Dediğiniz gibi saçma goller olabiliyor ama attıktan sonra problem yok. Yine de insan yahu bir kere de bir gol yemeden bitireyim şu maçı diyor.![]()
Dediğiniz gibi saçma goller olabiliyor ama attıktan sonra problem yok. Yine de insan yahu bir kere de bir gol yemeden bitireyim şu maçı diyor.![]()
Aynen aynen. Baktım bu sezon 9 maçta hiç gol yememişiz.
eto'o bitmiş.
FA Cup'ta son 16 için zorlu Barnlesy maçına çıkacağız.
eto'o bitmiş.
Son 32 deki tek lig 2 takımı biziz.
eto'o bitmiş.
3-0 kötü olmuş.
Acı oldu biraz, çok çok kötü oynamadık ama rakip muazzamdı. 8de 8 şut isabetleri var![]()
eto'o bitmiş.
son maç kötü olmuş neyse sen toparlarsın. Bu arada resimde meşaleler yanmamış taraftar kendini yakmış gibi duruyor![]()
Puan durumunu koyabilir misin ?
Şimdiki maçımız Barnley ile FA Kupası maçı.
eto'o bitmiş.
Tarih yazıyoruz deplasmanda![]()
eto'o bitmiş.
Lig maçı yapmadan tekrar FA Cup 5.tur maçına çıkıyoruz. 3 gün ara oldu.
eto'o bitmiş.
Dedim ve 3 gün ertelendi maç![]()
eto'o bitmiş.
Vay arkadaş Torquay'ı elersek MANCITY olacak rakip. MANU hadi yine iyisin yırttın.
eto'o bitmiş.
Dakika 27 3-0 öndeyiz deplasmanda bekle bizi CITY.
eto'o bitmiş.
Hocam gidişat harika. Özellikle son maclarda takım gelene geçene gol yagdırmaya başlamıs. Yedigin gollerde tuzu biberi olsun işin. City'yi yenebilirmisin acaba. Sezon içinde yenildikleri bir kaç macı izleyip ona göre bir oyun oynatmaya çalış bence.
Ayrıca çok para kazandın bu kupadan. Çok işine yarayacaktır o paralar..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Borç çok fazla zaten o paralar kurtarıcak bizi.
City çok zor dostum zoru geçtim imkansız. 10 kişi savunma yapıp duran toptan gol bulmaya çalışacağım. Kulüp tarihinde hazırlık maçları dahil ilk defa bu kadar büyük bir rakiple karşılaşacak. Ondan sonraki büyük takım da Barnsley'di zaten
Sene sonunda taktiğimi paylaşıp gol yeme konusunda yardımları bekleyeceğim artık![]()
eto'o bitmiş.
Diz abi tüm takımı defansa .![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Son maçlarda çoşmuşsun![]()