Bende yeni duydum ayni haberi sen erken davrandin.
Bende yeni duydum ayni haberi sen erken davrandin.
basınımızın transfer dönemi henüz kapanmadı![]()
Aslan'da Canobbio iddiası
Sezon başında Teknik Direktör Gerets’e danışmadan Adnan Polat’a giderek zam isteyen Ilıç’in takımla ilişkisi kesiliyor... Belçikalı çalıştırıcının yönetime verdiği son raporunda Sırp yıldız için “20 dakikalık futbolcu. Onu da kendisi için oynuyor” dediği öğrenildi.
Akşam gazetesinin 22 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde, sarı-Kırmızılılar’ın sezon başından bu yana izlemeye aldığı Celta Vigo’lu Fabian Nestor Canobbio ile ön görüşme yaptığı öne sürüldü.
Sarı-Kırmızılı idarecilerin de bu rapor doğrultusunda Iliç’i gözden çıkardığı ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda mutlaka gönderileceği belirtildi.
Monaco’nun kendisiyle ilgilendiği haberlerini de bizzat Sırp futbolcunun basına sızdırdığı, bu durumun da Galatasaray Yönetimi tarafından tepkiyle karşılandğı ileri sürüldü. Bu gelişmelerin ardından yeni bir oyun kurucu arayışına girişen Cim Bom, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Celta Vigo ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan, 1.79 boyundaki Uruguaylı futbolcu, aynı zamanda İtalyan pasaportu da taşıyor. 27 yaşındaki Canobbio’nun piyasa değeri ise 1,5 milyon euro.
İlic'i aldılar Cok Ahım Sahım Mac Kurtarmadı Sımdı Bu Canobbio yu alıcaklar yıne adamı takımda tutamıycaklar ne olursa olsun oyun kurucu bır yıldız adam alması lazım galatasaray ın yoksa orta bolgede hıc bırsey yapamaz![]()
İliç sezon sonuna kadar gitmez ama sezon sonunda ne olur bilemem
canobbio ya ihtiyacımız yok carrusca artık oynayacak gösterdiği güzel performanstan sonra ilic gidince yerine bi defans alsınlar
Ilicin kurtardigi bir mac var unutmayin besiktas maci iyi hatirlayin
Bu konuda çok haklısın.. Beşiktaş maçını tek başına kurtardı.
Ayrıca İlic çok dengesiz bir futbolcu, maçlarda bir var, bir yok. Bi maç çok iyi, bi maç çok kötü. Tam ortasını tuttursa aslında iyi olacak ama olmuyor. Ayrıca bazen öyle yerlerde, öyle goller atıyor ki, oh diyoruz..![]()
Gelecek sene açıkçası takımda görmek istemem. Gençlerimiz yetişiyor pırıl pırıl..
Liverpool, 19 yaşındaki genç yıldızı Arda için Cim-Bom’un kapısını çaldı. İngiliz kulübü, Menajer Benitez’in ısrarla istediği Arda için Galatasaray’a 10 milyon doları gözden çıkardı.
haberin kaynağı neydi acaba ona göre yorum yapacağımda
Bence buda balon haber.Kaynak nedir ayrıca?
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Kaynak Haber 7
keşke gitse ama 15 e
Arda'nın daha tecrübe kazanması gerekir.İleride Liverpool'da oynayan bir yıldız olmasını çok isterim.İleride derken 10 sene sonra değil tabii.2-3 sene sonra kıvama ulaşır heralde.
ilic en azından bu yıl takımda bu bir
ikincisi;
Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Galatasaray'a transferi gündemde olan Hamit Altıntop ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" dedi.
Aynı zamanda Galatasaray Avrupa Taraftarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Schalke 04 takımında oynayan Türk futbolcuların transferini sağlayan Adem Çukur, "Hamit'in sezon sonunda Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek. Hamit, profesyonel futbolcu. 2007 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek. Anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'da oynar" diye konuştu.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Adem Çukur, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de Schalke 04 Kulübü'nün atkısını hediye etti. Adem Çukur, Başkan Gülşen'in isteği üzerine Hamit Altıntop'u Çaycuma'ya getirme sözü de verdi.
üçüncüsüde;
Sabri Sarıoğlu ada yolcusu
Gözler Türkiye’de
İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Everton, Sabri Sarıoğlu’nun peşinde. Bir süre önce Fenerbahçe’nin yıldızı Tuncay Şanlı’yı takibe alan İngilizler’in hedefinde bu kez de Galatasaray’ın genç yeteneği var. Everton’ın profesyonel oyuncu izleme komitesinin, bu doğrultuda gözünü Türkiye’ye çevirdiği ve transfer listesinde bulunun isimleri analiz edebilmek adına özellikle İstanbul’daki maçları mercek altına alınacağı ileri sürüldü.
Ölümüne Aslan!
Avrupa kupalarında gösterdiği performansla beğeni toplayan özellikle Anfield Road’da Liverpool’a karşı oynadığı ikinci yarının ardından birçok kulübü peşine takan Sabri ise şimdilik Galatasaray’da kalmak istediğini açıkladı. “Ölümüne Cim Bomlu’yum” diyen Sabri, “Tabii kulübümün menfaatine olacaksa giderim. Ancak öncelikle resmi teklif gelmesi lazım. Ondan sonra gereken değerlendirme yapılır” ifadesini kullandı
Hamıt kendı dıo ya Bayerne yada İntere gitcem dio burda hala Hamıt galatasaraya gelcek dıe konusuluo
Dogru olabilir.Arda gercekten mükemmel bir yetenek.Niye olmasin ki ? Ama 10 milyon dolara giderse yazik olur.
Konu G.Saray'da oynayan bir oyuncu ilgilendirdiği için Futbol Genel'e açılmalıydı. Konuyu oraya taşıyorum.
10 milyon dolar ı sadece bu oyuncuyu yetistirenler hakediyor. en az 20 milyon dolar.
az bi para miktari, ama tabi liverpool bu miktardan daha buyuk parayi sokaga atamaz, belki arda orda basarili olmaz diye dusunuyorlardir. Cim Bom 10 milyon pesin, 5 milyon ise 30 mac sonra istesin
Arda cok ıyı bı oyuncu ama daha Lıverpoolda pynuycak tecrubede deıl bu yuzden daha gıtmemesı gerekir bence.Ayrıca 10 mılyonda cok az bı para
bir beşiktaş taraftarı olmama rağmen ardayı büyük bir keyifle izliyorum.liverpool da da aslan gibioynayacağı inancındayım.ve şunu savunuyorum ki ingiltere futbolu futbolculara çok şeyler katıyor.inanılmaz geliştirebiliyolar futbolcular kendilerini.arda için daha erken diye düşünüyorum ama.bi kaç sene daha geçse daha ii olur...
arda su anda avrupanin buyuk liglerinde is yapamaz ancak belcika avusturya isvicre ligi gibi ufak liglerde is yapar..
Bu transfer döneminde iyi bir bek alamadik ya kötü oldu,keske bir sag bek alabilseydik,ama bizim yönetim cok aciz,madem sag bekin yok neden Ugur ucari gönderiyonki?
Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ender oyunculardan biri oldu. Vestel Manisa’ya kiralık olarak verildiğinde kimse onun adını duymamıştı. Erik Gerets’in pişmesini istediği Arda Turan şu anda el üstünde.
Hurriyet gazetesinin 24 Ocak 2007 tarihli sayısında genç yeteneğin peşinde birçok kulübün olduğu ve transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.
30 Ocak günü 20 yaşına basacak olan Arda için özellikle İngiliz kulüpleri yarışa girdi. Bir seminer için Antalya’ya gelen, İtalya’yı Dünya Şampiyonu yapan usta teknik direktör Lippi’nin de beğenisini kazanan sarı kırmızılıların gururunun peşine Liverpool, Blackburn Rovers ve Chelsea takıldı.
Ada’nın bu ünlü kulüpleri gelecek vaad eden yıldız adayı için kesenin de ağzını açtı. 2005 yılında ülkemizde organize edilen Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıran Liverpool’un teknik patronu Benitez’in ısrarla istediği ve 10 milyon doları gözden çıkardığı Arda için Tugay Kerimoğlu’nun takımı Rovers’ta atağa geçti. Yöneticiler bu konuda takım kaptanları olan milli oyuncumuza, ’Arda’yı bize getir’ talimatını verdi.
Başka yere söz verme
Bunun üzerine tecrübeli oyuncu Arda ile yaptığı telefon konuşmasında, "Seni burada görmek istiyorlar. Bu fırsatı kaçırma" dedi. Tugay’ın bu sürpriz telefonuna sevinen genç fubolcu, "Abi, bu teklif için teşekkür ederim. Sen benim için bir örneksin. Yıllarca orada kendini gösterdin. Ben de senin gibi olmak istiyorum. Seve seve oraya gelirim. Ama şuanda kulübümde mutluyum ve buranın oyuncusuyum. Her şey kulübe bağlı" dedi.
Bunun üzerine Kerimoğlu, "Başka yere söz verme. Biz kulübünü hallederiz" dedi.
B Planı devrede
Liverpool ve Blackburn Rovers’ın bu girişimlerinden sonra geçen yıl Chelsea’ye 30 yıl sonra lig şampiyonluğunu tattıran, yıldız oyuncular için harcadığı paralarla tüm dikkatleri üzerine çeken ve bu yıl da Şampiyonlar Ligi Kupası için transfere doymayan başkan Abramovich de Arda Turan’ı çok istiyor.
Fiyatı artmasın diye
Rus işadamı, genç oyuncunun fiyatının daha da artmaması için ikinci kulübü olan CSKA Moskova’ya transfer ettirip oradan da Chelsea’ye daha ucuza maal ettirmeyi planlıyor. Aynı senaryoyu Nihat Kahveci için de düşünen Rus patron, G.Saray’ın 20 milyon dolar istediği Arda için 10 milyon doları gözden çıkardı. Abramovich’in, Galatasaray’ın yıldız adayı için direkt Chelsea adına teklif yapılması halinde fiyatının daha da artacağı için böyle bir uygulamaya gittiği öğrenildi.
Kaynak:Hürriyet
Baran'a katılmamak elde değil. Son denizli maçında Arda sağ bekte oynadı. Büyük takımım diyorsan her mevki için 3 alternatif oyuncun olacak bence. Uğur Uçar Cihandan iyidir bence. Keşke kiralanmasaydı.