Bianchi gercekten ii evet.. Valla Aston almadik odul birakmiyor su anda![]()
Bianchi gercekten ii evet.. Valla Aston almadik odul birakmiyor su anda![]()
Çoşmuşsun abi...tbr...
Güzel Transfer yapmışsın İlhan Abi... Bu arada Man Unt galibiyetinden dolayı tebrikleR...
Ama bitiremiyo Cisse ya o kötü
cisse transferide çok iyi abi süper gidiyorsun valla![]()
güzel transfer..Cisse seni başarıya götürür....
Son Dakika: Sevilla'dan Aranan Adam Aydoğan'a Süper Teklif
Aldığı istikrarsız sonuçlar sebebiyle Alvarez'in sözleşmesini fesheden Sevilla yönetimi, Aston Villa menajeri Aydoğan'a geniş bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Aydoğan'ın bu teklife nasıl bakacağı merak konusu. Haberi BBC ve SKY Sports kanalları son dakika gelişmesi olarak aktardı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Cok merak ediyorum aranan adam Ilhan Aydoganin gelecegini! Hemen BBCi haberlerini izleyeyim bare![]()
Abi morientesi düşünürmüsün ben ucuz ve iyi bi joker olabilir o da yani 2008 yılında ucuzu o oyunda bilmiyorum![]()
İlhan abi Villada kal.Süper kadro yaptın.Bir de takımında baya bir forvet oldu.Birini gönderebilirsin.Mesela Moore
Bence de moore gitsin ya da carew ama sen onu da joker olarak kullaniyordun ama bu ikisinden biri gitmeli
Aydoğan: Başkan Del Nido'ya Burada Kalacağımı Söyledim
Son günlerde Sevilla'ya gideceği söylenen Aydoğan, bu konuda hakkında bir basın açıklaması yaptı.
Aydoğan basın açıklamasında şu sözleri sarfetti:
- Sevilla gibi Avrupa'nın önde gelen bir kulübünden teklif almak harika birşey. Ancak son zamanlarda özellikle basın kaynakları benim Sevilla ile anlaştığımı yazdılar. Bunun gerçekle alakası yok. Sevilla başkanı Del Nido bana telefon etti ve çok güzel bir teklif sundu. Ben de ona henüz buradaki hedeflerimin bitmediğinden bahsettim. Ona teşekkür edip teklifi reddettim. Şu anda Barcelona'dan bile teklif gelse gitmem, çünkü ben büyük aksiliklikler haricinde işim bitmeden asla bırakmam.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Helal olsun! Loyaltyin 20ye cikti boylece!Hedeflerine ulasman dilegiyle
Mariano Barbosa Aston Villa'da
Aston Villa transferde ihtiyaç duyduğu kaleci mevkisi için Liverpool modelini kullandı. Kalesinde Dudek'i oynatan Villans, Villareal'in kalecisi Barbosa ile prensipte anlaştı. Barbosa sezon sonunda kontratı sona ereceği için Ada ekibine bedelsiz gelecek.
Barbosa kimdir?
Villareal'in Reina'yı yolladıktan sonra yerine transfer ettiği Barbosa, gelecek vaat eden bir kaleci. Bu sezon Arjantin milli takımında forma giymeye başlayan Barbosa, milli formayı 5 kez sırtına geçirdi. Aydoğan'ın transferi için Kolot'u görevlendirdiği Barbosa, yıllık 2 milyon avro alacak.
süper kadron var iyi para verirlerse git veya anket başlat
Bu arada alttaki kariyere de bakın![]()
Premiership 12. Hafta
Chelsea:2-0:Aston Villa
Chelsea zirve mücadelesinde 4 puan gerisinde bulunduğu Aston Villa'yı yenerek puan farkını bire indirdi.
Aston Villa Bianchi ile topu iki kez direğe nişanlarken, maçın golleri Drogba ve Essien'den geldi. Maçtan sonra açıklama yapan Aydoğan, şanssız olduklarını, ancak halen lider olduklarını ve sonuna kadar savaşacaklarını belirtti.
