Valla ben Vaart'ın futbolunu daha çok beğeniyorum kendisini de daha çok seviyorum o yüzden Vaart abi.
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Valla ben Vaart'ın futbolunu daha çok beğeniyorum kendisini de daha çok seviyorum o yüzden Vaart abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Peki Yunuscum.
Benimde kafama Vaart yatıyordu sen de onay verdiğine göreVan Der Vaart için elimizden geleni yapacağız ve en geç 1 haftaya kadromuza katacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umarım gelir Murat abi görkemli bir kutlama hazırlayalım![]()
Sezon'a başlarken takviye yapacağımız mevkileri söylemiştik. Fakat taraftar'ın beklentileri ve rakiplerimizden Porto'nun yaptığı atılımlardan sonra Süpriz Bir Transfer için daha çalışmalarımız başladı.
Öncelikle Olası sakatlıklara karşı yedek bekleyecek çok yönlü, hem sağ hemde solda oynayabilecek bir bek almayı düşünüyoruz. Eğer bu transfer bütçeyi zorlar ise vazgeçebilirim.
Süpriz transfer içinse aşağıdaki kadroya bakmanızı ve hangi mevkiye oyuncu almam gerektiğimi ve o mevkiye hangi oyuncuları alabilirim bunu söylemenizi istiyorum.
Ne olursa olsun Sporting Lisbon favorim. Ayrıca şunu da belirteyim, Bojan inanılmaz katkı sağlıyor takımına, yaşına bakmayın..
Piatti'yi kaçırmayın kesnilikle, korkunç bir futbolcu..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Binya ve Petit ön liberoda zayıf kalabilir,kaliteli bir ön libero almanı öneririm ben.
Katılıyorum Ön Libero Gerekli. Banega'yı Kirala, Abi Stelvio var Bi BaksanaAyrıca Rodriguez i Satabilirsin.
Bence iyi bir DL alabilirsin elindeki sakatlanırsa kimi koyacaksın yerine?
Porto Transfer Dosyası
Helder Barbosa Auxerre'de...
20 yaşındaki sol kanat oyuncumuz Barbosa 900 bin euro bonservis bedeli alınarak Auxerre satılmıştır.
Joao Paulo Rennes'de.
26 yaşındaki oyuncumuzu Rennes kulübüne 2 milyon euro bonservis bedeliyle satılmıştır.
Bruno Moraes 1.6 Milyon Euro'ya Le Mans'da.
Forvet oyuncumuzu Le Mans'a sattık.
Jorge Fucile Palermo'da.
Sağ bekimiz Fucile'yi Palermo'ya 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile gönderdik.
Michal Zewlakow Porto'da...
Defansımızın her taraftında oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız vardı bunun için 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Michal Zewlakow ile anlaştık.
Kulübüne 1.6 Milyon Euro bonservis bedeli ödendi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi transfere doymuyor tebrikler abi![]()
Transferler güzel ama zewlakow pek iyi değil bence Muratcım keşke daha iyi bir adam baksaydın birde Nünbergden Tomas Galasek'i al DMC ihtiyacın varsa gerçekten çok iyi bir kesici defansa çok yardımcı oluyor yaşına sakın aldanma![]()
Birisi Benaga'yı kiralasın ilk sezon kiraya gelmesi lazım![]()
Tek lig ve Large Database açtık ama Banega enteresan bir şekilde oyunda çıkmadı. Yoksa çoktan kiralamıştım![]()
Çıkmadı mı?
Bide marvin angulo^ya bakın oda belki çıkar
Piatti'yi kaçırmayın, ağlarım vallahi..![]()
Piatti'yi çoktan kaçırdıkAtalanta kaptı.
DM arayışlarım sürüyor. 7 oyuncu buldum onlardan birini alıcam.
Bide Bounttena (river'de oynayan adını tam yazamadım) İlerdeki yıldız adayı
Hamit'i almayı dene ucuz geliyo
Breinburg çıkarsa onu alın derim, kaliteli bir oyuncu..
Vee Porto - Lizbon Super Kupa macı öncesi tribunler tıklım tıklım doluydu !
İşte Müthiş macın skoru !
Sporting Lizbon : 1 - 1 : Porto
Penaltılarda : 8 - 7 Lizbon !
Sezonun ilk kupasını aldık mutluyuz ! Otoriteleri şaşırttıgımız için üzgünüz
90 dakika boyunca üstün oynadık olmadı.Şanssız bir gol yedik.Maç uzadı.
Penaltılarla rakibimize yenildik.Üzgünüz ancak oyuncularımı tebrik ederim ellerinden geleni yaptılar![]()
Tebrikler Lizbon
Maca kötü basladk ve 1-0 geriye düştük. Daha sonra toparladık ve pozisyonlar bulmaya basladık. Gec de olsa Liedson un golü geldi. 75. dk ya kadar sahada yoktuk desek yalan olmaz; fakat bu dk dan sonra pozisyonlar bulduk. Son dk ları iyi oynadık. olmadı...
Uzatmalarda iyi oynayan bizdik, cok kacırdık, olmadı. Penaltılarda kupayı kazandık. Mutluyuz. Oyuncularımı kutlarım...
Tebrikler Emre,beklenmedik bir galibiyet aldın.Murat abiye olan güvenimde iyice azaldı artık.
Rafael Van Der Vaart PORTO'da !!!
Hamburg'un Hollandalı yıldızı Van Der Vaart 5 Milyon Euro peşin,10 Milyon Euro 24 ay taksitle ödenecek şekilde transfer edilmiştir.
Klubümüze ve tüm camiamıza hayırlı olsun![]()
İşte beklenen transfer geldi.Her ne kadar menajere güvenmesemde güçlü kadrosuyla,Vaart'ıyla Porto şampiyonlukta en büyük adayım şu dakikadan itibaren.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı
Benfica: 3 - 1 :NK Dinamo
Süper bir oyun sergiledik. Maçın adamı seçilen Kalouda ve Rui Costa çok iyi oynadı ve bu galibiyetin mimarları oldular. İki yeni transferimiz Thiago ve Farfan bu maçta sakat oldukları için görev yapamadılar.
Rui Costa'dan verim alman çok ilginç doğrusu. Samba ilk golünü atmış. Hadi benden bir fotomaç başlığı: Samba sambaya başladı![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Mario Bolatti Lille'de.
Ön libero oyuncumuz Mario Bolatti'yi 2.3 milyon euro bonservis bedeli alarak Fransa'nın Lille kulübüne göndermiş bulunuyoruz.
Galasek Porto'da...
Nürnberg'in 34 yaşındaki ön liberosu Tomas Galasek ile anlaştık.Alman kulübüne transfer bedeli olarak 1 milyon euro ödedik.
Bwin Liga 1. Hafta
Sporting Lizbon : 6 - 2 : P.Ferreira
Süper Kupadan sonra lige de fırtına gibi basladık. Rakibimizi gole bogduk ve 3 puanı söktük, aldık...