Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
541 ile 570 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bakın 39 sayfadır devam eden konuda en az 5 tane run-time programı linki verildi. Sayfaları kontrol edin.
    ama kaptan haklısında indirdik yükledik yine olmadı o açıdan söyledim daha ne yapabiliriz?yinede saolasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by lion1905 View Post
    ama kaptan haklısında indirdik yükledik yine olmadı o açıdan söyledim daha ne yapabiliriz?yinede saolasın...
    İnternette arama motorlarından birine giriniz ve Run-time program yazınız. Kısacası bir Run-time programı bulup indiriniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

teşekkürler tavsiye için bi deneyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1.de çalışmadımı senin oyun.?

dosya bulunamadi yaziyordu

6. Default

yok dosya bulunamadı dio hem bende oyun EA Sport klasöründe kurulu interactive dosyasında deil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Siz de fm isimli dosyanın klasörünü belirtin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Cool Türkçe Yama 2007 Tam Sürüm Nerede Kaldi

Quote Originally Posted by Mustafa Budak View Post
    Türkçe Football Manager, Turksportal tarafından özel bir yazılım ile hazırlanmıştır. Oyunu Türkçe oynamanıza yarayan özel panelden kaynaklanan sıkıntılarınızı bu başlık altında yazarak yardım alabilirsiniz.

Önemli Bilgiler

- Türkçe Paneli Açtıktan sonra;

a) Ayarlar klasörüne girip Football Manager klasörünün yolunu belirtin. Örneğin: c:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007
    b) Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğini işaretleyin.

Sağ bölümdeki Kaydet buttonuna basın ve oyunu çalıştırın.

- Türkçe FM yi çalıştıra tıklayınca, belli bir süre bekleyecek (Maksimum 25sn). Bu esnada bilgisayarınızda klavye/mouse çalışmayacaktır. Oyun yüklenince bilgsayarınız tekrar aktif hale gelecektir. Bu oyunun güvenliği için yapılmış bir uygulamadır.

Türkçe FM yi çalıştıra bastıktan sonra oyun açılana kadar bekleyin ve oyun açıldıktan sonra giriş ekranının Türkçeleştiğini göreceksiniz

- Bilgisayarınızda dosya yazılmaya yetkili olmanız gerekmektedir.
    Dosyaların yazıldığı yerler
    "Document And Setting\Username\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir.

Haberi vereli neredeyse 20 gun oldu hala bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

%500000 İngilizcen kuvettli vede sabahtan akşama kadar boş duruyorsan bir Türkçe sen yapda bizde kullanalım Akradaşımm..

Resimleri silmeseydiniz daha anlaşılırdı öyle.

yazılanların hepsini okudum ve oyunu ingilizce oynamaya devam etme kararı aldım dertsiz başıma dert almayayım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ultrarıza View Post
    yazılanların hepsini okudum ve oyunu ingilizce oynamaya devam etme kararı aldım dertsiz başıma dert almayayım
    Bence Dert alıncak Bişey yok ben Türkçe oynuyorun mesela Çokta memnunum

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Exclamation Vista Da Türkçe Fm 2007 hatası

ben vista ultimate 'yi kurdum bilgisayarıma fm yükledim türkçeyi di yükledim açarkan şöyle bir hata weri yo we fm tükçeyi kapatıyo derdime deva olursanıız sevinirim 2 gündür fm sizim

vb runtime eror die bişi veriyo resmde belki göremmezsiniz

Arkadaşlar lüften yardımmmmm delirmek üzereyim fm 2007 beta yı kurdum ama "run time error "76" path not found hatası veriyor türkçeyi kurdugum klasörün içine temp dosyasıda actım ama olumuyor yardımmm. SAYGILAR...

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=238

Burdaki anlatınları yaparsanız, herhangi bir sorun yaşamazsınız.
    arkadasım o link vermişsin ama onların ikisinide indirdim olmadı yine aynı hatı yı veriyor bende servis pack 2 kurulu bigisayarda oldan felan olabilirmi acaba sen xp olanları vermissin.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bir şey sorucam Bunu her oyun açında uygulamak zorunda mıyızz????

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

saol cewabIn icin....

tesekkürler arkadasım birazdan deniycem insallah sorun çözülür

baska ne yapıyım ben direk beta versiyonunu yükledim ondan önce baska versiyon felan yüklememize gerek var mı???

arkadaşlar ben 41 sayfanın hepsini tek tek okudum ve benim sorunum şu meşhur run time error 76 forum içerisindeki bütün dosyaları indirdim yükledim oyunu sildim tekrar yükledim temp dosyası açtım yani anlayacağınız herşeyi yaptım ama türkçeleştiremedim....!!!! sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin....!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sinbar View Post
    arkadaşlar ben 41 sayfanın hepsini tek tek okudum ve benim sorunum şu meşhur run time error 76 forum içerisindeki bütün dosyaları indirdim yükledim oyunu sildim tekrar yükledim temp dosyası açtım yani anlayacağınız herşeyi yaptım ama türkçeleştiremedim....!!!! sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin....!!!!
    Oyuna giriyor ama Türkçeleşmiyor ise,

Oyunun Orjinal ''Flexion'' olan Temasını değiştiriniz Flexion (Sağ) olarak seçiniz Confirm sonradan Türkçeleşmesi gerekir eğer tekrardan Türkçeleşmez ise yine yazınız yardımcı olmaya çalışırım..

22. Default

deniyelim bakalım inş bceririm

programmi kurdum aciyorm ayarlara tiklaynca tursportal ana sayfasi aciliyor

karkadaslar "run time error "76" path not found nasıl yapcam bilgisi olan [email protected] msnden ulasırsa sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

YA BEn 7.2 yi indirdim.Oyun orjinal olmadığı için çalışmadı.Oyunu güç bela sildim.Tekrar yüklemeye çalıştım.Yüklendi...Ama türkçe olmuyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yardım edin......

Run-time error 52
    bad file or number

uzun zamandir turkce oynuyorum ama turkce fm calistir diyince boyle yazdi ne yapmam gerekiyor

arkadaşlar oyuna panelden giriliyor ya bazen panel kalıyor ekran kilitleniyor ve reset atmaktan başka çözüm kalmıyor.. sebebi veya çözümü hakkında bir yardım ederseniz çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by vita es morte View Post
    arkadaşlar oyuna panelden giriliyor ya bazen panel kalıyor ekran kilitleniyor ve reset atmaktan başka çözüm kalmıyor.. sebebi veya çözümü hakkında bir yardım ederseniz çok sevinirim.
    aynısı bendede oluyor heralde bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kitlendiği Zaman Görev Yöneticisinden FM 2007 Türkçe yamayının görevini sonlandır..

ya da sağ alt köşeden kapat.!

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Kitlendiği Zaman Görev Yöneticisinden FM 2007 Türkçe yamayının görevini sonlandır..

ya da sağ alt köşeden kapat.!
    o da olmuyo olsa dükkan senin.

Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon

Mesaj Yetkileri