Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Engin Baytar'ın kaç maç ceza alacağını merak ediyorum. Aynı hareketleri yapan Bülent Ataman'a 20 maç verenler Engin'e max 3-4 maç ceza verirler. Hakeme fiziksel temas var diye maçı hükmen Manisaspor mağlup oluyor. Ne farkı var buradan. Bunların açıklanabileceğine inanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Maçın başında böyle çıkması lazım bence Alex Sow Kuyt 3 lüsü
    haklisin bence alex orta sahaya cekilmeli cift forvet oynamali takim alex emrenin yerinde oynamali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany banada çok sağlam geldi yahu.Adam daha yeni.Alıştıkça daha iyi olur.Valla şu anda kendisine çok sempati duymaya başladım.Tam bir takım oyuncusu.

Dinlemesemde çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz Rıdvan Dilmen penaltı doğru demiş.2.golde de Kuyt'a faul var diye yorum yapmış.
    Katılıyorum kendisine.
    Cüneyt Çakır vermesi gereken kartlarda ve bazı faul pozisyonlarında hatalıydı.
    Ben 10 üzerinden 7 veriyorum.

Açıkcası Aykut Kocaman derbilerde bize çok yardımcı oluyor.Stoch ve Sow varken onu kullanmamak saçmalık.Takımı kazanmaya yönelik çıkartmıyor.Aykut Kocaman olduğu sürece sanırım derbilerde oyun ve pozisyon olarak hep üstün oluruz.

Beyler onu bunu bırakın da, Eboue'nin çalımını görmediniz mi ya Baroni resmen kendi market zincirini kurdu

edit: buda kanıtı http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz çıkabileceğimiz en iyi kadro ile çıkarken, Fenerbahçe yedek kulübesinde 10 milyonluk Sow, 5-6 milyon euroluk Stoch yedekte duruyor. Krasic ilk 18'de olmasa anlarım daha 1 hafta oluyor takıma katılalı ama üstteki yorumda da belirtilmiş Sow - Kuyt çıkılsa maç farklı olabilirdi. Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında çok ciddi farklılıar var. Oyuncu seçimi bazında Aykut Kocaman çok başarılı, transfer ederken ancak bunları oynatma konusunda da bir o kadar başarısız. Sportif Direktör görevine dönse Fenerbahçe için daha hayırlı olabilir

Hayırlı olsun beyler. Engin Baytar'a de Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Ayrıca Emre bugün Hamitten çok daha iyiydi.Ama zihinsel olarak yeterli değil sanırım Orhan Şam'ı bire bir zorlara rahat geçerdi bunu hiç denemedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Emrede yapıyodu bu hareketleri hakeme ama enginin çok ağır ceza alması lazım ki o hareketleride kırmızı karttan sonra yaptı ekstradan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Yobo'dan sonra Eboue reyiz Baroni'yede imzasını attı

http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Beklenen sonuç.. Tebrikler Galatasaray'a.. Umarım Aykut Kocaman birazck teknik direktörlük öğrenmiştir Fatih Terim'den..

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Takımımızın yarınki antreman programı

Temposuz koşu
    yan pas
    geri pas
    kaleciye pas

ve tabii ki 5e2

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Biz çıkabileceğimiz en iyi kadro ile çıkarken, Fenerbahçe yedek kulübesinde 10 milyonluk Sow, 5-6 milyon euroluk Stoch yedekte duruyor. Krasic ilk 18'de olmasa anlarım daha 1 hafta oluyor takıma katılalı ama üstteki yorumda da belirtilmiş Sow - Kuyt çıkılsa maç farklı olabilirdi. Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında çok ciddi farklılıar var. Oyuncu seçimi bazında Aykut Kocaman çok başarılı, transfer ederken ancak bunları oynatma konusunda da bir o kadar başarısız. Sportif Direktör görevine dönse Fenerbahçe için daha hayırlı olabilir
    Kesinlikle Aykut Kocaman Fener için yeterli bir teknik adam değil Zico gibi biri lazım ya da direk Zico gelsin

Fatih Hoca olduğu sürece G.Saray'ın sırtı yere gelmez. Adam mükemmel bir hoca.

Amrabat ve Aydın'ı oyuna almak yürek isterdi, yaptı. (10 kişiyken)

İşte bu yüzden bir tane Fatih Hoca çıkıyor Türkiye'den. Aykut Hoca hiçbir zaman bir Fatih Hoca olamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu günleridemi görücektik, selçuk'u arar hale geldik resmen orta sahada basan boşada olsa çalım atan adam yok

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu arada Galatasaraylı arkadaşlar bu çalımları çok abartıyolar yani bence normal bi geçiş muhteşemlik ebouede değil salaklık bizimkilerde he bu arada ondan kat kat iyisini söyleyim hiç konuşulmadı bile

niangın iki beşiktaşlının yanından topu süzüp kaleye kadar gidişi açın bakın derim

https://www.youtube.com/watch?v=eqCZHxMz7Ds

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocanın bana göre 3 senedir tek sorunu Galatasaray karşısındaki cesaretsizliği. Önceden maçlardan önce ortam gergin olsa bile rahat olan çıkıp Galatasaray'a karşı kötü oynasa bile kendinden emin olan takım gitti yavaş yavaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ahhh Aykut Kocaman şu hatalarından ders çıkar artık demiyorum çünkü kapasiteni anladım bu kadar.Ders çıkarıcak diye 10 sene bekleriz biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabancı sınırı olmasa Avrupa'da ses getirecek kadrolar kurulabilir. Bunu herkes görüyor ama cesaret edip itiraf edemiyor.

