Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Swensea'den ManU'ya orada Ligi, Şampiyonlar ligini aldıktan sonra ülkeme dönüş yaptığım süper bir kariyer geçiriyorum.

Bir sezon var ki hepsinden müthiş, ligin başlaması 11 maç oldu ancak halen gol yemedim

Çok şaşkınım defansta Hasan - Aykut D. - Yobo - Orhan Şam 4'lüsü var. Taş gibi de oynuyorlar maşAllah

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Swensea'den ManU'ya orada Ligi, Şampiyonlar ligini aldıktan sonra ülkeme dönüş yaptığım süper bir kariyer geçiriyorum.

Bir sezon var ki hepsinden müthiş, ligin başlaması 11 maç oldu ancak halen gol yemedim

Çok şaşkınım defansta Hasan - Aykut D. - Yobo - Orhan Şam 4'lüsü var. Taş gibi de oynuyorlar maşAllah
    Başarılarının devamını diliyorum.=)) Bende de kayıtlı oyun yuklenemıyor dedi ve 6 ay geri gittik toparlamaya çalışıyoruz. =))

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Böyle birşeyi ilk kez gördüm.

51 kişi gitmiş maça bu ne yahu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by muratzihni View Post
    Valdes'e ne kadar yıllık verdin?
    3.5 m euro ya el sıkıştım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gol yememek adına gol de atamıyorum doğru düzgün.

Üst üste 5 hafta 1-0 kazandığım oldu. Ancak amacıma ulaştım hem 20'de 20 ile hem de gol yemeden geldim bugünlere.

Yeni regen'im devre arası kaptık, amacıma ulaştım artık atak oynayacağım. Gol yesekte önemli değil..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ ThreepWooD beke antremanla serbest vurus calıstırsan bayağı iyi olur orta açması iyi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Elimden geldiğince oynatıyorum.

Oynamadığı maçlarda da son 30 dakika kala ne olursa olsun oyuna giriyor. Şuan 4-5 maçtır 11'de ve goller atmaya başladı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ligde çok attıramasam da Uefa'da coştu resmen.

Uefa maçlarında çok değişik oynuyor Sow ve şuan 2. Tur İlk maçı bitirdim gol rekorunu kırdı. İşin en güzel yanı bu rekoru 3-4 oyuncu daha kırabilir.

Kıran kırana bir yarış var

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gururum yeni sezonla birlikte artık 11 oyuncusu olacak.

Son maçlarda hep 11 zaten ancak ligin ilk yarısında sonradan giriyordu.

Milli takımında teknik direktörü olduğumdan bu yüksek performansı milli takım alarak ödüllendirdim.

Kazakistan'a karşı golünü de attı yavrum benim

Uefa'da rakiplerin korkulu rüyası oldu, HSV ve Bilbao'yu o eledi resmen.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Uefa'da AZ namağlup herhalde

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Cenker şov yapıyorsun sen zaten sana laf yok.

Öncelikle Herkeze Selamlar,

Bu oyunu uzun zamandır oynuyordum ( 2013 öncesini ) sayenizde bir ay kadar önce orjinal alarak oyuna başladım,

İlk sezonumda Şampiyon ve Türkiye kupasını aldım, oyunun biraz zor olduğunu ( özellikle bazı takımlara karşı ) bende kabul ediyorum içeride-dışarıda Galatasaray 'yı yenmek neredeyse imkansız ama iyi bir taktikle son maçta Şampiyon oldum.

Benimde düşüncem ligde ve dışarıdaki yetenekli futbolcuları arayıp bulmak Wonder List 'e hiç bakmadım desem yeridir. Ben kendi scoutlarıma güveniyorum ilk sezonum bitti, Volkan sözleşme yenilemedi ve Schalke 'ye gitti,

Malesef bende salih'i genelde ilk 11'de oynatmama rağmen beklediğim ilerlemeyi sağlamadı ama inatla oynatmaya devam bunun dışında Sow bende bir türlü Webo kadar olamadı Wbo neredeyse Sow 'un iki katı gol attı ama ben Sow'u seviyorum sonuna kadar oynatmaya devam

Isteyen olursa Gs maçlarında kullandığım taktik ekran görüntümü paylaşabilirim

Elimden geldiğince oynatıyorum.

Oynamadığı maçlarda da son 30 dakika kala ne olursa olsun oyuna giriyor. Şuan 4-5 maçtır 11'de ve goller atmaya başladı.
    Hangi pozisyon ve rolde oynatıyorsun? Forvet ise çift forvet mi yoksa tek forvet mi? Çok iyi verim almışsın maşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kuşkusuz en iyi sezonumu geçirdim bu kariyerimde. Ligde son maçta Kadıköy'de 1 puan önümüzdeki Galatasaray'ı ağırladık ve Kadıköy'de şampiyonluğa bu kez izin vermedik.

Şampiyonlar Ligi Playyoff turunda Kopenhag'e elenip düştüğümüz Avrupa Liginde de tam bir peri masalı yaşadık.

Amsterdam ArenA'da Newcastle karşısında 90 dakika 1-1 sonuçlandı. İngilizlerin kaçan (Volkan'ın kurtardığı) 1 penaltısı var. İlk uzatma devresinde bir penaştı daha oluyor ve geri düşüyoruz. Artık bu iş bitti derken Meirelesin savunma arkasına attığı topta hatayı yapıp topu kaçıran Coloccini'ye ve İngilizlere yaptığı hatanın bedelini Caner ile 120+1'de ödetiyoruz.

[YOUTUBE="5KqHHw4VOV0"]Caneeeeeeeeeeeeeeer[/YOUTUBE]

Maç penaltılara kalıyor, ilk penaltıyı Kuyt kullanıyor direğe nişanlıyor. İçimden küfürler sallarken Ameobi de kaçırıyor. Sow ve Taylor penaltıları başarıyla kullanıyorlar. Baroni'nin penaltısına Debuschy yanıt veremiyor. Caner bizi rahatlatmak için topu beyaz noktaya koyuyor ve kaleci Krul ile topu ayrı köşelere gönderiyor. Newcastle cepshesi heyecanlı, topun başına Coloccini geliyor Volkan'a takılıyor ve kupayı alıyoruz. Gecenin kahramanları kuşkusuz Caner ve Volkan oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ne zevkli geçmiştir ben Fenerbahçe ile bir dikiş tutturamadım gitti !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ne zevkli geçmiştir ben Fenerbahçe ile bir dikiş tutturamadım gitti !
    İlk sezon harikaydı ancak ikinci sezon inanılmaz bir dibe vuruş var, bakalımm toparlayabilecek miyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Hangi pozisyon ve rolde oynatıyorsun? Forvet ise çift forvet mi yoksa tek forvet mi? Çok iyi verim almışsın maşallah
    Kusura bakma geç gördüm soruyu.

Sağ Kanatta - İçeri Kat Eden olarak oynuyo. Çok sağlam verim alıyorum valla bu sezon as oynamaya başlayacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

2015/2016 sezonundayım, geçen sezon Uefa da yarı finalde Bayern'e elendim.

Büyük bir başarım olmamasına rağmen Villa boşa düştü ve şartları zorlayınca geldi.

Bu kadar erken bir yıldız almamıştım daha önce Fenerbahçe'ye iyi oldu bu. Beykan'a ders vermesini istedim direk.

En çok canımı sıkan olay da bu oldu, Katsayılarda 11. sırada olmamıza rağmen Şampiyonlar ligine giderken ön eleme oynayacağım.

Şöyle bişey var, ben Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde 14. idik. Geçen sezon Yarı final oynattım ve bunun yanında Galatasaray ve Beşiktaş Uefa gruplarından çıktılar. Kısacası iyi puan topladık ve 11. sıraya yükseldik ancak bu sezon 1 takım direk Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmıyor.

Bir diğer olayda Beşiktaş ve Galatasaray Avrupaya gidemiyorlar geçen sezon ligde kötülerdi.

Biz ve Bursaspor Şampiyonlar ligine katılmaya çalışacak, Gençlerbirliği-Eskişehir ve Trabzonspor da Uefa kupasına muhtemelen 2 takım elenecek.

Gençlerbirliği ve Eskişehirspor elenecek bence Trabzonspor da kadrosunu çok güçlendirmedi yeterli değil. Tek başıma başarılı olmam gerekebilir yerimiz sallantıda katsayılarda..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sistem bu şekilde savunma zayıf kaldı. Yobo bu sene gitti 34 yaşına geldi ve artık sözleşme uzatmak saçmalık olurdu.

Bir türlü aradığım yabancı stoperi bulamadım, Zouma'yı istedim alamadım. Bende devre arasına kadar Egemen ile ilerlerim diye düşündüm olacak gibi.

Helder çok sağlam olacak, gelişmeye devam ediyor. Bir de durmadan kamp'a gitmese daha iyi olacak ama...

