Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Galatasaray oyuncu datası tamamen dokunulmadan gönderilmiş...

Bravo yapanlara... alex'i holosko'yu bobo'yu coca cola kazım'ı şişirmişler resmen. Aydın Yılmaz, Arda Turan, Mehmet Topal, Emre Güngör aynı kalmış. El insaf yahu bu adamlar Euro 2008 de takımımızı sırtlayan adamlardı. Kimseye hakettiği değer verilmemiş.

Edit: Serkan Kurtuluş hala MRC. El insaf bari onu düzenleyin bu kadar kopyacı olmayın...
    Tekrardan tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Schumy View Post
    Galatasaray oyuncu datası tamamen dokunulmadan gönderilmiş...

Bravo yapanlara... alex'i holosko'yu bobo'yu coca cola kazım'ı şişirmişler resmen. Aydın Yılmaz, Arda Turan, Mehmet Topal, Emre Güngör aynı kalmış. El insaf yahu bu adamlar Euro 2008 de takımımızı sırtlayan adamlardı. Kimseye hakettiği değer verilmemiş.

Tekrardan tebrikler...
    burasına sadece gülerim geçerim.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    FX 5500 256 ile oynayabilen var mı?Tüm sayfalara bakamadım malesef.

Kardeş benimki fx5500 256 ben gayet rahat oynayabiliyorum sadece 3d de hafif kasılma oluyor ama alıştım artık...

@MeMo

Evet, bende Fx5500 256 ile rahat oynayabiliyorum.

Arkadaşlar, oyunculara PPM eklemeyemiyorum. Düşük boyutlu demoda eksik olan bir özellikte bu mu ? Yoksa yanlış mı yapıyorum. Bir açıklar mısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar, oyunun Türkiye veritabanı hakkında ki yorumlarınızı lütfen aşağıda ki bölüm de yapınız.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=462
    (/s)

ya arkadaşlar ben vanilya sürümünü indirdim de nedense maça geldiim an maç yapamıorm.oyunun sistem gereksinimleri de uygun oynamaya.Sizce neden çalışmıo olabilir maç sırasında?
    Cvplar için şimdiden saolun

Arkadaşlar bende ATI Radeon 9250 - 256 mb ekran kartı var sizce 3D'yi destekerler mi ? Oynayabilir miyim ?

Quote Originally Posted by f1f2f3f4f5f6f61 View Post
    Arkadaşlar bende ATI Radeon 9250 - 256 mb ekran kartı var sizce 3D'yi destekerler mi ? Oynayabilir miyim ?
    ben de fx 5200 var 128 lik tıkır tıkır açıyor sende de hayli hayli açar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bence oyunun 3 d maç grafikleri çok iyi olmuş, 3 d olupta bu kadar başarılısını hiç görmedim. 1-2 yıl içinde bunu gelşitridklerinde çok daha iyi olur diye düşünüyorum. bence yapılana saygı duyalım gerçekten iyi . aynen 2d de olduğu gibi her denileni yapıyor oyuncular. çok çok iyi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde ekleme yapmak istiyorum . 3 d yi tv modunda izlemeyin , o zaman pek güzel olmuyor. söylemesi benden
    Last edited by akocmar : 03.Kasım.2008 at 22:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bencede 3D güzel olmuş aslında o yuvarlak puflardan bir farkı yok ama maçı daha çok izletiyor beğendim.
    Fakat Türkiye datası açılmadığındanda olabilir ama özellikle Galatasaray'lı oyuncuları fazla baştan sağma yapmışlar.Arda,Topal,Servet,Baroş bunlar yetersiz seviyede yapılmış belki kendi ligimiz update edildiğinde bunlar değişir ama var olan ve gördüğüm son derece yetersiz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Yetkili arkadaslara sunu sormak istiyorum;
    Oyunda sizinde gözlemlemiş olduğunu sandığım buglar sakatlıklar ve buna benzer sorunlar var..Ben suana kadar butun fmleri orjinal aldım, fakat korsan alanlar yuzunden işkence cektim..Cunku bu tip hatalar sigamesin bir parçası cunku korsanlar patchi yukleyemıyo işkence cekıyo vs. ve bu yuzdende orjinal almaya zorluyolar, (süper bir strateji).. bu demodaki bu tip hatalar full surum cıktıgında degisicekmi yoksa bu hatalarlamı oynıcaz..ben sigamesın forumlarındda oyun cıktıktan 2 gun sonra falan patchin cıkıcagını duydum. Bu dogrumu veya bu hataları duzelten patch ne zaman gelicek? bilgilendirirseniz sevinirim.
    Last edited by ayaz1984 : 04.Kasım.2008 at 03:54 Reason: Eksik yazdım

Arkadaşlar ilk önce çilek demoyu oynadım. ilk işim türkiye ligine bakmak oldu. genel olarak bakıldığında ligmizin kalitesi sanki bi nebze daha yükselmiş yani oynmasakda oyunculara ve milli takıma baktığımızda öle. en çok merak ettiğim Gs li olmama rağmen semih in bitirciliğinin ne olacağı... keza bu adam hırvatları almanları darmadan etmiş ligde de imkansızlık kokan gollere imza atmış biri olması. ama bitiriciliği takım arkadaşı guiza dan daha düşük :S Baros yine sürünüyo. 3D maç motoru çok hoşuma gitti ama bellki eksikleride var...saçma goller kaleyi bulmayan şutlar vs vs. sakatlanmalar herkes gibi benimde başıma dert oldu.

Ama arkadaşlar eleştiri yaparken şunu göz önüne alalımki bu full sürüm değildir demo dur yani anlayışlı olalım. yıllardır fm aynı şeyi yapıyo oyunu piyasa rezil halde çıkarıyo ve hemen ertesinde yamalıyo bunun nedeni daha fazla orjinal oyun satmak onun için bi nebze daha rahat olalım sonuçta bu oyunla 1 senemiz geceli gündüzlü geçiyo

arkadaşlar bilmem farkettinizmi ama oyunda sanırım yine bir sakatlık hatası mevcut.oyuncular 1 aya yakın sürelerde sakatlanıyor ve çok sık gerçekleşiyor.umarım full oyunda bu hata düzelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demo olmasını abarttım Liverpool a Sercan Yıldırım ı aldım 10 numarayı verdim çaktım Torres in yanına

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Demo olmasını abarttım Liverpool a Sercan Yıldırım ı aldım 10 numarayı verdim çaktım Torres in yanına
    Büyük bi devrim yapmışsın

Ben anlayamıyorum:S arkadaslar tmm sızın goruslerınızı degıstırmeye calısmıyorum ancak 3d yı sevmeyebılırsnız gidersiniz yazı okumaya devam edersınız veya 2d sevenler 2d ye devam eder,Fm 3d yı begenmeyenlerde gider Fifa 3d oynar.Fm yı yerden yere vurmanın bı alemı yok unutmayın kı 3d olayına yenı gırdıler ve tabıkıde hatalar olacaktır ancak 3d yı yaparkende bir pes bir fifa yapmadıklarını,fm nın kendı tarzının,farklı oldugunun unutulmaması gerektıgın dıkkatını cekerım.
    Bu gecıs asamasında benım gorusum gayet ıyı hatalar yok dııl tabıkıde var ancak bunlar duzeltılecektır ancak hıcbır zaman ben fm oynarken fifayı veya pes i oynuyor havasına gırmeyecegımden emınım
    Yetkililerede sabır ve türkçeleştirme calısmalarında basarılar dılıyorum umarım cok gecmeden yamayı cıkarırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hayır sakatlığa bir sözüm yok, aksine sakatlıklar sebeiyle daralan kadroyla başarı yakalamak bana daha çok zevk veriyor ancak aşağıdaki adamlardan başka sakatlanacak oyuncu bulamadı mı oyun?

Düzenleme:Resim çıkmadı bir türlü, mesajda silinmiyor.

ATI RADEON 9250 FM09 desteklemiyor.(Büyük çoğunluğu)

maçları 3d olarak izlemek bence büyük zevk..daha önce de 2dye geçişte çok büyük tepkiler almıştı seri ama sonra herkes kabullendi bence 3d olayı da böyle olacak. Ama oyunda hatalar çok çook fazla sayıda. yine bir sakatlık belasıdır almış başını gidiyor. ayrıca 1 takımın sizin reddetmenize ragmen 50 kere aynı futbolcu için teklif vermesi sorunu da çözülmemiş. illa kayseri yönetiminin yaptıgı gibi kayserideki kaleye satmıyoruz mu diye afiş mi asalım umarım tüm bu sorunlar demo kaynaklıdır da oyun çıkınca daha düzgün bir şekilde çalışır. çalışmazsa da en kısa zamanda bir patch lazım ki oyun bu haliyle imkanı yok oynanmaz. saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Yetkili arkadaslara sunu sormak istiyorum;
    Oyunda sizinde gözlemlemiş olduğunu sandığım buglar sakatlıklar ve buna benzer sorunlar var..Ben suana kadar butun fmleri orjinal aldım, fakat korsan alanlar yuzunden işkence cektim..Cunku bu tip hatalar sigamesin bir parçası cunku korsanlar patchi yukleyemıyo işkence cekıyo vs. ve bu yuzdende orjinal almaya zorluyolar, (süper bir strateji).. bu demodaki bu tip hatalar full surum cıktıgında degisicekmi yoksa bu hatalarlamı oynıcaz..ben sigamesın forumlarındda oyun cıktıktan 2 gun sonra falan patchin cıkıcagını duydum. Bu dogrumu veya bu hataları duzelten patch ne zaman gelicek? bilgilendirirseniz sevinirim.Yöneticilerden Niye kimse cevaplamadı bu soruları?

Bende vanilla demoyu indirdim ama tam maca girecegi zaman oyun takiliyor kaliyor neden olabilir?

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    ATI RADEON 9250 FM09 desteklemiyor.(Büyük çoğunluğu)

Aynen Öyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bende duramadım dün indirdim demoyu ekran kartım Nvidia Ge Force FX5200 128 Mb ve çok rahat çalışırdı ilk dakikalar biraz takılma oldu sonra sorun çıkmadı

ayaz arkadasım sigames forumlarında oyunun çıkışıyla birlikte ilk patchin yayınlanacagı söyleniyor.yani sanırım oyunla birlikte patch de çıkacak aynı gün..

arkadaşlar c.ronaldo,kazım,martin caceres,ibisevic,luis suarez. bunların profillerin merak ediyorum koyarsanız sevinirim

arkadaşlar 1gb lık demoyu indirdim geçen sene galiba yamamı mı ne satın alınıp full sürüm yapılabiliyordu bu senede aynısı mı olacak acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

öncelikle sakatlıklar akıl alabilecek gibi değil.her maç en az 1 oyuncuyu kurban veriyoruz. maç içerisinde ne yapıyor bu adamlar bilemiyorum ama 2 maç üstüste aynı kadroyla çıkmak imkansız.

3d maç tv modunda izlenmediğinde çok ufak kalıyor. özellikle topu görebilmek bile ayrıca bir iş oluyor.tv modda oynandığında ise maç istatistiklerini görmek ızdırap oluyor. zira koyduğunuz anda sahanın yarısı kapanıyor nerdeyse. mutlaka çözüm getirilmeli buna. tv modda pozisyon esnasında otomatik kalkabilir mesela seçtiğimiz istatistik ekranı.

transfer mevzusunu kökten değiştik dediler ama eskisinden de kötü olmuş. real madrid yemiyor içmiyor ferdinandla teveze teklif yollayıp duruyor. ya bi git işine diyosun, yok iflah olmuyor. genç oyuncuların fiyatının katlanması dışında transferlerde herhangi bir gerçekçilik yok. sadece laftan anlamayan rakipler var o kadar.

türkiye datasında galatasaraylı topçuların alayına "strenght" i 9 dayamak neyin nesidir anlamadım. lincolnü anlarım da arda'ya sabri'ye ayhan'a ayıp bu rakamları vermek.olmamış.

bir de servet olayı var. headinge tacklinge 12 verilmiş. çok afedersiniz ama "yuh" derim buna. ya geçen sene hiç galatasaray maçı seyretmedi scout arkadaş ya da serveti tanımıyor.

ayrıca emre aşık ve emre güngörün accelaration'ı abartılmış.o kadar süratli oyuncu değil ikisi de.özellikle aşık'a 35 yaşında 11 accelaration verilmez.en iyi halinde bile o kadar hızlı değildi.

linderoth'un long shot ve technique çok düşük bırakılmış. gerçi çok sahada göremedik kendisini ama iyi uzaktan şutları olan ve tekniği de 8 gibi absürt değerlerde olmayan bir adam olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

topal'ın da tackling daha fazla artırılmalı.sadece top kesici özelliğiyle ün yapmış bir oyuncu kesinlikle daha fazla puan hakediyor.16-18 arası seçilmeli.long shotu da 15 civarı olmalı kanımca.

---yazar grubunda olmadığımdan dolayı galatasaray datası hakkındaki fikirlerimi buraya yazdım.---

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by supro View Post
    ayaz arkadasım sigames forumlarında oyunun çıkışıyla birlikte ilk patchin yayınlanacagı söyleniyor.yani sanırım oyunla birlikte patch de çıkacak aynı gün..
    Bende öyle bişey okudum ama tam emin deildim, çok sağol kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    ayrıca emre aşık ve emre güngörün accelaration'ı abartılmış.o kadar süratli oyuncu değil ikisi de.özellikle aşık'a 35 yaşında 11 accelaration verilmez.en iyi halinde bile o kadar hızlı değildi.
    Accelaration hız değil hızlanmadır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

demo büyük bir hayal kirikligi oldu, 3d hosuma gitmedi klavye sorunuda cabasi , mecbur full sürümü bekleyecegiz

Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri