Başarı kulübün diğer adı olmuş.Kendine artık farklı bir hedef falan koyabilirsin. Ya da farklı bir macera düşünüyor musun öyle sorayım ?
Başarı kulübün diğer adı olmuş.Kendine artık farklı bir hedef falan koyabilirsin. Ya da farklı bir macera düşünüyor musun öyle sorayım ?
steam : aytekin79
''Spor Toto Süper Lig | 22.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 23.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 24.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu 2.Ayak''
Freitasın cezası sebebiyle bu maç ishak oynayacak.
İlk yarı inanılmaz rahat geçti maç,İkinci yarı da maça ortak oldular ama fayda vermedi.
Kura da her zamanki gibi Barça United ve Leverkusen den birini bekliyordum öyle de oldu.Bu 3 takımla hersene karşılaşıyoruz
Çok sırıtıyoz o ligde beReal madrid, Chelsea, Barça - Tokat
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Resmen parçalıyor adam maşallah maşallah![]()
''Spor Toto Süper Lig | 25.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 26.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 27.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 28.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları''
Çok kaçırdılar..
Kontra taktiği denedik başarılı oldu.
Geçmiş maçlarda üstünlüğüm olmasına rağmen 2 miz de birbirimiz 1 er defa eledik.
Bugünlük bu kadar yeter.Yarın devam ederiz inşallah
vallahi elime kahvemi aldım kitap okur gibi okudum kariyeri sakın bırakma devam et başarılar![]()
Çok teşekkürler hocam
Manu takım mı ya rakibimiz olamaz bizim
Eyvallah hocam bir daha ki sefere atmayız sen üzülme yeter ki
Biz Barça dan korkuyoruz Barça mı bizden korkuyor belli değil. İnşallah bir tokat daha atarız Barça nın kabusu oluruz
Yani Barçalansak ta sürpriz olmaz diye düşünüyorum
![]()
Birazdan gelecek maçlar arada fazla lig maçı yokmuş.Birazdan paylaşırım.Ne yalan söyleyim biraz tırsmaya başladım
yarı finale kalan 4lü arasında en sırıtan manu :P
hadi coştur taraftarı bir kez daha
Herşey iyi hoş ama Esesime 6 atman iyi olmamış.![]()
Yine barça hadi bakalımTokatlayalım
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bu sefer barçalanacaksın olum aha buraya yazıyorum![]()
''Spor Toto Süper Lig | 29.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Ayak''
İleri 3 lü ilk defa hep beraber bana karşı oynayacak.
İleri 3 lüyü markaja aldık. Ortasahaları Pres yaptırdık rahat pas yapmasınlar diye 2 . yarı Busguet e de yaptık pres.Alba ya yaptık rahat orta açamasın diye. Sanchezin ortası 10 olduğundan doyalı kendi halinde bıraktık
Maça hücumla başladık 1.dakikadan çok önemli bir vuruş direkte patladı.Sonra Barça saldırmaya başlayınca hücumdan kontrollü ye geçtik ilk yarı böylece çok tehlikeli olmamakla beraber iki takımda fırsat buldu.2. yarıya da aynı şekilde başladık.dakikalar ilerlerken gol bulamıyorduk bende evimizde gol atmassak deplasmanda işimiz çok zor diye ümidimi kesmeye başlamıştım ki gol gelene kadar sonra bizim takıma aşırı bir özgüven geldi, tam tersi rakibde panik olmaya başladı.Goller tek tek geldiÇok avantajlı bir skorla ilk maçı tamamladık ama rakip Barça olduğundan daha hiç bir şey garanti değil
Ohh mis![]()
Anadolunun bağrından Tokatlamaya geldikBarça maçı süper
![]()
yürü lenn tokattt, son 20 dakkada barçalamışız![]()
Adam tokatlaya tokatlaya gidiyor![]()
''Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maç''
Kontra diziliş i ile çıktık direktiflerde de geriye yaslandın vs Barça ya karşı yapılmayacak şeyler yaptık aptallığımdan.
Sanırım burda da hata yaptık geriye yaslanıp kontra taktiğiyle oynarken rakipe özel talimat vermek de yanlış oldu diye düşünüyorum.
DEVRE ARASI
İlk yarı bittiğinde 3-0 gerideydik dediğim gibi Barça gibi bir takıma yapılmayacak şeyler yaptık ve kendi taktiğime geri döndüm saldırdık deplasmanda ne kadar gol atarsam o kadar çıkma şansımız olur diyerekten.
Çok şahane oynayarak maça ortak olduk ve 4-3 yaptık skoru ama son dakikalarda 2 gol üst üste yememiz biraz rahatsız etti beni ama bu sefer deplasman golüyle biz eledik Barçayı. Son derece heyecanlı bir maç oldu.Artık anladım ki biz büyük takımız kontra vs taktikleriyle işimiz olmaz ya da ben beceremedim kontra yapmayı
Türkiyede rekor bırakmadık nerdeyse artık Avrupa da sıra demiştim.
Zor yırtmışsın valla bence onlar tokatlamış![]()
Bu seferde barçalanmaktan kurtulmuşuzNeyse bize ne ki biz daha çok gol attık deplasmanda bu kuralı işimize yarayınca çok seviyorum
![]()
![]()
''Spor Toto Süper Lig | 31-32-33.Hafta''
Final de tanıdık bir ekiple karşılaşacağız.
''Şampiyonlar Ligi Finali''
Oyunun üstün tarafı bizdik Khedira bedavadan boş kaleye gol attı.Bir çok fırsattan yararlanamadık ve yine penaltılara kaldık.Penaltılar ı Kamil e gelene kadar çok iyi kullandık ama kamil üst direğe nişanladı topu.Turnuvanın kaleci olan Pacheco da hiç kurtaramadı sonuç olarak yenildik
İlk Barça maçını 3-0 alınca, içimden kesin 2. maçta vermiştir yine dedim![]()
Final'e kadar çıkmak da büyük başarı, tebriklerLig'i zaten askıya almışız, ceketimizi bıraksak şampiyon olur takım.
TeşekkürlerBarça maçına o bir kere olur diyeceğimde az kalsın yine veriyorduk maçı
Sağol hocam haklısın zaten bu sene satacaktım,yılın takımına girmesi de iyi oldu fiyatını arttırır
Aynen seneye ŞL için en azından eksik bölgelere(Sağbek ve Kaleci) transfer yapacağız.Kamil fazla iyi değil yedek olarak aldım maçta da sonradan oyuna girdi Linnes yorulduğu için.
Spoiler: Kamil Ahmet
Teşekkür ederim hocam.Rakibte ki stoperler ile birlikte bir tek Khedira ya önlem almadım o da golü attı.