Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O tweet Avrasya Maratonundan.
Arkadaşlar:
1- Türk polisine laf söyleyen olmadı. Polis ve hükümet halk için vardır. Çok uzun zamandır bu iki kurum da kime hizmet edeceklerini şaşırmış oldukları için bu kadar yoğun protestoya maruz kalmaktadır.
2- Görevini layıkıyla yerine getiren polislere laf söyleyen yok. Ama o attıkları biber gazının üstünde bile "doğrudan kafaya ateşlenmemesi gerekir" yazarken halkın üstüne bombeli olarak bu biber gazını atan polislere burada laf söyleniyor.
3- Bu forumda siyaset vs. tartışmak yasaktı ama bu konu açık kalacak. Yasakçı bir zihniyet var zaten başımızda ve ülkemizde yaşanan bu olayda bile doğru düzgün bilgiyi anca yurt dışından alabiliyoruz. Başımızdaki bu yasakçı zihniyete inat, bu konu açık kalacak.
ankarada kizilaydada katilamlar devam ediyor.
![]()
Yerdeki Boya mı Kanmı Bilmiyorum
ANTALYA !
ANTALYA !
Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 20:50
Sempatizan görmek için Londra'ya bakmaya gerek yok. Milletvekili olan bir tanesi bu olayı bile Kürt sorununa yıkıp, üzerinden ajitasyon yapmayı başarabiliyor.
Eylem hakkında kendi görüşümü söyleyecek olursam, başlaması ve bu zamana kadar devam etmesi kesinlikle haklı ve gerekli olan bir eylem siyasi parti bayraklarının açılmasıyla ve fırsatçı kesimin olaylardan nemalanmaya çalışmasıyla rotasından biraz da olsa sapmıştır bence. Ha büyük bir kesim hala olayı siyasetten uzak şekilde sürdürüyor ama parti taraftarlığı yapmaya gelmiş, olayı mitinge çevirmeye çalışan kesim de yadsınamayacak kadar büyük.
-- Galatasaray Lisesi içindeki öğrenciye seken bir GERÇEK mermi isabet etti. İNSANLARI HABERDAR EDİN! #bubirsivildirenis
--Son Dakika; Ankara'da eylemlerde yaralananların görüntüsü ulaştı !
--![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bugün Biber gazının yanında "Portakal gazı" diye bir şey atılıyormuş ve AB'de demir cop gibi buda yasakmış. Cilde yapışıp tahriş ettiği hatta kansorejen bile olduğu söyleniyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Futbolcu Bilgileri
Ankara'da TOMA Vahseti! Goz gore gore insanlari ezmeye calisiyorlar!.
![]()
Futbolcu Bilgileri
Benim gibi düşünen halk düşünmeyen yalaka koyun
Eyleme katılan halk desteklemeyen yalaka
Özgürlükler kısıtlanıyor mu önce özgürlük nedir onu düşünmek lazım
Halkı kendinden ibaret görüp ötekileştirmek saçma
Dünden beri sırf sizin gibi düşünmediği için insanları aşağılayıco sözler söyleyenler biraz düşünmeliler
Biz başörtüsü için okuluna alınmayıp pkklı öğrencilere burs veren dernekleri de biliyoruz
Biraz düşünün anlamaya çalışın
Çok şey istiyorum ama sizde bunu yapacak potansiyel var
Evet Be Kardeşim..
Sende Haklısın..
Ne Yaparsın.."SİYONİZM" diye bir haber olduğun sende haklsıın..
Erbakan ölürken bile dedi."SİYONİZİM UŞAKLARIDIR BUNLAR" diye...
Birde anlamadığım halde bu "ALKÖLLÜ GENÇLER İŞTE ŞİŞELER FALAN DENİLİYOR "..
KAÇ TANE POLİS ÖLDÜ YADA ŞÖYLE SORAYIM HİÇ POLİS ÖLDÜĞÜ İDDAA EDİLDİ Mİ ?
Sizler halinizden memnunsanız ben saygı duyarım abi ancak senin 2 gündür burada yaptığın ithamlar,göndermelerde pek iyi niyetli değil.Hükümeti savunursun eyvallah,senin gibi düşünenlere de verilen tepkiler yanlış ancak bu olayda sizlere el uzattık biz,kimse sizi dışlamadı ancak kendiniz olayların dışında ve hükümetin yanında olmayı tercih ettiniz.Ortada dolaşan ''biz kardeşiz'' lafları sizler içinde geçerli ancak bakış açılarımız farklı ne yazık ki.Tek dileğim sırf bir hükümet yüzünden bu iki grubun birbirine girmemesi,eğer öyle bir şey olursa olaylar çok büyük,durdurulamaz boyutlara gelir.Eskiden benzer şeyler yaşamış millet olarak yapıcı olmamız gerekiyor.Aynı hatayı tekrar yapmamalıyız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Demagoji yapmaya gerek yok hocam. Siz işin en başında daha sadece 15-20 kişilik , orada sadece o parkın yıkılmasına karşı olan çevreci insanlara da aynı gözle bakıp anarşist bunlar dediniz. Hiç bir suçu günahı olmayan , çadırlarında kitap okuyan insanları bir gece baskınıyla kış kış edip ortalığı talan etti polis , o zaman niye bu kadar duyarlı değildiniz ? Eğer olayı türbandı vs idi başka yerlere çekerseniz bizim de söyleceğimiz sözümüz olur. (Sizin gibi düşünmeyen herkese dinsiz , ayyaş muamelesi yapılması bunun başlıcası)
Dernekler konusunda sonuna kadar katılıyorum yüksek bilgi sahibisinizdir dernek konularında. Sabah evlerine gidip türlü vaatlerle toplanan para "deniz"inde geceleri keyif çatarak yüzmek için "feneri" elinizden eksik etmediğinizi biliyoruz.
Ben sırf karşıt görüşe genelleme yapıldığı için (yazımda da belirttiğim gibi ayyaş , dinsiz , kitapsız vs) böyle bir yazı yazdım. Kimse üstüne alınmak zorunluluğunda değildir...
benim anlamadığım bu polis ve hükumet vahşetini daha nasıl ve neden savunuyolar ne çıkarınız var arkadaş babanızın oğlu mu bunlar babanızın oğlu bile olsa savunmamanız lazım göz var nizam var durduk yere demokratik bi şekilde oturarak protesto eden insanlara karşı kullanılmış orantısız bi güç var bunun oradan geçen insanları var ülkenin en işlek meydanı orası 12 yıldan beri bi bastırma bi özgürlükleri sınırlama dediğim dedik asarım keserim tarzı bi muammele var bunlara değinmiyorum bile zaten bide bunlar yaşanıyoken hala nasıl savunursunuz bunları ordan geçen insanları düşünün kendinizi az o insanların yerine koyun ne suçu var orda biber gazına tazyikli suya maruz kalan insanların ? annem olaylar başladığı sırada ordaymış çok fazla kalmamasına rağmen biber gazından baya bi etkilenmiş ne suçu var şimdi benim annemin neden bu illet hükumet yüzünden onun canı yanıyo ?
Kayseri , Turkey !
![]()
eyleme destek veren herkes hacca gitmeye çalışan topal karıncadır. hikayeyi bilen bilir.
Allah'tan memleketi 2 ayyaş yönetmiyor, yoksa halimiz nece olurdu. Yayın yasağı istiyoruz, memleketimden güzel manzaralar görmek istiyoruz, Acun başlasın, eşim bilir başlasın gülmek istiyoruz.
I run each team...
"YÜCE ATATÜRK"
Ortada bir gerçek varsa o da ilelebet bu ulusun başının rahat olmayacağıdır. Ülke kurulduktan bu yana karşıt görüş oluşturmada ve bunlara dayalı savaşmada bir numarayız. Bu savaşların sonu yok, biri bitiyor biri başlıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
...
Ülkenin kurulumunun da çok öncesinden hatta.
Dünyanın gösterdiği tepkiye şaşırdım, bir yönlendirme mi var acaba? Türk baharı falan? Hak aramak doğru yöntem ama seçimle gelen seçimle gider, dünya bize niye gaz vermeye çalışıyor? Gerçi az kaldı, etrafta karışıklık çıkacak ülke kalmadı, ATAM ne güzel söylemiş;
''BİR GÜN BİRİNCİ CİHAN HARBİNDEN SONRA ORTADOĞU'DA KURULAN SUNİ DEVLETLERİN HALKLARI AYAKLANACAKTIR..O GÜN GELDİĞİNDE YENİ KURDUĞUMUZ CUMHURİYET'İMİZİN YÖNETİCİLERİ , BU HALKLARIN DEĞİL , EMPERYALİST GÜÇLERİN YANINDA YER ALIRSA , AYNI AKIBETE KENDİLERİ UĞRAYACAKLARDIR.. VE KURTULUŞ SAVAŞI'NDA YEDİ DÜVELE HADDİNİ BİLDİREN TÜRK HALKI , ONLARIN DA HAKKINDAN GELECEKTİR..''
bu tarz eylemler artarsa daha demokratik bir ülke olmayız, provokasyona kurban gider iyice karışırız, böyle oluştur, böyle olacaktır, pkk bitti deniyorsa başka şeyle ülke meşgul edilmeli.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün Adanadaki gösterilere katılacaktım.Tam otobüse binecekken cüzdanı evde unuttuğumu anladım.Hayatımda ilk defa cüzdanımı unutmuştum.Bende bu bir işaret sanırım diyerek eve döndüm gerisin geri.İçimde ukte kaldı gidemediğim için.Şİmdi gitsem zaten kaçırdım toplanma saatini gidene kadar da zaten herşey bitmiş olur.Çok güzel bir direniş oldu bugün tüm illerde.
[Iaaaaaaaaaa
Futbolcu Bilgileri
Bu halkın hükümete karşı bir direniş diyorsunuz, e seçim olsa halk yine bu hükümeti seçecek diyorsunuz. Nasıl bir halk bu?
Halk artık "YALAN haber dinlemek istemiyor.Dün Taksim yıkılırken Bütün "ANA KANALLAR" neler gösterdi (YALANSA YALAN DE)
Halk artık "elinde Terörist bayrağı ile dolaşan ve slogan atan gruplar ve onları izleyen polisler görmek istemiyor."
Halk artık "konuştuğunda FİŞLENEN kişiler İSTEMİYOR."
Halk artık "GAZZE VE FİLİSTİN" oyalanmak istenmiyor.
Halk artık "SURİYE,SURİYE,SURİYE DUYMAK İSTEMİYOR"
Halk artık "KOMŞULARLA SIFIR SORUN DİYEREK BÜTÜN KOMŞULARI DÜŞMAN EDİNEN BİR HÜKÜMET İSTEMİYOR" ..
Halk Artık "İKİ SÖZÜNÜNDEN BİRİNİN "İSPAT EDİN ŞEREFSİZİMDİR" diyen bir Başbakan istemiyor (Kİ İSPAT EDİLDİ)
Halk Artık "FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE YAZABİLİCEK KONUŞUCAK VE FİKİRLERE ACIK BİR HÜKÜMET İSTİYOR"..
Halk Artık "Rant uğruna toprak satılmasını istemiyor".
Halk Artık "TOPRAKLARINI "KREDİ BORCU VE PARASIZLIKTAN" YABACILARA SATMAK İSTEMİYOR"
Halk Artık " Özel kanunlar istemiyor" (UNAKITANIN OĞLU ALTIN İŞİNE GİRDİĞİ GÜNDE VERGİ %18'den NE hikmetse %8 DÜŞTÜ)
Halk Artık "DİKTÖRYA İSTEMİYOR"
Halk Artık "HER GÜN TVLERDE İKTİDAR YALAKASI OLAN PROGRAMLAR KİŞİLER İSTEMİYOR" (SAYMAKLA BİTMEZ)
Halk Artık "GERÇEKLERİ DUYMAK İSTİYOR" İşte Bütün olay bu.
Şu kadarını Yazıyorum..Yıl 2008 Amerika'da bir üniversite'de orta doğu'da cıkıcak olan İsyanların "TWİTTER VE FACEBOOK ETKİLERİ" konuşuldu
Dikkat ettiyseniz Mısır'da,Tunus'da,Libya'da Hiç bir FACEBOOK VE TWİTTER KAPATILMADI VE ELEKTRİKLER KEZA ÖYLE
1 Haziran 2013 "TWİTTER TTNET TARAFINDAN KAPATILDI.Bu oyun dış güşlerin işi olsa kapatılmazdı emin ol acık kalırdı hepsi.
Bunu Halk kendi yaptı.O yüzden böyle çaresizler ve kime saldırıcaklarını bilmiyorlar.
Bu da yanlış işte,hakkını ara tamam da ne diye haneye tecavüz ediyorsun,hakkını ararken başkalarının haklarını da suistimal etmemek gerekir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İnsanlar çok güzel pravokasyonalra geldi. Artık amacın dışına çıkıldı. Dış güçler göbek atıp oynuyor şuan biz birbirimizi yiyelim ohh.
Gun gectikce amactan sapilacaktir. Niye cunki bu olaylardan siyasi rant elde etmeye calisanlar milletin arasinda cirit atiyor.
Halk olarak daha sakin olmamiz lazim. Bugunki londrada gordugum manzara sonrasi islerin dahada kotusunu dusunemiyorum.
1 resim daha, hani photoshop felan degil
arkada sari bayrakli