oyunu masa üstüne taşıma fln yokmu hep steamin içindenmi oynıycaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada editöre nasıl giricem
Evet
Hayır
oyunu masa üstüne taşıma fln yokmu hep steamin içindenmi oynıycaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada editöre nasıl giricem
Last edited by Alican88 : 14.Kasım.2008 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tam anlamıyla çıktı demesekte forumda fm 2009 platformlarını ne zaman görücez.
9.0.1 i bile cıkmış
http://footballmanager.net/index.php...le&newsid=2515
Oyun çıkmadan yama çıkıyor.İlginç![]()
İlginç değil yaptıkları saçmalıkları belgeleyen en somut şey bu çıkardıkları yama.Oyundan 5 dakika sonra yamasını çıkarmak hangi aklın zihniyetn işidir bu.Böyle yaparak korsanımı engelleyecekler yoksa orjinal oyun alanlara öncelikmi tanıyacaklar?
Bence ne yapacaklarını kendileride bilmiyorlar.
Merhaba,
oyun kodu kitlendikten sonra oyunda bir çok hata ile karşılaşılıyor ve oyun demosu çıkartılana kadar bu hatalar düzeltildiği gibi demoda ortaya çıkan problemlerde tespit edilip düzeltiliyor ve yamaya halinde oyunu hatasız oynamanız için yayınlanıyor.
Bunun orjinal oyun alımı ile ilgisi çok fazla yok. Demoyuda oynadıysanız sakatlıkların yüksek olması gibi gerçekten oynanabilirliği etkileyici faktörleri ortadan kaldırmak için yapıldığını düşünelim lütfen
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Merhaba,
Konu zaten orjinal yada korsan değil,anlatmak istediğim dünya bilgisayar oyunları geçmişinde böyle bir olay varmıdır?
- Bu demosu
- Evet,buyrun buda yaması
- Ne yaması,oyunu daha 5 dakika önce aldım ?
- Bu ürün böyle defolu sürülüyor piyasaya,siz firmanın canı istediği zaman piyasaya sürdüğü yetersiz yamaları bizden temin edip yamalıyorsunuz.
Şimdi herkes anlayış tarzı farklıdır,ben sizin gibide anlayabilirim fakat anlayamayabilirimde.Ben sıradan bir pc oyuncusu olsam sadece cdyi alıp oyunu yükleyip oynayan bu durumdan hoşnut olurmuyum?
SI ın burada yaptığı işgüzarlıktan başka birşey değildir.Oyuna Türkçe dil seçeneği koyma,dünyanın her yerine farklı fiyat çek,oyun daha elime geçmeden birde yamasını çıkar..Sebep ?
Sebep oyun kodlarının kilitlenmesi..Ben kendiyle bu kadar tezat düşen bir organizasyon görmedim.Milyonlar satan bir oyunun,milyonlarca oyuncusu olan bir oyunun bu kadar açık hataları olamaz.
Bu yamanın oyunla eşzamanlı çıkış sebepleri çok açık,uzun uzun anlatmayada gerek yok aslında biraz düşününce anlaşılıyor.
Her sene bu oyunu sıfırdan yazmak yerine bir önceki sürümün üzerinden ekleme kodlarla bir oyun yapılırsa bu hatalar normal,geçen seneki oyunun en az 3 yamaya ihtiyacı vardı daha fazla rezil olmamak için 2 yamada kaldı oyunun yapımcları.Bu oyun 3 yamayı çok rahatlıkla görebilecek kapasiteye sahip bir oyun.Eğer görmezse yada canları isteyip geçen seneki gibi yine çıkartmamazlık yaparlarsa bende FM'nin hiçbirşeyinden zerre kadar anlamıyorum demektir.Bu kadar heyecana,emeğe,uykusuz geçen gecelere yazık.
Bu konuda benim kadar dertli,derdini anlatmak isteyen fakat anlaşılamayan o kadar insan varki..
SI ile anlaşmak için İngilizce bilmekte yetmiyor çünkü onlar kendi istedikleri dilden konuşuyorlar.Bu noktada savunulacak hiçbir tutulur yanları yok ne yazık ki..
arkadaşlar anadolu yakasında satın alabileceğimiz bildiğiniz bir yer varmı?
bu oyunları oynayan herkesin, belli sistemlere sahip pc leri var.bunlarda belli meblağlar tutuyor.nerdeyse herkeste adsl var. en az veren 29 ytl veriyordur belki.yada 15-20 felan ( yeni kampanyalarla) ...
bizde orjinal alma kültürü yok, bedavaılığı uyanıklık sayıyoruz toplum olarak.kendimizi kandırmayalım bence..
valla 17 kasım en iyi tarih.aral ithalat 17 kasım içinde garanti vermiyor.vallahi sırf kutusyla almak ve taksitle alabilmek için onu bekliyorum
STEAM olayı için ne dersiniz?
Yahu ben oyunu aldim tamam aktive de ettim de sanirim 5 ayri makineye de kuracak olsak user guide in arkasindaki aktivasyon kodunu kullanacagiz.Ben hic bir yerde 5 tane kod goremedim![]()
5 kez kullanabiliyosun o kodu işte.. 5 ayrı kod yok
Evet farkettim simdi,tesekkur ederim.
bulunduğun yer bahçelievlere yakınsa 1 kodunu paylaşırsın heralde![]()
Çıktımı beyler fm 2009 alan varmı yoksa başlıktaki gibi 17 kasımmı
Oyunun Türkiye satışı daha başlamadı. Oyunu satın alan arkadaşlarımız ya Steam üzerinden, ya Sendit, Amazon, Play gibi sitelerden ya da yurtdışındaysalar bulundukları yerlerdeki mağazalardan aldılar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bn netten almakla uğraşamamGider parayı elimle verir alırım az da bekliyecez dmk
![]()
Oyunu steam üzerinden aldığınızda Türkiye satışlarını arttırıyorsunuz bilginiz olsun.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
yani bu gecikmeye neden hiç şaşırmadım acaba merak ediyorum !!!
bende steam'dan aldım oyunu şu anda bence bu oyun bu orjinal olarak kullanılmayı hakediyor.tabi tercih size kalmış:![]()
fm 2009 korsan ı artık olmaz diye düşünüyorum o zaman böyle bir sistem uygulandığına göre korsan fm 2009 lar da raflarda olmaz artık kesin bir hilesi çıkar ama hayırlısı...
Arkadaşlar ben back-up yaptım stream'dan ,
gerektiğinde alıp ordan kurcam , sonra da tekrar otomatik olarak aktif edicek..
ben dün %82 de iken bilgisayarı kapatmıştım şimdi açtım yükleme bitmiş yazıyor? Hatta uptade yapıyor??
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.