Drahun nefis oyuncu, Emre gittikten sonra bir kuşku oluşmuştu içimde ama geçirdi sağolsun. Çok sağlam oynuyor..

Bu sene amacım Avrupada başarı ve Katsayılarda yerimizi sağlamlaştırmak. Aynı zamanda Beykan'ı 11 oynatıp daha iyi olmasını sağlamak istiyorum..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Topal-Egemenden de gayet iyi verim alabilirsin hocam stoperde.

Kusura bakma geç gördüm soruyu.

Sağ Kanatta - İçeri Kat Eden olarak oynuyo. Çok sağlam verim alıyorum valla bu sezon as oynamaya başlayacak.
    Bende deneyeceğim Her maçta yedekte zaten Beykan malum 1 tane genç zorunluluğu var. Hiç değilse 10 dk 20 dk oynasın verim alırım ilerleyen yıllarda diye ümit etmekteyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bir de yıllık 4,5 MN€ maaşı dışında Villa iyi transfer olmuş. (: @ThreepWooD

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Stopere Tomas Kalas bak derim ben bi. 2012'de almıştım süper oynuyor. 2013'te denemedim ama.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

villa disinda pek öyle olagan üstü transfer göremedim ben 3 yildizli yabancilari takima sokmuyorum sahsen.. en az 4 4,5 yildiz olmali yabancilar..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

villa yı alcaksan paraya kıycaksın bende alcaktım villa yı barça serbest bıraktı adam zaragoza ya gitti bizden çok daha az maaş vermesine rağmen şimdi 35 36 yaşında sene sonu kontratı bitiyodu tam alacaktım bu seferde emekli oldu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

benim fenerbahçe kariyerimde de değişik bir şey yaptım iki sene boş gezindim sonra feneirn başına geçtim yani normal şartlarda 3.sezon ilk senemde ligi kazandım kupada erken elendim şl de ise çeyrek final oynadım ama man.united iki maçta da yenip 5-1 le eledi ikinci sene fierro yu ve erick torres i aldım ligi kazandım yine kupada bursa ya 2.turda elendim şl de ise yarı final oynadım çeyrek finalde valencia maçları efsaneydi kadıköyde 1-1 berabere kaldım rovanşta son 20 dk. 4-2 yenik girdik ama 4-4 bitimeyi başardık yarı finalde real 3-2 ve 5-1 le yenildim üçüncü senede kupada ilk turda yine bursa ya elendim ligi ecek telleri dökerek kazandık bjk neredeyse kazanıyodu şl de ise grupta 6 maçta 18 puan aldım artık ligi boşvermeye başlamıştım ikinci turda bremeni almanyada 6-1 yendim kadıköyde 2-1 yenerek çeyrek finale kaldım rakip arsenal di ilk senemde iki maçta da yenmiştim deplasmanda ilk maçı 2-1 kaybettik çok kötü oynayarak kadıköyde 1-1 de 90 da vertonghen çevirdi kalou kendi kalesine attı uzadı uzatmalarda vertonghen reyis kafa golüyle 3-1 yendik rakip tottenham dı ilk maçı 5-2 kaybettik diikkat ettim hem arsenal hem tottenham 4-4-2 oynayarak beni yenmişti bende 4-4-2 nn zayıf olduğu 4-2-3-1 le başladım ve 4-1 yendik daha da atardık da beceriksizlik işte final de manuydu rakip fena intikam aldım 18 dk. 3-0 yaptık maçı da 4-1 kazandık fierro 19 gol attı şl de açık ara gol kralı yaptım ligde 46 gol attı yine bu arada ne yazmışım be bi de son olarak geçen yaz türkiye menajerliğine aday oldum beni beğenmediler aykut u getirdilker bir kaç ay önce kendileri teklif yaptı ve milli takımı yönetmeye başladım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Topal-Egemenden de gayet iyi verim alabilirsin hocam stoperde.
    Tek bir şart var Egemen'e antremanda sadece pozisyon alma çalıştıracaksın o yönde çok eksik eğer hücum futbolu oynarsan hep adam kaçırıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yıl 2017. üst üste iki kere şampiyonlar ligi şampiyonu oldum. hala ömer toprak gelmiyor. gelip gelebilecek en kariyerli adam eric lamela. ben bu oyunu bırakıyorum arkadaş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ve eric lamela da yıllık 8.5 milyon avroyu beğenmeyip chelsea'ye gitti

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

2.Senemde AL'de final'de kaybettim sonra ki sezon hüsran dolu geçirdik. :/

Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri