Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
541 ile 570 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

GS ortaları hep havadan geliyordu onları da Yobo karşılıyordu zaten. yerden oynadıklarında tehlikeli oldular.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın suçlusunu ve Galatasaray'ın galibiyetini engellen etkeni kaliteli türk medyamız bulmuş, kale direğinin eğik olması : )

Ahh be Uefa, bizi şampiyonlar liginden men ederken ortaya sürdüğün etkenlerden biri de basındı, bizde basının ne içinde ne aradığını hangi amaçlara hizmet ettiğini bir bilsen, bu etkeni öne sürmüş olduğundan dolayı kendini camdan aşağı atardın : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Al işte gel burdan yak nereye baglamış. Adam kondisyon , olarak adam kaçırma olarak söylüyor bunu.
    Yiğit bazı kişilerin yazdıklarını ciddiye almaman gerekir. yoksa ceza kaçınılmaz olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

istatistik mini etek gibidir biliyosunuz bu sözü

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin net bir gol pozisyonu yoktu , net sayılabilecek yani. Siz her şutu gol pozisyonundan sayarsanız , olmaz o iş.

Maçın en net pozisyonları Elmander'in attığı goldü birde Baros'un direğe takılan şutu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alican gol pozisyonu nedir biliyor musun ya?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saysana bana ''net'' pozisyonları. Ya gol pozisyonları santrada olan pozisyonlardı .
    Last edited by Alicanfmfan : 19.Mart.2012 at 17:34

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu bilmediğin konu için ne diye hüküm veriyorsun madem?
    Kaleyi tutan her şut gol pozisyonu değil midir?
    Ve yahut kaleye gönderilen her şut gol pozisyonu değil midir?

Baroni 2 kez kaleye şut vurdu kaleci bunları " gol olmaması için engelledi "
    Stoch'un şutu vardı direğin 30 40 cm yanından dışarı çıktı bunlar Gol pozisyonu değilmidir?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

stochun pozisyonuda gol pozisyonudur normalde ordan uzak köşeye kesmesi lazımdı topu ama o direk ayağının üstü ile vurdu

crisin şutuda gol pozisyonuydu önü boştu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ali koç Ligtv"de birseyler anlatmaya calisiyor

Ali Koç: Ünal Aysal'ın maç sonunda söylediği sözleri fırsatçılık olarak değerlendiriyorum.

Ali Koç, Hasan Şaş'ın kafasındaki kan ve yarık için 'muamma' dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ünal aysal konusunda haklı geçen sene olanları ne çabuk unutmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor öyle mi? Köşeye gitmesi lazımdı giderse gol pozisyonu oluyor. Peki gitmedi , ne oldu?

Kaleye gönderilen adı üzerinde şuttur. Karşı karşıya olursun bunun adı net gol pozisyonudur. Net gol pozisyonu bence kaleci ile senin aranda olandır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ali Koç: 2006-07 sezonunda sulu maçta 19 polis yaralandı 1 polis kör oldu. Maç defalarca durduruldu. Ama bir FB yöneticisi hiçbir laf etmedi

ünal başkan bunlardan hiç bahsetmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ünal aysal konusunda haklı geçen sene olanları ne çabuk unutmuş
    unal aysal açiklamalarini okumadin bak diyorki adam ilk macda biz bolemi yaptik seyircilerimiz bolemiydi diyor, gecmis yillar unal aysali ilgilendirmez adam bu yil baskan oldu kendi donemine bakar , galatasaray taraftari 17 mactir kufur etmiyor sahaya oyunculari ve hocalari sakatlicak cinsten yabanci madde atmiyor "BU YIL".

kisacasi , ali koc"un açiklamasi taraftarimiz cok iyi yapti hasan sas ve fatih terime iyi oldu muamma dedi baska bir soze gerek yok , demekki evinde iyi agirlamicaksin taraftarlari serbest birakcaksin olcagi o.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu yıl yoktu geçen sene vardı ne farkeder sonuçta geçen sene rakı şişesi fırlattılar sen o rakı şişesini hiç konuşma gel sonra bunları söyle bunun adı kesinlikle fırsatçılıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor , köşeye gitmesi lazımdı giderse gol pozisyonu oluyor. Peki gitmedi , ne oldu?

Kaleye gönderilen adı üzerinde şuttur. Karşı karşıya olursun bunun adı net gol pozisyonudur. Net gol pozisyonu bence kaleci ile senin aranda olandır.

Alican kendi kendine çatışıyon yahu.!

Kaleciyle karşı karşıya kalsanda, kaleden kaleye şut'da vursan o gol pozisyonudur kardeşim, gole teşebbüsün alayı gol pozisyondur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kaleden kaleye dolduruyorum , gol pozisyonu öyle mi ?

