Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var?
Teknik Özellikleri Üst Düzey Bir Oyuncu Buldum. Deran Toksöz. Kulüple Sözleşme Yapmaya Yanaşmıyor Bende Önce Deneme Teklif Edeyim Dedim Denemeye Gelirse Heralde Sözleşme İmzalayabiliriz Diye Düşündüm. Denemeyi Kabul Etti Ama Denemesinin Bitmesine 3-4 Gün Kaldı Hâlâ Sözleşme Görüşmelerine Yanaşmıyor.
Sizce Bu Oyuncuyla Nasıl Sözleşme İmzalarız, Başkana Falan Aldırma Olayını Burada Yapabiliyor muyuz?

Abi buradaki durum üzerindende belli oyuncu sana gelmek istiyor ama maaş bütçenin kısıtlı olmasından dolayı oyuncu seninle görüşmek istemiyor. Bu durumda yapılacak tek şey var. Varsa eğer transfer bütçeni maaş bütçene aktarıcaksın o zaman oyuncu açar sözleşmeyi. Yada futbol direkötürn iyiyse eğer oyuncuyu kilit oyuncu olarak transfer et diyeceksin ama %95 oda edemeeycek burada tamamıyla iş maaş bütçesinde varsa alırsın yoksa alamazsın.
Tabi eğer başka takım oyuncuyu almazsa 1-2 ay kimse teklif vermezse senin mevcut vereceğin maaşı kabul ediyorlar ama oyunda çok bariz Bug olduğu için senin ilgilendiğin oyuncuya muhtemelen başkasıda salça olmuştur.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: