Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bonsu napmış öyle ya

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=mNfcWUHLfd8"]Bonsu vs. Begic[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bonsu affetmez. Kim bilir kaç maç ceza gelecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Son vuruşu sağlam olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bonsu'nun son yumruğu ne öyle İyi olmuş diyemiyorum zaten eksiğiz bir de Bonsu ceza alacak.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şu yumrukla övünmek o kadar saçma ki.

Eksik bir Galatasaray , Daha da eksilecek bir Galatasaray.

Ne koydu ama be demek daha güzel vay be.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten olayı Begic başlatmış sen o adama öyle vurarsan daha beterini yapar. Biz işin şakasındayız Turgut tabi yanlış yaptığı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kendi sahanda oynamana güvenerek öyle bir hareket yaparsan sonucu da böyle olur.Övünmek veya herhangi bir şey yok Yunanlar hep böyleler Bonsu'da gerekeni yapmış diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Zaten olayı Begic başlatmış sen o adama öyle vurarsan daha beterini yapar. Biz işin şakasındayız Turgut tabi yanlış yaptığı.
    Quote Originally Posted by Börk View Post
    Kendi sahanda oynamana güvenerek öyle bir hareket yaparsan sonucu da böyle olur.Övünmek veya herhangi bir şey yok Yunanlar hep böyleler Bonsu'da gerekeni yapmış diye düşünüyorum.
    Kaan sen değil de Berk herhalde benim dediğimi yanlış anlamış.

Normal şartlarda Bonsuya dünyanın cezası gelmeli.Bu adam bu takıma neden geldi ? Jawai'nin sakatlığından dolayı boşalan uzun açığını doldurmak için şimdi ne yaptı ? Saçma sapan amatör bir oyuncu gibi yumruk attı vs vs peki şimdi ne olacak ? Bonsu'da oynayamayacak ? Peki ne olacak açıklar daha fazla olacak madara olmaya yüz tutan takım iyice madara olacak.Peki hedef neydi ? diye uzar gider.Geniş bakmak lazım yani işin özeti.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O konuda hem fikiriz.Olan yine Galatasaray'a oldu ama spor oyunlarında o anda çok çabuk ateşlenip yanlış şeyler yapmak çok normal.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Abi açıklamalarında haklısın lakin olaya o taraftan bakılarak yorum yapılmamış

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Turgut anladım zaten dediğini ki Berk'te ilk yorumunda Bonsu'nun takımı eksik bırakcağını yazmış.Şu aşamayı etkilemez pek 2. çıkacağız gibi görünüyor ancak top 16'da işimiz zor olur cezası uzun olursa.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

O konuda hem fikiriz.Olan yine Galatasaray'a oldu ama spor oyunlarında o anda çok çabuk ateşlenip yanlış şeyler yapmak çok normal.
    Bu işi hem saha içerisinde hemde Saha kenarında yaptım senelerece.Çabuk ateşlenmek diye bir durum yok.Tamam insan yapısında olan birşey ama eğer sen trilyonları kazanıyorsan ve hangi amaçla ne için nerede olduğunu biliyorsan o ateşlenmek sende olmayacak.

Şöyle bir örnek vereyim hemen ; Bundan 5-6 sene üniversite maçlarında oyuncuyken Diyarbakır üniversitesi ile oynarken sahalarda hiç rastlanmamış bir kavga çıktı ve yaklaşık 35-40 dakika boyunca devam etti.Maç bizim sahamızdaydı ve üniversiteye polis giremediği için sadece özel güvenlik vardı.Fazlasıyla hasar gördü karşımızdaki insanlar.O zaman gençtik , artı profosyonel olarak kazanmıyorduk.

