steam : aytekin79
Grubumuzda Paris'in kadrosu inanılmaz güçlü ,onu yenebileceğimizi hiç düşünmüyorum açıkçası
![]()
Stuttgart 'ın son 5 yıldaki en büyük başarısı geçen seneki 3. lükleri olmuş. Onun dışında Dinamo en zayıf halka malumunuz üzere. Stuttgart'tan Türk bir regenin profilini paylaşıyorum sıkı durun
Adem le birlikte fena oynardı bu Tuncer![]()
Şampiyonlar Ligi Grup Etabı | 1. Maç
Tarihi Hezimetİlk 2 golde yapılan defans hatalarından sonra mecbur kaldık açıkçası biraz daha risk aldık, Timo Werner insanını durdurramadık
Maç motorunda şimdiye kadar benim hiçbir maçta göremediğim güzellikte arapasları attılar adamın önüne
tabi o da affetmedi,ne diyeyim sana be oyun bütün güzel ara paslarını ,araya kaçışları bu maça mı sakladın . Umarım bu galibiyet bütün takıma ders olur. Bir musibet bin nasihat.
Aklıma GS-Chelsea 5-0 'lık maç gelmedi desem yalan olurÖnümüze bakacağız devam
Stutgart kadrosu çok iyiymiş bi kere iki forveti de üst düzey ama yinede 5-0 lık mağlubiyet olmamış.
Çekilin avrupanın yeni portosu geliyor![]()
Dinamo galibiyeti güzel, tam dişine göre bir rakip.![]()
Lig 12. Hafta
Kupa
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 3. Maç
PSG ye karşı kontra taktiği yaptık fakat istediğimiz sonuca ulaşamadık. Kendi sahamızda daha farklı oynayacağız.
Lig 13. Hafta
Lig 14. Hafta
Puan Durumu
William Rookwood
Dinamo galibiyeti güzel, tam dişine göre bir rakip.![]()
Dinamo bize rakip olamaz.. Diğer 2 takımdan iç sahada puan almalıyız ki üst tura çıkabilelim
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 4. Maç
Longo önderliğinde Muazzam zafer ! Öne geçtikten sonra önce kontra ,sonra skoru korumaya yönelik oynadık. Rakibimizi uzaktan şutlara mahkum edip istediğimizi almayı bildik.![]()
Çanakkale geçilmezz
Goller
[YOUTUBE="olrftbBXIfo"]PSG'yi yıkan goller[/YOUTUBE]
Grupta İşleri Karıştırdık
Maaçlar çok iyi![]()
Januzaj'ın kiralaması bittiğini üzülerek söylemek zorundayımKendisine hizmetlerinden ötürü plaket vermeyi unutmadık
Sol açık bölgesinde Ochieng'i kullanacağız artık . 1 sene daha uzattıık Ochieng ile
Ochieng
Ayrıca sol kanat bölgesine Ocakta gelecek olan Harika Çocuğumuzu tanıtayım size![]()
Kendisi ile 1 sene öncesinden anlaşmıştık
İşte Süper Mario
![]()
Regenler süper.Iborranın boyu biraz kısaymış. Adnan Januzaj ı hala kiralıyorum ben
Bu arada PSG maçı da süper![]()
Adnan'ı ben de kiralayayım dedim vermedilerZaten olmaması Mario için daha iyi olacak , 11 de oynatmayı düşünüyorum sürekli kendisini
PSG maçı çok iyi olmuş, Ochieng seni kanatta götürür![]()
Lig 15. Hafta
Lig 16. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 5. Maç
Ucuz kurtuldun Stuttgart , işimiz bitmedi seninleİlk maçtaki mağlubiyet takımı kenetlediğini düşünüyorum. Özellikle defansif anlamda son iki maçtır şampiyonlar liginde iyiyiz.
Puan Durumu
TeşekkürlerBanega PSG maçı çok iyi olmuş, Ochieng seni kanatta götürür![]()
Ochieng gözüme girdi bu maç, kiralık olması can sıkıcı sadece
Januzajı bi daha al ya![]()
Last edited by aytekin79 : 23.Şubat.2014 at 22:15
Kupa Maçı
Bu kupayı hiçbir zaman alamayacağız galiba biz
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 6. Maç
MUHTEŞEM TERFİ
Yedekte sadece 2 oyuncumuz olmasına rağmen zayıf rakibimize gol olup yağdıkDiğer maçta PSG kendi sahasında Stuttgart'tan 4 yiyip 3. oldu grupta. PSG nin sahasında bulduğumuz golün ne kadar değerli olduğunu şimdi daha iyi anlamış olduk
PSG nin stutgart a yenilmesi işimize yaramış.İnşallah kolay bir rakip çıkar karşımıza kolay gelsin![]()
Crash Dump aldım malesef off of neyseki fazla geriye gitmemişiz. Dinamo maçına geri dönmüş oldum , tekrardan oynayacağız maçı,