Helal olsun kizlara
Helal olsun kizlara
Hakkaten son anda geçti Gamze'de Altın ve Gümüşü almak büyük başarı oldu bizim için...
beyler ağlamak istiyorum duble duble![]()
Vay be ne yarıştı öyle.Helal olsun.
seramoni ne zaman
Gamze naptin oyle be son saniyede nerden geldin ikinciligi aldin oyle. Stadyumda istiklal marsi daha ayri olacaktir
Nur'da 00:15'te çıkacak sanırım ordanda bi altın aldıkmı 3 altın olur güzelll...
Harikaydı tek kelimeyle..
elim ayagım titriyo yav![]()
evde o kadar bağırdım ki hadi hadi diye alttan komşu geldi , birşey mi oldu diye![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ayrılda gel ayrılda gel.
O degilde biz böyle 1-2 altın madalya icin aglamak istiyorum diyoruz.Demek ABD gibi olsak göz pınarlarımız kuruyacak.
Yarışı izleyemeyenler http://www.kalecizgisi.net/2012/08/1...digimiz-yaris/
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
we don't always win medals
but when we do
we make double.
![]()
Vay arkadaş yine kaçırdım yine kaçırdım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gamze ' Bize destek olan , bize dua eden herkese teşekkür
ederiz.Başkanım Aziz Yıldırım'a da çok teşekkür ediyorum'
helal olsun size kızlar gururumuzsunuz
bu arada bugün ekşide gördüm olimpiyat köyünde 150 bin kondom tüketilmiş noluyo lan orda
kaynağı ekşi sözlük olan haberlerin altı boş çıkıyor genelde. yazan hangi kaynağa dayanarak yazmış? Hem kim kondom çöplerini topluyor da sayıyor ki
Sporcular genelde büyük müsabakalardan 1-2 hafta önceden itibaren enerji kaybını önlemek için kendilerini seksten uzaklaştırıyor bildiğim kadarıyla
Yarışı büyük bir heyecanla izledim, son 100 metrede tamamen Gamze'ye odaklandım. nasıl olsa Aslı'yı geçemezler diye düşündüm![]()
ilk 3 e gireriz diye hissetmistim ama 1-2 muthis oldu. yaris anini tarif etmek mumkun degil, yarisin sonunda asliyi birakip gamzeye kitlendim. nasil bir sprinttir o. 1400metreden sonra tukenmez bir enerjiyle kostu. Cok iyi bir taktikle kostular ve 4.10 gibi bir dereceyle altin aldik. harikasiniz kizlar, harika![]()
Ovvv iki madalya daha, iyi iyi diplerden kurtulduk ortayıda geçtik hatta sanırım. Tebrikler Aslı ve Gamze'ye helal olsun ikisinede.
Burak
Nur Tatar da gümüş aldı çok da iyi oldu bugün.
Resmen kendi eliyle Altın'ı verdi koreliye.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkes sitem ediyor Nur'a çok mu kötüydü ?
Abi yapmayın tecrübe denen bi şey var. ne zaman saldırsa puan verdi karşıya. rakip bir olimpiyat şampiyonu sen ise 92 doğumlu gencecik bir sporcusun. empati biraz.
Tamamda kaybedicek birşeyin yok ki orda. 7-8 farkla geridesin. Çaba göstermedi ona kızgınım ben. Son 2 dk boşboş geçti.
20 yaşında henüz Nur. Fizik gücü kalmamıştır yoksa neden çabalamasın. 1-2 saat önce yarı finalden çıkıp sonrasında finali kaldıramadı demekki.
Ayrıca beyler Aslı tamam altın aldı ama Gamze'de henüz 20 yaşında. Çok iddialıyım en az 2 olimpiyat altını var Gamze'nin. Yeterki Süreyya'nın yaptığı hataya düşmesin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
30.luğa yükseldik.
http://www.london2012.com/medals/medal-count/