Sayfa 19 / 27 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

1. Default

Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var?

Teknik Özellikleri Üst Düzey Bir Oyuncu Buldum. Deran Toksöz. Kulüple Sözleşme Yapmaya Yanaşmıyor Bende Önce Deneme Teklif Edeyim Dedim Denemeye Gelirse Heralde Sözleşme İmzalayabiliriz Diye Düşündüm. Denemeyi Kabul Etti Ama Denemesinin Bitmesine 3-4 Gün Kaldı Hâlâ Sözleşme Görüşmelerine Yanaşmıyor.

Sizce Bu Oyuncuyla Nasıl Sözleşme İmzalarız, Başkana Falan Aldırma Olayını Burada Yapabiliyor muyuz?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

maçların güzelmiş transferlerde güzel sorumluluklardan sözlemesme yapmayı bska fılan vermeyı dene bence

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Oyuncuya övgülerde bulunarak,oyuncunun sevilen kişilerinde olabiliriz öyle olsaydı heralde kabul ederdi diye düşünüyorum.Başka bir fikir yok bende.

4. Default

Malesef Her Şeyi Denedim Yine de Yanaşmadı Bize Ben Denemeye Aldıktan Sonra PTT'deki Samsunspor'un da Dikkatini Çekti ve Sözleşme Teklifinde Bulundu.

Neyse Bu Defteri Kapatıp Önümüze Bakıyoruz. 3 Yeni Oyuncu Daha Kiraladık. Bir Tanesi AMC'de Deniz'in Yerine Aldığımız Oyuncu İlk 11'i Zorlayabilir, Uğur Hatta Formayı Bile Deniz'den Alabilir. Merkez Ortasaha'daki Alternatifleri Çoğaltmak Amacıyla Beşiktaş'tan Muhammet Durmuş'u Kiraladık. Kalecilerimiz İlk Haftalarda Sakatlanmıştı O Yüzden Sağlam Bir Yedek Bulundurmak İçin Mersin İY'den Erdi'yi Kiraladık.

Artık Transferi Tamamladık. Başka Oyuncu Almayacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kısaca biraz poh pohla

6. Default

Kaan O Defter Kapandı Adam Almanya 2.Lig Takımı Dresden'e İmza Attı. Ben Oyuncuyu Takip Edene Kadar Kimse İzlemeye Almamış Ben Bir Takip Ettim Adamın Kısmeti Açıldı

Kadroya Yeni Gelen Arkadaşları Takımla Kaynaştırmak İçin Süperlig Takımı Gençlerbirliği ile Sahamızda Hazırlık Maçı Düzenledik.

Artık 2.Yarının Başlamasını 4 Gözle Bekliyoruz. Bakalım Akıbetimiz Ne Olacak?

7. Default

Trabzon Farkı Korumaya Devam Ederken Ümraniye'nin ve Alanya'nın Soğuk Nefesini Ensemizde Hissediyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam kasanda para çok herhalde ki hazırlık maçlarını evine yapıyorsun. Git deplasmanda yapsana kasaya biraz para girer.

Ben Hakan Arıkan ı önce imza attırmak istedim epeyi uğraşmıştım. Hatta sözleşme imzalamayı klüpteki her kesi denedim ama olmamıştı. Deneme teklif edip denemeye geldikten bir iki gün sonra çok rahat imzalamıştı. Bu neden imzalamadı anlamadım. Belki klüp ortamını beğenmemiş olabilir.

9. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kasanda para çok herhalde ki hazırlık maçlarını evine yapıyorsun. Git deplasmanda yapsana kasaya biraz para girer.

Ben Hakan Arıkan ı önce imza attırmak istedim epeyi uğraşmıştım. Hatta sözleşme imzalamayı klüpteki her kesi denedim ama olmamıştı. Deneme teklif edip denemeye geldikten bir iki gün sonra çok rahat imzalamıştı. Bu neden imzalamadı anlamadım. Belki klüp ortamını beğenmemiş olabilir.
    Valla Deplasmanda Denedim 5.000 Lira Veriyordu Kendi Evimde de Bana 5.000 Lira Kalıyordu Bende Sahamda Yaptım.

Bilemiyorum Kulübü Devraldığımdan Beridir İtibarım Hep Yarım Yıldız Bir Gram Yükselmedi Sanırım Tek Açıklaması Kulübün İtibarını Beğenmedi. Zaten Antreman Tesisleri ve Saha Zemini de Berbat. Bir Nevi Adam Haklı

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

o adamın olmaması kötu olmus ama diğer transferler iyi

11. Default

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    o adamın olmaması kötu olmus ama diğer transferler iyi
    Teşekkür Ederim, Artık O Oyuncu da Kendisi Kaybeder 1 Sene Sonra Bende Onun Yüzüne Bakmam

Kocaeli Maçında Kontradan Gelen Gollerle Maça Bir An da 2-0 Yenik Başladık Ama Daha Sonra Akıllı Ataklarla Skoru Lehimize Çevirmeyi Başardık.

1461 Trabzon'un Haftayı Bay Geçmesi Nedeniyle Farkı Erittik. Yalnız Fena Takip Ediliyoruz Orası Ayrı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hadi BAGA bir an önce yükselelim şu ligden yoksa sen burada 1-2 sezon daha harcıyacaksın.

13. Default

Umarım Rodi

Liderin Alanya'yı Yendiği, Ümraniye'nin de Deplasmanda Kırıkhan'a Yenildiği Haftada 9 Puan Değerindeki Maçı Zorlanmadan Almasını Bildik.

Sert Oynayan Rakimiz Karşısında Deniz Herber ve İbrahim Alan Sakatlanarak Oyundan Çıkmak Zorunda Kaldılar.

Deniz Herber'in Önemli Bir Şeyi Yok Ama İbrahim 6 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    06

PTT isterük

15. Default

İsteyenin Bir Yüzü, Vermeyenin İki Yüzü...

Üst Sıralardan Kopmak İstemeyen Bayrampaşa Maça Hızlı Başlamasına Rağmen Maçın Kontrolünü Aldık Ama Nefesimiz Yetmedi.

16. Default

Tesisler Konusunda İlk Defa Bir Şeyi Kabul Ettirdik. Antreman Tesislerini de Geliştirmek İstedik Ama Yönetim Konuşmaya Bile Yanaşmadı.

Olsun En Azından Açılışı Yaptık Gerisi Gelir Artık.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var?

Teknik Özellikleri Üst Düzey Bir Oyuncu Buldum. Deran Toksöz. Kulüple Sözleşme Yapmaya Yanaşmıyor Bende Önce Deneme Teklif Edeyim Dedim Denemeye Gelirse Heralde Sözleşme İmzalayabiliriz Diye Düşündüm. Denemeyi Kabul Etti Ama Denemesinin Bitmesine 3-4 Gün Kaldı Hâlâ Sözleşme Görüşmelerine Yanaşmıyor.

Sizce Bu Oyuncuyla Nasıl Sözleşme İmzalarız, Başkana Falan Aldırma Olayını Burada Yapabiliyor muyuz?

Abi buradaki durum üzerindende belli oyuncu sana gelmek istiyor ama maaş bütçenin kısıtlı olmasından dolayı oyuncu seninle görüşmek istemiyor. Bu durumda yapılacak tek şey var. Varsa eğer transfer bütçeni maaş bütçene aktarıcaksın o zaman oyuncu açar sözleşmeyi. Yada futbol direkötürn iyiyse eğer oyuncuyu kilit oyuncu olarak transfer et diyeceksin ama %95 oda edemeeycek burada tamamıyla iş maaş bütçesinde varsa alırsın yoksa alamazsın.

Tabi eğer başka takım oyuncuyu almazsa 1-2 ay kimse teklif vermezse senin mevcut vereceğin maaşı kabul ediyorlar ama oyunda çok bariz Bug olduğu için senin ilgilendiğin oyuncuya muhtemelen başkasıda salça olmuştur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

18. Default

Aynen Öyle Kardeşim, Neyse Yapacak Bir Şey Yok Allahtan Veli'miz Var da Son Haftalarda Ligi Toz Dumana Katıyor

Maç Fazlasıyla Liderliği Geri Aldık Ne Mutlu Bize

19. Default

Ligde Kalmayı Garantilediğimiz İçin Yönetim Oyuncularımıza ve Teknik Heyete Yaklaşık 100.000 TL Ödeme Yaptı. (Bir Daha Bu Maddeyi Koydurursam İki Olsun )

20. Default

PTT.1 Lig Ekibi Elazığ ile Flört Ediyoruz. Ama Yüz Vermeyeceğiz Her Zaman ki Gibi

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

napmışssın usta maçlar guzel takımın baya butcesını vermişsin takıma

22. Default

Şimdi Daha Güzel Oldu Liderliği Aldık Sonunda Çok Fazla Kalmıştı Trabzon

Yalnız Veli'ye Ayrı Bir Parantez Açmak Lazım Oynadıkça Kendini Buluyor.

23. Default

Uleyn Üst Liglerdeki Teklifleri Kabul Etmemişiz, Sizi mi Edeceğiz Herkes Yerini ve Haddini Bilecek! O Kadar (:

24. Default

Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz. Veli Performansına Devam Ediyor.

25. Default

5 Gün Sonra Pendik, Arkasından İnegöl ile Maçımız Var Ancak Başkanları Yeni Moda Yaratmış Galiba. İki Takımdan da Teklif Aldık.

26. Default

Haftaiçi Pendik Başkanının Teklifini Geri Çevirerek Gözdağını O Zaman Vermiştik

Bugünlük Bu Kadar, 8 Hafta Kala Ligdeki Son Durum ve Genel Oyuncu Değerlendirmesi Şu Şekilde Gerçekleşti;

Bir Daha ki Güncellemede Görüşünceye Dek Esenlikle ve Sağlıcakla Kalın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Veli Yalabıyık sırtlamaya devam ediyor takımı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Veli ye bak be maşallah Gol atmadığı maç var mı diye baktım Kocaeli ye atmamış.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam dikkatli davran son düzlüğe indik. Hata yapma şansımız yok gibi playoff malum yok. 8 maç final gibi.
    ADANA DEMİRSPOR

30. Default

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Veli Yalabıyık sırtlamaya devam ediyor takımı
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Veli ye bak be maşallah Gol atmadığı maç var mı diye baktım Kocaeli ye atmamış.
    Veli Bizim Her şeyimiz, Takımın Simge Kişilerinden Olması Gereken Kişi.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam dikkatli davran son düzlüğe indik. Hata yapma şansımız yok gibi playoff malum yok. 8 maç final gibi.
    Sağolasın İnşallah Kaza Yaşamayız. Fikstürümüz Sürprize Gebe Olabilir Puanlar Kaybedebiliriz. Sırasıyla;

İnegöl (D)
    1461
    Alanya (D)
    Denizli
    Hacettepe (D)
    Ümraniye
    Tokat (D)
    Arsin

Trabzon, Alanya, Denizli, Ümraniye, Tokat Üst Sıralara Oynayan Takımlar Bu Maçlar Kolay Olmayacak, Hacettepe ve İnegöl Orta Sıralarda İddaası Olmayan Takım. Arsin ise Düşmeme Mücadelesi Veriyor Artık Onlarda Varıyla Yoğuyla Asılabildiği Kadar Asılacaklar.

Sayfa 19 / 27 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri