Geçmiş olsun bu aralar ciddi bir salgın var herkes hasta oldu benim çevremde Allah şifa versin
Geçmiş olsun bu aralar ciddi bir salgın var herkes hasta oldu benim çevremde Allah şifa versin
Arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum ve sizde aman dikkat edin ciddi bir salgın var parmağınızı kaldıramıyorsunuz çok pis bir virüs dolanıyor etrafta ,
Neyse gelelim kaldığımız yere en son yönetimden bütçe istemiştim transfer bütçemiz 7 mn € civarına çıktı fakat istediğim oyuncuları getiremedim özellikle Dortmund'un B takımında iki tane orta saha oyuncusu vardı ki alabileydik iyiydi
Bu erteleme olayına ilk defa denk geliyorum sanrırım EPL'ye has bir olay ve çok güzel olmuş
Düşme potasının üzerinde olman güzel. Seri galibiyetlere başlasan beşinciliğe hatta dördüncülüğe kadar yükselirsin çünkü puanlar birbirine çok yakın.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sene Avrupa Ligi iyi gider ama önünde Tottenham ve Liverpool güçlü rakipler varken zor gibi .
Last edited by 19karabulut07 : 10.Ocak.2014 at 01:20
Takım barça gibi top yapıyor galiba yüzdelere bak![]()
Liverpool kabul etmek zorunda mı sen ertelenmesini istediğinde?
Liverpool maçıda ilginçmiş rakip 1 kere bulup 2 gol sen 2 kere bulup 3 gol mü attın![]()
Liverpool maçının hemen sonrasında teklif aldık her ne kadar bu ligde en sevdiğim takım olsada buradaki hedeflerimiz yüzünden reddettik
Hocam kaza bela Avrupa Ligi bileti alma da önümüzdeki sezon gençlerin gelişmesiyle ve transferlerle yine lige konsantre olur ve Şampiyonlar Ligi'ni zorlarızOrdan gelecek gelir takıma sınıf atlatır.
Liverpool'u reddetmen iyi olmuş, mevcut takımından daha çok zevk alırsın.![]()
Abi gidişat süper, o erteleme olayı tüm liglerde var, FB'yi yönetirken sormuştu![]()
liverpool benimde en çok sevdiğim takım ama teklifi reddetmen iyi olmuş bu takımla daha yapıcak çok şey var
Ilk 10 da bitirebilirsek seneye çok iyi bir bütçeye sahip oluruz galiba![]()
Bence yeterli puanı aldık üstüne koymaya başladık.Avrupa'ya gitmeyelim yanlışlıkla![]()
Liverpool maçtan sonra sana teklifi yollamış.Eeee tabi gördüler cevheri kaçırmak isterler mi
Reddetmen iyi olmuş ama ; bu taraftarlar bırakılır mı hiç
![]()
Sağdakinin Pompey taraftarı olduğunu bilseydim çoktan Liverpool yolunu tutmuştum
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Bitime çok az kala artık tamamen sonrakii yılın hazırlıklarını yapmaya başladık sonraki yılda kanatsız mı oynayacağız onu bu maçlar gösterecek aksi halde Pompey 3 'lüsü bozulacak çift forvet'e dönersek Halilovic sakata gelcek tek forvete dönersek Harris gibi
Chelsea'yi 3-0 yenmen çok iyi olmuş. Bu arada Harris baya iyiymiş, profilini paylaşabilir misin?![]()
Lider Chelsea'yi 3-0 yenmek olağanüstü
İnişli-çıkışlı bir performans sergiliyorsun , seri yakalayabilsek yukarılara oynardık..
Chelsea maçı süper olmuş , Tottenham geliyor arkadan maç eksiği varmış baya![]()
Chelsea maçı güzel, sonraki sezon hedef Avrupa olsun![]()
2 Sezon Manchester City ile oynadım bir 2 fark atmak nasip olmadı. Chelsea maçının sonucu muazzam olmuş![]()
Chelsea maçına çok aldanmamak lazım ilk yaırı adamlar bizi şanslı olsalar kevgire çevirebilirlerdi benim için garip bir maç oldu Chelsea maçı haketmeden kazandık üstelik fark attık
Harris
Ikisinden birini satıp iyi para kazanabiliriz aslında, eğer biri yedek kalacaksa
Harris bebek gibi topçuymuş![]()
İçim yanar birini satarsam öylede birşey var en kötü yedekte kalır ama yüksek ihtimal devam edeceğiz
Öyledir bizim David Beckham'ımız
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
Kalan maçlarda iddamız olmadığı için hızlı geçtim
Ligi istediğimizin çok üstünde bitirdik zorlasak Avrupa'ya giderdik aslında ama açıkçası gitmek istemedik
Takımı komple bu 3'lü taşıdı desek abartmış olmayız
Spoiler: Takım Verileri
Takımın alt yapsından çkarttığı ve as takımda sürekli şans bulan 4 oyuncumuz bu bizim için çok önemli mümkün mertebe bu oyuncuları kadrodan göndermeyeceğiz