Originally Posted by
juanov
arda şu anda türkiye liginde oynayan en iyi yerli oyunculardan biri hatta en iyi yerli oyuncu da olabilir ama unutmayalım geçen sene de bu zamanlarda tuncay çok methediliyordu(arda kadar olmasa da)avrupaya gitti ve sıradan bir oyuncu olarak avrupada devam ediyor.Arda büyük bir yetenek ama avrupada ne kadar başarılı olabilir şu anda tahmin etmek zor ancak görerek buna karar verebiliriz.tuncay için şuna benzer yazı yazanlar vardı:"tuncay bu sene avrupaya gitmeli orada da kendini gösterir ve dünya yıldızı olur" ve sonuç ortada bu yüzden oyuncularımızın avrupa ile ilgili gelecekleri hakkında yorum yapmak pek doğru değil.konu biraz tuncaya kaydı ama anlatmak istediğimi anladınız sanırım
Tuncay ile Arda karşılaştırması çok yanlış.
Tuncay Fenerbahçe'deyken FM'de büyük bir düşük yaşadı son dönemde hatırlarsanız..
Onu da ben yaptım zaten, Fener'i ilk aldığım anda Tuncay'ı hemen indirdim, bir çok değeri çok düştü.Tuncay o değerleri hakeden bir oyuncu olmadı hiç bir zaman, o yüzden zaten yükselemeyecekti, Tuncay'dan overrated oyuncu olmaz, world class hiç olmaz..
Kıssadan hisse, 3 büyüklerinden başında olsam kesinlikle Tuncay'a bonservis bedeli ödemem..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı