Videoyu yükleyip direk FB maçına geçtim sanırım oyun videoyu yüklerken hata yapmış olmalı, 4-2 yenildik Barça'ya ama Sporting puan kaybedince gruptan 2. olarak çıktık. En azından bir üst turda Barçayla eşleşmeyecez![]()
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Videoyu yükleyip direk FB maçına geçtim sanırım oyun videoyu yüklerken hata yapmış olmalı, 4-2 yenildik Barça'ya ama Sporting puan kaybedince gruptan 2. olarak çıktık. En azından bir üst turda Barçayla eşleşmeyecez![]()
...
Gruptan çıkmak başarıdır hocambu sezonluk bence çeyrek final görsek bile yeterli olucaktır gelecek sezon için.
Ben dedim çok zorlanmayız diye :P
Tebrikler hocam zor bir gruptan çıkmayı başarmışsın. Videolu maç anlatımı de güzel olmuş.
Teşekkürler beyler, şimdi oyunu açtım biraz ilerleyelim bakalım.
...
Şampiyonlar Liginde grup savaşı bittikten sonra tekrar lige döndük ve 2 seri galibiyet alarak son Gs yenilgisinden sonraki karamsar havayı biraz dağıttık. Bu sene diğer 2 seneye göre oldukça çekişmeli ve heyecanlı bir şampiyonluk yarışı sürüyor. Sanırım ilk kez şampiyonluğu cepte görmüyorum
...
Şampiyonlar Liginde 2. Tur Eşleşmeleri Belli Oldu. Rakibimiz Ukrayna Temsilcisi Shaktar Donetks oldu. İşaretlediğim eşleşmeleri beğendim, olur da bir üst tura çıkarsak, bizden çok iyi 3 takımdan kurtulmuş olacaz. Rakibimizi Analiz Edelim;
Grup Performansı
Genel Özellikleri
Oyuncu Verileri
Güç Kıyaslama
...
abi aslında çok hoş bi kurra olmuş zor değil ama tehlikeli takım gibime geliyo ufak açığında afffetmiyebilirler hadi inşallah![]()
Kalburüstü takımlara göre daha iyi bir kura; ama çok dikkatli olmak lazım. Güveniyoruz sana![]()
Çok kaliteli bir takımız hocam Shaktar'a göre. Rahat geçeriz bence. Bu arada can-ı gönülden başarılar dilerim her zamanki gibi çok güzel gidiyor konu&kariyer.
...
Hocam maşallah diyelim
ADANA DEMİRSPOR
...
Forum kapalı olduğu sırada devam ettiğim kısımları paylaşayım;
...
Hocam gümbür gümbür geliyoruz.
Shaktar maçında bir gol daha olsa süper olurdu ilk yarıda 10 isabetli şuta yazık oldu
ADANA DEMİRSPOR
Sharktar maçı için tebrikler. Bir gol daha bulsak çok iyi olurdu ama deplasmanda atacağımız golle dengeleriz inşallah.![]()
...
Arap Baldemir yine yapmış yapacağını![]()
Çeyrek final için tebrik ederimAlper' in direkten dönen şutu da girse kazanabilirdik hatta.
Bu arada arka planda çalan ilk şarkının adını öğrenme şansım var mı ?![]()
Son dakikalar öyle bir geçtiki fenalaştım resmen taki gole kadar.
Hocam gol yiyoruz ne kadar sakin kalıyorsun yada alperin direğe çarpan topu... ben o kadar sakin anlatamazdım![]()
ADANA DEMİRSPOR
Eyvallah ucuz kurtardık
2 maçta da Captan Tsubasa'da çalan müzikleri kullandım, ismi yok sanırım track şeklinde bende var.
Bence o heyecanlı halim, hani heyecanlı görünmeye çalışıyorum normalde izlerken daha ciddiyimdir. Sir Ferguson misali![]()
...
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde Rakip Chelsea. 2008'den sonra tekrar Çeyrek Finale çıktığımız kupada rakip yine Chelsea oluyor.
...
Hocam sen yine bir şeyler yapıp bu turu geçersin
ADANA DEMİRSPOR
Rövanşı alıp ilerleriz inşallah.