Genelde Maaşının %50'sini Ödemek Şartıyla Kiralık Anlaşabilirsin
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maaşının %50'sini bile ödeyemem ben onun o yüzden aylık x kadar para verdip %0'a kiralardım ama kesinlikle![]()
Hiç inanmazdım![]()
Hahaha.Önem vermeseler üstüne senide kovarlardı herhalde![]()
@grjonny
Senin yönetim akşamdan kalma büyük ihtimal![]()
adamın ismine bakar mısınız? yazmaya kalksa yaşlanır![]()
3 kırmıızı yedik 3 de gol attık. Malazgirt savaşı gibi maçtı
![]()
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Birde bu adamın gol attığı zamanlar spikerin hali![]()
ne kadar ilginç bilmiyorum ama 5 sezonluk ajax kariyerimde nwofor denen herif oynadığı her maçta gol attı bana. vvv'de oynuyor. yahu adama özel önlem alıyorum, sırf o atmasın diye yapmadığımı bırakmıyorum ama nafile. öyle böyle sıkıştırıyor en az bi tane. 5 de atsam 1 tane yiyorum bu adam yüzünden. bi ara transfer edip yedek takıma yollamayı düşündüm. futbol hayatını bitirecektim adamın.hatta teklif yapıp sözleşme bile önerdim de son anda vazgeçtim.
Santra yapan 2 oyuncum birbiriyle çarpıştı ve topu rakip aldı![]()
ilk sezonun yazında hazırlık maçında oldu bu bitmedi gitti penaltılar hiç kimse kaçırmadı da ,ilk ve son kaçıran Gökhan Gönül oldu ve öyle bitti
Gaziantepspor'dan 2 puan silindi 2. sezonda. Neden olduğunu bilmiyorum ama ilginç geldi.
üst üste puan kayıplarından sonra takımı topladım ve hırslı bir konuşma yaptım. ligde fener'in 7 pu an gerisindeydim. son 8 lig maçında 8 galibiyet aldım. sadece 2 gol yedim. ligin son maçında fenerbahçe'nin bursa deplasmanında puan kaybetmesiyle şampiyon oldum. azmettik kazandıkhayatımda unutamayacağım bir sezon geçirdim...
geçen sezonun en iyi yabancısı seçilen oyuncum ciddi virüs sakatlığımıdır nedir ondan geçirdi 10 ay yok adaltmi bu![]()
![]()
FM 14'te en sevdiğim ve güldüğüm yan teknik direktörler arası bu tip atışma tarzındaki sözlerher an bir süpriz cümle görebiliyoruz
Yazı pek okunmuyo sanırım; ''Kıskananlar çatlasın. Eğer ona karşı ufacık saygım olsa incinirdim ama söylediği bu sözler bana hiç koymadı. Vız gelir tırıs gider''
![]()
İlk defa bir oyuncum 10 aldı (6 gol atarak). İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir adım.
Regen konusunda paylaşmıştım ama sadece o profilden dayanıklılık, güç, hızlanma +1 arttı.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sen kimlerdensin yeğen?
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Var öyle bir oyuncu.
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1072013
https://twitter.com/AElyesa
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aynen varmış. İsmi kimliğe sığıyor mu acaba twitterdan sormak lazım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İtalya ne hallere düşmüş![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho