Sayfa 19 / 35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Yılın golünü bizim takımımızdan Kakuta atmış, güzel bir başarı. İskenderun'lu olmama rağmen Adanaspor'a sempatim vardır. Ne de olsa iki şehirde Akdeniz'den.. Adana Turuncudur diyorum ve takipteyim.
    Teşekkür ederim. Aslında yılın golü bize gelemeye bilirdi. Yeni taktik denerken hemde KAkuta üzgündü şans bulamıyordu yıldız oyuncum Aydının yerine onu ilk 11 de oynattım. O da o maçta 4 gol attı ve yılın golü seçildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Oyuncularimiz cok iyi gelismis, canavar gibiler Masallah.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik.

Avrupada ilk 20 ye girdik.

Geçen seneki tüm takımlarımızın gruplarından çıkması bizim ŞL de çeyrek final oynamamız sayesinde 9. sıraya yükseldik.

ŞL ye 3 takımla AL ye 4 takımla katılacağız. Tabi bu sene değil ama gelecek sene katılıyoruz.

En zenginlerde bir sıra yükseldik.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Oyuncularimiz cok iyi gelismis, canavar gibiler Masallah.
    Eyw. saolasın. İlgimi onlardan eksik etmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve evimizdeki Avrupa şampiyonası başlamak üzere. Kadromuzu belirledik.Bakalım siz arkadaşlar kadromuza ne diyeceksiniz. Bir sonraki mesajımda hazırlık maçlarını yayınlayacağım. Dünkü forum yokluğunda Şampiyonayı bitirdim. Benim açımdan pek güzel geçmedi. Tabi bundaki en büyük etken turnuvadan önce, gün aşırı epeyi hazırlık maçı yapmamdan kaynaklandı. Takım turnuva boyunca yorgundu ve çok büyük beklentilerimin olduğu bazı oyuncularım beklentilerimin çok altında kaldı. Bu da eğerki takımın başında kalırsam bu kadrodaki bazı isimlerin Dünya kupası elemelerinde oynamayacaklarını gösteriyor.

Spoiler: Kaleciler 

Spoiler: Defans 
    .

Spoiler: Orta Saha 

Spoiler: Forvet 

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hazırlık maçlarımız.Arkadaşlar size, Benden nacizane bir tavsiye
    sakın şampiyona başlangıcı zamanı gün aşırı hazırlık maçı ayarlamayın.

Şimdi dışarı çıkacağım. Akşam 10 gibi kızım uyuduğunda oyuna ve foruma gelirim. Ozaman Avrupa şampiyonası grup maçlarını vereceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hadi hazırlık diye bir şey demiyorum (:
    Regenler çok kaliteli ^^

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hadi hazırlık diye bir şey demiyorum (:
    Regenler çok kaliteli ^^
    Onlar benim prenslerim. Son zamanlarda birazcık üzselerde.

Abi ne yedirip ne içirdin bu hayvanlara

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Abi ne yedirip ne içirdin bu hayvanlara
    Yemedim yedirdim içirmedim içirdim. Hatta ben haftalık 10,000 TL ye çalışırken olan tüm para ile bunlara bal- tereyağı aldım.

Devamlı olarak antremanlarını ayarladım. Neleri eksikse onları verdim. Ve en önemlisi Hüseyin Aslan hariç hiç birini kiraya göndermedim öncelikle 19 yaş altı ve yedek takımda takıldılar sonrada ara ara şans verdim. Hüseyin Aslanı da bir sezon kiralık gönderdim oda biraz benim hatam oldu. Asistanın önerilerini hızlı hızlı geçerken farketmemişim bir baktım kiralık gidiyor mesajı gelince elim mahkum kaldım. Ama sonrasında kiralamaya uygun değil seçeneğini aktif ettim. Her kiraya gitmek istiyorum dediğinde burda daha iyi gelişirsin dedim gönderdim. Sonuç bu oldu. Şimdi de aynı hataya Orhan Altuntaş ta düştüm. O gitti ama seneye bir daha gidemiyecek.

Orhan Altunntaş Profil.

