Kıl payı kaçmasından sonra direk çıkış güzel olmuş , Premier ligde başarılar.
Kıl payı kaçmasından sonra direk çıkış güzel olmuş , Premier ligde başarılar.
Sezon Sonu Puan Durumu ve Oyuncu Verileri
Çok fazla klişe haber paylaşıp sıkmadan belli başlı önemli birkaç haberi verip premier ligin yolunu tutalım..Sadece gelecek olan paraya bakıcam sonra yatıcam işyerinde zombi gibi geziyorum yoksa bugün tükanı erken kapatıcam inş (:
Beklediğimiz haber de geldi..Başkan çok şeker nazar değmesin (: Haziran başıdna belli oldu bütçemiz artık fikstür çekilince beklentileri bildiririz muhtemelen bu bütçe küme düşmeyi engellerimde çıkacak bütçe ve hedef yükseltmeye de gerek yok ilk sezon için gayet iyi para ve herşeyden öte hedefimizde ligde kalıcı olmak..
Yakacağuk habu Prömiyer Ligi !
Edit: Yeni sezon öncesi kullandığım taktikleri paylaşmayı ve elimden geldiğince tavsiyelerde bulunmayı düşünüyorum
Last edited by Juan Diaz : 19.Aralık.2013 at 01:26
Tebrikler iyiki cikmissin bu sene, butce de guzelEPL'de tarih yazacak bu gencler
![]()
Çok fazla transfer yapma bence kadronu da korumaya çalışBir sonraki sene paraları saçarsın
![]()
premier lig hayırlı olsun nokta transferlerle kalırsın bu ligde
Galıkdurusun Sen Prömier Ligde![]()
Tebrik ediyorum kardeşimPremier Lig'de başarılar
Tebrikler hocam
Öncelikle teşekkürler. Transfer piyasasında pek aktif olmayacağız bu sene zaten kiralıklardan gelenlerle kadromuz epey şişti göndermelerin ardından oturup kadromuza bakacaz eksik bölgelere kaliteli takviyelerle ki eğer olursa bu sayı 3-4ü geçmez. Sonra premier lig korksun bizden zor maçlara daha iyi konsatre oluyoruz. Manudan alınacak bir intikamımız var![]()
Transferde şuan birkaç oyuncu ile masadayım olumlu ya da olumsuz bitince paylaşıcam. K.bakmayın bugün epey rahatsızım halsizceyim falan..Vaktim olursa taktiklerimi paylaşıp günü noktalayalım
Bekliyoruz![]()
Gülmeyin arkadaşlar ama ya bağırsağı üşüttüm ya bağırsak iltihabı ya da kabızlık var. Epey sancım var. Bugün değil ancak muhtemeldir ki yarın bi acil yaparım. Üşütmüşümde sanırım ateşim falan da var halsizceyim. Varsa bağırsaklara iyi gelen yiyecek içeçek tez zamanda atlatırsın diyenler yardımlarınızı bekliyorum.
Beklentimiz belli küme düşmeden ligde kalıcı olmak. Artık tüm dünyayı gözlemleyebiliyoruz hoş AB çalışma izni sorunu var ama elbet işimize yarayacaktır. Medya saolsun küme düşmeyeceğimize inanıyor (:
Gelelm transfer olaylarına. İngilterede maksimum 25 oyuncu kaydettirebilme gibi bi kural var e mevcut kadro bu haliyle pek bi geniş (: tabi 20 yaş altı kayıt geregi duymuyor ancak as takım tecrübesi kazanmaları lazım. Şuan kadroyu iyice küçülttük. bir sonraki güncelleme ile transferlere de nokta koyup yeni sezona hazır olalım. Unutmadan fernandesi portakiz milli takıma sokmayı başardık sol bekimiz de peru milli taımında artık (: Önceleri 21 yaş altıydı şimdi yavaş yavaş milli takıma sıçrıyorlar
Transfer gelir yüzdemiz %35di yani kasaya çok fazla para giremedi özellikle James epey ucuza almıştık geliştirip satmak hoşuma gitmedi değil (: Onun haricinde kadro uyumunun öneminden bahsetmiştim tek oyuncu bile etkiliyor dolayısıyla geçen yıl aramızda bulunan kiralık olanlardan 4 oyuncuyu bünyemze kattık. Onların profilleri paylaşmıyorum geçen yıldan varlar
Spoiler: Casper Sloth
Spoiler: Kenji-Van Boto
Spoiler: Mory Kone
Spoiler: Michael Trees
Gençlerimizi falan kiraladık yine birkaç gence yatırım yaptık. Kiradan dönen gençlerimiz var derken bu yıl harmanyayıp gençlerin serpilmesiyle ligde daha üst sıralarda olacağımıza inanıyoruz. Şuan 28 kişilik kadrom var ama 23 kişi kaydettik gençlerin kayda gereği yok bir iki tane de kasamızda bulunan parayla olurda kelepir oyuncu denk gelrse diye kontejyan ayırdık
Transferlerin güzel. Birkaç tecrübeli ismi takıma dahil etmelisin bence, o zaman daha güçlü bir takım olgusu kurmuş olursun![]()
Güzel transferler. Mısır-Katar ve Suudi Arabistan takımlarında güzel gençler çıkabiliyor. Çalışma izni alabileceklerin çıkabilir.
güzel prömiyer ligde başarılar dilerim.
Oynaya oynaya tecrübe kazansın gençlerin işi ne ((: Oynatıp onların gelişimini görmek iyi oluyor tabii abilik mentorluk yapacak birileri elbet iyi olur. Şartlar uygun olursa her zaman transfer yapabilirim (:
O ligleri açmadım pek oyuncu bulamayabilirim
Eyv kardeşim
Juan Almanya'dan da Bakİyi Gençler Gelir .
Harris'e bak hacı bide
Hayırlı olsun Premier bu arada Bruno Fernandes nasıl gelişmiş öyle oha inanamadım oyun başından çok farklı atalantadayım udinese yedeklerde şuanda 19 yaşında ve sende harika olmuş gerçekten o transferi çok beğendim söylemek istedim![]()
Premier lig hayırlı olsun bence küme düşmeyiz bu sezon
Premier Ligde başarılar Diaz.![]()
TariboWest
Beyler alıntı yapamayacagim tsk ediyorum. Suan hastanedeyim ameliyat oldum da..
Geçmiş olsun.![]()
geçmiş olsun kardeş