Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kıl payı kaçmasından sonra direk çıkış güzel olmuş , Premier ligde başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon Sonu Puan Durumu ve Oyuncu Verileri

Çok fazla klişe haber paylaşıp sıkmadan belli başlı önemli birkaç haberi verip premier ligin yolunu tutalım..Sadece gelecek olan paraya bakıcam sonra yatıcam işyerinde zombi gibi geziyorum yoksa bugün tükanı erken kapatıcam inş (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Tebrikler hocam
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Kıl payı kaçmasından sonra direk çıkış güzel olmuş , Premier ligde başarılar.
    eyv beyler sagolun..Premier lig çok daha keyifli olacaktır bu gençler çok can yakar evellAllah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beklediğimiz haber de geldi..Başkan çok şeker nazar değmesin (: Haziran başıdna belli oldu bütçemiz artık fikstür çekilince beklentileri bildiririz muhtemelen bu bütçe küme düşmeyi engellerimde çıkacak bütçe ve hedef yükseltmeye de gerek yok ilk sezon için gayet iyi para ve herşeyden öte hedefimizde ligde kalıcı olmak..

Yakacağuk habu Prömiyer Ligi !

Edit: Yeni sezon öncesi kullandığım taktikleri paylaşmayı ve elimden geldiğince tavsiyelerde bulunmayı düşünüyorum
    Last edited by Juan Diaz : 19.Aralık.2013 at 01:26

Tebrikler iyiki cikmissin bu sene, butce de guzel EPL'de tarih yazacak bu gencler

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Çok fazla transfer yapma bence kadronu da korumaya çalış Bir sonraki sene paraları saçarsın

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

premier lig hayırlı olsun nokta transferlerle kalırsın bu ligde

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galıkdurusun Sen Prömier Ligde

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrik ediyorum kardeşim Premier Lig'de başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Tebrikler hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Tebrikler iyiki cikmissin bu sene, butce de guzel EPL'de tarih yazacak bu gencler
    Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Çok fazla transfer yapma bence kadronu da korumaya çalış Bir sonraki sene paraları saçarsın
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    premier lig hayırlı olsun nokta transferlerle kalırsın bu ligde
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Galıkdurusun Sen Prömier Ligde
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Tebrik ediyorum kardeşim Premier Lig'de başarılar
    Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Tebrikler hocam

Öncelikle teşekkürler. Transfer piyasasında pek aktif olmayacağız bu sene zaten kiralıklardan gelenlerle kadromuz epey şişti göndermelerin ardından oturup kadromuza bakacaz eksik bölgelere kaliteli takviyelerle ki eğer olursa bu sayı 3-4ü geçmez. Sonra premier lig korksun bizden zor maçlara daha iyi konsatre oluyoruz. Manudan alınacak bir intikamımız var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferde şuan birkaç oyuncu ile masadayım olumlu ya da olumsuz bitince paylaşıcam. K.bakmayın bugün epey rahatsızım halsizceyim falan..Vaktim olursa taktiklerimi paylaşıp günü noktalayalım

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gülmeyin arkadaşlar ama ya bağırsağı üşüttüm ya bağırsak iltihabı ya da kabızlık var. Epey sancım var. Bugün değil ancak muhtemeldir ki yarın bi acil yaparım. Üşütmüşümde sanırım ateşim falan da var halsizceyim. Varsa bağırsaklara iyi gelen yiyecek içeçek tez zamanda atlatırsın diyenler yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beklentimiz belli küme düşmeden ligde kalıcı olmak. Artık tüm dünyayı gözlemleyebiliyoruz hoş AB çalışma izni sorunu var ama elbet işimize yarayacaktır. Medya saolsun küme düşmeyeceğimize inanıyor (:

Gelelm transfer olaylarına. İngilterede maksimum 25 oyuncu kaydettirebilme gibi bi kural var e mevcut kadro bu haliyle pek bi geniş (: tabi 20 yaş altı kayıt geregi duymuyor ancak as takım tecrübesi kazanmaları lazım. Şuan kadroyu iyice küçülttük. bir sonraki güncelleme ile transferlere de nokta koyup yeni sezona hazır olalım. Unutmadan fernandesi portakiz milli takıma sokmayı başardık sol bekimiz de peru milli taımında artık (: Önceleri 21 yaş altıydı şimdi yavaş yavaş milli takıma sıçrıyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transfer gelir yüzdemiz %35di yani kasaya çok fazla para giremedi özellikle James epey ucuza almıştık geliştirip satmak hoşuma gitmedi değil (: Onun haricinde kadro uyumunun öneminden bahsetmiştim tek oyuncu bile etkiliyor dolayısıyla geçen yıl aramızda bulunan kiralık olanlardan 4 oyuncuyu bünyemze kattık. Onların profilleri paylaşmıyorum geçen yıldan varlar

Spoiler: Casper Sloth 

Spoiler: Kenji-Van Boto 

Spoiler: Mory Kone 

Spoiler: Michael Trees 

Gençlerimizi falan kiraladık yine birkaç gence yatırım yaptık. Kiradan dönen gençlerimiz var derken bu yıl harmanyayıp gençlerin serpilmesiyle ligde daha üst sıralarda olacağımıza inanıyoruz. Şuan 28 kişilik kadrom var ama 23 kişi kaydettik gençlerin kayda gereği yok bir iki tane de kasamızda bulunan parayla olurda kelepir oyuncu denk gelrse diye kontejyan ayırdık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferlerin güzel. Birkaç tecrübeli ismi takıma dahil etmelisin bence, o zaman daha güçlü bir takım olgusu kurmuş olursun

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel transferler. Mısır-Katar ve Suudi Arabistan takımlarında güzel gençler çıkabiliyor. Çalışma izni alabileceklerin çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel prömiyer ligde başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Transferlerin güzel. Birkaç tecrübeli ismi takıma dahil etmelisin bence, o zaman daha güçlü bir takım olgusu kurmuş olursun
    Oynaya oynaya tecrübe kazansın gençlerin işi ne ((: Oynatıp onların gelişimini görmek iyi oluyor tabii abilik mentorluk yapacak birileri elbet iyi olur. Şartlar uygun olursa her zaman transfer yapabilirim (:
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Güzel transferler. Mısır-Katar ve Suudi Arabistan takımlarında güzel gençler çıkabiliyor. Çalışma izni alabileceklerin çıkabilir.
    O ligleri açmadım pek oyuncu bulamayabilirim
    Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    güzel prömiyer ligde başarılar dilerim.
    Eyv kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Juan Almanya'dan da Bak İyi Gençler Gelir .

Nesil
    2012

Harris'e bak hacı bide

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Premier bu arada Bruno Fernandes nasıl gelişmiş öyle oha inanamadım oyun başından çok farklı atalantadayım udinese yedeklerde şuanda 19 yaşında ve sende harika olmuş gerçekten o transferi çok beğendim söylemek istedim

Premier lig hayırlı olsun bence küme düşmeyiz bu sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Premier Ligde başarılar Diaz.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beyler alıntı yapamayacagim tsk ediyorum. Suan hastanedeyim ameliyat oldum da..

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Geçmiş olsun hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Geçmiş olsun kardeşim.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Geçmiş olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

geçmiş olsun kardeş