Haydi bakalim bekliyoruz maclari

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Regen fena , düzgün gelişirse uçurur takımı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Haydi bakalim bekliyoruz maclari
    Hemen aşağıda maçlar
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Regen fena , düzgün gelişirse uçurur takımı.
    Valla düzgün geliştirmek için fena çabalayacağım. Bir Antepte biraz pişsin. Tabi mecburiyettten

Evet arkadaşlar merakla beklediğimiz evimizde düzenlenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonunda başladı.
    Keşke bende Banega arkadaşımız gibi yapabilseydim ama malesef geç aklıma geldiğinden ancak bu kadar yapabiliyorum. Ama söz kovulmazsak ve başarırsa 2022 Dünya Kupasında o şekilde bir çalışma yapacağım.
    NOT: Unutabilirim bana hatırlatırsınız.

İlk Rakibimizi İzlanda. Malesef onun oyuncu kadrosunu bir türlü nette bulamadım.

Hazırlık maçlarında yaptığım hatanın bedelini ödüyoruz. Oyuncular hala yorgun ve hata yapıyorlar. Bu yüzden pek kızamıyorum.

Karşımızda bir Avrupa devi olan Rusya var. Hem hazırlık maçlarındaki yorgunluk hemde İzlanda maçındaki performans göze alındığında hiç umudum yoktu. Ben beraberliğe razıydım. Ama demekki prenslerimin gönlü razi değilmiş. Rusyaya farklı tarife uyguladılar.

Avrupa şampiyonasında bir maçta en fazla gol 1970 lerde atılmış oda 3 golmüş. Bu yüzden Aydını oyundan çıkarmadım ve Aydına tezahurat yaptım.Prensim, Bir gol daha atıp tarihe geçsin diye ama olmadı. Artık bir sonraki turnuvada inş.

Rakibimiz ezeli rakip olduğumuz komşumuz Yunanistandı. Kendilerini hazırlık maçında zorda olsa yenmeyi başarmıştık. Yine yeneriz diyorduk ama olmadı. Aslında yenilmemiz iyi oldu. Çünkü grubu 2. tamamladık ve kağıt üstünde kolay bir rakiple eşleştik. Yoksa rakibimiz İsveç olacaktı.

Maçın sonlarında basdırdık ama kaleye bile gidemedik. Takımın kondisyonlara bakın tam anlamı ile içler acısı durumda. Hala çok yorgunuz.Son maçımızdan önce bir baktım tüm takım neredeyse turuncu rengde "Dinl." uyarısı veriyor.

Ve ikinci turdaki rakibimiz. Skor alalım arkadaşlar.

Yine bir başka komşumuz olan Bulgaristan var.
    Şimdi de gruplarda ne olmuş ona bakalım. Özellikle ölüm grubu adını verdiğimiz F grubunda neler dönmüş. Kimler çıkmış kimler kalmış.

A Grubu: Süprizi ilk maçta aldığı farklı galibiyetle Bulgaristan oldu. Ki kendileri Hollandayı farklı devirdiler.Portakallar 1 puanla turnuvaya veda ettiler.Portekiz ise en iyi 3.ler klasmanında bir üst tura çıkmayı başardı.
    B Grubu: Rusya da Hollanda gibi ağır bir mağlubiyet alınca havlu atmıştı ama oda en iyi 3. olarak çıktı.
    C Grubu: Pek bir süpriz yok. Zaten tahminlerdeki gibi bir sıralama ile çıktılar.
    D Grubu: İsviçrenin zorlaması nı beklerken malesef oda Portakalların akibetine uğradılar.
    E Grubu: Almanya öyle domine ederek çıkamadılar.Hem İskoçlarla hemde Hırvatlarla berabere kaldılar. Bu grubun süprizini ise Gareth Bale sayesinde 3. olan Galler yaptı. Hırvatların üzerine çıkıp. En iyi 3.ler arasına girdi.
    F Grubu: Bir arkadaş o grupta İspantya puan alamaz diyordu ama onlar Fransızları evlerine yolladılar.

İlgiye göre bir sonraki mesajımızda Bulgaristan maçını vereceğim.

Rusyayı barçalamışızda, yunanistan maçı hiç yakışmamış ...

aliriz kupayı hocam Bulgarları geçeriz Hollanda fransa Hırvatistan ve isviçrenin veda etmeleri güzel olmuş almanya ve ispanya ile eşleşmessek fınale kadar güsel olur hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Rusyayı barçalamışızda, yunanistan maçı hiç yakışmamış ...
    Valla maçın sonlarında yüklen dedim. E böyle oluncada art arda iki golü de kalemizde gördük. Kağıt üzerinde iyi oldu ama sonuç çok zorluydu.
    Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    aliriz kupayı hocam Bulgarları geçeriz Hollanda fransa Hırvatistan ve isviçrenin veda etmeleri güzel olmuş almanya ve ispanya ile eşleşmessek fınale kadar güsel olur hocam
    Geçtik ama çok zorlandık. Ve dediğin iki takımdan biri ile eşleştik.

