Bir de maç devam ederken oyuncularımızı motive edebilecekmişiz...
2 tane skin var
Oyunun ekranı çok değişmiş bunu söyleyeyim...
fifadaki gibi açı değiştirme var
Bir de maç devam ederken oyuncularımızı motive edebilecekmişiz...
2 tane skin var
Oyunun ekranı çok değişmiş bunu söyleyeyim...
fifadaki gibi açı değiştirme var
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet arkadaşlar hem 2D hem 3D
Evet hem 3d hem 2d var arkadaslar.!!
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Eğer kendimiz eski sistem 2D olarakta izleyebileceksek maçı, güzel.
14th November, Yani 14 Ekim.
Birde her yeni duyduğunuz şeyi tek tek yazmak yerine hepsini bir yere not edip topluca verseniz herkes için daha iyi olur. Çok fazla gereksiz şey yazılıyor bence.
Bir lig açtıktan sonra başka bir lig ekleyebileceğiz sanırım.Böylece kariyerler arasında dolaşabileceğiz.Bu PSP için mi PC için mi bilmiyorum.
2D ve 3D , ikisi de olacak sanırım.Biz kafamıza göre seçiyoruz![]()
Arkadaşlar 3D motoru niye beğenmediniz anlamadım?
Sonuçta SI Games başkalarına benzemez, saçma sapan bir motor yazmayacaktır, başka oyunlara da benzetmeyi unutuyoruz hemen..
3D motor ile artık kafaları, ofsaytları görebileceğiz, daha fazla oyunun içinde hakim olabileceğiz.
En basit örnek top istoplarının yararını anlayabileceğiz, görebileceğiz.
Çok güzel oldu çoook
Çok sevdim![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tanıtım Filmini izledim.
Mr. Jacobson'un oturduğu deri koltuğun boyutu baya büyük bir tane ben kendime alayım.Onun üstünde FM oynamak baya zevk verir.
Mustafa abi senide görmek isteriz bu tanıtımlarda.Malum en çok girilen ikinci resmi FM sitesi. Birincisi zaten Si Games.
![]()
Mustafa abi, hazır yeni site kuruluyor. Turksportal'da böyle bir tanıtım filmi yapsa. Güzel olmaz mı?
Bu arada oyun ne zaman piyasada olacak?
Arkadaşlar bomba geliyor; Medya baya bir geliştirilmiş ve sorulara biz yanıt verebileceğiz....Gerçekten...İstediğinizi yazıyorsunuz...Oyuncu medyayla tanışmak istiyorsa hayır tanıştırmak istemiyor tarzından ama siz yazıyorsunuz...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Aynı mesajı kaç kere yazmayı düşünüyorsun?
Özürdilerim...
Last edited by sanalkaos : 03.Eylül.2008 at 23:59
transfer sistemi tamamen değiştirilmiş
Ve oyunculara oyuncu etkileşimi bölümünden antrenman yaparak bizim seçtiğimiz PPm öğrenmesini isteyebileceğiz....
Futbolcu Bilgileri
Part 2'nin ilk 2 dakikasında PSP oyunundan bahsediyor.
Kulüp GÜveni kısmı daha geliştirlmiş ve kovulma aşamasına ne kadar kaldığı dahil her şey yazıyormuş; bu arada bunları ben çeviriyorum alıntı değildir...
Futbolcu Bilgileri
Part 1'i upload eden arkadaş , Part 2 'yi de bekliyoruz.
Açıkçası ön yargılı davranmamın sebebi videoyu ilk görünce şoka uğramamdı.
Bir adan o 3D adamlar filan...
Sonra 2D'de olduğunu öğrenince rahatladım.
Hiç değilse onlada oynayabilecekmişiz.
Ana Menü'yü gördüm çok beğendim.Tema çok güzel olacak.
Medya konusunda umarım dedikleriniz doğru çıkar.
Resimler ne zaman ortaya çıkar bir bilginiz var mı?
Bir an önce görmek istiyorum resimleri , videoda iyi olmuyor çünkü.
3D de Taraftarlar Vs.. Yok Sanırım![]()
Geçen yıl aralık dediler Ekim'de çıktı.. Yine öyle olur![]()
3d değilde izometrik olabilir* gibime geliyor
birde work in progress yazmışlar daha yapılmamışta üstünde çalışıyorlar anlamında mı ingilizcesi iyi olan yok mu?
*yani öyle istiyorum(512 ram fx5200 de ekran kartı olunca haliyle : )
Bu sene çok daha farklı olacak herşey.. Hep beraber zevk aldığımızı oyunun tadını çıkratacağız![]()
Yarın oyunun satışı ile ilgili bir basın açıklaması Turksportal'da yer alacak. Ayrıca ingilizce bilmeyen arkadaşlar üzülmesinler, tüm detaylar Turksportal'a eklenecek.
Böyle bir tanıtım filmi bakarız düşünmek lazımşaka bir yana daha o kadar büyümedik bu yıl firmamız yeni kuruldu hehe
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Finans bölümüne yeni gider ve gelirler eklenmiş ama göremedim .
Futbolcu Bilgileri
Asistan menajerimiz oyun sırasında bize rapor verecekmiş.Takımın motivasyonu,taktiğin işleyip işlemedeği.Karşı takımın taktiğine karşı neler yapabiliriz gibi.
sanırım bayan menajer olma özelliği eklenmiş![]()
3d olayı süper oldu bence Kamera açılarını filan da ayarlayabiliyoruz
Taylan dediğin şey çok saçma bilgisayar beyni okadar gelişmemişken fm ninkimi gelişecek ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Transfer sistemi aşırı derecede değiştirilmiş
Futbolcu Bilgileri
ss'ler çıkmayacak mı çünkü vidyoda konuşmalardan bişeyler anlayabildim görüntü kalitesi iyi değili özellikle oyun görüntülerinde .