Yine de çok tebrikler İbrahim abi, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bile basit takımlar kalmıyor artık. Ön eleme turundan sonra hep dünya devleri kalıyor. Yarı final bile çok büyük başarı.
Yine de çok tebrikler İbrahim abi, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bile basit takımlar kalmıyor artık. Ön eleme turundan sonra hep dünya devleri kalıyor. Yarı final bile çok büyük başarı.
2 maçta çok şanssızlık yaşadık,ilk maçta attığı golleri biz servis ettik.İçerde kaçan penaltıdan önce direkten dönen top gol olsa turu kapardık gibi ama olsun seneye bu takım final görecek![]()
Teşekkürler, Bakalım her sezon çıtayı yükseltiyoruz : )
Sanmam, Ribery, Robben, Götze ve Müller gibi değişmeli oyuncular kanatları çok etkin kullandığından, kanatları boş bırakmak daha tehlikeli olabilirdi. Seneye savunma hattı biraz daha güçlenecek, defansın önünde Luiz Gustavo -bu sene Avrupa maçlarında oynatamadık- ve Stoper'de biraz daha gelişmiş ve tecrübe edinmiş Koray ve Zouma'yla daha iyi iş çıkarabiliriz.
...
Seneye daha iyi olacağımıza şüphem yok![]()
yarı final çok iyi bir başarı bence hele ki city ve reali eleyip ama bayern affetmemiş
çok Iyi Bi Sezon Geçirmişin özellikle City Maçındaki Performansın Ilgi çekiciydi Acaba Diyorum Ilk City Maçındaki Tatktik Bayern'i Kitleyebilirmiydi
Rize UEFA'da TS kume dusecek neredeyse![]()
ts kümeye diye bağırdı mı bizim taraftarlar![]()
...
Türkiye Kupasında yarı finalde Sivasspor ile karşılaştık. Her iki maçta da kazanarak adımızı finale yazdırdık.
Finalde geçen sezon olduğu gibi yine rakibimiz Galatasaray'dı. Büyük bir hücum üstünlüğü kurduğumuz maçtan 3-1 galip gelerek benim dönemimde 2, totalde 3. defa üst üste kazanarak kupa üzerine yapılan esprileri tarihin tozlu sayfalarına gönderiyoruz : )
...
Türkiye Kupası bişeye yaramıyor ama kupa kupadır her türlü para getiriyor az da olsa![]()
...
Wellington ŞL performansıyla Rüya Takımda!
...
Yes beeeChelsea'm <3 Wellington takımı taşıdı gerçekten
Wellington'a Bayern maçlarında salladık ama adam kadroya girdi![]()
@Namzet![]()
Ligi yine dağıtmışsın.ŞL'de de harika performans göstermişsin ama şanssızlık işte yapacak birşey yok.Yeni transferleri çok merak ediyorum bu sezon![]()
Transferleri bu akşam bitirir ve paylaşırım sürpriz bir politika var bu sezon : )
...
Bekliyoruz.![]()
...
Kesinlikle Bernard![]()
tabiki de Bernard![]()
Bernard![]()
Podolski yaşı itibariyle gider...
Sentugo.
Podolski'yi sevmediğim için biraz duygusal bir cevap olacak Bernard tabii ki![]()
O zaman Podolski'yi gönderme hazırlıklarını başlatıp, Bernard'a paraya kıyma vakti gelmiştir : )
...
Bernard tabikide
Geçen sezon pilot kulüp olarak anlaştığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan sonra bu sezon yönetim bana takım seçme yetkisi verdi ve seçimimi Bulgaristan'ın Litex kulübünden yana kullandım. Yapılan görüşmeler sonrasında Litex kulübüyle Pilot Kulüp anlaşması sağlandı.
Yeni bir yapılanmamız söz konusu, bu yapılanma çerçevesinde Scoutlarımın dünyanın çeşitli yerlerinde bulduğu genç oyuncuları takıma kazandırıp bu kulüplere kiraya göndererek maç tecrübesi kazanmalarını ve gelişmelerini sağlamak. A takım düzeyinde oynayabilecek yeteneğe gelenler A takıma, bu düzeye erişemeyenler ise farklı takımlara satılarak kar elde edilecek. Böylelikle sistemli bir şekilde transfer işlerini yürütebiliriz. İlk etapta 7 futbolcu ile anlaştık, bunların 3'ü İBB'ye 4 tanesi ise Ltek'e yollandı. İşte O oyuncular.
Spoiler: Oyuncuları görmek için tıkla
Last edited by ReaList : 12.Ağustos.2013 at 14:46
...
Bu sene A takımda olacak 3 genç oyuncumuz ve son durumları
...