36 yılmı ?iyiki gelmişsin abi
![]()
36 yılmı ?iyiki gelmişsin abi
![]()
Kulüpten Son Dakika Bilgileri
- Gökhan Gönül futbol hayatına son noktayı koydu ve antrenör olarak kariyerine devam edecek.
- Sözleşmeleri biten Orhan Şam ( 33 ) ve Gökhan Süzen ( 31 ) takımdan ayrıldı.
- Serdar Kesimal, Serdar Aziz, Ceyhun Gülselam ve Jem Karacan'ın yaşlarının ilerlemesi nedeniyle teklif geldiği anda satılması bekleniyor.
- Fenerbahçe'nin başına geçtiğinde Konyaspor'dan Mehmet Çelikay, Bucaspor'dan Erdem Çelik, Manisaspor'dan Tuncer Tandoğan ve Trabzonspor'dan Murat Dede'yi transfer etmek isteyen ve bunu gerçekleştiremeyen Ümit Boğa'nın bu sezon bu transferleri gerçekleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.
- Yabancı transferinde kararsız olan Ümit Boğa Barcelona'nın satış listesine koyduğu Axel Witsel ile yakından ilgileniyor. Ayağı kırılıan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Bagayoko'nun hazırlık maçlarındaki performansına göre orta saha transferi netleşecek. Ayrıca Gökhan Gönül ve Orhan Şam'ın boşalttığı sağ beke yabancı oyuncu almayı planlayan Ümit Boğa Benfica'da forma giyen Okan Alkan ile de ilgilendiği söyleniyor.
- Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Osman Maden ile Lyon ciddi şekilde ilgileniyor. 13 m € teklifi reddeden Ümit Boğa seneye as takımda düşündüğü Osman Maden'i kesinlikle satmak istemiyor.
- Geçen sezon 29 gol atan, muhteşem perfromans sergileyen Chamberlain'e teklif yağıyor. Manchester City'nin 12 m € luk teklifini geri çeviren Ümit Boğa'nın Chelsea ve Liverpool kulüplerine de Chamberlain'i satmayacaklarını söyledi.
- Başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe'de Ümit Boğa'nın sözleşmesinde iyileştirme yapıldı. Yılda 2.8 m € kazanan Ümit Boğa'nın yeni maaşı 3.7 m € oldu...
Last edited by GeorgeWeah : 15.Ağustos.2012 at 16:52
TariboWest
Mehmet Çelikay, Murat Dede ve Erdem Çelik Fenerbahçe'de !
Mehmet Çelikay
Bonservisine 8 m € ödedik. İlerleyen yıllarda Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmezi olması bekleniyor. Gelişimine katkı sağlayıp en iyi verimi almak için çalışacağız.
Murat Dede
Bonservisine 6.5 m € ödedik. Trabzonspor'da olduğu için bu kadar pahalıya patladı. Geçen sezon da iilgilendiğim bir oyuncuydu. Yaptığım açıklamalardan dolayı favorisi olmuşum. O yüzden transferi rahat gerçekleştirebildik.
Erdem Çelik
Bonservisine 4.5 m € ödedik. Geleceğin Servet Çetin'i olarak lanse edilen Erdem Bucaspor'un yetiştirdiği kaliteli gençlerden sadece birisi...
TariboWest
Transfer Özeti
Bu kadar para harcamamıza rağmen istediğim gibi bir transfer dönemi geçiremedim. Sağ beke yerli oyuncuyu bulamadım. Belki transferin son güüne doğru yabancı bir sağ bek alabiliriz. Serdar Kesimal ve Jem Karacan 3 m € dan fazla kazandığı için kimse almaya yanaşmadı. Serdar'ı pilot kulüp Antalya'ya gönderdim. Jem de kadroda olmaya devam edecek. Diğer üzüldüğüm nokta ise Bagayoko'nun ayrılması oldu. Ayağının kırılmasından sonra bir türlü toparlayamadı ve yollarımızı ayırdık.
Kadro ve İlk 11
Bu kadro potansiyel olarak bize birden çok kupa kazandıracak. Fakat bu sezon başarılı olabilir mi muamma. Umarım ŞL'de çeyrek final görebiliriz.
TariboWest
Ş.liginden rahat çıkarsın gibime geliyor başarılar
Transferleri çok beğendim. Günter, Orhan Gülle, İsmail gibi adamlar direkt katkı sağlayacaklardır...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferin son gününde ManU'dan Stocker'ı kiraladık. Böylece sağ bek artık emin ellerde...
SÜPER LİG HEYECANI START ALDI !
1-2-3-4-5-6. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maç
Beklediğim gibi Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe eksikliğinden dolayı kötü başladık. Geçen sene Romulo, Arda Turan, Gökhan Gönül gerçekten bize çok şey katıyormuş. 19-22 yaş arası oyuncularla biraz tecrübe kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde hedef koysak daha mantıklı olacak gibi...
TariboWest
MİLLİ TAKIMDA ÜMİT BOĞA DÖNEMİ !
2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 2. olarak Avrupa Şampiyonası'nda oynamaya hak kazanan Türkiye Milli Takımı'nda Mesut Bakkal'ın görevine son verildi. Gerekçe olarak ise Milli Takım'ın futbol olarak iyi seviyede olmaması gösterildi. Bunun üzerine arayışlarına başlayan TFF yöneticileri Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Ümit Boğa ile anlaştı. İmza töreninde konuşan Ümit Boğa ise şunları söyledi : " Hayalimde olan göreve teknik direktörlüğüm 9. yılında geldiğim için mutluyum. Hep birlikte inşallah nice başarılara imza atacağız. Takım kadromuzun yaş ortalaması oldukça yüksek. İlk işimiz kadroyu gençleştirmek olacak. Fakat Avrupa Şampiyonası'nda tecrübeye ihtiyacımız olacağı için bunu bir dahaki sezondan itibaren yapmayı planlıyorum. Ayrıca Avrupa Şampiyonası'na kadar 3 tane hazırlık maçı oynayacağız. 20 Kasım Fildişi Sahilleri, 4 Mart İspanya ve 6 Haziran Bulgaristan maçları olacak. Bu görevi bana layık gören TFF yönetimine ve güvenlerini esirgemeyen Türk Milletine teşekkürlerimi sunuyorum. "
TariboWest
7-8-9-10. Hafta
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3-4. Maçı
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi'nde grup ilginç bir hal almaya başladı. Haftaya Shakhtar evinde Prag ile oynayacak. Biz de Real Madrid ile oynayacağız. Eğer Real Madrid'i yenersek gruptan çıkabiliriz diye düşünüyorum. Beraberlik ve mağlubiyet durumunda Prag ile Avrupa Ligi için son maçı oynayacağız...
TariboWest
Başarılar yine Fenerbahçe![]()
Şampiyonlar liginde shaktar kötü olmuş gibime geliyor birde şu gaziantepde ne var anlamıyorum her kariyerde engel oluyor burdada önüne çıkmış![]()
transferler süper.abi bi şey soracam oyunda hiç kasma var mı yok mu bnm 4. sezonda kasmalar sıklaşıyoryoksa özellikleri ne pc nin
TariboWest