Geleyim geçen seneye , bayanlar 1.liginde yardımcı antrenörlük yapıyorum.Sezonun en kritik maçı kendi sahamızda Beşiktaş ile oynuyoruz.Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçta kritik bir hakem kararı ile oyun üstünlüğünü rakibe veriyoruz ve maçın sonunda maçı kaybedip ligden düşüyoruz.Biz kazansak Beşiktaş düşecekdi fakat piyango bize vurdu.12 Tane sporcu ve stafımız neden biz üzülürken sevinen Beşiktaşa saldırmadı veya hakeme ? Çünkü şimdi tecrübelendik ve prorosyonel olarak sahaya çıktık.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende profesyonel olarak oynadım saha içerisinde 1-2 sene.Eğer biri bana yumruk atarsa maç içerisinde istersem trilyon istersem katrilyon kazanayım olduğum yerde öylece izlemeye devam edemem.Bu insanın yapısındaki bir şey ve bir insanın kazandığı para onun hareketlerini yönetmeyi sağlamayabilir.Futbolda da her yerde bir çok örneği var.Daha çok Begic'in yaptığı konuşulmalı bence burada Bonsu iyi yaptı demiyorum ama yanlış hareket karşılığında bir yanlış hareket daha ve tekrar söylüyorum çoğu insan Bonsu'nun yaptığını yapardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eurolig de tek 5 numara kaldı o da Furkan.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende profesyonel olarak oynadım saha içerisinde 1-2 sene.Eğer biri bana yumruk atarsa maç içerisinde istersem trilyon istersem katrilyon kazanayım olduğum yerde öylece izlemeye devam edemem.Bu insanın yapısındaki bir şey ve bir insanın kazandığı para onun hareketlerini yönetmeyi sağlamayabilir.Futbolda da her yerde bir çok örneği var.Daha çok Begic'in yaptığı konuşulmalı bence burada Bonsu iyi yaptı demiyorum ama yanlış hareket karşılığında bir yanlış hareket daha ve tekrar söylüyorum çoğu insan Bonsu'nun yaptığını yapardı.
    1-2 Sene ile kalmışsın bu oyunculuk çerçevende.O yüzden ne kadar anlatsam fikir ayrılığı olacakdır.Trilyon yada kattirilyon kazansan bunları yapamazsın.Neyse olan oldu bi kere.Bonsunun yaptığı yanlışdır ve övülmesi veya takdir edilmesi de bir o kadar yanlıştır bu konuda hemfikiriz.Diğer ayrıntılar ise kişiden kişiye değişir o yüzden zaman kaybı olur sadece.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bana göre Bonso 8-10 maç ceza almalı, Begic de keza ama 3 maç ceza alsa dahi normal sezonu kapadı. Kalan 3 maçın (Malaga/Gora/Bayern) 3'ünü de kaybedip 5. olarak TOP 16'ya veda edebilir Galatasaray. Hoşunuza gitmesine de hiç anlam veremiyorum. Furkan tek başına nereye yeter ayrıca? Begic dirsek attı ise Bonsu da yumruk attı. İkisinin de savunulacak tarafı yok, bahane aramayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ahahah yav her olayda karşıt grup yaratmayı nasıl başarıyosunuz şu forumda Kavga çıkmış Fenerli arkadaşlar gelmiş diğer adamı savunuyor bizimkiler ne güzel yaptı diyor Yaptıkları tasvip edilecek bir şey değil iki oyuncuda gerek cezayı alacaktır hem kulüplerinden hemde federasyondan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim milli duygularım profesyonellikten daha ağır bastığı için bir Yunan takımına yapılan bu hareket hoşuma gitti.

Objektif açıdan bakıldığında tabiki yanlış ama duygusal yönüm Galatasaray'dan daha ağır basıyor bugün. Belki 10 gün sonra keşke yapmasaydı derim. Olay bu kadar basit

İşin özünde bu hareketin Türk-Yunan olayıyla uzaktan alakası yok. Çünkü vuran adam Türk bile değil zaten Yumruğu yiyen adamı tanımıyorum. Belki o da Yunan değildir. Oradaki olay bireysel bir kavgaydı. Ama taraftar gözüyle baktığımız için böyle görmek istiyoruz olayı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mirza Begic Bosnalı Cihan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

max 5 maç avrupa burasi , nba degil

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ahahah yav her olayda karşıt grup yaratmayı nasıl başarıyosunuz şu forumda Kavga çıkmış Fenerli arkadaşlar gelmiş diğer adamı savunuyor bizimkiler ne güzel yaptı diyor Yaptıkları tasvip edilecek bir şey değil iki oyuncuda gerek cezayı alacaktır hem kulüplerinden hemde federasyondan.
    İlk yazan ben olduğum için üstüme alındım Öncelikle karşıt grup değilim Fenerbahçe ile son 3-4 senedir uzakdan yakından alakam yokdur.Sanal ortamlarda galatasaraya beşiktaşa fenerbahçeye çok net sallarım Peşin yükümlülük olmuş biraz.Ama bu lafın bana değil de Fenerbahçe taraftarı olan Cengize ise ona birşey diyemem.Ben sadece kendi durumumla ilgili bir açlıklama yapayım dedim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada her ne kadar Ergin Ataman'ı tasvip etmesemde açıklamaları şu şekilde.

Sizlerin fanatiklik duygusuna adam doğal olarak profosyonelce yaklaşmış.Zaten aradaki fark da bu benim de anlatmak istediğim tamamıyle buydu ya neyse.
    -------------------------------------------

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, olaylardan dolayı Pops Mensah Bonsu adına özür dilerim ve oyuncuya en ağır cezanın verileceğini söyledi.

Ataman basın toplantısında şunları söyledi:
    "Ofensif anlamda korkunç bir maç yaşadık. Yüzde 14 üç sayı, yüzde 32 isabeti ile şut attık. İlk yarıda savunmamız kötü değildi ama hücumda hiçbir şey yapamayınca fark oldu.

Olaylar için oyuncum adına özür dilerim. Pops Mensah Bonsu'ya en ağır ceza vereceğiz. Sanırım Euroleague takımlara zarar vermemek için oyunculara maç değil, para cezası verecektir.

Burada harika bir atmosfer vardı ancak takımlarımızın iki yabancı oyuncusu kavga etti. Bu Türk ve Yunan takımlarının dostluğunu bozacak bir olay değil. Sonuçta iki yabancı oyuncunun kavgasıydı."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Begic Bosnalı Pops Ganalı biz niye Türk-Yunan rekabetine girdik anlamadım. İşin dalgasını bırakırsak Gs icin çok kötü oldu.Sakatlıklardan dolayı alınmıs bir oyuncunun böyle bir hareket yapıp ceza alacak olması baya saçma oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Barcelona karşısında ilk çeyregi 35-15 geride kapadık.Bize hiç yakışmayan bir hucum performansıyla oynuyoruz savunmaya deginmiyorum bile.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu maçtan sonra ayaklar öyle bir yere basar ki herkes rüyalardan uyanır bir süreliğine de olsa.

Şuan büyük bir rezillik var sahada Fenerbahçe adına.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

52-40 geride kapattık ilk yarıyı.24 sayıdan 12 sayıya indirdik farkı Bo ayakta tutuyor takımı.2. yarıda da 2. çeyrekteki gibi oynarsak maçı alırız şu maç inşallah ilk çeyrekteki saçma basketbol yüzünden gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2.ceyrekte kendimize geldik nihayet. 52-40 ilk yari skoru. sadece ilk seyrekte 35 sayi cok fazla, 2. yari bakalim bunu telafi edebilecek miyiz. bu arada kenan sipahi o yasina ragmen aldigi sorumluluk inanilmaz. aradaki farki kapatmamizda cok etkisi oldu emirle birlikte. savunma direncimizi arttirdilar. devre biterken sanirim 12-0 bi seri yakaladik.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Böyle devam ederse eğer Rüyalar gerçek olur

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

4e kadar indirdigimiz fark tekrar çift hanelere çıktı.Son çeyrekte neler olacak bakalım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Farkı iyi indirdik ama korktuğum oldu ve yorgunluk baş gösterdi. Uzunlarımız rezalet oynadılar, savunmada hiçbirşey yapamadık. Neyse nazar boncuğu olsun, haftaya CSKA maçına iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor ve takıma sağlam bir uzun takviyesi şart.

Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri