Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
ÖSS bahane değil.Bende hazırlanıyorum ama ...
Ayrıca Eray'ın özel sebepleri varGecenin bi yarısı bir telefon çalıyo vın....
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sağolun arkadaşlar.. az kaldı 1 hafta daha dayanın ondan sonra non-stop oynayacağız..
ayrıca gece yarısı telefonlarına hiç girmeyelim.. gerek yok![]()
Avrupa Fatihi 2.Tur'da!!!
Eray Dengiz maç sonunda basın toplantısı yapmazken uzatılan mikrofonlara sadece "Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi..
Bu maç sonunda oluşan puan durumuna göre son maçlar oynanmadan Milan ve Galatasaray 2.tur'a çıkıyor.
Uçan adam Eray başarılarının devamını diliyorumŞampiyon yap Galatasay'ı.
Tebrikler Eray.![]()
Helal olsun Eray abi.
Eray harikasın demişmiydim ? (:
Milan'ı 2 maçtada elimden kaçırdım. Eğer yenseydim şuan 1. olarak çıkacaktım. Neyse farketmez her türlü karşıma çıkacaklar ve onları yeneceğim.. =)
Bu arada sezon bitimine son 4 maç kaldı. Ondan sonra transfer haberleri ile karşınızda olacağız..
UEFA KARTALI
Yine eksik gittiğimiz Rusya'dan 3puanla döndük...
Son durum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hiç yoktan 1 puan iyidir.
Tebrikler Murat abi.
Basacam parayı, alacam Ribery'i atamayacak bir daha.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
15. Hafta Sonuçları
Lider Kezman’la
Üst üste 5. maçını kazanan Fenerbahçe Kezman’ın 2 golüyle galip gelerek liderliğini sürdürdü.
Cimbom Takipte
Avrupa tur atlayarak moral bulan Galatasaray zorlansa da Kayserispor’u geçmesini bildi. İlk yarıda Sabri’nin golü maçın sonucunu belirledi.
1 Puan da İyidir
Trabzonspor zorlandığı deplasmandan 1 puan çıkardığı için sevinmeli, çünkü oynadıkları oyun 1 puan için bile yeterli değildi.
İstikrarsızlık Abidesi
Beşiktaş puan kayıplarına devam ediyor
Ligde Son Durum:
Önümüzdeki Haftanın Programı
Feyenoord-Fenerbahçe(UEFA Kupası)
Bursaspor-Fenerbahçe(16.Hafta)
Gençlerbirliği-Galatasaray(16.Hafta)
Beşiktaş-Villarreal(UEFA Kupası)
Beşiktaş-Ankaraspor(16.Hafta)
Kayserispor-Trabzonspor(16.Hafta)
"YÜCE ATATÜRK"
İbrahim Kaş, Galatasaray'da
Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Kaş, sarı kırmızı renklere imzayı attı. Geleceğin defansı olarak gösterilen Kaş açıklamasında, "Beşiktaş'tan ayrılacağım için üzülüyorum ama Galatasaray gibi büyük bir kulübe gittiğim için de çok mutluyum. Hedeflerime burada ulaşacağıma eminim" diye konuştu.
Eray Dengiz Kaş hakkında şunları söyledi "Aradığımız tipte, genç ve yetenekli bir defans futbolcusunu transfer ettik. İbrahim'in maç kasetlerini izlemiştim ve gerçekten çok yeteneki bir futbolcu.
- Peki Eray bey Kaş'ı lig'de oynatmayı düşünüyomusunuz?
Biz niye futbolcu aldık zannediyosunuz? Heralde oynatacağım.
![]()
Hafta içinde Yattara'nında 3 ay sahalarda olamayacagı haberini aldık ve bozuk olan moralimiz dahada bozuldu.Takımda mevkilere yedek bulmakta zorlanıyoruz inşallah 2.dönem sakatlıklar geçer ve Trabzonspor'u istediğimiz yere getiririz.
Alişan Şeker, Galatasaray'da
![]()
UEFA'DA SESSİZ GECE
Rakip 10 kişi kaldı ancak golü bulamadık.
Son durum
Son 2 maç
CSKA - WESTHAM
VİLLARREAL - GRASSHOPERS
Şu anda takımda 7 tane as oyuncum sakat...
Tebrikler........Senden de transferler bekliyoruz........
Evet Murat İngiltere'nin 6.Liginin gol kralının peşinde ondan daha fazlası beklenmez zaten![]()
![]()
Fenerbahçe çok iyi bir şekilde gruptan çıktı.
Galatasaray transferlere devam ediyor.
Beşiktaş zor grupta şansını devam ettiriyor.
Mustafacım bende gruptan çıkmayı garantiledim canım tekrar bakarsan...![]()
Ligin ilk yarısının bitmesine 1 hafta kala ligde daha üst sıralara tırmanıp Avrupa kupalarına katılabilmek amacıyla bugün itibariyle Teknik drektörümüz Ertuğrul sağlam yerine efsanevi antrenör Tarık Can Özkan göreve başlamıştır.
Kayserispor da Kan Değişimi
Kamuoyuna duyurulur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Hoşgeldin Tarık Efendi,
Burada kimse kimsenin izinden yürümez, puslu bir viraja giriyorsun. Kendine dikkat et dostları tanımak çok güç!
Başarılar dilemiyorum çünkü gelecek sene Süper Lig'de seni göremeyeceğiz..
Bu isin icine Tarik girdiyse hepiniz yandiniz..![]()
Ertuğrul Sağlam Açıklaması...
Kayserispor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştık.
Baş Antrenör olarak Ertuğrul Hoca'yı seçmek istiyorum.Süper Lig'i pek fazla takip edemiyorum.O yüzden SüperLig'de onun seçimlerine saygı duyacağız.Avrupada ise takımın sonuna kadar başında olacağız...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda