Ana sporsonluk içim 3 MD.Keşke amblem olsaymış.
Ana sporsonluk içim 3 MD.Keşke amblem olsaymış.
tribundergi: SON DAKIKA Besiktas'ta Ersan Gülüm Avusturya Kampi'nda daha once sakatlandigi dizinden tekrar bir sakatlik gecirdi.
Haydi bakalım olacak iş mi yahu umarım uzun süreli değildir..
Ntvspor Canlı yayın
ersan çok büyük acı çekmiş ve Tayfur hoca antrenmanı bu yüzden bitirmiş
umarım uzun süreli bi sakatlık değildir
Ntvsporda görüntüler var.Ağlıyordu.Gerçekten kötü oldum.Tayfur hoca hemen antrenmanı sona erdirmiş.
durumu yarın çekilecek mr'dan sonra netlik kazanacakmış
Ersan Gülüm ayni yerinden sakatlandi. Durumu ciddi diyorlar
Yazık vallahi. Kronik hale gelmeden çözümünü bulsalar şu sakatlığın
Hayırlısı :/
eto'o bitmiş.
Gecmis olsun Ersanumarim ciddi degildir ama ciddi gibi
![]()
Offfffffffffffffffffffff.Acayip üzüldüm bu habere.![]()
So what?
Saike
Bütün gün süper olan moralim bu haberle altüst oldu. Böyle bir şanssızlık olamaz. Geçmiş olsun Ersan. Umarım çok ciddi değildir sakatlık.![]()
Eyvah eyvah geçen seneki gibi başladık heralde. varan 1
Yarin olsunda ceksinler bi MR da bilgilenelim yan capraz baglar degilse sikinti yok.
eto'o bitmiş.
Cok ama cok uzuldum. Cok severim Ersan'i videodan izledogim kadariyla baglar gibi gozukuyor. Cok kotu oldu, yazik ya.
Cok sansiz bir adam
Şimdi NtvSpor'da sakatlandığı pozisyonun görüntülerini izledim. Daha önce operasyon geçirdiği yerdenmiş sakatlığı sanırım. Umarım değildir ama bu çok daha kötü bir durum. Acı çekerkenki hali çok kötü. İnsanın içi acıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ersan Gülüm'ün sol ön çapraz bağı yırtılmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacakmış. Ntv Spor'da verildi haber şimdi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aynı yer mi sakatlanmış? Offf offf.Çok kötü oldu gerçekten.Çok zor toparlanır artık.
So what?
Saike
Ersan 6 ay yokmuş. Geçmiş oLsun. Adım gibi biLiyordum sezon öncesi kampında tekrar aynı yerden sakatLanacağını. İnsan biraz kendisine dikkat eder yahu. AmeLiyattan çıkmışsın dinLenmek yerine, Avusturya, Adana, İstanbuL arasında sürekLi geziyorsun. 6 ay dan önce çaLışması yasak o daha 5.ay sonunda idmanLara başLıyor feLan. VaLLa kendisine yazık ediyor, bizi de stres, sıkıntı ne varsa sokuyor bu çocuk.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok yazık oldu Ersana. Allah acil şifalar versin.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
6 ay yokmuş.Geçmiş olsun.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ239045SXQ
Burada sakatlanma anı var.
Çok kötü olmuş olmalı. Geçmiş olsun çok kötü bir sakatlık olduğu aşikar. Bu sakatlık dağ gibi futbolcuları devirdiği aşikar ve Ersan'ı da yutacağı belli. İnşallah iyileşir ama eski performansının yanından geçeceğini düşünmüyorum. Çünkü üstünde çok büyük bir korku olacak.
Hem BJK hem de milli takım için çok büyük bir kayıp. 6 ay sahalardan uzak kalacakmış. 6 aydır zaten yoktu. 1 yıl sahalardan uzak kaldıktan sonra toparlamak çok zor. Tamamen iyileşirse yine de bir şansı var ama gerçekten çok üzücü bir durum.ekmeğini bu işten kazanan biri için cidden çok üzüldüm. Daha gencecik bir çocuk. Allah Ersan'a sabır ve acil şifalar versin.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok zor Ersan'ın işi. Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm.
Bu çapraz bağ sakatlığı futbolun kanseri, nalet birşey, esneyince gerilmez, kopunca esnemez, Onur Kıvrak'a hala düz koşu yaptırıyor Şenol Hoca, Egemeni de iyiyleşmesine rağmen 3 hafta oynatmadı korkusundan. Çok geçmiş olsun. Umarım erken dönmesinden ziyade sağlam dönsün. Daha 23 yaşında. Beşiktaşın zaten defans bölgesinde çok fazla alternatifi var. Bence sapasağlam olana kadar beklesin, gerekirse 8-9 ay, zaten defans oyuncusu iyi toparlar kendini.
ben kesinlikle umutluyum bu sakatlık Ersan'ı etkilemeyecek, öyle bir his var içimde sebepsiz![]()
Bu kadarını beklemiyordum, daha sezon başlamadan ilk yarıyı kapattı.Döndükten sonra nasıl olacağını bilemiyoruz, çok kötü oldu çokkkk. Allah acil şifalar versin.
![]()
![]()
offAllah acil sifalar versin
![]()