle yazılıyordu)dario srna'yı al shaktar'da oynuyordu sanırım ben fenere aldım süper
srna doğru yazdıno adam aşıyor bazen kendini
![]()
soyadını yanlış yazmışım darijo srna olacak
song u saha çek...
ortaya lamine diatta yı al..
sonra istersen kompany muhteşem..
gene aynı şekilde udeze var......
gercek miydi regen mıydı tam hatırlayamadım ama bi carlos magno var onu tavsiye ederim
gerçek merak etmeOriginally Posted by Kaan uslu 36
Muslu,Borre
Fenerbahçe Cumhuriyeti