Doğrudur birşey demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor öyle mi?
    Sadece bu kadar basit görmememiz lazım. Ortasahadan tam şut atarken sana faul yaparlarsa gollük pozisyon olduğu için rakip kırmızı bile görür.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ali Koç: İpekçi'de F.Bahçe kupasını kaldırmasın diye olay çıkarılmış ve salon boşaltılmıştı.Hatta Aysal kendi taraftarı tarafından yuhalandı

al buda bu sene

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sadece bu kadar basit görmememiz lazım. Tam şut atarken sana faul yaparlarsa gollük pozisyon olduğu için rakip kırmızı bile görür.
    çok iyi ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaleden kaleye dolduruyorum , gol pozisyonu öyle mi ?

Doğrudur birşey demiyorum.
    Kendin söylüyorsun dolduruyorum diye, eğer top kaleyi bulmuş her hangi bir nedenle girmemişse o gol pozisyonudur.

http://blog.milliyet.com.tr/gol-pozi...?BlogNo=240496

Oku burayı, müsaitsen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    çok iyi ya
    Ordaki kinayeyi anlamadın mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ordaki kinayeyi anlamadın mı ?
    anladığımı zannediyorum ama

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ünal aysal yanlış konuşuyor.

bir anda geçmişin üstü kapatılacak gibi değil çünkü.

sizleri de anlamıyorum, sanki ünal aysal gelince bu yıl herşey sıfırlanmış gibi, geçmişindwen bahseden yok, nereden geldik diyen yok. bu kadar kör olmayın.

daha geçen sene sahaya rakı şişesi atıldı, volkan'ın 2-3 metre uzağına. çok değil, geçen sene u15 takımına saldırıda bulunuldu.

hadi diyelim, bunu galatasaray camiasına mal etmeyelim, nerede kültürel spor ahlakı?

madem öyle, iki takım taraftarı arasındaki kültürel spor ahlakının kaybolmasına sebep olacak açıklamalar yapmasın sayın ünal aysal.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kendin söylüyorsun dolduruyorum diye, eğer top kaleyi bulmuş her hangi bir nedenle girmemişse o gol pozisyonudur.

http://blog.milliyet.com.tr/gol-pozisyonu-diye-bir-sey-yoktur-/Blog/?BlogNo=240496

Oku burayı, müsaitsen.
    Bana göre diyorum ya dostum , net gol pozisyonu kaleci ile karşı karşıya olandır diye. Ben o görüşü savunuyorum sen yada x farklı yorumlayabilir problem değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkanlığı taraftara yalakalık sanan,futbolda kerdeşliği düşmanlık sanan,tek olaysız geçirdiği derbi yendiği derbi olan rakibimize 100. sallamasında cevap veriyoruz ve Ali Koç bir şeyler söylemiş oluyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

unal aysalin cidden açiklamalarini surda okuyan 1 kisi yoktur su tartisma konusunda

""Fatih hocanın, Hasan Şaş'ın başları yarıldı. Çok da küfür edilmiş. Bizim stadımıza geldiğinde biz onlara bu tip olaylar yaşatmadık. Burada yönetimlere çok iş düşüyor."

adam bu seneden diyor , e bizde gecmis yillari açalim ozman ? ali koc ali samiyendekilere bakiyor , e birde sukru saracoglundaki olaylari açsana

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iki taraf da masum değil hal böyleyken ünal aysalın gelip kendince taraftar terbiyesi gibi taraftarına şirin gözükme tavırlarını anlayabiliyorum
    ben geçen hafta galatasarayı şampiyon olarak görüyodum kafamda ama bu beraberliğe bu kadar sevinmesi gerçekten beni çok şaşırttı hadi diyelim şampiyonluğa sevindiler kardeşim play off var bu durumda puan farkı 4 e inecek belki puan kaybedeceksin 3 e 2 ye inecek neyin kafasındasın sen demezler mi adama
    gülünç şeyler eğer galatasaray bu haftadan sonra şampiyonluğa erişemezse fbnin anons olayından daha rezil bi duruma düşebilir sosyal medyada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

herşeyi böyle geçmiş yılda oldu, şurda oldu burda olduyla ayıramazsın. onları yapan GS taraftarı değil mi ? ben gidip, GS diye mi bakarım olaya yoksa o zaman Adnan Polat tı şimdi Ünal Aysal diye mi bakarım ? banane; GS başkanından yahu. aynı olayları sanki o taraftar yapmamış gibi konuşuyor. her konuştuğunda Ünal Aysal; o rakı şişesi ve basketbol takımımızın şampiyonluğunu kutlamamızı çekemeyen taraftarı aklına gelsin ve öyle konuşsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

geçmiş senelerde olanları napıcaz peki ? çok değil ya 1 sene çok kültürlü dediği gs taraftarı rakı şişesi attıya ya volkanın kafasına gelseydi kim hesabını vericekti

bu olayı 1 tane fenerbahçeli yönetici medya karşısında dile getirdimi ali koç bunu belirtmek istiyor

al buda bu sene hangi fbli yönetici bunu medyada dillendirdi

Ali Koç: İpekçi'de F.Bahçe kupasını kaldırmasın diye olay çıkarılmış ve salon boşaltılmıştı.Hatta Aysal kendi taraftarı tarafından yuhalandı

Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon

Mesaj Yetkileri