Kuyt Krasic'ten daha faydalı bir transfer olacak gibi görünüyor. Yalnız Fener'in bu orta sahayla işi zor, yediğinden fazla atarsa ancak kurtarır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Engin'e en az 5 maç gelecek.Disiplin talimatı onu gerektiriyormuş.10 alsın 5 az.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sunun guzelligine bakin of..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Hoca olduğu sürece G.Saray'ın sırtı yere gelmez. Adam mükemmel bir hoca.

Amrabat ve Aydın'ı oyuna almak yürek isterdi, yaptı. (10 kişiyken)

İşte bu yüzden bir tane Fatih Hoca çıkıyor Türkiye'den. Aykut Hoca hiçbir zaman bir Fatih Hoca olamayacak.
    Abi FM'de olsa yapmam bunu Fatih Terim yaptı. Adamın kendisi FM tabii

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Engin'e en az 5 maç gelecek.Disiplin talimatı onu gerektiriyormuş.10 alsın 5 az.
    kırmızı kart ta var ona daha fazla da olabilir direk kırmızı+tartaklama şeklinde

bu arada ''engin baytar evladim olsa cebine uyusturucu koyup polise ihbar ederdim''

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bundan sonra Fenerbahçe maçlarında Alex'e 1 gol yazılsın maç başlamadan ve maç 1-0 Fenerbahçe lehine başlasın, zaten her maç atıyor adam bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tebrikler galatasaray oyunuyla hak etti
    Last edited by Sheriff : 13.Ağustos.2012 at 00:45 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Galatasaray zaten aldığı kupa değerinden fazla ceza yicek baya zararlı maç oldu GS için

Bu bizim için hayırlı oldu yenseydik eğer her maça bu adam bu kadrolya çıkar eziyet çekerdik.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum, hakettiler ve kazandılar, hiç hakem demeye gerek yok, hakem hata yapmış bile olsa maçın genelinde gayette kazanmayı hakederek oynadılar. Engin Baytar'da hiçbir zaman büyük bir kulüpte oynayamayacak kadar amatör bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu gördüğü kartla ve ardından hakeme yaptığı hareketle.

Bağıra bağıra Emre arıyor bizim ortasaha ama işte yok, iki pas yapamıyoruz arka arkaya, Bi Alex bi Kuyt pas yapıyorlar onlarda çok dar alanda kaldıkları için nadir etkili oluyorlar. Defans komple çok kötüydü, ortasaha kötüydü forvet çok koştu çabaladı ama daha ne yapabilirki tek başına. 2 gol attık ikiside karambole şans eseri. Belki Volkan sakatlanmasaydı yine kazanabilirdik ama açıkça söylemeliyim ki kazanmayı haketmedik. Şunu gördük ki Aykut hoca takımı korkak oynatmadı geri çekmedi 4 tane hücum oyuncusuyla oynadı, demek ki şu anda Aykut hocada sorun yok, aslında var ama oyun sisteminde yok, transfer tercihlerinde var. Şimdi şu takımda Cristian yada Topal yerine bi Emre olsaydı sonuç bumu olurdu. Bir türlü kuramadığımız oyunu Emre kurmazmıydı, takımı hücuma kaldırmazmıydı. Mehmet Topuz'dan ümitliydi onunda bi numarası yokmuş, oda beceremedi. Alex ve Kuyt'tan başka ayakta kalan oyuncu yoktu bizde. Malesef eğer bir orta saha transferi yapılmaz ise bu sezondan beklentimi keseceğim.

Galatasaray'da çok ahım şahım futbol oynamadı, Selçuk ve Umut kurtardı Galatasaray'ı da, ama en azından onlar bunu gördü ve gereklli transferi yaptı, Melo ilaç olacak ortasaha ya.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Engin terbiyesizsin, Cüneyt Çakır kötüsün, Alex büyüksün, Galatasaray EN BÜYÜKSÜN!

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ahhh Aykut Kocaman şu hatalarından ders çıkar artık demiyorum çünkü kapasiteni anladım bu kadar.Ders çıkarıcak diye 10 sene bekleriz biz.
    Aykut Kocaman iyi bence yahu kalsın uzun süre takımın başında Belki Türkiye'nin Alex Ferguson'ı olur İsteğim bu ama firkrim ben de transferleri iyi ama taktik biligisi olarak sınıfta kaldığını düşünüyorum.

Ayrıca taraftarı da anlamadım. Gol atmışız adamlar sahaya meşale atıyor. Meşaleleri sokmalarına da anlamadım adam gibi maç izleyin işte.

Kocamanında kafası karışık ne yapıcağını bilmiyor orta saha alsa krasıc ne olucak kuytı forvete koysa sow ne olucak sowu forvete koysa kuyt ne olucak kuytı sağ kanata koysa krasic ne olucak

Bu takımın 11 i : Volkan - Yobo - Egemen - Gökhan - Hasan - M.Topal - M.Topuz - Transfer - Krasic - Stoch - Kuyt olmalı.

Krasici ben daha bencil oyuncu zannediyordum aksine daha takım oyuncusuymuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazandıııık. Melo gelirse ciddi söylüyorum Arena'da orta sahayı geçecek takım yok bu ligde. Yediğimiz goller Cem Yılmaz ve Ata Demirer'in showlarında ki esprilerinden daha komik babamla beraber gülüp gülüp durduk. Umut Bulut içinde diyeceğim tek şey sen nesin oğlum böyle harikaydın. Bu maç hazırlık maçlarındaki oyunlarımızdan da daha iyiydik çok ama çok iyiydik kırmızı karta kadar. Engin'i savunuyordum fakat hakeme yaptığı o hareket benim gözümde onun değerini alçaltmıştır. Selçuk İnan formama ismini yazdırdığıma değdiriyor 2 asist 1 gol müthiş. Kupayla bitirdik kupayla başlıyoruz hepinize helal olsun.

Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri