tottenham,feyenoord,wigan,reading,sampdoria ile çok zevk alırsınız...
tottenham,feyenoord,wigan,reading,sampdoria ile çok zevk alırsınız...
bende regginayla basladim cok gusel bi kadro kurdum ama hep 1 farkla maglup olduum su an 4 mac sonunda hala -11 puandayim villarealden jonathan i fln kiraladim conceiao yu aldim ama isler kotu
lutfen bana iyi bir transfer butcesi olan bir turkcel s lig takimini onerebilirmisiniz ?
fener, gs , bjk , tb, ve kayseriden baska
3,4 mill eurodan az olmasin simdiden tskler
Hangi versiyonda?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
football manager 2007
Hayır 700 702 mi Elhadji mi?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hangi versiyon?
football manager 2007![]()
Paketler nasıl yaptı bütçeleri bilmiyorum ama senin saydıklarından sonra en zengin ta manisaspor
manisa gencler birligi
Ankaragücü ilerki senelerde açılıyo... (Finansal açıdan)![]()
Takım önermeleri sabit başlıktaki konudan yapılır, o konu ile birleştiriyorum konunuzu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Milan'ı alın, bi deneyin, -8 gaza getiriyor,Avrupa zorlamaz ama lig zorluyor nedense
Takım oturmuş ve yaşı bayagı yuksek bildiginiz gibi, gerekli gençleştirmeler,wonderkid transferleri içinizi gıdıklıyor.![]()
Para sorunu olmayan çok zengin olmasada transfer yapacak parası olan bir takım arıyorum öneriniz ne olur
feyenoord.Bütçesi çok iyi.yanılmıyorsam başlangıçta 25 m ytl veriyordu.Ültimatom verdim kabul etmişlerdi.
Tottenham kadro süper aynı zamanda bütçede.
Sampdoria'da güzel.
Arkadaslar bana ingiltere-almanya-ispanya-italya-turkiye disandan guzel bir takim onerir misiniz
butcesi cok buyuk olmasin ve avrupada fazla bilinmiyo olsun yeter tabe istedigim takim avrupa kupalarina katilabilecek
ornek takim=Heart Iskocya ligi
tesekkurler
bana milli takım önerebilirmisiniz?
değişik bir milli takım arıyorum
örnek:Vietnamdenedim ama oyuncuları cok kötü bu kadarda kötü olmasın..
AC Milan
Juventus
Atletico
Fiorentina
Borussia Dortmund
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Atletico Madrid
Manchester City
Sampdoria
Reggina
Le Mans
Kayserispor
Avustralya - Bolivya -Leverkusen-Kuzey İrlanda-Napoli gibi takımlarla oynayabilirisiniz
Romanya milli takımı ile oynamayı düşünüyorum sizce nasıl?
Tarihi başarılarla dolu ama son yıllarda düşüş içinde olan, taraftar desteğini arkasında fazlasıyla hisseden köklü bir kulüp arıyorum.Atletico,Fio,Roma,Lazio dışında..?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Önerileriniz için teşekkürler deneyeceğim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Notthingam Foresttaraftar desteğini bilemem ama tarihi başarılarla dolu ve köklü bir kulüp olduğu kesin
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Arkadaşlar sizce Sevilla'yı mı alayım yoksa Marsilya mı?