Şampiyonlar Liginde Kritik Hafta: Lazio vs Aston Villa
Şampiyonlar liginde G Grubunda çok büyük bir savaş yaşanıyor. Grupta 5 maçta aldığı 8 puan ile Aston Villa lider konumunda. İkinci Lazio ve üçüncü Benfica'nın 7şer puanları mevcut. Grubun favorisi Bayern 5 puanla son sırada.
Aston Villa'ya bu maçtan çıkaracağı bir beraberlik gruptan çıkmaları için yeterli olacak. Lazio'ya Bayern'in kazanması halinde beraberlik yaramıyor. Yani anlaşılan bir taraf kapanacak, bir taraf da saldıracak. Bakalım neler olacak?
Anlaşılan Carew yolcu.
Ancak senden hala Riquelme transferini bekliyorum. Riquelme olmasa bile en azından Riquelme ayarında bir yıldızda olur. Cisse transferi ise bence gereksizdi.
Riquelme'nin sözleşmesi sezon sonu sona eriyor ve teklif götürdüm. Ancak henüz ayrılmaya hazır değil Villareal'den. Aynı zamanda onun pozisyonunda Modric ve Hitzlsperger var bende. Onlar yetiyor. Bir de Riquelme 30 yaşında ve yaşlı oyuncuları almak politikam dahilinde bir iş değil.
Ayrıca Barbosa iyi bir transfer bence. Kalede önümüzdeki sezon sorun yok.
Sen oyle diyorsan eminim bende ayrica riquelme degil de onun potansiyelinde bir genc oyuncu alabilirsin. Celalettin Kolot oyuncular bu smile gibi baksin:![]()
inşaalah işine yarar.......
Devam Et Abicim Insallah Elinde Patlamaz Bence Baska Kalecilere Yonel 3/ Kaleci Yaparsin Onu
Barbosa hakkında şüphelerim var.İnşallah başarılı olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Chelsea yenilgisi bence sürpriz olmadı.Onlara karşı kazanmak oldukça zor.
Ama bunun rövanşıda var..(:
Gruptan çıkarsın.ama kritik bir durum söz konusu.
Her an herşey olabilir..
Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. Maç
Büyük Şok! Lazio Evinde Acı Yenilgiyi Tattı
Lazio:0-4:Aston Villa
Aston Villa, Lazio'yu Olimpico'da 80000 kişinin önünde rezil etti.
Maç Lazio'nun hakimiyetinde başladı. Oyunu domine ederek rakip kaleye yönelmeye çalışan Lazio Aston Villa'nın defans bloğunu bir türlü aşamadı. Rakip kaleye kontralarla giden Aston Villa ilk golü 39. dakikada buldu. Ruz'un uzun pasında defans oyuncusunu ekarte eden Bianchi gol perdesini ilk yarının sonlarına doğru açtı: 0-1
İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarı herkes Lazio'nun bastıracağını düşünüyordu. Ancak Moore herkese soğuk duş yaşattı. Henüz dakikalar 46'yı gösterirken Fabio Aurelio'nun uzun pasında topu ıskalayan Pepe, topun Moore'a gelmesine sebep oldu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Moore, farkı ikiye çıkardı: 0-2.
Ancak bu soğuk duş Olimpico'daki Lazio taraftarına yetmemişti. 48. dakikada soldan Felipe'nin getirdiği topta top Bianchi'nin kafası ile buluştu. Sonuç goldü: 0-3
Gol perdesini kapatan isim gecenin adamı Bianchi oldu. 68. dakikada sağ kanattan gelişen atakta topu alan Bianchi, ani bir vuruşla beklenilmeyen yere topu bıraktı, kaleci sadece baktı: 0-4.
Maçtan önemli bir istatistik de kaleye 12 şut gönderen Aston Villa forvetlerinin bu şutların 10'unu hedefe yollayabilmesiydi. Villans gerçekten bu galibiyeti haketti.
Grubun diğer maçında Benfica'yı sahasında Podolski ( 2 ) ve Schlaudraff'ın golleriyle 3-1 yenen Bayern, son haftaya sonuncu girmesine rağmen fruptan ikinci çıkmasını bildi.
Lazio'yu durdurman o kadar da zor değil merak etme.