Önder'e gerek yok. Uğur var. Sabri de oynar sağ bek olarak.
Önder'e gerek yok. Uğur var. Sabri de oynar sağ bek olarak.
Önder Fk Moskovayla anlastı bu arada.
Cska durumu çaktıysa tazminatı istemez gsye komisyon verir![]()
Önder gelmesin o gelene kadar onun bölgesinde daha iyi futbolcularımız var
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önderide bu kadar küçümsemeyin.2 yıl önce Belçikanın en iyi oyuncusu seçilmişti.Ben stoper olarak beğeniyorum Önderi ama sağ bekte iş yapmaz.
Nederseniz diyin..Cl ligi için Tecrübeli en az 3 kişi alınması lazım..Bu kişiler yabancı olup direk takımda oynamaları lazım..Tomasson(Herkez karsı olabilir ama ben degilim)..Simic çokta yaşlı az maliyetli olursa neden olmasın
..Yanlız simic milanın son maçlarında oynadı bunuda belirtmek isterim
CL liginde söyle bir ortasaha iyi olabilir
-------Topal-Linderoth------
Lincoln-----------------Arda
----------Tomasson--------
---------Nonda(Karan)-----
Keske lincoln yerine çok teknik biri gelse..Tomasson yerindede lincoln oynar..Kısaca CL ligi için cift önlibero en mantıklısı olur..Her maçta hurra atak yapmayada gerek yok
(Helsinborg,Bordeuax,sion)maçları gibi..Neyse konu sapmasın
Aslan'da sıcak gelişmeler
Ferdi Elmas, dün Florya´da sözleşme imzaladı. Simic, anlaşma için gün sayıyor. Tomasson´un işi de bitmek üzere.
3.6.2008
3 yıllık kontrat
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.
İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.
M. Ali SABUNCU
Last edited by Emurafu : 03.Haziran.2008 at 09:38
Tomasson gelirse iyi olur.Lincoln'ün bu sene neler yaptığı ortada 1 maç cezalı 4 maç sakat 1 maç oyunda Tomasson orada da oynadığı için gelirse güzel olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Arda Turan’ın Avrupa’ya transferi konusunda yönetimden onay çıktı. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının, Newcastle United’dan gelen 12 milyon Euro’luk teklife ‘evet’ diyeceği, gelen sıcak parayla da yeni sezon için yapacakları yabancı transfer için start verecekleri öğrenildi.
Bilgileri Emre’den aldı
Arda Turan, milli takım kampına katılmadan önce Galatasaray’dan ayrılmak istemediğini, ancak yönetimin izin vermesi durumunda, İngiltere’ye sıcak baktığını dile getirmişti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takip eden Newcastle United, resmi teklifi Galatasaray’a 3 gün önce faksladı. İsviçre’de milli takım kampında bulunan Arda’nın ise Siyah-Beyazlı kulüple ilgili bütün bilgileri Emre Belözoğlu’dan aldığı vurgulandı...
KAYNAK: FANATİK
sanmiyorum bunun olacagini cunku yoneticiler kimseyi satmayacagiz diye acikladilar ama tabi belli olmaz
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.
İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.
Galatasaray'lı değilim ama Önder'in Zico'nun durumuna göre gelirim demesi valla beni rahatsız etti.Önder nihayetinde Fenerbahçe'nin yedek oyuncusu.Galatasaray gibi bir kulüpten teklif gelmiş şart koşuyor.Ben olsam hiç almazdım.Zaten geldiğinde direk as oynayacağıda şüpheli.Fenerbahçe'de yedek kaldığı için ayrılmıyor mu zaten? Yinede eğer bittiyse hayırlı olsun.Belki Galatasaray'da çok daha iyi performans gösterir..Ama bana daha çok bizim Yozgatlı'yı almamız gibi olacak diye geliyor..
So what?
Saike
Zorunlu Açıklama
Bugün çeşitli medya organlarında, futbolcumuz Arda Turan ile ilgili transfer haberleri yer almıştır. Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.
Arda Turan'ın Galatasaray Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmesi bulunmaktadır. Ve herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.
Galatasaray Spor Kulübü
I'm back...
Ferdi geldiyse Galatasaray için güzel bir transfer olmustur.Önder gelmesin yahu onun mevkisinde daha iyi oynayan futbolcularımız var
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önder bir kere Turacı onu almak yazı tura atmak gibi birşey Chelsea maçında gördük kalitesini yol geçen hanına çevirdi sağ kanadı![]()
İnternet gazetelere bakayım dedim kafam karıştı,ne biçim bir cümle bu:
Götz'le gizlice sözleşme imzalayan Galatasaray, önceki gün Skibbe'yi Florya'ya getirdi, ancak asıl hedefte hâlâ Matthias Sammer'in olduğu öğrenildi.
Aynı zamanda teknik direktör adaylarınıda mı birbirlerine çalımlattırıyoruz.Güzel bir fanatik haberiydi yazanı tebrik ederim
Teknik direktör sorununa bu hafta son vermek isteyen Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Cim Bom Standart Liege’in Brezilyalı forveti Igor De Camargo için harekete geçti.
Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulübün transfer komitesinin, geçen sezon ortasında da gündeminde tuttuğu Camargo konusunda Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yeniden görüşmeler yapacağı öğrenildi.
Öte yandan geçtiğimiz sezon Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor’da kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Galatasaray yönetiminden çağrı bekliyor. Şu ana kadar kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini belirten Necati, “Ne yapacağım henüz belli değil, çünkü kulüpten bana ‘Kalıyorsun veya gidiyorsun’ diye bir cevap gelmedi. Bu durumun bir an önce açıklığa kavuşmasını bekliyorum; ona göre rotamı belirleyeceğim” dedi.
GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ DE CAMARGO'NUN VİDEOSU
http://www.dailymotion.com/video/x16...-camargo_sport
Beyler hakan şükür yeni sözleşmeyi kabul etmiyecek bizzat kendisine arkadaşım sordu alışveriş merkezinde
Galatasaray Futbol Takımı Menajeri Mustafa Turgun, görevinden ayrıldı.
Sarı-kırmızılı kulüpte üstlendiği futbol takımı menajerliği görevini bıraktığını açıklayan Mustafa Turgun, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le oturup konuştuklarını ve karşılıklı olarak bu kararı aldıklarını belirterek, ''Adnan Sezgin ile iş yapma tarzlarımız farklıydı. Sonuç olarak bu kararı aldık'' dedi.
Futbol camiası içinde çalışmayı sürdüreceğini de vurgulayan Turgun, kendisine gelen bazı teklifler bulunduğunu ve değerlendirmeyi planladığını sözlerine ekledi.
valla etmezse bence kendi kaybidir. Onun bilecegi is. Boyle buyuk bir camia tutupta heykelini dikicez diyor ve sen bunu kabul etmiyorsan senin kaybin olur kanimca...Bu camargo cok iyi bir adam alinirsa baya faydali olur
Hakan ın yaşı olmuş 36-37.. bu zamana kadar takımdan da milli takımdan da kolay kolay kesilmemiş.. yaşın ilerledi bırak diyenlere vefasız gözüyle bakacaksa baksın ne diyelim.. işin enteresan tarafı klüp menfaatleri önce gelir diyen insanlar ne çabuk kendi sözlerini yutuyorlar onu anlamıyorum..
Ayrıca milli takıma neden alınmadınız diye sordu arkadaşım hakan şükürde alındım bayağı bi alındım diye cevap verdibaya güldük orda
alındım baya alındım..çok içerlemiş adam yahu.. çok duygusal bakıyor olaylara.. birde takım açısından baksa bu kadar konuşulmayacak..
Böyle önemli bir kararı ayaküstü bi alışveriş merkezinde cevapladı ? Pek inandırıcı gelmedi.
Arda'yı kesinlikle satmayacağız
Başkanımız Adnan Polat, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Adnan Polat, Ankara Sheraton otelde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulunun ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gelecek sezon her kulvarda şampiyonluğa oynamak istediklerini belirten Polat, "Gelecek sezon hedefimiz Süper Lig'te ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak. Şampiyonlar Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. Burada final oynamazsak başarılı sayılmayız" diye konuştu. Polat, adı transfer dedikodularına karışan mili futbolcu Arda Turan ile ilgili olarak ise "Arda ile ilgili kamuoyunda çıkan iddiaların hepsi asılsız, Arda'yı kesinlikle satmayacağız. Tüm Galatasaraylıların gönlü rahat olsun" ifadelerini kulandı.
Fenerbahçeli futbolcular Aurelio ve Önder Turacı ile ilgili çıkan transfer haberlerine de değinen Polat, "Aurelio'nun transferi ile ilgili olarak ne kendisi, ne menajeri ne de Fenerbahçe kulübü ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Tamamen spekülatif bir haber, Turacı ile ilgili olarak ise kendisi ile bir görüşme yapmadık. Menajerleri bu futbolcuyu bize teklif etti, henüz alınmış bir karar yok" dedi.
Polat, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve önlerinde 1-2 alternatif bulunduğunu ifade ederek, yeni teknik direktörün hafta sonuna kadar beli olacağını söyledi.
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonasındaki şahsı ile ilgili bir soruya ise Polat, birinci maçımız çok önemli bunu alırsak çok önemli bir avantaj sağlarız. Kazanamazsak ise sıkıntıya girebiliriz" şeklinde cevap verdi.
Kaynak: İHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önder ile anlaşma yok
Önder Turacı, Galatasarayımıza çok pahalı geldi. Sözleşmesi bittiği için Fenerbahçe’den bedelsiz ayrılarak, Rusya’nın FK Moskova takımıyla ön sözleşme yapan tecrübeli defans oyuncusunun sarı-kırmızılılarımızdan kulübün belirlenen dengelerini bozacak düzeyde yüksek senelik ücret istediği öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerimiz, Önder’e istediği yıllık ücreti vermelerinin mümkün olmadığını belirterek, başarılı futbolcuyu transfer etmeyi düşünmediklerini ifade ettiler.
Fenerbahçe ile bağlarını koparan, Galatasarayımız ile de maddi konularda anlaşma zemini bulamayan Önder Turacı’nın ön sözleşme imzaladığı FK Moskova’ya gitmesi bekleniyor.
Kaynak: Milliyet
Dualarım kabul oldu![]()
Last edited by Onurap : 03.Haziran.2008 at 15:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)