Avrupa Fubol Şampiyonası 2. Tur Maçı

Rakibimiz yine bir diğer komşumuz olan Bulgarlardı. Maçada iyi başladık epeyi saldırdık ama oyuncuların yorgun olmasından ötürü performansları kötü idi ve bu da bir çok şansı heba etmeleri demekti. Zorlansakta penaltılarla geçtik. Ve bir başka devle karşılaşacağız.

Evet Çeyrek finaldeki rakibimiz.

Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları sonuçları

Ve hala süpriz sonuçlar gelmeye devam ediyor. Bu turda Rusya-İspanya-Danimarka-Yunanistan ve Portekiz elendi.
    Skorları alalım.Bu deve karşı bizim Aslan Parçaları ne yapabilirler?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geldik çeyrek final aşamasına. Karşımızda bir başka dev var.

Çeyrek final aşamasında rakibimiz Alamanlar oldu. Hani klasikleşmiş bir söz vardır ya " Ne çektin be Almanya"

Dk 70 de Prensim Ümüt le golü bulunca müthiş sevindim.Açıkcası umudum yoktu. Biraz savunmaya çekildim. Ama 90+3 te gelen golle yıkıldım. Ben maçın bitmesini beklerken bu gol tüm umutlarımı tüketmişti. Biliyordumki maç şimdi başlar başlamaz bitecekti. Ve artık oyuncularımın dayanacak takatları kalmamıştı. Uzatmalarda hiç şansım yoktu Alamanlar fark atacaktı.Çünkü adamlar bastırdıkça bastırıyordu. Ama öyle olmadı. Maç hemen bitmedi. Topu kaptığımzda ileri çıktık ve korner oldu. Ve bu kornerde bir mucize gerçekleşti. Kale önünde oluşan karambolde top defans oyuncusuna çarptı ve içeri girdi. Alamanları da eleyerek hemde onların 30 maçlık galibiyet serisine son vererek yarı finale çıktık.
    Yaf bu Alamanlar benden çok çekiyor. En sonunda ülkeye giriş yasağı koyacaklar ve istenmeyen adam ilan edecekler.

Çeyrek final sonuçları

Yeni rakibimiz

Kadromuzdaki sakatlıklarımız. Ordakilerden Nuri ve Koray bu maçta sakatlandılar yani Belçika maçında oynadılar.

Sahurdan sonra Yarı final mücadelesini paylaşacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve geldik Yarı finale.

Aslında iyi oynadık basdırdıkta ama kondisyonumuz yetmedi. Hala diyorum ki takım yorgun. Ve 4 sakat bir cezalı ile çıktık. Ki cezalı oyuncumuzda Okay Yokuşlu idi. Buna rağmen direndik savaştık. Ve ancak uzatmalarda bizi yıkabildiler. Bunun intikamı Dünya kupası elemelerinde alınacaktır.
    Ve maçtada iki sakat verdik.Burda Koray Altınay'a bir parantez açmak istiyorum.Adamın 7 ile oynadığına bakmayın ben olsam 1 bile vermezdim. Sağ kanatı otobana çevirdi. Gelene gidene geç dedi.Onun yüzünden hücumlarda etkisiz kaldık. Selçuğa Hiç doğru dürüst destek vermedi. Zaten golün hazırlanışıda onun taraftan geldi. Adam turnuva boyunca belam oldu. Allahtan Almanya maçında Kaanı oynattım oda malesef sakatlanınca buna kaldım. Ama Dünya kupası elemelerine bunu almayacağım.

Maçtan sonraki takımın hali

Yenseydik karşımıza deplasmandaki hazırlık maçında fark yediğimiz İngiltere gelecekti ve yenersek hem elinden kupayı alacaktık hemde intikamımızı alacaktık ama olmadı.

Beklenmedik başarı elde etmişiz. Halbuki daha iyisini de yapabilirdik.
    Bir şey soracağım neden 3.lük maçı yapılmadı.

Rüya takıma 3 oyuncumuzu sokmayı başardık. İlerleyen senelerde daha fazlasını göreceğiz.

Federasyon performansımızdan memnun kalmış.

Sıralamada yükseldik.

Ya yaşın geldi 39 a daha ne milli takımı ne güzel tadında bıraktın. Ne yapacaktı bastonlamı duracaktı kalede acaba merak ediyorum.

La adamı işinden ettik yaf. Birde gittik yenilmezlik ünvanına son verdik.

tebrik ederim. yarı finalde iyidir. almanya ve rusya galibiyetlerini beğendim. yunanistan maçı olmamış.

bu arada allah analı babalı büyütsün kardeşim. allah acılarını göstermez inşallah.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yarı finalde başarı, tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3.'lük maçı Avrupa Şampiyonası'nda uygulanmıyor, yenilen 2 yarı finalist de 3. sayılıyor.

Adana de her kulvarda zirveye ulaşacak gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    tebrik ederim. yarı finalde iyidir. almanya ve rusya galibiyetlerini beğendim. yunanistan maçı olmamış.

bu arada allah analı babalı büyütsün kardeşim. allah acılarını göstermez inşallah.
    Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Yarı finalde başarı, tebrik ederim.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    3.'lük maçı Avrupa Şampiyonası'nda uygulanmıyor, yenilen 2 yarı finalist de 3. sayılıyor.

Adana de her kulvarda zirveye ulaşacak gibi duruyor.
    Teşekkürler arkadaşlar. Eğer o hataya düşmemiş olsaydım belki kupayı alabilirdik. Neyse bunlar hep tecrübe oluyor.

Belçikaya kaybetmez normal, bizim kadromuz her ne kadar iyi olsada belçika bence oyunun başından itibaren potansiyeli en yüksek takım courtis, de bruyne, hazard. Lukaku, januzaj, benteke.. Sonuç normal yani abi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Belçikaya kaybetmez normal, bizim kadromuz her ne kadar iyi olsada belçika bence oyunun başından itibaren potansiyeli en yüksek takım courtis, de bruyne, hazard. Lukaku, januzaj, benteke.. Sonuç normal yani abi
    Evet orası da öyle ama hala acaba diyorum yorgun olmasak neler yapardık.Bir de bunlarla Dünya kupası elemelerinde karşılaşacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rusya'ya 6 atarız Yunan'lardan 3 yeriz ben anlamadım şimdi
    Alman'ları yeneriz Belçika'ya yeniliriz hep enteresan şeyler olmuş ama Belçika çok güçlü o yüzden yenilmemiz de problem yok ta 25.sıra kötüymüş çok gerilemiş takım seninle yükseliyor

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Abicim süper gidiyoruz özellikle katsayının artmasına çok sevindim Milli Takım çok iyi Adanaya laf yok müthiş

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Buraya kadar gelmekte buyuk basari.Tebrikle valla.Ama Yunanlilarin dilinden kurtulamayacagiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Rusya'ya 6 atarız Yunan'lardan 3 yeriz ben anlamadım şimdi
    Alman'ları yeneriz Belçika'ya yeniliriz hep enteresan şeyler olmuş ama Belçika çok güçlü o yüzden yenilmemiz de problem yok ta 25.sıra kötüymüş çok gerilemiş takım seninle yükseliyor
    Valla orasını bende anlamadım. Nasıl sevindim 6 tane atınca tamam dedim. Biz bu performansla önüne geleni yıkarız. Ama Belçıkaya kadar dayanabildik. Ama hala diyorum bu yorgunluk bizi mahvetti. Adanada bile Hala hazırlık maçlarında aslarımı oynatamıyorum. Adamlar dinlensin diye.

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Abicim süper gidiyoruz özellikle katsayının artmasına çok sevindim Milli Takım çok iyi Adanaya laf yok müthiş
    Evet iyi oldu. İki seneye kalmaz ŞL deki sayımızı 4 e çıkarırız.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Buraya kadar gelmekte buyuk basari.Tebrikle valla.Ama Yunanlilarin dilinden kurtulamayacagiz.
    Teşekkürler. Yunanlılardan önce İngilizler var önce onlardan intikamımızı alalım yunanlar kolay. Bir hazırlık maçında bile takarız Ama ilk önce önümüze taş koyan Belçikalıları ezmek lazım. Dünya kupasından eleyimde görsünler bakalım.

çok iyiyiz hocam devam dünya kupasında asıl başarı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    çok iyiyiz hocam devam dünya kupasında asıl başarı
    Evet haklsın. Dünya kupasına hazırlanıyoruz orda da hedefimiz en az yarı final olacak.

Sayfa 19 / 35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri